Moja zapachowa siostra :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-21, 20:26   #121
khy
Zadomowienie

Dot.: Moja zapachowa siostra :)

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Zdecydowanie.
Moje siostry zapachowe to to E i kijanka Gustujemy w bardzo podobnych zapachach. (ja troche bardziej lubie kadzidla )

A zapachowymi kuzynkami sa dla mnie Agia* oraz khy (czasami zastanawiam sie, czy aby nie tez siostrami... )

Tak bylo od poczatku mojej bytnosci na forum i tak juz pozostalo
Hihi, to juz mamy cala zapachowa rodzine - bo moimi, z tego co sie zdazylam zorientowac, sa Mariolasl (czasami jak czytam recenzje na KWC to czuje sie jak blizniaczka niemal ;P) oraz kijanka (ktora moglaby sie wiecej udzielac na KWC - bo jej opisy tez bardzo pokrywaja sie z moim odbiorem zapachow... tylko ja tak PIEKNIE nie umiem tego opisac ;PP).

A jak Mariolasl i kijanka, to na pewno w mojej zapachowej rodzinie beda i E, i Agia, ha .
khy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 20:35   #122
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

A jednak zmyślam - cofnęłam się o stronę i widzę, że sporo zapachów łaczy mnie z Agią
No i Kotą, która już pierwsza zgłosiła się jako moja rodzina
No i Taka Taka Takuśna - łączy nas Dune i DV i Gris Clair i Kelly Caleche...

I Kokakola z naszą irysową pasją i Narciso i Kyoto

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 20:39   #123
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
A jednak zmyślam - cofnęłam się o stronę i widzę, że sporo zapachów łaczy mnie z Agią

No widzisz, odnajduje się zagubione rodzeństwo, ale pamiętaj że ja pierwsza się zgłosiłam.
Kelly coraz bardziej na tak u mnie.
Kota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 20:41   #124
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Agnysko, tak myślałam o Córce- Ona ma jednak szerszy zakres ulubieńców- zdaje się też i Angel u niej wchodzi w grę.
I o innych kilku duszach.
Też o Marteczce.
....
Angel intrygujaca słodka paczula Innocent-on nie jest duszny, Słonik.

Z Marteczką i z Tobą łączy nas trójca, Libertine i Cristalle i przede wszystkim matka wszystkich szyprów Mitsouko.

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
A oto moje ulubione zapachy,które teraz uzywam AROMATICS Elixsir - jeden z najbardziej ukochanych zapachó od lat ,zapach silnie obecny ,ale nie meczacy w pierwszej fazie gorzki , by za chwilke rozkwitnąc akordem kwiatowym,gdzie chlód rózy łaczy się w doskonałej równowadze ze zmysłowym cieplem jasminu, ylang-ylang(jedyny ,który moge uzywac jak mam migrene) YSATIS - piekny chłodna elegancja walczy z prowokujaca zmysłowościa . FENDI - wyrafinowane i orginalne ,korzenne akcenty i suche nuty perla sie niczym szampan, EAU de Soir -bardziej miękki niż Fendi ,lagodniejszE ,zmysłowE. MITSUOKO- cierpkie ,ziołowe, ( niestety tyciutko zostało na liście do zakupu) L; HEURE BLEUE - delikatne i zmysłowe niczym aksamit na mojej skórze,nostalgiczne( n a liście zakupu ,odrobinka mikra w butelce) JIL SANDER NR.4.- ekspresja, zmysłowośc ,elegancja COCO- kwiatowy ,oraz korzenny akcent przechodzacy w głeboki, ciepły zapach ambry. SHALIMAR - uwielbiam za ten niesamowity słodko-balsamiczny zapach na mojej skórze( te perfumy testowałam pare m-cy zanim oswoiłam je ze swoją skóra) DOLCE VITA - iskrzacy pełen życia cieple słonce zamkniete we flakonie, EAU DE GUCCI - głeboki ,zmysłowy ,ciepły ale inaczej . Skonczyło mi sie BLACK CAHMIRE DC ale nie przewiduje zakupu, raczej myśle o Pi . TE które wymieniłam musze miec zawsze zapomniałam o FOR HER RODRIGEZA EDT i EDP nie moge sie zdecydowac ,ktora bardziej mi sie podoba ,edt bardzo krotko na mnie pachnie
Czarnazuziu,prawie wszystkie wymienione przez Ciebie zapachy są moimi zapachami oprócz BC, które kwaszą sie na mojej skórze.

