|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Cytat:
bez przesady kurde.. to nie grudzien.. zreszta co w kurtce mam przyjsc... bezsensu.. ja chce miec bolerko ale tylko poto by zaslonic moje przerazliwe chude rece i ramiona... ale jak okaze sie ze nietrzeba, to ani mysle sie grzac.. tylko dlatego ze ksiadz ma takie widzimisie...
|
|
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też tak jak wy mamy te sprawy załatwione, (też mamy wesele na sali z własną obsługą) nie mamy tylko zrobionych nauk, ale jeszcze czas więc jest dobrze |
||
|
|
|
#1893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) jak sdobrze pamietam. My mamy ślub 29.08.2009r.pozdrwionka
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem w szoku ile wy tu napislyscie sie
![]() Również witam nową panne młodą. Własnie przegladam tego fotografa. On jest superowy ![]() Powiem wam ze mi tez czas szybko leci w Sylwka byly zarecyzny a tu juz jest prawie kwiecien i 4 miesiace zlecialy:P wow niezle szybciutko. |
|
|
|
#1895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to slubujemy w tym samym dniu powodzenia w zalatwianiu wszystkiego A ja mam tylko salę i kamerzystę i fotografa, spokojnie jeszcze jest trochę czasu aby wszystko dobrze zorganizować, ja najbardziej martwie się zespołem bo najtrudniej jest wybrać i nie ma dużego wyboru u mnie w okolicy...
|
|
#1896 |
|
Rozeznanie
|
jakis czas temu któraś z Was pisała, że ktoś z jej rodziny kupował sukienke w komisie w sosnowcu i mialam poprosic o namiaray ale zpaomnialam i teraz nie umiem tego posta znalezc
![]() więc nie pozostaje mi nic innego jak ejszcze raz zapytać czy któraś z Was zna jakiś komis z sukniami w okolicach Chorzowa/Katowic/Sosnowca widzialam reklame komisu Nikol w Jaworznie, ale nie wiem czy sie opłaca tam jechac bo to troche kawalek ode mnie a nie wiem co tam zastane![]() a co do zalatwionych rzeczy to mamy: -restauracja -dj -obrączki -samochód -fotograf -obecnie szukamy kamerzysty terminy na 2009 rok u mnie w kosciele mozna rezerwowac dopiero od 1go czerwca
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, ale mam czytania...
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo piszemy bo nas tu dużo
Ciężko po kilku dniach nieobecności to nadrobić, oj ciężko, ale nie wyobrażam sobie żeby podzielić nas na osobne wątki, np sierpniowe panny młode 2009, no chyba, że będzie już ten 2009 rok i zbierze nas się tu ogromna ilość, no to może wtedy ktoś będzie chciał stworzyć nowe watki z podziałem na miesiące. Ale zdecydowanie weselej jest tak jak teraz
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie rozdzielajmy sie
tak jest weselej i zawsze mozna sie poradzic wiekszej ilosci osób itp panny mode 2009 wystarcza
|
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie chcę się rozdzielać
|
|
|
|
#1903 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za pochwalenie naszych kafelek Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
<---- to są kciuki, które za Was trzymam Pamiętam jak w zeszłym roku przeżywałam swoją obronę, a mój TŻ chyba jeszcze bardziej. Czekał na mnie przed salą i to było cudowne, bo wiedziałam, że bez względu na wynik zaraz się do niego przytulę ![]() O nie! Zabraniam tu mówić o jakimkolwiek rozdzielaniu się!
|
||||
|
|
|
#1904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest weselej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a moj tz mowi ze sie juz od Was uzaleznilam ale to co niewyobrazam sobie dnia bez Was kafelki naprade sa przepiekne.. nam sie wlansie w takim stylu podobaja
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy do mężczyzn też
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Raczkowanie
|
jaga fajne fotki
A my nie zamówiliśmy jeszcze ślubu w kościele Nie mamy kiedy, ale chyba w maju jeszcze nie będzie za późno Za tydzień jadę do Tż, odbieramy nasze mieszkanie
|
|
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
My też jeszcze nie mamy załatwionego ślubu ale wydaje mi sie ze jest jeszcze troche czasu...
Zazdroszczę mieszkanka...
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
ano tego samego dnia
![]() ja też nie ![]() |
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
ano tego samego dnia
![]() ja też nie ![]() |
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka śliczne te kafle, nie widziałam tych akurat wcześniej.
Też się takie podobają, tylko mnie denerwuje to, że podłogi u wszystkich producentów nie są dopasowane do każdej z kafli na ścianę beżowa ściana i ciemniejsza podłoga to mi burzy całą koncepcję i radość z urządzania łazienki.
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak poza tym dziewczyny to myslę,że wątek Panny Młode 2009 powinien zostać nagrodzony jako najszybciej rozrastający się wątek na forum oraz za to,że dziewczyny nota bene w róznych krańców Polski portafią się tak zżyć i dzielić radości i smutki...ech A to byłam ja była panna mloda 2009,a obecna 2008,ale i tak was kocham![]()
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że będziemy Cię wspierać No i na pewno nie wygonimy Cię stąd Ostrzegam tylko, że po Twoim ślubie będziemy Cię zamęczać pytaniami i prosić o rady
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też jeszcze nie mamy zamówionej Mszy w Kościele... Chcemy pójść teraz w kwietniu, tak pod koniec. Zależy mi na ślubie o 12.00. Mam nadzieję, że będziemy pierwsi na tę godzinę ![]() Cytat:
Cytat:
Dzień bez naszego wątku, to dzień stracony!Coś nam się Anula nie pokazuje... Mam nadzieję, że te dzieciaki jej za bardzo nie wymęczyły...
|
|||
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko mialam sie zapytać Tżeta a ze Tż teraz zagranica siedzi i jak gadamy to mamy mnostwo spraw do obgadania i jakos tak mi sie zapominalo a Ty tez nic nie przypominalas wiec tak jakos wyszlo sorki! Juz sie wszystkiego dowiedzialam komis jest na ulicy braci mieroszewskich obok podobno jest jakis komis samochodowy tez. Podobno to jest znana ulica wiec powinnas wiedziec gdzie to jest (ja niestety nie wiem bo ja mieszkam w Bielsku-Bialej a moj Tż jest z Dabrowy Gorniczej i to jego kolezanka tam sprzedawala kiecke także ja za bardzo nie jestem obeznana w tamtych rejonach ale mam nadzieje ze znajdziesz - jakbys miala jakies pytania to pisz to bede pytac Tzta W kazdym razie Tż tlumaczyl mi to tak ze jak jade do niego autobusem linii D z katowic to w Sosnowcu jest taki przystanek pekin i zaraz za nim jest stacja benzynowa, to jeszcze trzeba dalej jechac tym autobusem i tam jest jakas gorka i potem jest przystanek na tej gorce i jak wysiadzie sie z autobusu to trzeba sie troche wrocic heheh pewnie dla kogos znajacego te rejony moja wypowiedz jest smieszna ale ja nie bardzo sie orientuje w tych rejonach także mam nadzieje ze mi wybaczycie Mam nadzieje ze sie orientujesz gdzie to mniej wiecej moze byc ![]() Ostatnio skupilam sie bardziej na pracce mgr i troszke Was zaniedbalam tesknie za Wami dziewczynki i postaram sie czesciej wpadac
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mi nazwa ulicy nic nie pwoiedziala hihi ale za to tlumaczenie drogi jak najbardziej profesjonalne hihi i juz wiem!! jeszcze raz dziekuje!!!!
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juupiii ![]() dzieki za odwiezienie do pracy
|
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziękuję za trzymanie za nas kciuków. Mój narzeczony został inżynierem i zdał jako jedyny z grupy na 5!! Ale jestem z niego dumna
) A ja jakoś przeżyłam pierwszy dzień z dzieciakami. Ale już po godzinie głowa mi pękała od tego krzyku. Jutro już będę szła na luzie![]() Katia, na pewno będziemy Cię wspierać, chociaż nie wiem czy to odpowiednie słowo. Będziemy przeżywać i cieszyć się razem z Tobą jeszcze w tym roku!! Też jestem przeciwna rozdzielaniu nas, bo my jesteśmy jedyne z swoim rodzaju!!! |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, zdolniacha z Twojego TŻa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

moze jutro bo jedziemy w gory bo pierscionek juz mi kupil a moje kochanie nazywa sie tomek
, bo nie wiemy jak z zespolem.
Jak juz i zespol zaklepiemy to damy mu juz konkretny termin, a dodam, ze z terminami u niego ciezko jest. Z tego co patrzylam w jego kalendarz to caly czerwiec, lipiec (za wyjatkiem naszego terminu
) i sierpien ma juz zajety. 

<---- to są kciuki, które za Was trzymam
Nie mamy kiedy, ale chyba w maju jeszcze nie będzie za późno