![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
schism - koniecznie przytyj,bo malutko ważysz
![]() Tamuś - A na plotach byłam i lodach ![]() ![]() ![]() ![]() Powizażuję chwilę,a potem seansik filmowy z sis ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę uważać. ![]() ![]() ![]() A normalnie znajść coś tam to wyższa szkoła jazdy ![]() Pozatym idę spać bo padnięta jestem na max ![]()
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Ahoj
![]() W lepszym humorze Was nawiedzam,przebolałam tą matmę,jakoś to będzie ![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam na spacerze z chłopakiem którego poznałam przez naszą klasę,tak mi się nudziło,a Tż-et nie chciał przyjechać,więc ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro czeka mnie 12 h pracy na sali w restauracji ![]() ![]() A dziewczyny miałam pytać można pić w ciągu dnia tak z 2 herbaty miętowe ![]() ![]()
#2074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja roznie, ale latem z reguly wole naturalne i wrzucam sobie do nich swieze owoce ![]() co do twarogu to tez czesto tak robie, czasem jogurtem czasem mlekiem ![]() ![]() ![]() wlasnie wrocilam z rowrowania ze znajomymi i TŻ. fajnie ze juz tak cieplutko jest, bo ostatnio w kwestii rowerowej sie opuscilam i rozleniwilam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. flirciara ![]() ![]() EDIT: 12h ![]() trzymam kciuki, na pewno sobie swietnie poradzisz ![]()
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A no niestety flirciara ze mnie okropna ![]() ![]() Te 12h to na własne życzenie,ponieważ pochwytałyśmy z koleżanką wszystkie sroki za ogon i nagle dwie restauracje do nas zadzwoniły,ze będą nas potrzebować na sobotę,więc od 8 do 14 idę do jednej i od 15 do 21 do drugiej ![]() ![]() BTW myślę,czy sobie włosów nie obciąć krócej,tak przed ramiona ![]() ![]() Kurczę dostałam dzisiaj zdjęcia z dnia kobiet,po prostu siedzę i sikam ze śmiechu ![]()
![]() |
#2077 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi z ciast został jeszcze makowiec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 h pracy ?1 ![]() ![]() A co do herbaty to mysle, ze skutków byc nie powinno, bo moja Babcia pije sporo mientowej i nic jej nie jest ![]() ![]() Btw. pochwal się tymi śmiesznymi fotami ![]() Wogóle to zamiast czytac "Lalke" lub robic prezentacje to ja sobie Wizażuje... ![]() ![]() Idę chyba do łóżka zaraz więc mówię już Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Tż-eta wolę nie pytać
![]() ![]() ![]() Z tą miętą to mnie pocieszyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2079 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
A co tutaj taka cisza? Się pobalowało wczora, coooo?;D Wstałam dzisiaj i co? Przyszła mi myśl, aby do fryzjera się przejść ^^ I tak też chyba zrobię. Wycieniuję tu i ówdzie , coś pokombinuję z włosami, haaa ;D BYleby mi tylko nie popsuła, bo wtedy to będę wściekła na cały świat ![]() Dzisiaj zceka mnie jeszcze trochę nauki i co? I impreza ![]() W ogóle skandal - nie mam serków, jpgurtów... nic! Dzisiaj musze się przejść na zakupy, bo oszaleję ;D Miłego dnia kochane ;*
#2080 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam!
Oj, ja też myślę cały czas nad tym, czy by się nie wybrać do fryzjera i wreszcie coś ze sobą zrobić :P Bo to, co mam na głowie jest, delikatnie mówiąc, straszne! Ale boję się, bo nie chcę iść do drogiego fryzjera, jest taka jedna obok, ale ona kiedyś mi zniszczyła włosy i nie chcę powtórki. Z samego rana musiałam biec po bułeczki, za to miałam pyszne i świeżutkie na śniadanie ![]() ![]() Za 45 minut muszę jechać na zawody, nawet mi się chce biegać, bo przyszła wiosna ![]() ![]() No, to miłego dnia, Plotkary Kochane ![]()
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
o ja tez bym poszla do fryzjera ale nie wiem kompletnie co mam z moimi wlosiskami zrobic;/ nie chce ich scinac lubie iec dlugie, ale nie wiem czy farbowac w sumie to sa slabe...;/ troche wypadaja no ale mozliwe ze to na wiosne... poza tym moje wlosy sa okropne w ukladaniu.. fryzura trzyma sie AŻ pol godziny (nie przesadzam
![]() nefre- a chcesz sciac, skrocic...??
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Wstawć śpiochy !