Nie znam L'Heure Bleue, ale juz po składzie nut wiem,ze to mój zapach. Także Jicky i Chamade, na które ostatnio polowałam ale niestety nie udały mi się łowy.

Cytat:
Buu, a ja nie mam zapachowej siostry, nikt nie chce się do mnie przyznać...

Kto lubi Shalimar, Gris Clair, BC, Poeme, Angela, Narciso edt, Dune, Scenty, Ogródki, Hirisa, 24 Faubourg Hermesa, Iris Poudre, MR FMalle, Zagorsk i Kyoto CdG, Premier Figuier L'Artisana, FdB, żółtą Ninę Spicy Delight, Smoka, Dolce Vite, L LL, Coco edp...?

Kto, kto mnie przygarnie?
Joasiu, przeciez ja uwielbiam Shalimar, Gris Clairchyba jedyny kadzidlak, który mi w ogóle nie przeszkadza, jest jeszcze Nu, jednak wolę zdecydowanie Obywatela GC
Łączą nas takze Ogródki, Hiris i Faberżak, Poeme, Angel,Dune,NR.

Smok i MR wysładzaja sie na skórze i nie moge ich nosic. Reszty wymienionych przez Ciebie zapachów nie znam.

Stary 2007-11-21, 20:43   #125
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Wydaje mi się, że jestem blisko spokrewniona z Hiszpańską Myszką... MR, L LL, OI na razie miałam tylko raz na skórze, ale mi się podoba, ogólna miłość do cynamonu. Jak czytam recenzje, to stosunkowo często mamy podobne odczucia odnośnie różnych zapachów.
Często własne przemyślenia znajduję też w recenzjach Ropuszki

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 20:46   #126
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
No widzisz, odnajduje się zagubione rodzeństwo, ale pamiętaj że ja pierwsza się zgłosiłam.
Kelly coraz bardziej na tak u mnie.
U mnie właśnie też

Kcesz tę próbkę, czy nie kcesz?

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość

Joasiu, przeciez ja uwielbiam Shalimar, Gris Clairchyba jedyny kadzidlak, który mi w ogóle nie przeszkadza, jest jeszcze Nu, jednak wolę zdecydowanie Obywatela GC
Łączą nas takze Ogródki, Hiris i Faberżak, Poeme, Angel,Dune,NR.

Smok i MR wysładzaja sie na skórze i nie moge ich nosic. Reszty wymienionych przez Ciebie zapachów nie znam.
O, i Córka się odnalazła - witaj siostro/kuzynko

Stary 2007-11-21, 20:50   #127
Kota
Zakorzenienie

Joasiu, zobaczyłam przewijajac wątek fragment Twojego nowego ava ( zmieniacie, koleżanko, ekspresowo) przeraziłam sie że to Michael Jackson, potem dopiero poznałam Bjork... Zmylił mnie dół twarzy...
Próbkę Kelly będę mieć, już do mnie idzie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 20:52   #128
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Joasiu, zobaczyłam przeiwjajac wątek fragment Twojego nowego ava ( zmieniacie, koleżanko, ekspresowo) przeraziłam sie że to Michael Jackson, potem dopiero poznałam Bjork...
Próbkę Kelly będę mieć, już do mnie idzie.
Jezu, po takim skojarzeniu to już nigdy go nie wstawię

Nie Kelly, zakręcona kobieto, tylko oferuję Ci próbkę L'Heure Bleue

Stary 2007-11-21, 20:57   #129
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Joasiu, zobaczyłam przewijajac wątek fragment Twojego nowego ava ( zmieniacie, koleżanko, ekspresowo) przeraziłam sie że to Michael Jackson, potem dopiero poznałam Bjork... Zmylił mnie dół twarzy...
Zdążyłam go zobaczyć
Tak wogóle to Bjork ma dziś urodziny Kończy 42 lata

A czy jest na forum jakaś moja rodzina?
homyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 21:02   #130
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Zdążyłam go zobaczyć
Tak wogóle to Bjork ma dziś urodziny Kończy 42 lata

A czy jest na forum jakaś moja rodzina?
Homyku, my, gdańszczanki. Jakaś taka odmieńcza rodzina.
Ale tak na serio... to nie wiem...Przeobraziłaś się ostatnio...
Stary 2007-11-21, 21:12   #131
Reni74
Raczkowanie

GG do Reni74

Cytat:
Kto lubi Shalimar, Gris Clair, BC, Poeme, Angela, Narciso edt, Dune, Scenty, Ogródki, Hirisa, 24 Faubourg Hermesa, Iris Poudre, MR FMalle, Zagorsk i Kyoto CdG, Premier Figuier L'Artisana, FdB, żółtą Ninę Spicy Delight, Smoka, Dolce Vite, L LL, Coco edp...?

Kto, kto mnie przygarnie?
Nie jestem tu tak często jak bym chciała, ale już wczesniej zauważyłam że sporo zapachów nas łaczy- więc się zgłaszam nieśmiało
Uwielbiam 24F, Dune, Ogródki, Narciso edt, bardzo lubię Premier Figuier,Fdb, Dolce Vite, coco, lubię L LL
Niestety nie znam CdG, Gris Clair, scent, MR,Iris Poudre- ale bardzo jestem ich ciekawa
Z tych których na Twojej liście nie ma wśród moich ulubionych są jeszcze min. Un Bois Vanille,Etra,Prada,Ambre Passion Laury Mercier - niezła mieszanka
Reni74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 21:18   #132
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez Reni74 Pokaż wiadomość
Nie jestem tu tak często jak bym chciała, ale już wczesniej zauważyłam że sporo zapachów nas łaczy- więc się zgłaszam nieśmiało
Uwielbiam 24F, Dune, Ogródki, Narciso edt, bardzo lubię Premier Figuier,Fdb, Dolce Vite, coco, lubię L LL
Niestety nie znam CdG, Gris Clair, scent, MR,Iris Poudre- ale bardzo jestem ich ciekawa
Z tych których na Twojej liście nie ma wśród moich ulubionych są jeszcze min. Un Bois Vanille,Etra,Prada,Ambre Passion Laury Mercier - niezła mieszanka
Nie trzeba nieśmiało

Faktycznie sporo tych zapachów, które obie lubimy - z tych, które Ty wymieniłaś ja lubię też Etrę i ubolewam, że miałam tylko mała odlewkę, Un Bois Vanille mam nadzieję poznać w tym tygodniu, Laury nie znam, a Prady nie cierpię Ale tylko tej pierwszej, bo już tę nową, Infusion d'Iris jak najbardziej.

Reni, teraz to już musisz pisać częściej, co bym się osamotniona nie czuła bez rodzeństwa

Stary 2007-11-21, 21:23   #133
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie mieć siostrę
Joasiu k, ja bym dodała jeszcze Cologne i może jeszcze Czarną Coco

......................... ......................... ........

a dziś się zakochałam w Chanel No 5
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 21:28   #134
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
fajnie mieć siostrę
Joasiu k, ja bym dodała jeszcze Cologne i może jeszcze Czarną Coco

......................... ......................... ........

O widzisz, zapomniałam
I Angela też nosisz

Ja na razie do Piątki podchodzę z pewną taką nieśmiałością i jedynie w wersji edt, ale może, kiedyś...

Stary 2007-11-21, 21:33   #135
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
Witaj, Tako!

A z kolei 5 Chanel prowadzi w prostej drodze znowu do Córki. Zazębiają się te pokrewieństwa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 21:35   #136
Reni74
Raczkowanie

GG do Reni74

oj to bedę pisać:, ale pewnie częściej będe Was czytać- z czasem strasznie kiepsko u mnie a wizaż okropnie wciąga-ale co tam
fajnie, że jest siostra
Reni74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 21:45   #137
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez Reni74 Pokaż wiadomość
oj to bedę pisać:, ale pewnie częściej będe Was czytać- z czasem strasznie kiepsko u mnie a wizaż okropnie wciąga-ale co tam
fajnie, że jest siostra
No, wciąga

Ale za to jak ładnie pachnie

Stary 2007-11-21, 22:59   #138
Agia*
Rozeznanie

Do wcześniejszej wypowiedzi zapomniałam dodać, że bardzo lubię także Anglomanię, In Black del Pozo, FdB (nie nabędę tylko ze względu na koszmarną na mnie nietrwałość ), Tygrysek Kenzo jest na mnie prześliczny i cały czas zastanawiam się nad kupnem Ogródków Śródziemnomorskiego i Nilowego. Lubię także Lubin Idole, Mira Bai, OI (ale tylko latem, bo ładnie wtedy na mnie dymi) oraz K.Cole Black for Her

Zauważyłam, że sporo zapachów łączy mnie z Sabbath - raczej nie jest moją zapachową siostrą, ale kuzynką na pewno (mam nadzieję, że nie taką "siódmą wodą po kisielu" ).

