|
|
#3691 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Bry!
Cytat:
Cytat:
Ja z wozkiem nue pomogę ponieważ jescze typu nie mamy. Dla mnie ma być lekki i zwinny i prosty w montażu. A że ceny nowych zabijają mój portfel to raczej szukam używki wiec bede brała co będzie Cytat:
teraz bedziesz przebierac w tych ciuszkach Milego dnia wszystkim życzę Ps. Obudziłam sie dziś o 4! I nie usnelam już i miałam wrażenie ze czułam maluszka ale może to tylk o moje zwidy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w szpitalu jest rooming-in, czyli sala dwuosobowa, na której możesz być non-stop z dzieckiem. Odwiedziny na sali są przez całą dobę, ale są też parawany, którymi są przedzielone pokoje - możesz rozstawić jak ktoś jest u drugiej kobiety albo u Ciebie Sporo znajomych tu rodziło, ale żadna na takie długie odwiedziny rodzin drugiej pacjentki z sali się nie skarżyła - myślę, że to też jest kwestia jakiegoś poczucia ogarnięcia i kultury
Edytowane przez SteveS Czas edycji: 2017-02-12 o 11:46 |
|
|
|
|
#3693 |
|
*sportaddict*
|
Carolles mi tez się coraz częściej wydaje, ze to co czuję to jednak synek
np. Dzisiaj po czekoladzie coś tanczylo w brzuchu
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
7.7 będzie tłoczno
Cytat:
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie widać czarno na białym kiedy sie bardziej ludziom nudzi w domach:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko opisane co potrzebne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak wpadniesz na pomysł to zarzuć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żona kuzyna mówiła, że później już jej było wszystko jedno... ale mi nie będzie. Zwłaszcza, że majtek nie można mieć żadnych. Po drugie przekonuje mnie opcja osobnej łazienki. Nie potrzebuję towarzystwa innych mam itd. Jak się będę nudzić to będę mieć wizaż ehhehehe a tak serio to ja wolę po prostu być sama.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam sobie wieczorem listę co mi brakuje. Głównie takie rzeczy do porodu i akcesoria dla malucha. Zastanawiam się też czy w ogóle kupować staniki do karmienia. Mam mały biust i jakoś nie czuje potrzeby noszenia w szpitalu, a po nie ubiorę nic innego niż super push up. Springtime gratuluję córci! Z wózkiem też nie pomogę bo ja już mam wybrany i wizyta w sklepie zaliczona
|
|
#3698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstępnie myślałam namiot tipi albo basen z kulkami. Ale ja się nie znam na zabawkach
|
||
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam do nich tak jak radziła Chilli, ale znając ich dostanę smsa, że nie trzeba
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poza TZem nie chce nikogo. Z reszta i rodzice i teściowie mieszkają 200 km stad. Be sensu żeby jechali. Przyjadą jak juz w domku bedziemy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3701 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze o tych tematach nie myśle.
podejrzewam ze jak powiem to tak będzie i nikt się nie obrazi wiec te kwestie odłożyłam na bok. ![]() Mama przytachala mi dzisiaj ciuchy które tata odkładał jak prowadził kiedyś lumpeks. Rzeczy nowe lub w bardzo dobrym stanie tylko... głównie dla dziewczynki Teraz już całkiem zżera mnie ciekawość kto tam w brzuchu zamieszkał ![]() IMG_1486903395.982637.jpg IMG_1486903414.299674.jpg Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym wietrzeniu krocza tez czytałam - tego to nawet sobie nie wyobrażam nawet jak nie bedzie odwiedzających, a jedynie inne mamy na sali. Skoro szpital nie moze zapewnić warunków intymności, to nie moze ode mnie takich rzeczy wymagać. Zawsze tez jest ratunek w wypisaniu sie na własne zadanie, tylko zeby mi nie robili problemów przy wypisywaniu dziecka na własne zadanie. Na szkoleniu położna mówiła, ze warunkiem wypisu dziecka ze szpitala jest jego przybranie na wadze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Po cc chyba wietrzyc nie trzeba tak intensywnie, ale faktycznie mówią zeby wierzyć a tu tlumy:/ to chyba coś nie halo?
Morele czadowo z tymi prezentami pokazuj fotki.My dziś przeglądneliśmy ciuszki jakie odłożyliśmy po synie, nie dużo tego bo w sumie na początku w ogóle nie planowaliśmy jeszcze dzidziusia, a po za tym stwierdziliśmy, że i tak płeć nie znana więc oddaliśmy i posprzedawaliśmy wszystko. A unisex.to mam raptem kilka sztuk... wiec wyprawka przede mną ![]() 1486904627173.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajne ![]() Ja walczę. Nawet 1 kartonu nie skończyłam jeszcze....
|
|
#3706 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle fajnie, że dostałaś taka wyprawkę my raczej wszystko musimy kupić sami. Mam dzisiaj jakiś mini kryzys w sumie to tej wczorajszej imprezie. Jak zaczęły się tance to siedziałam sama przy stole i patrzyłam na bawiących się ludzi. Gdyby był Tz to pobawiłabym się z nim/posiedziałabym z nim i moglibyśmy jechać o której chcemy. A tak to jechałam z teściami i szwagierka teściowej i oni szaleli na parkiecie a ja prawie spałam :p teściowa i tak ostatecznie wyciągnęła teścia szybciej niż chciał. Teraz mam leniwa niedziele, siedzę przed tv i oglądam jak Amerykanie remontują domy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
taedio
Też u nas leniwie... cały dzień szukam czegoś co bym mogła kupić dla maluszka i ciężko nie znając płci... Kupię chyba pieluszki bambusowe z dwie sztuki i jakieś tetrowe może kocyk? Nie wiem... idę najpierw na spacer z małym pokarmić kaczki bo nie lubię tak siedzieć...
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiliśmy sobie jogurt domowy, z jogurtu naturalnego, banana, kiwi i jabłka. Pychotka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo wytrzymałaś! Należy Ci się odpoczynek. Ja ubrania zostawiam na jutro, nie mam siły.
|
|
#3710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja muszę wszystko kupić sama, ale przynajmniej mój brat się cieszy, bo pozniej on dostanie wyprawkę ode mnie![]() Aha i rady też cenne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny ja się zakochałam w tym dresiku.Wiem, że drożyzna, ale niech tylko będzie córcia..... ![]() http://milkybaby.pl/produkt/baletnice/
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ten hybrydowy leżaczek podoba się. Pożycze od szwagierki, bo to jest na 3-4 miesiące max więc szkoda kasy na nowy
|
#3713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz częściej czuje babelka
|
#3715 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ale tu cisza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
Cisza tu faktycznie
Taedio dlugo wytrzymałas na imprezie! Jeszcze bez tż moje zycie jakiś czas temu tak wygladalo. Tż za granicą pracował i ja imprezy rodzinne obskakiwalam sama. Nawet te wazniejsze w jego rodzinie. Straszna męka Odebrałam dziś dżinsy ciążowe,są mega! Ładny kolor, wygodny materiał aż całkiem inaczej się w tej ciąży czuje w takich spodniach To samo rajstopy ciążowe rewelacyjna sprawa. Nigdzie się nie wbijają ładnie modeluja brzuch. Takie ☠☠☠☠☠☠☠y a tak cieszą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3717 |
|
*sportaddict*
|
Alleluja, chyba udało nam się znaleźć z Tż imię, które podoba się nam obojgu
Tymek tylko nie wiemy jeszcze czy Tymon czy Tymoteusz. Tymon ma piękne znaczenie: Życie, serce, dusza, myśl, męstwo. Oznacza czlowieka wielkiego serca, myślącego, zdolnego do wielkich czynow i słusznego gniewu.
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi to super!
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje was cały czas ale nie wiem co napisać :P
Czekam na wizytę ale dopiero w piątek A tu zdjęcia brzuszka nie wiem z której strony lepiej widać IMG_1486930268.834986.jpgIMG_1486930280.932327.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Ale duży!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

i porównanie do innych wózków w tej kategorii cenowej. Chodzi mi głównie o wersje z gondolą, ponieważ później i tak chciałabym go sprzedać i kupić moją wymarzoną spacerówkę
Ja z wozkiem nue pomogę ponieważ jescze typu nie mamy. Dla mnie ma być lekki i zwinny i prosty w montażu. A że ceny nowych zabijają mój portfel to raczej szukam używki wiec bede brała co będzie
wanienkę, otulaki, śpiwory, pieluchy, kocyki, zabawki na łóżeczko i tonę innych. Nic już nie kupuje. Ledwo zmieściliśmy to do auta. Mąż chodził na 6 razy. ...
teraz bedziesz przebierac w tych ciuszkach
i miałam wrażenie ze czułam maluszka ale może to tylk o moje zwidy 
mieliśmy iść na pizze a napisał ,że właśnie jedzą
a tak serio to ja wolę po prostu być sama.