![]() |
#3421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() Może wklej warkoczyk ![]() ![]() Cytat:
![]() Znowu będzie coś pięknego ![]()
![]() |
![]() |
#3422 |
Zadomowienie
|
Masz racje virka, nie powinnam narzekać
![]() ![]() Teraz mam troszke krótsze włoski niż na avatreku (ale tam miałam koszmarne końcówki) już wzgazyłam je dwa razy ociapac, a one odrastały i sie rozdwajały... a teraz po scieciu ładne.. ciekawe jak długo... A poza tym jak kilka miesiecy temu zobaczyłam dziewczyne z takim boskim owłosieniem na moim wydziale... to uuuu.... no ![]() I... jeszcze się pochwale jak kiedyś (niecały rok temu) mój piesek słodko wygladał (to tylko taka niewinna mina, nie dajcie sie zwiesc) teraz jest juz wieksza... i caly czas taki sam diabeł w niej siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3423 | |||||
Zadomowienie
|
Eh...to drugi koniec Krakowa dla mnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładny masz blondzik. Ja robię pasemka, ale i tak bez odrobiny słońca strasznie mi ciemnieją. Poluję na odżywkę bez spłukiwania Nivei do blondu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nieprzytomna już jestem...zmykam do łóżeczka coś jeszcze poczytać i lulu. A jutro na siłownie. Wzmacniać mój środek ciężkości, czegokolwiek by to nie oznaczało ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja również cenie sobie naturalne zdjęcia i rzadko kiedy coś podkręcam w tych moich ![]() ![]() Ja też bym o mój sprzęcik ostro walczyła ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
A to ogromny błąd - no chyba, że idziesz spać o 20 ![]() ![]() E tam nie masz ![]() ![]() Jej jaki blask ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widocznie Jolka nie raz nas jeszcze w czymś zaskoczy ![]() Ja też się ładnie uśmiecham ![]() Cytat:
Ja jestem wegetarianką od jakiś 5 lat i wstyd się przyznać - nigdy nie badałam poziomu żelaza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co jest nie tak z tym wizazem od wczoraj ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3425 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie takie książki, gdzie jest wszystko dokładnie opisane odpychają ![]() Ok lasencje - muszę uciekać - dziś mam ćwiczenia ... uwaga ... do 21 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3426 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane. Przepraszam, że się nie udzielam ostatnio (ale czytam), mam trochę problemów na głowie. Włączyła mi się depresja związana z przesileniem wiosennym, w dodatku jestem przed okresem, więc hormony buzują...no i w ten sposób przestałam sobie radzić z małymi tragediami i mam wrażenie, że wszystko mi się wali na głowę.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
Hej! Ale naskrobalyscie! Ja wczoraj miałam taki dzień ze po prostu to byl jeden wielki prima aprilis... Np. musiałam iść przez pół drogi do pracy na nogach ( a pracuję na drugim końcu miasta) bo kierowcy mpk postanowili sobie wziaść urlopy na zadanie w ramach jakiegos tam strajku...
Po prostumoj dzień wczoraj był superowy... wieczorem dosłownie padłam ![]() A, kupiłam sobie szampon tataro - chmielowy barwy bo dzis skończę moją rzepe ęvy natury. To ze mam w szafce jeszcze 3 szampony nie przeszkodzilo mi w kupnie następnego ![]() ![]() ![]() Dziś sauna a wiec też Wax ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak dla samego sprawdzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co to za depresja wiosenna ![]() Myśleć pozytywnie proszę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Marzenko, byłoby miło, ale gdzieś te pozytywne myśli wiatr porwał chyba. Ale staram się, staram, nawet byłam wczoraj na zakupach na poprawę humoru. Kupiłam spodnie jasnografitowe z prostymi bardzo szerokimi nogawkami i czerwony króciuśki żakiecik z bufkami, szukałam czerwonych szpilek, ale niestety jak na złość nigdzie nie ma nic ładnego
![]() A moja depresja bierze się z problemów z akceptacją siebie...i niestety kompleksy mnie wykańczają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może się pochwalisz zakupami ![]() Cytat:
Ciężko się z tym walczy... ![]() Ale moim skromnym zdaniem, TY na prawdę NIE powinnaś mieć kompleksów... ![]() Ja wiem, że łatwo się mówi, ale proszę sobie powtarzać "Jestem piękna" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fryzierów powinna co jakiś czas sprawdzać jakaś komisjia,są tacy którzy się rozwijają i potrafią rozpoznać włos i dobrać odpowiednie farby ,rozjaśniacze itp.Ale niestety jest dużo takich fryzierów\fryzierek ,którzy uważają ,że już wzystko wiedzą na temat farb i innych Zwłaszcza w małych miejscowościach ( nie każdych oczywiście) ,u mnie tak jest tanio i brak jakiegokolwiek profesjonalizmu ![]() Madzia ,Marzenka ma racjie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam sie z Marzeną - pamietasz Madziu co sama mówiłaś na temat autosugestii? To zmykaj pogadać do lustra ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pochwalić się, niestety nie pochwalę, bo aparat umarł śmiercią naturalną i nie mam, jak fotek zrobić. A za słowa otuchy dziękuję Ci bardzo, mam sobie do zarzucenia, jak to mówił mój nauczyciel (native speaker) angielskiego duzia ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: znalazłam w necie zdjęcia bardzo podobnych w kroju żakietów. Różnice pomiędzy tymi, a moim - kolor mój czerwony, rękawki są 3/4, no i materiał mojego żakietu jest inny, bardziej sztywny, podchodzący pod trenczowe materiały ![]() edit2: Dori dziękuję bardzo ![]() Jesteście kochane dziewczyny, co bym bez Was zrobiła?? ![]() Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-04-02 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Więc lepiej się nas trzymaj ![]() ![]()
![]() |
#3435 |
Zadomowienie
|
Magda-każda z nas m a gorsze dni, w których odzywa się w nas niezadowolenie siebie. Popatrz na to co w Tobie najlepsze, doceń się sama
![]() ![]() ![]() Dużo pozytywnych myśli życzę ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3436 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Pokrzywę piłam 3 miesiące i od paru dni jestem na odwyku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W każdym razie słuchaj Dziewczyn - jesteś piękna i nie masz powodów do kompleksów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do tego jeszcze za tydzień mój TŻ ma imieniny i nie mam kompletnie pomysłu, co mu kupić.. Brak weny ostatnio zresztą straszny, nawet pracy mgr nie mogę ruszyć ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3437 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nicki, cudny pieszczoch
![]() Tak w ogóle, to dzień dobry, Dziewczynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Aaa, chyba Mirelka szukała herbaty yerba mate.. Ja ją dzisiaj widziałam pierwszy raz w rossmanie, więc chyba robi się coraz bardziej popularna, no i dostępna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Xyoko, ja w sumie też mam takie przeplatane humorki, ale od jakichś 4 dni nie mogę się zebrać na choćby garść pozytywnych myśli, wszystko mnie wnerwia, nic mnie nie cieszy. Koszmar po prostu. Ale pokonam to, muszę, przecież nie będę życia marnować na depresję ![]() Dziękuję za skomplementowanie żakietu ![]() A z prezentem dla TŻta też mam zawsze problem, jak kompletnie nie mam pomysłu to nie bawię się w niespodzianki, tylko pytam, co chciałby dostać. Tak to jest, najtrudniej jest kupić prezent facetowi. Porcelainnn, ja w domu mam hantle i rower stacjonarny, który zawsze wywlekam przed telewizor, jak ćwiczę, sęk w tym, że nie mam energii na ćwiczenia przez moje złe samopoczucie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez go chyba zapytam, tylko on w takich momentach nigdy nie powie mi nic konkretnego, tylko zawsze twierdzi, że lubi moje niespodzianki, albo odpowiada coś w stylu "buziaka" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Maniaczki
![]() ![]() Nicki śliczny urwis ![]() Madziunia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle miłych słów od Was dziewczyny dzisiaj przeczytałam, że chyba się rozpłynę w tych komplementach ![]() Aaaa, poproszę Was jeszcze o dawkę pozytywnej energii dla mojego taty, który w szpitalu czeka na operację. Ma biedak zwyrodnienie stawu w stopie, coś na kształt halluksa. Koszmarnie bolesne, bo duży palec u nogi jest przez to zwyrodnienie zupełnie unieruchomiony, więc każdy krok sprawia ból. Najprawdopodobniej jutro będzie miał zabieg, dzisiaj się wszystkiego dowiem. Niby operacja niegroźna, ale mój ojciec bardzo ciężko choruje na serce (ma wszczepiony rozrusznik) i każda taka ingerencja środków przeciwbólowych i usypiaczy to jest ryzyko, więc proszę trzymajcie kciuki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będę bardzo mocno trzymać kciuki i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
Madziu, ściskam mocno Tatusia
![]() ![]()
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Dziękować, dziękować ![]() ![]() ![]() Ja znajdę troszkę czasu to popróbuję, tylko jak zwykle nie wiem kiedy... Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego tatę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Zadomowienie
|
Oj ja też Madziu przesyłam dawkę pozytywnej energii dla taty... mój też ma rozrusznik w sercu, bo 3 zawały to nie przelewki a niedawno prawie był na tamtym świecie.. a co gosze nie wycignął żadnych wniosków z tego (niestety ma probemy z alkoholem...
![]() Milka może się przebadaj.. nigdy nie wiadomo jak tam żelazo stoi... ja mialam strasznie niski poziom. Tez nie robilam wynikow przez ten caly czas... ale jak zemdlalam drugi raz to maz z mama postawili sie i wyslali mnie na kompleksowe badania. No i wyszla anemia, ale bez wiadomej przyczyny. Jesli pijesz pokrzywke to powinno być ok. Z tego co wiem to żelazo dobrze przyswaja sie z kwasem foliowym, wiec powinnaś brać jesli tego nie robisz. Mama dzisiaj powiedziała, że już mam na "tym" punkcie fioła, ale kupiła mi dzisiaj sama z siebie szampon joanny z rzepą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.