![]() |
#3451 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuk ![]()
![]() |
![]() |
#3452 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() o, poki pamietam. wspominalas ze uzywasz cementu kerastase... ktorego? [bo chyba ze 3 sa...] i jak bys go ocenila na dluzsza mete? ![]() Cytat:
![]() to mam ten sam problem. w wakacje sa duzo jasniejsze niz teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie po 5 zrobilam badania i wyniki byly miazdzace ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3453 | ||
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
Hm. Ja obecnie mam włosy w bardzo dobrym stanie po Latte i płukaniu chłodną wodą(miękkie, lśniące, gładkie... Ach, ten narcyzm
![]() ![]() ![]() Ja się tylko modlę, żebym łupieżu nie dostała(a mam do tego duże skłonności) ![]() Edit. A ja nową miłość muzyczną mam->klik! ![]()
![]() |
#3455 |
Zadomowienie
|
jej dziewczyny wczesniej Estelle pisała o kholu.... ja właśnie przegladam wątek o indyjskich makijażach... eee też chce
![]() ![]() Narek ja cenie sobie taki narcyzm, bo sama nigdy tak nie miałam... zawsze widze u siebie tylko wady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3456 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3458 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do cementu, mam mieszane uczucia. Używałam tego Anti Usure Top Seal - przez miesiąc, na próbę. Chyba moje włosy nie wymagały takiej regeneracji, jak sobie założyłam i w sumie nie widziałam jakichś spektakularnych efektów. Fryzjer nawet mówił mi, że nie są zniszczone, ale oczywiście, ja wiedziała lepiej ![]() ![]() Na pewno nie jest to zły preparat, bardzo przyjemny w stosowaniu, włosy po nim są lśniące, jakby trochę jędrniejsze, ogólnie oceniłabym go na 3,75/5. Pewnie do niego jeszcze wrócę między kolejnymi kuracjami testowymi, może jak zaspokoję ciekawość kolejnych cudeniek do włosów to nawet pozwolę sobie postosować go troszkę dłużej... Stosowałam z szamponem Bain de force. Szampon jest mega-mega wydajny. Zestaw obłędnie pachnie, a zapach utrzymuje się bardzo długo - 2 nawet 3 dni po półgodzinnej aplikacji cementu. W chwili obecnej, jak skończę emulsję Gloria, to planuję zakup zestawu Absolut Repair - szampon, maska, zastanawiam się też nad odżywką [czyw ogóle potrzebna] i być może 4 ampułki... Potem drogeryjne - Pantene Restoratives [szampon, odżywka, maska i spray na noc, jest chyba jeszcze odżywka bez spłukiwania, ale tę sobie daruję] i Gliss Kur z olejkami [szampon, odżywka, maska, serum na końce i spray]. A potem bedę kombinować od nowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() BTW - ja jadę ![]() Myślisz?? ![]() ![]() Nooo, to kto następny ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3459 |
Zadomowienie
|
Normalnie kocham ten wizaż
![]() blonndee ten khol to jest tak jakby eyelainer w proszku, sprzedają go przeważnie w takich malutkich słoiczkach (moje skojarzenia jak te buteleczki od olejków aromatycznych) do tego jest szlany patyczek, ktorym ten proszek nakłada sie na oko... i teraz uwaga daje to ponoć efekt takich boolywodzkich oczków, bo wybiela gałkę oczną, gdyż obkurcza naczynka krwionośne, wiec te żyłki nie są widoczne... a przy tym uczucie jest tak jakby schłodzonego oka... i tęczówka wydaje się bardziej kolorowa, a w oku jest wyjątkowy błysk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narek... ok nie musiałaś mi mówić o tych oczkach szarych... które kocham i do szczescia takich zawsze mi brakowało, ja mam niestety ciemne, a strasznie mi sie podoba wlasnie te polaczenie ciemna oprawa i szare oczy, nawet kiedys ogladalam soczewki koloryzujace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Estelle piękna z Ciebie kobieta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam super pomysl, ty nam sie daj popodniecac i powklejaj kilka fotek swoich wloskow [ja pamietam tamta jedna, wciaz mi sie po nocach sni ![]() edit: nicki, ja chetnie je sprowadze, szczegolnie, ze jak mowisz to sa takie groszowe sprawy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Estelle, śliczny av
![]() Nicki, a mój kolor oczu jest dosyć dziwny, bo rodzice mają zielone oczy, tak samo, jak moja siostra ![]() ![]() Ciemne oczy też są śliczne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
tak narku masz racje wygladaja mrocznie zwlaszcza jak sie pomaluje na ciemno ( a tak mi pasuje) jdna osoba zarzuciała mi że wygladam jak gotka ha ha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blonndee nie ma problemu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do khola to też mnie kiedyś na niego nosiło i w sumie dalej nosi. Trzeba się pewnie będzie ładnie do blonndiee pouśmiechać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3464 |
Wtajemniczenie
|
alez prosze bardzo, ja i bez usmiechow chetnie wam sie do czegos przydam
![]()
![]() |
![]() |
#3465 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() A co do oczu, moje są dziwne - niebiesko-sielone z szarymi obwódkami... I zawsze chciałam mieć ciemne... chyba nawet na tym wątku to pisałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem tego samego zdania, ciemne oczki --> ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Zadomowienie
|
Jolie dobrze, nam że mamy tu taką blonndee i taką estelle, które podrózują
![]() Ja jestem bardzo blada i bez makijażu wygladam jakos bezpluciowo... tzn. w sumie maluje tylko oczyska na ciemno bez podkladow pudrow(chyba że mam jakiś skórny problem) itd. i wygladam o niebo lepiej niz bez niczego.. a taki khol... oj za duzo się naczytałam o nim ![]() żeby można było okami sie choć na jakiś czas wymienić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Nowy Włosomaniaczkowy szał, tym razem na khol
![]()
![]() |
#3468 |
Zadomowienie
|
No wiesz Narek , na włosy to nie moge wszytkiego na raz dawać więc musze znalezc jakas nowa pasje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Wtajemniczenie
|
a ja zrpbie oftop. http://www.youtube.com/watch?v=g0G9v...eature=related
az sie wzruszylam, bo kocham ta piosenke ![]()
![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Olejków eterycznych się spłukuje się już, z tego co wiem.
Hm, Ty wolisz makijaże, a ja pielęgnację ![]() ![]() Blonndee, jaki jest tytuł tej piosenki?
![]() |
#3471 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o kremy to ja stosuje ziajke dla dzieci... wydaje mi sie dość delikatny i dość tłusty ( a moja skóra takiego potrzebuje) powiedzmy, że to taka moja baza... a od czasu do czasu inne kremiki przewaznie te rozjaśniajace cere (tez w tym kierunku mam fisia, ale to po czesci ze wzgledów chorobowych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3472 |
Wtajemniczenie
|
narek, 'mad world'
![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za Waszą pozytywną energię
![]() Widzę też, że kolejna moja pasja okazała się Waszą, mówię o kholach. Cudowny efekt ![]() ![]() Blondee uwielbiam "Mad world", zakochałam się w tej piosence przy okazji oglądania filmu Donnie Darko, który nomen omen polecam. Jeżeli jeszcze któraś z Was nie widziała to naprawdę warto, film jest dość dziwny w przekazie, ale naprawdę warto obejrzeć i wsłuchać się w podkład muzyczny, bo muzyka w tym filmie robi swoje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3474 |
Zadomowienie
|
oj madzia podzielam taaak dymny, nawet na dzień... to czasem silniejsze
![]() ![]() ![]() A Ty masz kholka? Powiedz jak się spisuje? wybiela te białka? słyszałam, że cieżko sie nim maluje, prawda to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do khola, to zazdroszczę Wam, że możecie takich cudów używać. Bardzo lubię mocno podkreślone oczy, ale u mnie to jakoś dziwnie wygląda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Xyoko, czyżbyś była posiadaczką okrągłych oczek? ![]() Bo ja mam okrągłe oczy i szanowna pani wizażystka odradziła mi makijaż dymny, a po prostu taki makijaż kocham, nie wykonuję go w sposób tradycyjny, dopasowałam go do swoich oczu i nie obrysowuję całego oka. Jak to mówią tyle smoków, ile oków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm, ciężko mi określić kształt moich oczu, ale okrągłe raczej nie są ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: oczywiście odcień fioletu też musi być odpowiedni do cery, itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
hmm to ja chyba jestem szcześliwą posiadaczką skośnych oczu
![]() ![]() ![]() xyoko, ja mam ZIAJA Anno dOro Mikrodermabrazja to niby dla starszych po 40 ![]() ![]() Madziu straszysz tym kholem, ale ja i tak chce.. mysle że mozna to jakos opanowac, zeby makijaz mozna było szybciej wykonac i ponoc wydajne jest ![]() ![]() A w miedzyczasie własnie gotuje moją pokrzywkę, dzisiaj większa porcja, bo musi być być dla męża i dla mamusi ![]() ![]() a do takiej zielonookiej urody rzyczwyiscie piekne sa fiolety, tylko tez trzeba umiec je zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaniedbałam pokrzywkę, zapominam pić, szczerze mówiąc z ciepłych napoi ostatnio pijam tylko poranną kawę, potem już tylko wodę, ewentualnie jakiś sok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.