![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wspaniała nowina! Gratulacje wielkie. A o wynikach pachnących zakupów opowiedz koniecznie. ![]() Cytat:
Od czasu gore Rotha tłumaczy się to na polski (niezbyt szczęśliwie) jako śmiertelną gorączkę. Ogólnie chodzi o bardzo szczególny rodzaj klaustrofobii, czy też raczej skutki klaustrofobicznego stresu. I o ile na początku dotyczyło ludzi zamkniętych realnie w pomieszczeniach, w latach osiemdziesiątych zaczęto diagnozować cabin fever właśnie u ludzi pracujących w korporacjach i ograniczonych barierami niefizycznymi. Ataki agresji Douglasa są właśnie taki postklaustrofobiczny szał. Ogólnie - dla mnie film genialny. I sama opowieść, i budowanie postaci, i kreacja aktorska młodego Douglasa, i autentycznie odczuwalnie popierniczony świat realny, na który my sami, dzień po dniu się godzimy... Kiedy oglądałam świetnie rozumiałam jego niezgodę na oszustwa, świństwa i ogólnie brzydki świat. ![]() Pozwolę sobie zaprotestować. Nie wszystkim. ![]() Zgadzam się. Rachelo, narzekasz na włosy, cerę i co tam jeszcze sobie wymyślisz tylko dlatego, że nie masz nic naprawdę brzydkiego, na co mogłabyś się skarżyć. Baciki Ci się należą za niedocenianie tego, co masz. ![]() ![]() Całkiem przyjemny wzrost. ![]() ![]() I proszę mi tu nie mówić, że jestem niska. Jestem średniego wzrostu. I nie chciałabym mieć ani centymetra więcej. ![]() Cytat:
Bardzo dobre podejście. ![]() ![]() Byłam dziś z kumplami na metaforycznym piwie. Bo jakże nazwać wyprawę do knajpy na piwo, kiedy okazuje się, że z całej ekipy tylko jedna osoba nie prowadzi? Piliśmy Cole i Sprite, żarlismy pizzę i było super. ![]()
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normaderm beznadziejny. Coś często się wizaż wiesza ostatnio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Strachulcu - świetna wiadomość
![]() Madziu, a jakie to plusy i minusy?
#4685 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki. Od pewnego czasu zastanawiam się, czy są na forum dziewczyny z zachodniopomorskiego, a konkretnie Koszalin i okolice. Jeżeli tak, to odezwijcie się, może jakieś spotkanie byśmy zorganizowały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Wtajemniczenie
|
Fatalny dzień.... nie dość, że pierwszy dzień okresu, to jeszcze grypsko mnie łapie, gardło, głowa, mięśnie...
A na dodatek nie widać po mnie, że się fatalnie czuję i mam chyba dziś żal do całego świata, że nikt mnie nie pożałuje, nie zaopiekuje się mną. ![]() No bo co to jest przeziębienie, skoro szefowa ma złamaną nogę i męczy sie od sylwestra, koniec miesiąca w firmie, trzeba być na posterunku, Tż daleko... ech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4688 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Yolu
![]() Ledwo odsapnęłam po wczorajszej prezentacji to już muszę się zabierać do nauki niemieckiego na kolosa......... i kolejnej prezentacji ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim!
![]() |
#4689 |
niecnotliwa dziewica
|
Nic... tylko ja bym chciała mieć fryzurę, nie tylko włosy... ściąć TŻ (no, TZ to za dużo powiedziane, ale tu się używa tego właśnie określenia
![]() ![]() ![]() Pojęczę sobie i ja na temat cery. Wiem, ze latka już nie te, że tryb życia (niedosypianie, stres, komputer) ale też ostatnio patrzeć na siebie nie mogę ![]() ![]()
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś ma fizia na punkcie wyskakujących krostek i jak tyko zauważy to wyskubie, to jeszcze nie jest nerwica. ![]() Yolu - ![]() Margot - to masz jak ja, nie fryzuję, a włosy? ![]() ![]() Jeśli się kupi to coś upragnione, to fakt. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |||
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powinnam była dodać słówko "prawie" - poprawiają humor "prawie" wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
|
kropko! usiłowałam do Ciebie napisać PW, ale mi się wizaż zamulił i nie poszło!
Jak z trwałością Stelli Sheer 2008? ![]()
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trwałość dobra. Naprawdę się trzyma. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Wtajemniczenie
|
Zakupy poprawiają humor większosci kobiet
![]() Chociaż czasami wybierając się na zakupy w kiepskim nastroju marudzę, wybrzydzam, nic dla siebie nie umiem znaleźć i pewnie tylko uprzykrzam życie ekspedientkom ![]() Wracam z niczym i wcale nie mam lepszego humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A najlepsze zakupy robię wcale nie na pocieszenie, a z przypadku. Jakiś impuls, nieplanowany spacerek, po drodze Centrum Handlowe i wracam z czymś tam. Trzy takie marcowe spacerki skończyły się u mnie trzema zakupami spodni w Camaieu. ![]() Inna rzecz, że powinnam dostać zakaz wchodzenia do tego sklepu, bo zawsze stamtąd z czymś wychodzę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja się chyba kwalifikuję na jakieś zbiorowe wybuchy litości. Przepotwornie, straszliwie, histerycznie, rozpaczliwie i organicznie nienawidzę kupować CZEGOKOLWIEK z wyjątkiem książek i płyt. A i to wolę w sieci. Cytat:
Albo staram się zaszyć w kącie z gazetą. ![]()
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sama nie wiem, która forma kupowania bardziej mi odpowiada ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
o, a ja do ludzi mówię "słońce"
![]() Cytat:
![]() fatalna metoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Mnie się odechciewa mierzyć, jak widzę te dzkie tłumy w kolejce do przymierzalni i przy kasie... ostatnio dosć skutecznie zniechęcił mnie też do zakupów sposób zawieszenia spodni - wszystkie były przymontowane do wieszaków tak, ze żeby się dostać do metki (tej z ceną badź tej wszytej) z rozmiarem, musiałabym roz***yć w drobny mak pół stoiska. Stwierdziłam, że to nie na moje nerwy i wyszłam.
![]() |
#4701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podsumowując - zakupy poprawiają dobry humor ![]() Zakupy w internecie? No BA ![]() Niestety w ostatnim miesiącu miałam dwa takie zakupy internetowe które od razu po rozpakowaniu paczki wylądowały na allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A zakupy internetowe mają jedną, wielką wadę - można dokonać zakupu bezmyślnie. Jest to dużo łatwiejsze niż taki zakup w sklepie. I potem tak jak napisała Yola, z powrotem lądują tam skąd przyszły. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
niecnotliwa dziewica
|
Jestem pełna podziwu, że dotrwałaś do mierzenia drugiego egzemplarza.....
![]() |
#4704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na nieprzemyślanych internetowych strzałach czasem można jakiś grosz zarobić ![]() ![]() ![]() Ale ciuchów nie kupuję przez net. W ogóle kupuję tak jak Ty, przypadkowo przeważnie. Z reguły kiedy jestem z kimś dla towarzystwa na zakupach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak przy drugiej oderwaliśmy zabezpieczenie od wieszaka, przy próbach utrzymania go na zewnątrz kurtki w końcu zrobił trach i na tym się skończyło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zadomowienie
|
Hej hej!
Przyszła się przywitać, zagipsowana, nieszczesliwa mumia ![]() Tydzien zaczał mi sie poprostu rewelacyjnie, udało mi sie złamac sobie reke, a jeszcze wieksza krzywde zrobic swojemu autku. Jako jednoreki bandyta praktycznie nic nie potrafie zrobic, mam nadzieje ze jakos sie do tego przyzwyczaje i z czasem bedzie mi szlo coraz lepiej. W kazdym razie zla jestem na siebie i smutno mi jak cholera... Jedynie cieszy mnie bardzo, ze od Wizazanek dolecialo do mnie mnostwo probek zapachow, ktore bardzo chcialam poznac, zaluje ze nie jestem osmiornica, to testowanie ich szlo by mi szybciej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.