Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-29, 16:28   #2101
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Nefre, Słońce, powiem Ci, że ja zawsze jestem strasznie zła po fryzjerze, nigdy od razu mi się nie podoba. muszę dopiero umyć głowę, potem jakoś fajnie się uczesać i jest gÓd Umyj główkę na spokojnie, zobaczysz, że pewnie wygladasz ekstra. To normalne, pewnie przezywasz szok, w koncu to 10cm.

A ja robię sobie dzień całkowitego odpoczynku. Siedzę sobie w domku i wypoczywam biernie I próbuję zjeść planowany jadłospis na P, ale czuję się taaaaka pełna. a myslalam, ze P to czysta przyjemność :P

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 16:55   #2102
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Dopiero ściagnełam się z wyra, jestem mega przezmęczona.
to odpoczywaj ile wlezie
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
a ja wróciłam z zakupów z wielkim bólem głowy skończyło się na zakupach spożywczych i kosmetycznych, bo przez tą głowę odechciało mi się łażenia po sklepach... chyba jakiś opóźniony kac po wczorajszych drinkach mnie dopadł
oby szybko przeszło
a na ból po drinkach najlepsze są następne drinki no albo, jak już wszystkie dobrze wiemy, sok z cytrusów
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Co do tego kolegi, chłopak osiedlił się w Wawie i zamierza na stałe. Dodatkowo hmm możliwe,że ma tam jakąś platoniczną sympatię, ostatnia dziewczyna zerwała z nim nagle po dwóch miesiącach. Ma dość skomplikowany charakter trochę taki samotny strzelec z nutką despotyzmu (wypisz wymaluj Ja ),zdeczka niedojrzały,wiadomo imprezy. W sumie młodość trza się wyszumieć, sama wyznaję to zasadę. Poza tym ogólnie nie byłabym w stanie się zaangażować,na słowo związek pojawia się u mnie czerwone światło i słowo 'wycofaj się'. Jak już,tylko wtedy gdy miałabym maksimum niezależności.
Zresztą z jego strony to były tylko koleżeńskie gesty więc po kiego się łudzić. Acz poflirtować zawsze można
ach więc to tak Miss Independent z Ciebie Rozumiem, rozumiem... Poflirtować świetna rzecz, a ćwiczeń w tym zakresie nigdy za mało więc...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dopiero doszłam do siebie po imprezce wczorajszej która była bardzo udana, pomijając fakt, że oczywiście troszkę za dużo wypiłam ale ogólnie nie jest źle ze mną
a sok z cytrusów wypiłas?
Cytat:
nie wiem co będę robić dziś, mogłabym iść znowu na imprezę, ale chyba już stara jestem i powinnam odpoczywać więc może wieczór z kompem i książką
odpoczniesz jeszcze sobie w zyciu, dawaj na imprezę
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Wpadl dzisiaj do mnie kolega (tylko czemu tak rano) i razem pieklismy ciasto a pozniej jeszcze ciasteczka. Ale byla zabawa Bylam cala wysmarowana masa a najlepsze ze mama weszla do kuchni i nic nie zauwazyla a pozniej musialam sie przemykac do lazienki... Pozniej wybralam sie na zakupy, pare ciuszkow wpadlo nie powiem No a teraz trza sie szykowac na 18. Fajny dzien, szkoda ze czesciej sie takie nie przytrafiaja
gdyby przytrafiały się częściej, zapewne przestałybyśmy je należycie doceniać
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
zazdroszcze pogody i pogodnego nastroju a co do imprezki to dasz rade przd samym wyjsciem redbullek z kropla promilkow i bedzie dobrze
no skoro tak mówisz to wierzę
Cytat:
Ty z Ewcia to takie party animal widze Baw sie super!

Cytat:
ja dzis wstalam po 8 i pojechalismy z TZ na wyprzedaze. Kupilam sobie tylko szal a TZ koszulke.Potem zakupy,lunhc i pojechalam sama na silownie i basen a TZZ sprzatal na 6 przychodza znajomi wiec zapowiada sie mala imprezka wiec zrobie teraz oko szybko i potem jakies zarcie zrobie.
o to miłej imprezki
Cytat:
TZ kupil dzis drugiego pada zebysmy mogli we 2 grac na playstation tak jakbym a wielkim fanem byla ale ok,potem troche postrzelam sobie. Gramy w Call of Duty 4. fajna gra ale za trudna dla mnie. Mieszaja mi sie te wszstkie przyciski..
spoko, trochę pograsz i dojdziesz do wprawy - niedługo ograsz TZ
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
A ja robię sobie dzień całkowitego odpoczynku. Siedzę sobie w domku i wypoczywam biernie I próbuję zjeść planowany jadłospis na P, ale czuję się taaaaka pełna. a myslalam, ze P to czysta przyjemność :P
To miłego leniuchowania
A bycie na zdrowym P to niezła harówka

Brrr zimmmmno. Wczoraj chyba się zaziębiłam lekko bo trzęsawica mnie dopadła. Zapodałam sobie Coldrex, ciepłą herbatkę i śmigam pod kocyk zdrzemnąć się trochę przed imprezką. Chciałam dziś poćwiczyć, ale chyba sobie daruję zwłaszcza, że przecież będę wieczorem tańczyć pewnie, a to niezły trening

Nie zapominajcie, że dziś śpimy godzinę krócej!

Miłego wieczoru od razu życzę bo nie wiem czy zdążę jeszcze dziś tu wpaść

Buuuuzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 17:01   #2103
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
oby szybko przeszło
a na ból po drinkach najlepsze są następne drinki no albo, jak już wszystkie dobrze wiemy, sok z cytrusów
o soku z cytrusów oczywiście nie pomyślałam
o kolejnych drinkach myślałam, ale niestety ciekawego towarzystwa do nich na dzisiejszy wieczór brak, a inne mnie nie interesuje
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 17:05   #2104
Ather
Zakorzenienie

Gwiazdeczki

(to taki przypływ czułości z mojej strony ^^ pozdrawiam gorąco ;* )
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 17:09   #2105
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Gwiazdeczki

i mam nadzieję, że będziesz się tu częściej zjawiać na plotkowym
Stary 2008-03-29, 17:11   #2106
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

jabłuszko - nie mogę zajęcia zajęcia i jeszcze raz zajęcia. muszę napisać pracę o Cray 64000 a nigdzie w necie nie ma materiałów pozatym musze ponadrabiać notatki szok w trampkach

serducho nadal mnie boli, ale chyba tabletki pomagają ok ide zjeść serek wiejski z rzodkiewką

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 17:17   #2107
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
jabłuszko - nie mogę zajęcia zajęcia i jeszcze raz zajęcia. muszę napisać pracę o Cray 64000 a nigdzie w necie nie ma materiałów pozatym musze ponadrabiać notatki szok w trampkach

serducho nadal mnie boli, ale chyba tabletki pomagają ok ide zjeść serek wiejski z rzodkiewką

też właśnie wcinam wieśniaka, ale "czystego"
Stary 2008-03-29, 17:19   #2108
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
i mam nadzieję, że będziesz się tu częściej zjawiać na plotkowym
Z tym raczej będzie ciężko, więc nie sądzę... a nie chce znów obiecywać i nie dotrzymać słowa
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 17:27   #2109
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym raczej będzie ciężko, więc nie sądzę... a nie chce znów obiecywać i nie dotrzymać słowa
szkoda, ale rozumiem
Stary 2008-03-29, 17:40   #2110
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
pobawiłam się całkiem fajnie Tylko ok. 3 już tak byłyśmy zmęczone, że szok - teraz nóg nie czuję Jak przebiegałam przez ulicę wracając to wyleciałam z jednego buta - jak Kopciuszek prawie No i musiałam poczekać aż przejadą samochody żeby bucik odzyskać - świetnie to wyglądało - na środku głównej ulicy leży samotny pantofel
A co do miejsca - jak będą wakacje czy jakiś wolniejszy czas/weekend i tak dalej to chętnie Cię przygarnę i pooprowadzam po fajnych miejscach
Jabłuszko Ty nie kuś, bo jeszcze skorzystam...
Super, że się dobrze bawilaś bardzo się cieszę, a akcja z buem musiała być udana szkoda tylko, że żaden królwicz go nie znalazł prawda Dziś też życzę Ci udanej zabawy