Cytat:
Zdecydowanie.
Moje siostry zapachowe to to E i kijanka Gustujemy w bardzo podobnych zapachach. (ja troche bardziej lubie kadzidla )

A zapachowymi kuzynkami sa dla mnie Agia* oraz khy (czasami zastanawiam sie, czy aby nie tez siostrami... )

Tak bylo od poczatku mojej bytnosci na forum i tak juz pozostalo
Już dawno się zorientowałam, że wiele zapachów odbieramy podobnie - sporo Twoich recenzji na KWC to dokładne moje odczucia No to witam w rodzinie

Khy jeśli czytając recenzje Marioli czujesz się jak Jej zapachowa bliźniaczka, to my na pewno również będziemy mieć wiele wspólnego

Cytat:
I to nawet całkiem sporo Z wymienionych przez Ciebie lubię: Shalimar, Gris Clair, BC, Poeme, Ogródki, Iris Poudre, MR FMalle, Zagorsk i Kyoto CdG (to właśnie moje ulubione z kadzideł CdG), Premier Figuier L'Artisana, FdB, żółtą Ninę Spicy Delight i Dolce Vite. Premier Figuier, Dolce Vita i Poeme to nie są zapachy, które muszę koniecznie mieć (mimo iż je lubię), jednak pozostałe mam (oprócz FdB i Ogródków).
Narciso edt lubię także, ale nie jest to moja zapachowa miłość, natomiast nie lubię Angela (zbyt ciężki dla mnie - wolę Innocenta), 24 Faubourg, Smoka i Dune.
Coco edp nie robi na mnie żadnego wrażenia, Scenty planuję testować ponownie, więc się na ich temat nie wypowiadam, a Hirisa i L LL nie znam (właśnie przyleciała do mnie próbka L, więc poznam w najbliższym czasie).

No i Bjork lubię
Stary 2007-11-22, 00:16   #139
mariolasl
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5846476]Moimi siostrami zapachowymi są Mariolasl i E. Co do Marioli, to rzeczywiście pała ona znacznie większą niż ja miłością do wszelakich kadzidlaków[/quote]

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5846476]Łączy nas wszystkie jedno, że kochamy zapachy orientalne, namiętne, gorrrące i esencjonalne, a także przekonanie o tym, że kwiatki najlepiej pachną w wazonie, a nie we flakoniku.
Cieszy mnie również niezmiernie,że często również nasze poglądy na różne sprawy są bardzo zbliżone. [/quote]
Zabko malenka, no i jak moge sie nie zgodzic?
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Najbliżej zapachowo mi do Hiszpańskiej Myszki, Panny Róży, Kijanki i Marioli
Zgadza sie Sporo zapachow mamy wspolnych
Cytat:
Napisane przez khy Pokaż wiadomość
Hihi, to juz mamy cala zapachowa rodzine - bo moimi, z tego co sie zdazylam zorientowac, sa Mariolasl (czasami jak czytam recenzje na KWC to czuje sie jak blizniaczka niemal ;P)
khy bardzo mi milo
Stary 2007-11-22, 08:10   #140
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Najbliżej zapachowo mi do Hiszpańskiej Myszki, Panny Róży, Kijanki i Marioli
A owszem, owszem, potwierdzam

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że jestem blisko spokrewniona z Hiszpańską Myszką... MR, L LL, OI na razie miałam tylko raz na skórze, ale mi się podoba, ogólna miłość do cynamonu. Jak czytam recenzje, to stosunkowo często mamy podobne odczucia odnośnie różnych zapachów.
Nie da się ukryć - zgadza się

Generalnie Tymena, Różyczka i Truskawka, a dodatkowo czasem moje odczucia związane z odbiorem jakiegoś zapachu pokrywają się z Khy i Mariolą, poza tym bardzo wiele zapachów z kolekcji Marioli darzę wielką sympatią
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-22, 09:06   #141
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
(...) a dodatkowo czasem moje odczucia związane z odbiorem jakiegoś zapachu pokrywają się z Khy i Mariolą, poza tym bardzo wiele zapachów z kolekcji Marioli darzę wielką sympatią
Myszko dziekuje Tez widze te podobienstwa, z tym ze wiele zapachow, ktorych ty nie tolerujesz- ja lubie, jesli nie na sobie, to na innych
Stary 2007-11-22, 09:08   #142
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Myszko dziekuje Tez widze te podobienstwa, z tym ze wiele zapachow, ktorych ty nie tolerujesz- ja lubie, jesli nie na sobie, to na innych
Prawda , dlatego napisałam "czasem"

Stary 2007-11-22, 15:23   #143
martwa papuga
Zakorzenienie

Nie wiem, czy jakakolwiek potencjalna siostra się do mnie przyzna ale co tam, powymieniam:

Indecence
Theorema
Must
Zagorsk, Jaisalmer i Avignon CdG
Desnuda
Madness
Prada vel Plankton EdP
Dolce Vita
Bulgari PF
Baiser du Dragon

a ponadto, czekam na próbkę Rousse Lutensa i coś czuję, że ogłupieję na punkcie tego zapachu.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2007-11-22, 15:30   #144
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy jakakolwiek potencjalna siostra się do mnie przyzna ale co tam, powymieniam:

Indecence
Theorema
Must
Zagorsk
Desnuda
Prada vel Plankton EdP
Dolce Vita
Baiser du Dragon

a ponadto, czekam na próbkę Rousse Lutensa i coś czuję, że ogłupieję na punkcie tego zapachu.
Ja się mogę przyznać, bo akurat tak się składa, że bardzo lubię wymienione przez Ciebie zapachy (niektóre nawet bardziej niż bardzo ), ale drobne wyjątki (konkretnie te poniżej) są =>

Cytat:
Jaisalmer, Avignon, Madness

Stary 2007-11-22, 18:42   #145
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Ja się mogę przyznać, bo akurat tak się składa, że bardzo lubię wymienione przez Ciebie zapachy (niektóre nawet bardziej niż bardzo ), ale drobne wyjątki (konkretnie te poniżej) są =>

Przede wszystkim jednak chyba... Siostra po OI? Daj pyszczka, Gryzoniku
Rzeczywiście mamy coś jakby podobny gust.

Bardzo podobają mi się również zbiory Tymeny, Racheli i Margot.
Niestety, nie wiem, czy z wzajemnością.
Stary 2007-11-22, 19:38   #146
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Indecence
Theorema
Must
Jaisalmer
Baiser du Dragon
Cytat:
Bardzo podobają mi się również zbiory Tymeny, Racheli i Margot.
Niestety, nie wiem, czy z wzajemnością.
Papużko Droga, biorąc pod uwagę powyższe, myślę, że można to uznać za niejakie powinowactwo Jak jeszcze powiesz, że od Angela Cię nie odrzuca, przysposobię Cie za kuzynkę
Stary 2007-11-22, 20:44   #147
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Papużko Droga, biorąc pod uwagę powyższe, myślę, że można to uznać za niejakie powinowactwo Jak jeszcze powiesz, że od Angela Cię nie odrzuca, przysposobię Cie za kuzynkę
Kiedyś, przez rok, Angel to był mój ukochany zapach
Później mnie odrzuciło na jakiś czas.
A teraz znowu bardzo lubię. Ale nie zagłębiam się w testowanie, bo rozrastająca się kolekcja zaczyna mnie lekko niepokoić.

REKLAMA
Stary 2008-04-01, 19:28   #148
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mam takie wrażenie, że moją zapachową siostrą jest SpanishMyszka. Wprawdzie to od niej "zgapiłam" fascynację cynamonem, ale potem było HP, parę tych samych demeterków ( m.in. Caramel, Almond), które byśmy teoretycznie wybrały. Nawet się śmiałam, że to jakaś intuicja

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 19:45   #149
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mam takie wrażenie, że moją zapachową siostrą jest SpanishMyszka. Wprawdzie to od niej "zgapiłam" fascynację cynamonem, ale potem było HP, parę tych samych demeterków ( m.in. Caramel, Almond), które byśmy teoretycznie wybrały. Nawet się śmiałam, że to jakaś intuicja
No proszę ciekawych rzeczy się dowiaduję... Ładnie to tak "zgapiać" ? ()
A tak na poważnie, to miło, że ktoś sugeruje się po części moim gustem i w rezultacie zaczyna mieć podobne (lub nawet te same) zainteresowania, preferencje

Stary 2008-04-01, 20:23   #150
Kagan
Wtajemniczenie

No to może i ja znajdę swoją zapachową siostrę ? Nie znam tyle zapachów co Wy, ale z tych, które znam to lubię:
Euphoria
Eternity
Casmir
Code Woman
Armani Mania (New)

Pure Poison elixir
Hypnotic Poison
Alien

Givenchy Amarige Mariage
Ange Ou Demon
L'Instant

L'Instant magic
Kenzo Amour
Flower by Kenzo
Hypnose
Charme La perla
Angel
L de Lolita Lempicka
Czy znajdzie się jakaś chętna, żeby uznać mnie chociaż za kuzynkę

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2008-04-02 o 09:51
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości