|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zasiedzenie
|
Dot.: gdzie nowy watek "wszystko co chcecie wiedziec?"
Czy jeśli zablokuję kogoś nieznajomego na Facebooku, to ta osoba dostanie jakieś powiadomienie o tym (pewnie nie)? I czy będę jej się wyświetlać w wyszukiwarce czy nie będzie mogła mnie odnaleźć?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znajdzie Cie i nie dostanie powiadomienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Zasiedzenie
|
O super, dziękuję.
Cytat:
![]() |
#3815 | |
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
http://diores.pl/294-bielizna-erotyczna#/cena-24-187 http://www.intymna.pl/c1381,41,0,0,,...l9h6i22bmqpj36
![]() |
#3816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
cat lady
|
Udało mi się zostawić swój karmelowy zamszowy wiosenny plaszcz na tylnim siedzeniu auta na parę miesięcy, oczywiście wyblakl plamami...
Jest na to jakis domowy sposob? Jak nie, to do kogo można go oddac do naprawy? może się +- w cenie za coś takiego orientujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
W pralniach mają czasami usługi renowacji koloru albo farbowania. Tam bym uderzyła, tylko skóra po takim zabiegu może być sztywna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
cat lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Konto usunięte
|
[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;70532196]Znacie jakieś szampony/odżywki/sera mocno wygładzające wręcz rozprostowujące Wasze włosy? Wiadomo, że niczym nie osiągnę takiego efektu jak po prostownicy ale może znacie coś? Chodzi mi raczej o stosunkowo tanie rzeczy, najlepiej w dużych pojemnościach.
[/QUOTE] Może laminowanie włosów żelatyną? Kiedyś to było bardzo modne na Wizażu, teraz chyba się ludziom znudziło. Słyszałam też wiele dobrego o hydrolizacie keratyny z ZSK, myślę, że można przetestować za te pieniądze. Ja mam czystą keratynę od X czasu, ale zapominam zawsze dodać do maski. Może dziś dodam ![]() Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;70573211]YT Wkurza mnie już polityka yt. Wystarczyło, że raz obejrzałam jakiś filmik jak ktoś buduje Hogwart w simsach i teraz w polecanych mam same simsy. Odświeżam co chwilę i nic się nie zmienia. Nic innego mi nie proponuje tylko jakieś durnoty, które mnie nie interesują. Wiem, że mogę sobie zaznaczyć, że mnie to nie interesuje ale mi się nie chce przy każdym filmiku tego klikać. Pokazują mi się jakieś niesubsrybowane nawet kanały a kiedyś mi się pokazywało to co oglądam na co dzień. Jakieś promowane kanały typu Hasztagi czy filmik typu 12-latka popełniła samobójstwo... Gdzie mnie to serio gila bo to są dla mnie beznadziejne kanały. Da się coś zrobić żeby mi się wyświetlało coś co będę miała chęć obejrzeć? Ogólnie to nie lajkuję filmów, nie komentuję, nie oglądam w playlistach no nic... polajkuję jak mi się na prawdę coś mega spodoba bo to się zapisuje jak dasz łapkę w górę i jak mi się zapisze to sobie później wchodzę i przypominam najbardziej wartościowe filmy o których chcę pamiętać. Nie chcę lajkować tylko po to aby mi się wyświetlały akurat z tego kanału.[/QUOTE] Obejrzyj film z zakresu, z jakiego możesz chcieć obejrzeć? ![]() ![]() Że tak zapytam wprost, czemu chcesz to sobie zrobić? ![]() ![]() Dot. Douglasa - dostałam próbki (nawet więcej, niż chciałam) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Konto usunięte
|
No ale ja oglądam codziennie to samo. W sensie kilka tych samych kanałów po kolei. I ostatnio ŻADEN nie jest w polecanych i wchodzę poprzez ten panel po lewej z subskrybcjami.
Jak obejrzę coś ponadprogramowego tzn np. śmieszne koty to będzie mi się wyświetlało przez tydzień milion kanałów z kotami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MicroSD MicroSDHC to rodzaj kart jakie obsługuje Twój telefon. A do 32Gb to jest największa pojemność jaka obsługuje tel (o tyle maksymalnie powiększysz pamięć ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() Raczej pytałam o tą szybkość ale nieważne bo już kupiłam i wszystko pięknie śmiga ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złe przeczytałam wybacz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
Serio? Mnie nigdy nie kładzie na suche. Ani na brudne.
![]() Zawsze w salonie na mokre i świeżo umyte. Tak samo jak farbuję w domu L'oreal Preferance zgodnie z ulotką- na mokre. Tam pisze by włosy zwilżyć, ale nie myć przed. Po farbowaniu zmywa się farbę ciepłą wodą po prostu. Ja bym wczytała się w ulotkę konkretnej farby bo może różne aplikuje się różnie. A żeby kiedykolwiek jakikolwiek fryzjer farbował mi na suche i brudne to sobie nie przypominam. Zresztą chyba panowie z programu "Ostre cięcie" w jednym odcinku krytykowali fryzjerkę, która tak chciała zrobić i jeden z nich tłumaczył dlaczego tak farbować nie należy. Nie pamiętam tylko w którym odcinku to było. Ale niedawno był emitowany. Nie wiem czy nie o dziewczynie co miała salon po babci, która była pierwszą fryzjerką w jakiejś miejscowości.
![]() |
#3826 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Konto usunięte
|
Ja też farbuję suche, 1,5-dniowe włosy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Naczelna Nastolatka
|
No serio, serio. Farbuję się regularnie od wielu lat, zawsze na suche włosy.
#3829 |
Zakorzenienie
|
Moja fryzjerka również mi kładzie na suche. I nigdy nie kazała myć włosów przed wizytą, aczkolwiek zawsze to robię.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zasiedzenie
|
Też nie znam innej szkoły niż farbowanie suchych, nieświeżych włosów.
#3831 |
lokalna gwiazda
|
Ja nakładam farbę według ulotki - na suche, nieumyte włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
W temacie farbowania: fryzjerka zafarbowała mi włosy, ale zmywanie farby trwało może... 5 minut. Jak farbuję włosy na własną rękę to naprawdę długo wypłukuję farbę. Mam długie i gęste włosy i to naprawdę nie takie proste. Czy możliwe, że zrobiła to niedokładnie? Coś grozi moim włosom? Powinnam jak najszybciej je umyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Wtajemniczenie
|
ja farbowałam w salonie raz w zyciu
![]() ![]() tez całe zycie myslałam ze na suche i brudne. ale tak na chłopski rozum na brudnych jest warstwa tłuszczu, resztki silikonów np z szamponu resztki odzywek itd to jak ta farba ma dobrze wniknąć? |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie z włosowym pytaniem.
Farbowałam włosy u fryzjerki na szaro. Kolor się zmył. Kupiłam w hurtowni fryzjerskiej toner Abril et Nature i nałożyłam na włosy. Trzymałam 2 godziny, a moje włosy wyglądają jakbym umyła je fioletowym szamponem. Chcę tylko odświeżyć kolor. Co polecicie? ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Podróżował ktoś Bla Bla Car na dalekie dystanse? Na nagły wyjazd jest to świetna opcja, ale jak się zabezpieczyć, żeby nie trafić na psychopatę?
#3835 |
Zakorzenienie
|
Zamarzyły mi się słuchawki bezprzewodowe na urodziny. Docelowo chcę ich używać tylko w domu przez parę godzin dziennie. Możecie zarzucić jakimś modelem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Jak jeszcze kilka lat temu farbowałam włosy na blond, to fryzjerka przed farbowaniem wmasowywała mi oliwkę dla dzieci na sklap, potem nakładała farbę dopiero. I zawsze mi wszytsko ładnie chwyciło.
![]() |
#3837 |
Konto usunięte
|
mam po zimie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Rozmyślam ostatnio nad zakupem manekina krawieckiego, jako ułatwienia dobierania sobie na codzień stroju. Zastanawiam się czy aby na pewno spełni się w tej roli? Czy któraś ma taki manekin i czy rzeczywiście pomaga się ogarnąć ubraniowo?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Konto usunięte
|
Masz na myśli, że będziesz ubierać manekin w swoje ciuchy, żeby zobaczyć jak wygląda? Serio będzie Ci się chciało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;70599876]Masz na myśli, że będziesz ubierać manekin w swoje ciuchy, żeby zobaczyć jak wygląda? Serio będzie Ci się chciało?[/QUOTE]
Tak, żeby dzień przed sobie przygotować. Rozmyślam nad tym bo praktycznie co rano jestem spóźniona przez to ze nim przekopie sie przez wszystkie ciuchy i zdecyduje co do siebie pasuje mija z pół godziny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.