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Byłam u fryzjera i ... zepsuła mi włosy Ucięła ok 10 cm
Jestem załamana ;(
Nefruś Ty nie dramatyzuj, a pokaż fotke, a my ocenimy ! I pamiętaj, że ładnemu we wszystkim ładnie

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Hej kochane
Ja cos mam ostatnio takie zalatane dni ze nie mam czasu nawet nic napisac... Dzisiaj tez krotko.
Wpadl dzisiaj do mnie kolega (tylko czemu tak rano) i razem pieklismy ciasto a pozniej jeszcze ciasteczka. Ale byla zabawa Bylam cala wysmarowana masa a najlepsze ze mama weszla do kuchni i nic nie zauwazyla a pozniej musialam sie przemykac do lazienki... Pozniej wybralam sie na zakupy, pare ciuszkow wpadlo nie powiem No a teraz trza sie szykowac na 18. Fajny dzien, szkoda ze czesciej sie takie nie przytrafiaja
Kolega Pochwal się zakupami i udanej imprezki

Cytat:
ja dzis wstalam po 8 i pojechalismy z TZ na wyprzedaze. Kupilam sobie tylko szal a TZ koszulke.Potem zakupy,lunhc i pojechalam sama na silownie i basen a TZZ sprzatal na 6 przychodza znajomi wiec zapowiada sie mala imprezka wiec zrobie teraz oko szybko i potem jakies zarcie zrobie.

TZ kupil dzis drugiego pada zebysmy mogli we 2 grac na playstation tak jakbym a wielkim fanem byla ale ok,potem troche postrzelam sobie. Gramy w Call of Duty 4. fajna gra ale za trudna dla mnie. Mieszaja mi sie te wszstkie przyciski..
Kurde fajny ten Twój TŻ musi byc... Udanej imprezki a z grą i padem napewno dojdziesz z czasem do ładu

Cytat:
Brrr zimmmmno. Wczoraj chyba się zaziębiłam lekko bo trzęsawica mnie dopadła. Zapodałam sobie Coldrex, ciepłą herbatkę i śmigam pod kocyk zdrzemnąć się trochę przed imprezką. Chciałam dziś poćwiczyć, ale chyba sobie daruję zwłaszcza, że przecież będę wieczorem tańczyć pewnie, a to niezły trening

Nie zapominajcie, że dziś śpimy godzinę krócej!
Serio śpimy krócej ? Jak zawsze nic nie wiedziałam
Kochana uważaj, żebys się nie rozchorowała i masz racje, daj sobie spokoj z ćwiczeniami, wytańczysz co trzeba wieczorem

Cytat:
Gwiazdeczki

Cytat:
Malinko, a od czego serduszko boli ?

Cytat:
Się nie chwalcie Ja niedlugo też będe wcinała

No ! Konspekt skończony

Wogóle to pogoda, bynajmniej u mnie ma jakieś skrzywienie umysłowe chyba Rano słońce świeciło tak, że szok, potem deszcz lał, a teraz tak jest ciepło, że pół dni mam okno otwarte Mam nadzieję, że jutro padać nie będzie...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 17:46   #2111
enda____
Rozeznanie

Gujanko wyprobowalam dzisiaj Twoj pomysl na twarog z mlekiem i musze stwierdzic ze pyszne 100 razy lepsze niz z jog nat. jak dla mnie, bo nie takie kwasne.A a jak sie da wiecej mleka to przypomina mi twarozek domowy mmmm

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 17:46   #2112
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Jabłuszko Ty nie kuś, bo jeszcze skorzystam...

ja też Cię chętnie przygarnę jakby co (mieszkam w tych samych okolicach co madame)
Stary 2008-03-29, 17:53   #2113
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja zaraz na imprezę ;D
Chciałam Wam wkleić zdjęcie nowego fryza, ale kamerka coś nie teges ;/
W ogole dzisiaj z TŻ-em miałam poważną rozmowę i się kurczę cieszę bardzo ^^ Bo w końcu takie rozmowy zbliżają ;D

Miłego wieczora kochane ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 18:01   #2114
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:

wieśniaka ja już zjadłam i to na tyle tematu mojej kolacyji a teraz pije mega mix herbaciany = zielona z jabłkiem + dzika róża z cytryną i mięta + czarna porzeczka z dziką różą

Cytat:
Malinko, a od czego serduszko boli ?
Jakieś wariacje sama nie wiem czemu. Dostałam tab. na serducho mają niby pomóc obniżyć tętno i przy moich zaburzeniach z insuliną. Narazie widzę poprawę puls spadł z normalnego jak u mnie 110 na 89 Więc pewnie znowu przez nerwy

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 18:04   #2115
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

udanej imprezki
Cytat:

a sok z cytrusów wypiłas?
no właśnie nie, ale myślałam o tym więc nastąpił pewien postęp
Cytat:
odpoczniesz jeszcze sobie w zyciu, dawaj na imprezę
jednak impreza o której myślałam dziś odwołana
miałam też zaproszenie do Krakowa, ale za późno żebym zdążyła się zebrać więc ostatecznie siedzę w domu

Cytat:
Gwiazdeczki

tęsknimy

Cytat:

No ! Konspekt skończony
no to świetnie czyli wieczór wolny

Cytat:
A ja zaraz na imprezę ;D
W ogole dzisiaj z TŻ-em miałam poważną rozmowę i się kurczę cieszę bardzo ^^ Bo w końcu takie rozmowy zbliżają ;D

Miłego wieczora kochane ;*
szkoda że strajkuje aparat ... chętnie bym fotkę obejrzała

nie mam chleba w domu, ale nie chciało mi się iść do sklepu będę musiała sobie radzić jakoś

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 18:08   #2116
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

A ja pękam, to P jest nieludzkie chyba nie dam rady i od jutra będę jeść normalnie a tym samym nic nie przytyję. ale wtedy na nic ten jeden dzień męki

Wszystkie imprezują a mi impreza najbliższa szykuje się dopiero... za tydzień

Stary 2008-03-29, 19:47   #2117
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Szalona Kiedyś to ciągle tubywałas, a teraz co ? Wracaj tu na stale !
Kiedy ja tu jestem kilka razy dziennie ...

Cytat:
hophop
hej wybaczymy, ale wdrążaj się szybko bo brakuje Cię na Plotkowym dupo wołowa
hmmm wiecie nie ma jednej reguły - generalnie zasada jest taka, że fryzurę dobierasz do swojego kształtu twarzy. I tak ponoć np. dla twarzy pełniejszych dobre jest cieniowanie i prostowanie, a dla twarzy pociągłych jakieś grzywki albo bardziej falowane włosy. Aczkolwiek uniwersalnego wzoru nie ma i trzeba samemu metodą prób i błędów dojść do tego, co najbardziej nam pasuje...

Ech, śniadanko zjedzone, spożywka kupiona, teraz ruszę na sklepy może upoluję jakąś tanią i ładną koszulkę Poźniej wezmę się za jakąś robotonaukę no, a wieczorem...impreza Tylko jak ja będę w stanie tańczyć i w ogóle tam dojść to nie wiem...

Słoneczko świeci, choć od czasu do czasu zasłaniają je chmurzyska - ale generalnie mamy wiosnę, jak dobrze od razu człowiekowi bardziej się chce żyć

Miłej soboty
Haha Dzisiaj jakoś znowu kiepsko mi poszlo, bo mam jakis gorszy dzień...:P I popsula się klawiatura, więc ukradłam tacie z komputera jakiegoś "padlucha"...

Ja zastanawiam sie ciagle co zrobić z wlosami - czy z grzywką całą/na bok/brak grzywki

Ja nie lubie, gdy swieci slonce w mojej okolicy... Wszystko takie brzydkie...

Cytat:
Heyah ;]
Wiosna,wiosna i po wiośnie. Pada

Przyznam ,że mam niesamowitego farta ;P Poszłam do urzędu Miejskiego złożyć wniosek o dowód osobisty. Po ponad godzinie czekania w kolejce, urzędniczka odesłała mnie z kwitkiem,bo zdjęcie było zle wykonane,tzn zasłaniało częściowo ucho. No nic na maturę pójdę z paszportem A w przyszłym tygodniu złożę reklamację staruszkowi fotografowi ;>

Co do tego kolegi, chłopak osiedlił się w Wawie i zamierza na stałe. Dodatkowo hmm możliwe,że ma tam jakąś platoniczną sympatię, ostatnia dziewczyna zerwała z nim nagle po dwóch miesiącach. Ma dość skomplikowany charakter trochę taki samotny strzelec z nutką despotyzmu (wypisz wymaluj Ja ),zdeczka niedojrzały,wiadomo imprezy. W sumie młodość trza się wyszumieć, sama wyznaję to zasadę. Poza tym ogólnie nie byłabym w stanie się zaangażować,na słowo związek pojawia się u mnie czerwone światło i słowo 'wycofaj się'. Jak już,tylko wtedy gdy miałabym maksimum niezależności.
Zresztą z jego strony to były tylko koleżeńskie gesty więc po kiego się łudzić. Acz poflirtować zawsze można

Dobra, zmykam pisać plan prezentacji maturalnej i robić notatki na spr.z historii
Ale numer z tym zdjęciem

A co do kolegi, to myślę, że nie powinnaś sie wycofywać

Cytat:
Manguś, pisz do nas, nie bądź taka

nie wiem co będę robić dziś, mogłabym iść znowu na imprezę, ale chyba już stara jestem i powinnam odpoczywać więc może wieczór z kompem i książką
Postaram się poprawić

Jeśli mam być szczera, to imprezy mnie w ogóle nie ciągną Wolę wieczór z kompem i książką

Mam dzis niemale problemy z klawiatura, wiec wybaczcie zaistniale bledy...

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 19:54   #2118
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Też zauważyłam, że imprezy raczej mnie nie ciągną. Chyba jestem jakaś inna ;P Koleżanki chodzą na imprezy 2-3 razy w...tygodniu, a ja...

Stary 2008-03-29, 20:01   #2119
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
ja też Cię chętnie przygarnę jakby co (mieszkam w tych samych okolicach co madame)
Ooo Dziękuje, Dziękuje

Cytat:
A ja zaraz na imprezę ;D
Zbliżają, zbliżają Udanej imprezki

Cytat:
Jakieś wariacje sama nie wiem czemu. Dostałam tab. na serducho mają niby pomóc obniżyć tętno i przy moich zaburzeniach z insuliną. Narazie widzę poprawę puls spadł z normalnego jak u mnie 110 na 89 Więc pewnie znowu przez nerwy
Malinko to nie denerwuj się tyle... Tzn. wiem, że łatwo powiedzieć...

Cytat:
no to świetnie czyli wieczór wolny
Teoretycznie powinnam się uczyć tego planu tzn. mówić 'pod niego' i czytać 'lalke', ale... nie chce mi się A ja jakbym chleba nie miała, to bym chyba specjalnie poszła do sklepu Bo lubie chlebek

Cytat:
A ja pękam, to P jest nieludzkie chyba nie dam rady i od jutra będę jeść normalnie a tym samym nic nie przytyję. ale wtedy na nic ten jeden dzień męki
Izka, Ty juz aby nie przesadzaj... wystarczy zjeść coś słodkiego (wkocu lubisz słodycze, więc w czym problem), troche owoców suszonych, rodzynek, orzechów i już robi Ci się P... Nie mów tylko, że nie dałabyś rady tego zjeść...

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Kiedy ja tu jestem kilka razy dziennie
Jesteś, ale Cie nie ma siedzisz cicho i podsłuchujesz tylko Nieładnie
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 20:03   #2120
schism_
Zadomowienie

Mango- Fakt dociera do mnie,że powinnam poczekać jak to się potoczy.
Możliwości działania mam trochę ograniczone. Jutro wieczorem wyjeżdża na studia,widzimy się na maturach (w jednej sali nawet x>) Jak zwykle waham się,analizuję wczorajszy meeting. Geez ,paplałam wczoraj jak najęta na luzie o mym lenistwie i leserstwie w szkole ,chwilami milczałam. W sumie zastanawiający jest ten końcowy gest. Miewam wrażenie,że przez pewien moment chciał mnie pocałować lub się dziwnie nisko nachylił o_O
Cała speszona ledwie odwzajemniłam uścisk przez ułamek sekundy i zniżonym głosem wymamrotałam cześć . Bądź co bądź gdyby mu zależało odezwałby się przez komunikator (przeszkód ku temu brakowało ) dziś gdzieś polazł się uczyć i na próbę zespołu swych znajomych. A zresztą,trza się wyciszyć i przekierować myśli na inny tor.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 20:33   #2121
agness51
Zakorzenienie

Witam,niedawno wróciłam
żeście się rozpisały

schism - mam nadzieję,że wszystko się dalej dobrze potoczy
Iza - no P nie jest takie łatwe życzę powodzenia
Ather - ale nas zaniedbujesz

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 20:35   #2122
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Tama, ale ja normalnie jem dużo i nie tyję, więc muszę bardzo dużo :P a to już hm.. dużo (grunt to logika, wiem).

Doszłam do wniosku, że dziala na mnie wiosenne przesilenie... I jeszcze ta zmiana czasu!

Stary 2008-03-29, 20:35   #2123
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Izka, Ty juz aby nie przesadzaj... wystarczy zjeść coś słodkiego (wkocu lubisz słodycze, więc w czym problem), troche owoców suszonych, rodzynek, orzechów i już robi Ci się P... Nie mów tylko, że nie dałabyś rady tego zjeść...

Jesteś, ale Cie nie ma siedzisz cicho i podsłuchujesz tylko Nieładnie
A jak z Twoim P. Monisiu?

Wiem, wiem Obiecuję poprawę

Cytat:
Mango- Fakt dociera do mnie,że powinnam poczekać jak to się potoczy.
Możliwości działania mam trochę ograniczone. Jutro wieczorem wyjeżdża na studia,widzimy się na maturach (w jednej sali nawet x>) Jak zwykle waham się,analizuję wczorajszy meeting. Geez ,paplałam wczoraj jak najęta na luzie o mym lenistwie i leserstwie w szkole ,chwilami milczałam. W sumie zastanawiający jest ten końcowy gest. Miewam wrażenie,że przez pewien moment chciał mnie pocałować lub się dziwnie nisko nachylił o_O
Cała speszona ledwie odwzajemniłam uścisk przez ułamek sekundy i zniżonym głosem wymamrotałam cześć . Bądź co bądź gdyby mu zależało odezwałby się przez komunikator (przeszkód ku temu brakowało ) dziś gdzieś polazł się uczyć i na próbę zespołu swych znajomych. A zresztą,trza się wyciszyć i przekierować myśli na inny tor.
Dokładnie - Zobaczysz, co się będzie działo Wydaje mi się, że na pewno chciał Cię wtedy pocałować...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 20:40   #2124
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Schism_ mi też się tak wydaje :P A Ty się pewnie odsunęłaś i speszyłaś chłopaka ( )

Mango, Ty też byłaś na P - no powiedz im, że to nie takie proste

Stary 2008-03-29, 20:58   #2125
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Schism_ mi też się tak wydaje :P A Ty się pewnie odsunęłaś i speszyłaś chłopaka ( )

Ojj tak To nie jest takie proste, jasna sprawa No i trochę męczące, bo nie można sobie zbyt przystopować z jedzeniem. Ale jest też wiele plusów mimo wszystko, warto je docenić.

Stary 2008-03-29, 21:00   #2126
agness51
Zakorzenienie

Iza_wiosenna - a liczyłaś ile kcal dzisiaj zjadłaś,czy tak na oko? bo widziałam Twój jadłospis na NCJ i fajny .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-03-29, 21:04   #2127
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:

Choć nie jestem Mango to mówię, że to wcale nie jest takie proste. Jedzenie bywa męczące.

Pochwalę się Wam, że ukończyłam kurs pierwszej pomocy więc jakby coś to pamiętajcie o tym

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 21:07   #2128
anniaa

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość

Pochwalę się Wam, że ukończyłam kurs pierwszej pomocy więc jakby coś to pamiętajcie o tym
a ja jestem na rocznym ratownictwie medycznym wiec umiem juz sporo moge tez ratowac

a tak wogóle to Witam
u mnie sie duzo dzieje ale szkoda opowiadac...

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 21:10   #2129
agness51
Zakorzenienie

Aniu - Opowiadaj

Stary 2008-03-29, 21:11   #2130
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a ja jestem na rocznym ratownictwie medycznym wiec umiem juz sporo moge tez ratowac

a tak wogóle to Witam
u mnie sie duzo dzieje ale szkoda opowiadac...
A weź, chciałam być fajna