Żony 2015 część 10! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-16, 16:38   #1711
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 10!

Wpadłam tylko dać znać, że żyję. Dostałam antybiotyk i l4. Na razie czuję się średnio bardzo. W gardle ogień i mam dreszcze. Dopiero teraz wpadłam na to żeby termofor sobie zrobić.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 16:45   #1712
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

No mi ciężko uwierzyć, ze ktos czyta jakis watek nie będąc w temacie. Nie mowie, że nie wolno, bo wiadomo wiemy co to forum publiczne, ale ja wole inaczej czas wolny spędzać niz podczytywac kogoś Moze przez to, ze czasu wolnego mam baaardzo malo...
Co do nowych osób, prawda jest taka, ze kazdy teraz moze napisać, ze czuje sie wywolany i taka asica też tylko pod nowym nikiem idealna okazja do włączenia się we watek bez podejrzeń
Może za bardzo jestem podejrzliwa, ale dziwnie mi pisac z kims kto wie tyle o mnie a ja o tych osobach prawie nic...

Izzy kojarze Cię, przykro mi, że takie przezycia musialy Cie spotkać..

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 17:16   #1713
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Fajnie ze sie dziewczyny odezwalyscie ,troche to inaczej teraz wyglada.
Bo samo "dla zabicia czasu" brzmialo dla dziwnie bo niegdys za nim zaczelam cieszyc sie "urlopem macierzyńskim" od tego mialam Pudelek.Ponoc dzieki temu teraz byla bym nie zła w Milionerach
A ja właśnie o porównaniu do Pudelka pomyślałam Taki Pudelek tylko bardziej przyziemny, z "gwiazdami", które mają życie zbliżone do życia czytających je osób
Cytat:
Jesli pan Mietek ma tylko brudny podkoszulek to spoko
Paskudo... Dobrze, że już zjadłam
Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
No mi ciężko uwierzyć, ze ktos czyta jakis watek nie będąc w temacie.
Nie wierzysz w ludzką ciekawość? Każdego ciekawi i interesuje co innego, weź to pod uwagę
Cytat:
Co do nowych osób, prawda jest taka, ze kazdy teraz moze napisać, ze czuje sie wywolany i taka asica też tylko pod nowym nikiem idealna okazja do włączenia się we watek bez podejrzeń
Jak tak się stanie, to dam Wam o tym znać
Cytat:
Może za bardzo jestem podejrzliwa, ale dziwnie mi pisac z kims kto wie tyle o mnie a ja o tych osobach prawie nic...
A to dostajesz w pakiecie z udzielaniem się na forum. I ten ktoś wie tyle o Tobie dzięki Tobie Pisząc o sobie musimy sobie uświadomić, że może ktoś siedzi w tym momencie z popcornem i nas czyta i kiedyś napisze nam, co o nas wie. Forum

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2017-02-16 o 17:18
viva91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 18:04   #1714
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Viva, świadomość mam, ze ktos moze czytac nas z popcornem, ale nie koniecznke mam ochote pisac z kims o kim nic nie wiem.

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
Stary 2017-02-16, 18:32   #1715
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Viva, świadomość mam, ze ktos moze czytac nas z popcornem, ale nie koniecznke mam ochote pisac z kims o kim nic nie wiem.
Ok, nie to miałam na myśli, wydawało mi się, że wcześniej była mowa o czymś z deka innym, ale nieważne, rozumiem nieufność, mimo że sama jestem raczej osobą otwartą na nowe znajomości
Choć przypominają mi się teraz początki wątku, kiedy nowe osoby dołączały i ich pierwsze posty czasami zaczynały się tak: "Hej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się odezwać" Nie wskażę teraz palcem ale na pewno któraś z nas tak napisała, więc była taką osobą, która o nas wiedziała sporo, a my o niej zero Aczkolwiek czuję różnicę pomiędzy dołączeniem w czasie przygotowań do ślubu, a dołączeniem teraz, choć i podobieństwa się znajdą

Ale ok, każdy robi jak uważa, zresztą no dyskusja poszła trochę w innym kierunku, ja bardziej skupiłam się na tym, że "odechciewa się pisać o prywatnych sprawach" czy na zdziwieniu, że ktoś może czytać o czymś, co go nie dotyczy - pojęcia forum i prywatność wzajemnie się wykluczają, a sposób spędzania wolnego czasu każdy ma swój i mimo wzbudzania wysokiego poziomu zdziwienia ciągle taka forma "rozrywki" jest możliwa
Dobra, tyle, bo już zaczynam się powtarzać i przynudzać zapewne
Stary 2017-02-16, 18:39   #1716
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ok, nie to miałam na myśli, wydawało mi się, że wcześniej była mowa o czymś z deka innym, ale nieważne, rozumiem nieufność, mimo że sama jestem raczej osobą otwartą na nowe znajomości
Choć przypominają mi się teraz początki wątku, kiedy nowe osoby dołączały i ich pierwsze posty czasami zaczynały się tak: "Hej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się odezwać" Nie wskażę teraz palcem ale na pewno któraś z nas tak napisała, więc była taką osobą, która o nas wiedziała sporo, a my o niej zero Aczkolwiek czuję różnicę pomiędzy dołączeniem w czasie przygotowań do ślubu, a dołączeniem teraz, choć i podobieństwa się znajdą
No ja na przyklad tak zrobilam,ale na zasadzie: poczytam, zobacze czy w ogóle warto w to towarzystwo wchodzic... na pewno nie na takiej, że miesiącami coś czytam cudzym życiu, i nic, dla samego poczytania.
Tu akurat widzę różnice i to znaczna

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 18:40   #1717
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Wracam już do domku fajnie było ja tam nie mam problemu z tym że ktoś nas podczytuje

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 18:44   #1718
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
No ja na przyklad tak zrobilam,ale na zasadzie: poczytam, zobacze czy w ogóle warto w to towarzystwo wchodzic... na pewno nie na takiej, że miesiącami coś czytam cudzym życiu, i nic, dla samego poczytania.
Ok, różnica jest, ale dalej ani jedno ani drugie nie jest dla mnie czymś złym czy nienormalnym, skoro te informacje są ogólnodostępne

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2017-02-16 o 18:45
Stary 2017-02-16, 18:46   #1719
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak zrobilam.Tyle ze ja dolaczylam do Was w pierwszych dniach stycznia 2015 i najpierw Was podczytywalam by wybadac teren czy mozna do dołączyć czy jestescie na tyle zzyte ze nie bardzo sie tutaj odnajde.

Fakt kazdy ma inne rozrywki ,forum jest otwarte i kazdy moze tu zajrzeć tyle ze mnie to dziwilo bo dla mnie osobiscie nie bylo by tu nic interesujacego .
Co do naszej nie chęci do nowych osob to ja tez jestem w tej grupie.Raz ze Asica ,dwa z kazda tutaj jestem jakos emocjonalnie zwiazaa ,znamy sie ,dzielimy sie swoim zyciem.To tak jakby przyszla do mnie sasiadka i powiedziała ze chce sie ze mna kolegowac ,od kilku miesiecy obserwuje mnie z okna i podsluchuje pod drzwiami

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-02-16, 18:53   #1720
viva91
na przekór do celu

Cytat:
To tak jakby przyszla do mnie sasiadka i powiedziała ze chce sie ze mna kolegowac ,od kilku miesiecy obserwuje mnie z okna i podsluchuje pod drzwiami
No właśnie nie
Bo jak poskarżysz się komuś, że sąsiadka Cię podgląda i podsłuchuje to pewnie każdy zrozumie, że coś tu nie halo, część może nawet poradzi, żebyś zgłosiła to na policje. A jak powiesz: "Kurde, ktoś o kim nic nie wiem czyta moje posty w internecie i nagle mi odpisał" to myślisz, że ludzie zareagują tak samo? Spodziewałabym się raczej odpowiedzi: "Widziały gały co brały", "Wiedziałaś z czym udzielanie w internecie się wiąże". Jednak jest to inny kaliber

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Rozumiem, że to Cię dziwi, ale no porównanie nie do końca odpowiednie
Stary 2017-02-16, 18:55   #1721
Nusia1988
Zadomowienie

Masakra ja ledwo mam czas żeby 3 wątki jako tako ogarnąć i być na bieżąco..więcej chyba bym nie dała rady Tutaj czasami chcę się do czegoś odnieść, już nawet cytuję ale coś mnie oderwie i pyk za 2h to już zupełnie inny temat się przewija
A jutro mamy dzień kota Także info dla wszystkich posiadaczek żebyście zdążyły jeszcze po smakołyki dla mruczusiów [COLOR="Silver"]

Edytowane przez Nusia1988
Czas edycji: 2017-02-16 o 18:56
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-16, 18:56   #1722
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
A jutro mamy dzień kota Także info dla wszystkich posiadaczek żebyście zdążyły jeszcze po smakołyki dla mruczusiów
Tak, wiem I wiem też, że w niektórych chińskich prowincjach inaczej świętuje się ten dzień, więc jakoś nie do końca mam "imprezowy" humor...
Stary 2017-02-16, 18:58   #1723
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie
Bo jak poskarżysz się komuś, że sąsiadka Cię podgląda i podsłuchuje to pewnie każdy zrozumie, że coś tu nie halo, część może nawet poradzi, żebyś zgłosiła to na policje. A jak powiesz: "Kurde, ktoś o kim nic nie wiem czyta moje posty w internecie i nagle mi odpisał" to myślisz, że ludzie zareagują tak samo? Spodziewałabym się raczej odpowiedzi: "Widziały gały co brały", "Wiedziałaś z czym udzielanie w internecie się wiąże". Jednak jest to inny kaliber

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Rozumiem, że to Cię dziwi, ale no porównanie nie do końca odpowiednie
Niby tak...choc moge sie znalezc osoby ktore powiedza "nie wiedziala jak zagadać".
A z drugiej strony jakbym ja komus powiedziala ze od dobrego roku "sledze czyjes posty i je sobie czytam do poranej kawki bo mnie sie nudzi a Ci ludzie maja zycie jak serial" to nie wiem czy ktos by powiedzial "spoko wsxystko z Tobą w porzadku"

Stary 2017-02-16, 18:59   #1724
Nusia1988
Zadomowienie

Moja Misia odeszła już 2 lata temu od nas ale z okazji tego święta zakładam jutro do pracy sukienkę z kotem A co!
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 19:03   #1725
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Justuus, a jak tam kurs?

skończony
Profesjonalistka ze mnie pełna parą :p

A Pro po kursów to wracalam sie jeszcze do tego pubu, bo zapomnialam.... dyplomu :p
Także miałam dodatkowy spacer po pozegnaniu sie z Pysia

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Hej szkoda ze mnie sie nie udało na dzisiejsze spotkanie załapać, może nast razem się uda jakoś

Izzy ja też kojarzę Twój avek i login milo ze się odezwałaś przykro mi ze miałaś takie doświadczenia :-(

Bazgram z telefonu

szkoda ale następny raz na pewno będzie

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
A jutro mamy dzień kota Także info dla wszystkich posiadaczek żebyście zdążyły jeszcze po smakołyki dla mruczusiów [COLOR="Silver"]
Uuu a mój mruczuc u znajomych

Hej izzy

A w ogóle ostatnio się zastanawialam co u asicy. Wzięła ten slub czy nie?
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-02-16, 19:05   #1726
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
skończony
Profesjonalistka ze mnie pełna parą :p

A Pro po kursów to wracalam sie jeszcze do tego pubu, bo zapomnialam.... dyplomu :p
Także miałam dodatkowy spacer po pozegnaniu sie z Pysia

szkoda ale następny raz na pewno będzie

Uuu a mój mruczuc u znajomych

Hej izzy

A w ogóle ostatnio się zastanawialam co u asicy. Wzięła ten slub czy nie?
O serio?? Ale z nas gapy