![]() I ja dołączam do tych, które chcą wybrać się do fryzjera ![]() Muszę koniecznie podciąć końcówki bo zauważyłam, że mam już porozdwajane. Chętnie bym coś z grzywką też zrobiła bo miałam zapuszczać, ale taką na bok chyba sobie walne ![]() Ja zaraz muszę lecieć na autobus, a nie chcę mi się za bardzo jechać bo u mnie brzydka pogoda ![]() ![]() Jabłuszko - ja bluzę chcę jakąś taką typowo sportową, wkładaną przez głowę, bo właśnie żadnej takiej nie mam a przydałaby mi się ![]() ![]() Miłej sobotki kochane ![]()
#2083 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zdecydowanie się nie przemęcza.to byłoby coś dla mnie ![]() jeszcze ostatnio chodzi mi po głowie psychologia, ale też matura nie ta... tam chyba oprócz historii życzą sobie biologię/matmę/ fizykę...ehh.. uroki posiadania matury tylko z historii i wosu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia w pracy ![]() Wczoraj późno wróciłam i byłam tak śpiąca, że już nie miałam siły nic pisać.Teraz piję pyszne cappucino ![]() Miłego dnia kochane ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj będzie zalatany dzień,ale i tak fajnie ![]() ![]() LoLciu - Udanego dnia w pracy ![]() ![]() Spazana - Udanych zakupów ![]() Milko - No,zaglądaj chociaż czasami,o nas się nie da zapomnieć ![]() Wiecie co,też bym się wybrała do fryzjera ... ostatnio ścinałam,ale wydają mi się nadal za długie ![]() ![]() ![]() Się rozpisałam ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co do wlosow ja teraz niby zapuszczam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
Ja to się w sumie na fryzurach nie znam i zastanawiam się jakie wyszczuplają twarz
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie dobra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jaka piękna pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś czeka mnie intensywny dzień: pisanie konspektu nna polaka, czytanie 'Lalki' (bosko ![]() ![]() A teraz idę zrobić... śniadanie ![]() Miłego dnia Plotkary ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pojęcia nie mam ![]()
![]() |
#2090 | |||||||||||
Zadomowienie
|
hophop
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia w pracy, mam nadzieję, że szybko zleci ;* Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do miejsca - jak będą wakacje czy jakiś wolniejszy czas/weekend i tak dalej to chętnie Cię przygarnę i pooprowadzam po fajnych miejscach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam w klubie, u mnie podobnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w magisterce ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, śniadanko zjedzone, spożywka kupiona, teraz ruszę na sklepy może upoluję jakąś tanią i ładną koszulkę ![]() ![]() ![]() Słoneczko świeci, choć od czasu do czasu zasłaniają je chmurzyska - ale generalnie mamy wiosnę, jak dobrze od razu człowiekowi bardziej się chce żyć ![]() Miłej soboty ![]()
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Byłam u fryzjera i ... zepsuła mi włosy
![]() ![]() Jestem załamana ;(
#2092 |
Rozeznanie
|
Nefre moze nie jest tak zle
![]() ![]()
#2093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Dopiero ściagnełam się z wyra, jestem mega przezmęczona. ![]() nefre nie może być tak źle ![]() co do 12stu godzin pracy, moja wspolokatorka i przyjaciółka tak pracuja. W zależności jak im grafik ułożą, czasami się zdarza nawet 3 dni pod rząd ![]()
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ładnie jest ![]() ![]() a ja wróciłam z zakupów z wielkim bólem głowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zadomowienie
|
Heyah ;]
Wiosna,wiosna i po wiośnie. Pada ![]() Przyznam ,że mam niesamowitego farta ;P Poszłam do urzędu Miejskiego złożyć wniosek o dowód osobisty. Po ponad godzinie czekania w kolejce, urzędniczka odesłała mnie z kwitkiem,bo zdjęcie było zle wykonane,tzn zasłaniało częściowo ucho. No nic na maturę pójdę z paszportem ![]() Co do tego kolegi, chłopak osiedlił się w Wawie i zamierza na stałe. Dodatkowo hmm możliwe,że ma tam jakąś platoniczną sympatię, ostatnia dziewczyna zerwała z nim nagle po dwóch miesiącach. Ma dość skomplikowany charakter trochę taki samotny strzelec z nutką despotyzmu (wypisz wymaluj Ja ![]() Zresztą z jego strony to były tylko koleżeńskie gesty więc po kiego się łudzić. Acz poflirtować zawsze można ![]() Dobra, zmykam pisać plan prezentacji maturalnej i robić notatki na spr.z historii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nefre, na pewno nie jest tak źle ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2098 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry Skarby
![]() nawet nie bolały mnie mięśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ja powiem tak - nie ma co się zastanawiać, spotkać się zawsze można, lepiej żałować ze coś się zrobiło niż że się nie zrobiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() flirciaro TY nasza czołowa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piszesz już pracę? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dopiero doszłam do siebie po imprezce wczorajszej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie przeszła burza, co za pogoda ![]() ![]() nie wiem co będę robić dziś, mogłabym iść znowu na imprezę, ale chyba już stara jestem i powinnam odpoczywać ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() Ja cos mam ostatnio takie zalatane dni ze nie mam czasu nawet nic napisac... Dzisiaj tez krotko. Wpadl dzisiaj do mnie kolega (tylko czemu tak rano ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2100 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja mi kazala do wrzesnia nie scinac wlosow na slub zeby ''mozna bylo z nich cos zrobic'' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty z Ewcia to takie party animal widze ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dzis wstalam po 8 i pojechalismy z TZ na wyprzedaze. Kupilam sobie tylko szal ![]() ![]() TZ kupil dzis drugiego pada zebysmy mogli we 2 grac na playstation ![]() ![]() ![]() no, to milego wieczorka robaczki moje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.