![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ja wam zazdroszcze etz bym chciała nie tyc |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Nie, ja po prostu miałam tę przyjemność i poznałam Marzenę osobiście (w piątek) i mam nadzieję, że to nie było jedyne nasze spotkanie
![]()
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3305 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam ze spaceru. Wybiegaliśmy z TŻ psy i się trochę nachodziliśmy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Marketing personalny w chwili obecnej ![]() Pogoda rzeczywiście cudna, ale podobno w nadchodzącym tygodniu więcej będzie deszczu niż słońca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Pogoda rzeczywiście cudna, ale podobno w nadchodzącym tygodniu więcej będzie deszczu niż słońca
![]() Przepraszam ale gdzie to globalne ocieplenie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
A to nie wiesz, że nie ma czegoś takiego? Kiedyś nam profesorek przedstawiał badania na ten temat. To nie globalne ocieplenie. Zmiany temperaturpwe są czymś normalnym i od wieków obserwuje się takie zmiany klimatyczne
![]()
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3310 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na oglądałam się dzisiaj chłopców na motorach, narobiłam planów, a tu ZONK ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3312 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jest dobra, ale jak mi dlugie loki odrosna to nie wiem czy bedzie tak rozowo... ![]() Cytat:
![]() a co ty sie tak na ta mate uparlas? ze na wlosy? bo lepsza chyba jest pokrzywa... i skrzyp.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mate i skrzyp tez pije ![]() ale Jolie z Virką mnie skusiły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie chodzi mi w sumie o kilogramy..ale chwilami czuję się taka ociężała ![]() Cytat:
Ale jeszcze kilka godzin przede mną ![]() ![]() Wiecie co, właśnie wymyślam co jutro rano nałożyć na moje sianko (czyt.włosy) ?? ![]() Olejek kokosowy Oriflame, Waxik, naftę czy maskę Dove....?? hm.... Kto pomoże? ![]()
![]() |
![]() |
#3315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
a to co ma Sweet Jelly to ma chyba silikony tak?
maska dove chyba ma i olejek kokosowy z orfilame chyba tez, a nafta jest dobra na włosy? oj musze się kiedys w waxa zaopatrzyc:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3317 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Walczę jak lwica ![]() Cytat:
![]() Wierzę ![]() Było gorzej... ![]() A tak na serio, to przyganiał kocioł garnkowi... ![]() Ja ważę 53 kg przy 170 cm, marzy mi się 56 kg jako absolutne minimum, optymalnie 58-60 ![]() Cytat:
Tobie??? No proszę Cię, przecież Ty żeś taka odrobinka jak i ja ![]() ![]() Cytat:
Nie! Ja to wiem ![]() Bo conajmniej jedno rewanżowe spotkanie Cię czeka.... ![]() ![]() Ja również ![]() ![]() Nawet więcej niż pokrzywa ![]()
![]() |
![]() |
#3318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie ![]()
![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Piszesz, że ok, a Ty też chudzina
![]() Na szerokość jakby Ci doszło, to też by się nic nie stało ![]() ![]() Wzwyż to już sorry, ale nie dasz rady... ![]() To ja już jestem niezmiernie szczęśliwa ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorowych everyone, ja zmykam ![]()
![]() |
![]() |
#3321 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny.. ja też oddam nawet 10 kg!! Ostatanio jak mam przerwe w studiach i obecnie nie mam jeszcze pracy, bo się rozglądam to siedzę w domku z mężem i mu towarzyszę w jedzeniu... i z 55 (a niska jestem bo tylko 164cm) przytyło mi się troszke... czuje po ubraniach aż na wage się boje wchodzić
![]() ![]() Dzisiaj nawet probowałam się na basen wbić, a tu że nieczynne bo jakieś zawody... i się wkurzyłam bo ostatni dzień ważny mam karnet.. ale ja im nie dam tak latwo za wygrane... nie przepadna mi te godzinki niewykorzytane, bede walczyć :P Oj Estelle to ja koniecznie musze iść do lasu jak mówisz, że tak pięknie kwiatki kwitną ![]() ![]() Dzisiaj kolejny dzień walczyłam z rzepą tzn soczkiem, mój tato zastanawiał się czy coś w łazience zgniło pod wanną że tak śmierdzi ![]() ![]() ![]() Śpią wszyscy??? aaaa i przed chwilką udało mi się nakłonić mojego męża kchanego do zakupu szczotki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorowych ![]() Jakby się tak dało to by było cudownie... ![]() Ja też sie pomału żegnam ![]()
![]() |
![]() |
#3323 |
Wtajemniczenie
|
a no prosze. ja to mate na trawienie pije odkad mi w restauracji meksykanskiej powiedzieli, ze na to najlepsza
![]() dzien dobry ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3324 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Wszystkim
Dziś jest taki piękny dzień, słonko świeci a mi.... wcale nie jest do śmiechu ![]() ![]() myslisz, że tak? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I już niedługo ... w czerwcu kończę studia..Tylko obrona pozostanie... No ale obiecałam opowiedzieć co się stało...Wczoraj ok.23:00 czyli pod koniec pracy Tż'ta zadzwonił do mnie i powiedział że nie przedłużono mu umowy.. i z dniem wczorajszym ostatni raz był w pracy (przedtem mówiono że niby będzie jeszcze pracował) i nie ma pracy ![]() I klops.. Mam się do niego przeprowadzić za 2 tyg. ... Na szczęście Moi rodzice powiedzieli że trochę na życie mi dadzą póki nie obronię się.. Potem już jak nie znajdziemy pracy to nie będzie co jeść... W ogóle Tż chce poszukać w mojej miejscowości pracy bo większa jest szansa niż w niego.. Ale tu nie mielibyśmy gdzie mieszkać..Moi rodzice robią remont właśnie za 2 tygodnie startują z nim... a potem już miejsca na nasze graty nie będzie.. Więc został by wynajem (bo codzienne dojazdy to w grę nie wchodzą! ![]() Muszę jak najszybciej (1-2 m-ce góra) dokończyć pracę lic. i zacząć szukać pracy ....Dobrze byłoby abym ją szybko znalazła Moja Grupo wsparcia- Trzymać Kciuki!!! ![]()
![]() |
![]() |
#3325 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Bloondee, o której Ty wstajesz? ![]() Wygląda na to, że dzieńbędzie tak samo ładny jak wczoraj. Ja zmykam pouczyć sie trochę angielskiego i po nową torebkę ![]() P.S. Byłam w Almie, szukałam oleju kokosowego, potem nawet zapytałam. Ale nic. Patrzyli na mnie strasznie podejrzliwie, jakbym sobie ten olej kokosowy wymyśliła :| Edit: Sweet_jelly, staraj się pozytywnie myśleć. Skup się na licencjacie i codziennie przeglądaj ogłoszenia w Dzienniku Polskim i na Gumtree. Coś na pewno sie znajdzie ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! A co tu tak pusto? Pewnie zejdziecie się po południu jak mnie nie bedzie...
![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki ,żeby było lepiej.Mój mąż mówi,ze po jakiś problemach to musi być dobrze nie ma innej opcji ![]() U nas też teraz nie wesoło ,bo mąż ma mało grań ,ale sezon sie niegługo zacznie i mam nadzieje ,że sie polepszy. Ale piękna pogoda już byłam na spacerze ,teraz synek śpi ,jak wstanie to idziemy na ogród |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza jak będziemy bardzo mocno trzymały kciuki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na mnie tez patrzyli jak na kosmitkę, ze zdziwieniem w oczach, że coś takiego w ogóle istnieje... Cytat:
![]() Ja jestem drobna, ale silna, nie dam się ![]()
![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo, nie macie litości, 8 stron musiałam przeczytać, w tym Wasze Kenny'owe mamrotanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3330 | |||
Zakorzenienie
|
Witam w ten śliczny dzień
![]() Cytat:
![]() Ja mam 170cm i ważę 56 i staram się schudnąć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.