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 19:08   #1727
viva91
na przekór do celu

Cytat:
A z drugiej strony jakbym ja komus powiedziala ze od dobrego roku "sledze czyjes posty i je sobie czytam do poranej kawki bo mnie sie nudzi a Ci ludzie maja zycie jak serial" to nie wiem czy ktos by powiedzial "spoko wsxystko z Tobą w porzadku"
Proszę nie odbierz tego poniżej jako czepianie się słówek, po prostu dla mnie różnica którą zaraz omówię ma znaczenie

Jakby ktoś śledził posty konkretnej osoby (w takim wypadku wchodziłyby w grę też inne wątki) to byłoby to bardziej niepokojące. Jednak wydaje mi się, że podczytującym chodzi o czytanie postów po prostu, bez względu na to kto jest ich autorem, po prostu liczy się przebywanie wśród jakiejś społeczności. Bierne przebywanie, fakt, ale na forum jest to możliwe i często spotykane. Może dlatego nie jest to dla mnie takim dużym zdziwieniem jak dla Was

Rzecz jasna nie wiem co inni myślą, może faktycznie ktoś jest stalkerem
Ale 50% szans jest na to, że to zwykła nuda, ciekawość czy przywiązanie
Dlatego jeśli nie jesteśmy w stanie stwierdzić jak jest naprawdę, to nie nastawiałabym się w żaden sposób

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2017-02-16 o 19:12
Stary 2017-02-16, 19:12   #1728
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Ok, różnica jest, ale dalej ani jedno ani drugie nie jest dla mnie czymś złym czy nienormalnym, skoro te informacje są ogólnodostępne
Ja nie twierdzę, ze to cos zlego czy nienormalnego, tylko dla mnie dziwnego i mi by sie po prostu nie chciało

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-16, 19:14   #1729
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
O serio?? Ale z nas gapy
Noooo... gapy i to niezłe

Zapomniałam Ci mówić. Pogilaj kotki ode mnie jak wrócisz

Ja juz w autobusie jeszcze godzina i będę w trn
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-16, 19:17   #1730
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ja nie twierdzę, ze to cos zlego czy nienormalnego, tylko dla mnie dziwnego i mi by sie po prostu nie chciało
Nie napisałam wprost, ale w tamtym zdaniu "nienormalne" miało znaczyć "dziwne" - jestem przyzwyczajona do takich podczytywaczy
Stary 2017-02-16, 19:19   #1731
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę nie odbierz tego poniżej jako czepianie się słówek, po prostu dla mnie różnica którą zaraz omówię ma znaczenie

Jakby ktoś śledził posty konkretnej osoby (w takim wypadku wchodziłyby w grę też inne wątki) to byłoby to bardziej niepokojące. Jednak wydaje mi się, że podczytującym chodzi o czytanie postów po prostu, bez względu na to kto jest ich autorem, po prostu liczy się przebywanie wśród jakiejś społeczności. Bierne przebywanie, fakt, ale na forum jest to możliwe i często spotykane. Może dlatego nie jest to dla mnie takim dużym zdziwieniem jak dla Was

Rzecz jasna nie wiem co inni myślą, może faktycznie ktoś jest stalkerem
Ale 50% szans jest na to, że to zwykła nuda, ciekawość czy przywiązanie
Dlatego jeśli nie jesteśmy w stanie stwierdzić jak jest naprawdę, to nie nastawiałabym się w żaden sposób
Akurat o stalking ,tak grubo nikgo nie podejrzewam .
Dla Mnie to po prostu dziwne tak jak kogos moze dziwic ze ktos nalezy do klubu Morsów.
Tymbardziej ze ktoras z dziewczyn napisala ,ze zna nasza niechec do obcych.Tak samo padaly tu nie raz nie dwa posty "ze ludzie nas podczytuja dlatego opisze Wam gdzie indziej co i jak".Ja w takich sytuacjach czulabym sie niechciana.No ale wiadomo kazdy jest inny.

Stary 2017-02-16, 19:27   #1732
viva91
na przekór do celu

Cytat:
No ale wiadomo kazdy jest inny.
Otóż to

A co do czucia się niechcianym... Trochę z innej beczki, ale nawet nie przypuszczacie ile osób podpada innym na forum, dostaje bana wcześniej bluzgając na prawo i lewo jakie to forum jest do bani, jacy ludzie tu są do bani itp. itd., a po jakimś czasie wraca pod innym nickiem i jak gdyby nigdy nic znowu się udziela. Czasami powtarza się to kilka razy, a ludzie i tak wracają. W tych wypadkach można mieć pewność, że są niechciani, ale to ich nie rusza. Ba, czasami wręcz motywuje do dalszej aktywności na forum w jakiejkolwiek formie. No nie ogarniesz
Stary 2017-02-16, 19:39   #1733
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izzy_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Wątpię, żeby którakolwiek z Was mnie pamiętała, ale czuję się wywołana do tablicy.
Też Cię kojarzę i współczuję przeżyć, dobrze, że Tż Cie wspiera!

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko dać znać, że żyję. Dostałam antybiotyk i l4. Na razie czuję się średnio bardzo. W gardle ogień i mam dreszcze. Dopiero teraz wpadłam na to żeby termofor sobie zrobić.
Zdrówka!!
Stary 2017-02-16, 19:40   #1734
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Wracaj do zdrowia!
Cytat:
Otóż to

A co do czucia się niechcianym... Trochę z innej beczki, ale nawet nie przypuszczacie ile osób podpada innym na forum, dostaje bana wcześniej bluzgając na prawo i lewo jakie to forum jest do bani, jacy ludzie tu są do bani itp. itd., a po jakimś czasie wraca pod innym nickiem i jak gdyby nigdy nic znowu się udziela. Czasami powtarza się to kilka razy, a ludzie i tak wracają. W tych wypadkach można mieć pewność, że są niechciani, ale to ich nie rusza. Ba, czasami wręcz motywuje do dalszej aktywności na forum w jakiejkolwiek formie. No nie ogarniesz
I to jest właśnie jeden z powodów, dla którego ludzie czują się dużo swobodniej w Internecie, bo przecież można zmienić nick i już nikt Cię nie pozna
Stary 2017-02-16, 19:58   #1735
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Cytat:
Ot to! Ja forum nie traktuje jak "ciekawe co jeszcze u niej oprócz tego co pisze w tym watku" wiec nie szukam Was po innych forach/watkach.... Tak,viva wiem, ze kazdy ma inne zainteresowania, ale dla mnie to totalna strata czasu. Wole wyjść ze znajomymi i wysłuchać ich radości i smutków... I nadal nie ogarniam jak mozna z zaciekawieniem tematy ktore de fakto nie interesuja kogos a czyta tylko po to bo ktos tam sie udziela... Jeden lubi gruszki, drugi ogrodnika corki czy jakos tak.
A to, ze srednio mam ochotę rozmawiać z kims o kim nic nie wiem chyba jest zrozumiałe... Ktos czyta, wie co u mnie a ja nawet nie wiem o czym mogę pogadac bo ta osoba dla mnie jest obca, pomimo ze wie wiele o mnie...

Od jutra się uczę!

Edytowane przez migotka1010
Czas edycji: 2017-02-16 o 20:02
Stary 2017-02-16, 20:33   #1736
viva91
na przekór do celu

Cytat:
A to, ze srednio mam ochotę rozmawiać z kims o kim nic nie wiem chyba jest zrozumiałe...
Jest zrozumiałe, ani chwili tego nie negowałam Domyślam się, że chodzi też dokładnie o ten wątek, bo wchodząc na inny można nie znać osób się tam udzielających, a mimo to chcieć z nimi rozmawiać
Starałam się po prostu przybliżyć moje podejście, bo już się z takim zjawiskiem oswoiłam. Na początku też nie ogarniałam, ale teraz po tylu różnych rzeczach na forum mało mnie dziwi Jak są osoby wierzące w ciąże z palca przez majtki, to podczytywanie w ciszy innych wątków przy tym to pikuś
Stary 2017-02-16, 21:29   #1737
Izzy_
Raczkowanie

Cytat:
Pamiętam Fajnie, że zaglądasz
Cytat:
Izzy współczuję przeżyć Nic dziwnego, że nie miałaś głowy do forum... Wszystkiego dobrego życzę

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Izzy ja też kojarzę Twój avek i login milo ze się odezwałaś przykro mi ze miałaś takie doświadczenia :-(

Bazgram z telefonu

Cytat:
Chyba ja się tak witałam, bo długo czaiłam się, żeby się odezwać. Jestem mocno nieśmiała nie tylko w życiu, a nawiązywanie kontaktów zawsze mi idzie kiepsko..

Cytat:
Ja tez tak zrobilam.Tyle ze ja dolaczylam do Was w pierwszych dniach stycznia 2015 i najpierw Was podczytywalam by wybadac teren czy mozna do dołączyć czy jestescie na tyle zzyte ze nie bardzo sie tutaj odnajde.

Przybijam piątkę, też odezwałam się w styczniu albo w lutym (zaręczyny w sylwestra ), ale myślałam, że dużo dłużej jesteś na wątku.

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość

Hej izzy

Cytat:
Tymbardziej ze ktoras z dziewczyn napisala ,ze zna nasza niechec do obcych.Tak samo padaly tu nie raz nie dwa posty "ze ludzie nas podczytuja dlatego opisze Wam gdzie indziej co i jak".Ja w takich sytuacjach czulabym sie niechciana.No ale wiadomo kazdy jest inny.

Ja trochę się tak czułam właśnie jak napisałam do Was po raz pierwszy. Byłyście już zgraną paczką, znałyście się, byłyście na innym etapie przygotowań. Ale absolutnie nie dziwię się, że niektórymi informacjami chcecie się dzielić z bliskimi dziewczynami, a nie publicznie. Ale tak, jak pisała Viva - forum to specyficzne miejsce

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
Też Cię kojarzę i współczuję przeżyć, dobrze, że Tż Cie wspiera

Cytat:
Jeden lubi gruszki, drugi ogrodnika corki czy jakos tak.
Przepraszam, ale musiałam Jeden lubi ogórki!

Cytat:

Izzy kojarze Cię, przykro mi, że takie przezycia musialy Cie spotkać..

Teraz myślę, że dla żadnej z nas - podczytujących z tych, czy innych powodów, nie będzie dobrej okazji do włączenia się w wątek. Już po ślubach, w większości znacie się już nie tylko na Wizażu, jest inaczej. Chociaż pewnie inna byłaby reakcja na dziewczynę, która napisałaby: hey, brałam ślub w tym samym roku, było tak i tak, i trochę się "przedstawiła".

Dziewczyny, jest mi bardzo miło, że mnie pamiętacie, jestem serio zaskoczona. I dziękuję za wszystkie słowa wsparcia! Może przestanę podczytywać, a trochę się przed Wami też pootwieram.. jeśli, ktoś będzie chciał słuchać

A, i mam jeszcze jedną refleksję a propos dyskusji i podczytywaniu. To też może wynikać po prostu z osobowości, tak mi się wydaje. Ja jestem typem słuchacza, nie lubię mówić, wolę słuchać, ciężko mi mówić o sobie, problemach, radościach. Natomiast zawsze wysłucham, jeśli ktoś tego potrzebuje i może to przenosi się też na użytkowanie forum

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-02-16, 21:53   #1738
sQuaara
Zakorzenienie

Ja dla rozrywki czytam inne wątki ale w dziale sex albi intymne... Nie udzielam się bo często wątki umierają szybko bo dotyczą jakiegoś problemu ale sobie czytam jak już totalnie nie mam co robić... Wolę to niz pudla
Stary 2017-02-17, 03:16   #1739
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Hej.

Też podczytuhe inne wątki. Nocami.

Ale was nadrobie jutro

zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-17, 05:04   #1740
gr8ania
Moderator

Dzień dobry

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości