Wszystko o Avonie 3 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-02, 17:52   #2371
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Do mnie dotarł paczuch z I terminu k05 i wziełam sobie tylko:
- SuperShocka - już znacie moją opinię, dla mnie genialny
- mini pędzelek do cieni - bardzo fajny nie chciałam dużego, bo ja mam tendencje do machania przed lustrem bez zwracania uwagi na to, że jest blisko hehe Często niechcący smaruję lustro tuszem, także nie ryzykuję, bo sobie oczy wybiję a poza tym nie jest aż tak mały, żeby było niewygodnie. Ma bardzo dobre włosie, dotychczas nakładałm cienie aplikatorem a rozcierałam mini pędzelkiem z CT i do tego się nadawał ale teraz kupiłam cień bez aplikatora a nowy pędzelek dobrze go nakłada
- żel Spring Sensation - na początku myślałam, że to jest to samo, co Tropical Zing ale jednak nie do końca, pachnie podobnie ale przy myciu już inaczej ale również ładnie. Choć i tak Tropical Zing to mój faworyt (i co z tego skoro wycofują)

A jeżeli chodzi o katalog to:
- nowe True Glow - to powinno się nazywać True Glow For Men; ciężki, męski zapach
- żel BeRadiant - pierwsze wrażenie -> sake i ryż ładny zapaszek

A jeżeli chodzi o torbę i biżu za program motywacyjny, to biżu ładniej wygląda w rzeczywistości i myślę, że nawet czasem ją założę. Torbę widziałam, to znam, spora króweczka Nie wiem czy się przyda, zobaczym
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 17:58   #2372
weekend
Raczkowanie

- nowe True Glow - to powinno się nazywać True Glow For Men; ciężki, męski zapach - pierwsze powąchanie i myśl - FACET ale jak się wwącha, to pierwsze wrażenie mija .. co nie zmienia faktu, że ja nie używam perfum z Avonu .. Jestem po uszy zakochana w Romance R. Laurena i ostatnio choruję na Mademoiselle Chanel .. zapłaczę się jak mi się próbka skończy
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 17:59   #2373
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weekend Pokaż wiadomość
Cześć

Ja też nie znoszę zapachu serii sake i ryż. Mam maseczkę, ale zapewne będę z niej korzystać jak mi się skończy biała herbata.
A hawajską boję się kupić ze względu na to rozgrzewanie (mam cerę naczynkową), więc chyba zrezygnuję.
a ja nie kupię hawajskiej ze względu na zapach ale uwielbiam serię sake i ryż i białą herbatę też lubię chociaż trochę wysusza mi skórę. Poza tym dostanę maseczkę z oliwką śródz.nie mogłabym się oprzeć by jej nie wypróbować bo tę serie też lubię.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 18:02   #2374
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
A hawajską boję się kupić ze względu na to rozgrzewanie (mam cerę naczynkową), więc chyba zrezygnuję.
No właśnie, jeśli ta hawajska faktycznie jest co do działania taka sama jak Piaski Arizony to NAPRAWDĘ rozgrzewa - i do cery naczynkowej sie nie nada..
Stary 2008-04-02, 18:06   #2375
weekend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
a ja nie kupię hawajskiej ze względu na zapach ale uwielbiam serię sake i ryż i białą herbatę też lubię chociaż trochę wysusza mi skórę. Poza tym dostanę maseczkę z oliwką śródz.nie mogłabym się oprzeć by jej nie wypróbować bo tę serie też lubię.
W zasadzie zakupy w Avonie robię od niedawna, ale seria Spa jest moim faworytem, zdecydowanie. Pierwsze maseczki, które kupiłam chyba w listopadzie (katalog 14??) to były: biała herbata, Morze Martwe i Oliwka (3 w promocji, pewnie pamiętacie) i jestem bardzo zadowolona Teraz mam trilasera, więc zobaczę jak się prezentuje ANEW ... Nie znoszę natomiast naturalsów, avon care i nie przypadł mi do gustu szampn zwiększający objętość i odżywka (takiej wodnistej cieczy jeszcze jako odżywki nie miałam :/), i color trend .. Mam też 2 podkłady i 2 cienie , kuleczki brązujące i pędzle (te złote) - odpowiadają mi
A że mam cerę naczynkową, mieszaną w kierunku bardzo tłustej jednak (po godzinie od nałożenia podkładu moje czoło wygląda tragicznie, strasznie się świeci):/ więc nie grozi mi wysuszenie skóry
Yen. not - święta racja, hawajska nie dla mnie .. Ale może jeszcze jakąś nowość niedługo wprowadzą
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 18:30   #2376
Anijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Fakt, dziś miało przyjść smsem pytaniekonkursowe o godzinie 12.00 do wszystkich, którzy zwyciężyli czy to w konkursie smsowym czy internetowym .. Mi się udało w smsowym, ale dziś żadnego smsa nie dostałam.

POMYŁKA!!
Przepraszam, szybko weszłam na stronę: http://www.mojakonsultantka.pl/final.html i to będzie 8.04
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie wiem czemu zakodowałam sobie datę 2.04 ...
Ale to sie zgadza, 8 jest ten Wielki Final, a mi chodzi o ten internetowy konkurs i na kuponie jest napisane,ze smsy z informacja o wygranej dzis
Anijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 18:41   #2377
agnes188
Zakorzenienie

dziewczyny czy mozecie podac mi ceny i kody obu produktow SPA ktore sa w demo w katalogu 05 bo ja nie mam juz formularza prosze o szybko odpowiedz i z gory dziekuje
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 19:09   #2378
Gagix
Rozeznanie

15701- maseczka do dłoni i stóp
07880 - maseczka do twarzy

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 20:04   #2379
Rozilla
Raczkowanie

Hmmm.... dlaczego na wątku z katalogami jest tylko 12 stron wczoraj jeszcze było 14... Hosenka* wspominała coś o cieniach mineralnych na wątku z katalogami, które umieszczała jedna z wizażystek...ja tego nie widzę

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 20:23   #2380
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hmm... Kusi mnie ten fiolet Midnight Mauve i jeszcze Breeze i Exquisite, tylko nie wiem czy warte cokolwiek są

a doszły ci już Blackberry Forst Clinique? Czy ten fiolet Avonowy podobny jest do któregoś klinikowego?

zatem wieczorkiem usunę na spokojnie te posty. W watku ze zdjęciami tez zrobiłam małe czystki Zostało mi jeszcze "tylko" zaktualizowanie pierwszych postów - przez prace nie mam kiedy się tym zająć i wogóle mało czasu na wizaż
tak dostalam je dzisaj
moim zdaniem nie sa do nich podobne sa pomiedzy, fiolet bardziej ma kolor jak ta buzka ,," mam nadzieje ze nie wprowadze w blad, zreszta widac na zdjeciu bo zdjecia oddaja dosc dobrze kolor
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7099190]Do mnie dotarł paczuch z I terminu k05 i wziełam sobie tylko:
- SuperShocka - już znacie moją opinię, dla mnie genialny
- mini pędzelek do cieni - bardzo fajny nie chciałam dużego, bo ja mam tendencje do machania przed lustrem bez zwracania uwagi na to, że jest blisko hehe Często niechcący smaruję lustro tuszem, także nie ryzykuję, bo sobie oczy wybiję a poza tym nie jest aż tak mały, żeby było niewygodnie. Ma bardzo dobre włosie, dotychczas nakładałm cienie aplikatorem a rozcierałam mini pędzelkiem z CT i do tego się nadawał ale teraz kupiłam cień bez aplikatora a nowy pędzelek dobrze go nakłada
- żel Spring Sensation - na początku myślałam, że to jest to samo, co Tropical Zing ale jednak nie do końca, pachnie podobnie ale przy myciu już inaczej ale również ładnie. Choć i tak Tropical Zing to mój faworyt (i co z tego skoro wycofują)

A jeżeli chodzi o katalog to:
- nowe True Glow - to powinno się nazywać True Glow For Men; ciężki, męski zapach
- żel BeRadiant - pierwsze wrażenie -> sake i ryż ładny zapaszek

A jeżeli chodzi o torbę i biżu za program motywacyjny, to biżu ładniej wygląda w rzeczywistości i myślę, że nawet czasem ją założę. Torbę widziałam, to znam, spora króweczka Nie wiem czy się przyda, zobaczym[/quote]

Cytat:
- nowe True Glow - to powinno się nazywać True Glow For Men; ciężki, męski zapach - pierwsze powąchanie i myśl - FACET ale jak się wwącha, to pierwsze wrażenie mija .. co nie zmienia faktu, że ja nie używam perfum z Avonu .. Jestem po uszy zakochana w Romance R. Laurena i ostatnio choruję na Mademoiselle Chanel .. zapłaczę się jak mi się próbka skończy
zgadzam sie ze to meski zapach jak dla mnie
Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Hmmm.... dlaczego na wątku z katalogami jest tylko 12 stron wczoraj jeszcze było 14... Hosenka* wspominała coś o cieniach mineralnych na wątku z katalogami, które umieszczała jedna z wizażystek...ja tego nie widzę
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...207409&page=10
ja je wklejalam sa na stronie co podalam
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 20:27   #2381
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Faktura z piątku... Brak okrągłej szczotki do wlosów. Produkcja opozniona

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 20:35   #2382
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Jakieś opinie o kosmetyczce Solutions? Tej pomarańczowej?
Kusi mnie trochę jej nieprzemakalność, ale czy jest ładna?
Może ktoś mógłby wkleić fotki, albo chociaż oglądał ją w COKu?
ja ja mam dis przyszla

mi pasuje, fajna jest choc wiadomo, ze nie za duza ale urocza
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 20:52   #2383
wamper_15
Raczkowanie

mam pyatnie, czy ktoś miał w k04 w barkach torebkę ELEANOR i oczekiwał na nią w k05?
Bo ja właśnie czekam i nic! Na podglądzie fakturki w necie mam ją znowu jako brak! A chyba już przychodziła czyż nie?

wamper_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:02   #2384
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez wamper_15 Pokaż wiadomość
mam pyatnie, czy ktoś miał w k04 w barkach torebkę ELEANOR i oczekiwał na nią w k05?
Bo ja właśnie czekam i nic! Na podglądzie fakturki w necie mam ją znowu jako brak! A chyba już przychodziła czyż nie?
piszemy o tym chyba od 3 stron.. z powodu konkursu dla konsultantek znowu jest brak - zarowno z poprzednich brakow, jak i z katalogu, jak i dla tej nieszczesliwej reszty która jeszcze swojej nagrody nie dostała...

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:12   #2385
wamper_15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
piszemy o tym chyba od 3 stron.. z powodu konkursu dla konsultantek znowu jest brak - zarowno z poprzednich brakow, jak i z katalogu, jak i dla tej nieszczesliwej reszty która jeszcze swojej nagrody nie dostała...
oj to przepraszam za nieuwagę ale byłam tak poirytowana że od razu napisałam będę musiała uważniej przeglądać wcześniejsze wypowiedzi
ale dziękuję za odp

wamper_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:21   #2386
Hosenka*
Zakorzenienie

Ktoś już chyba pytał o co chodzi z oznaczeniem katalogu naglow
ktoś odpisał, że chodzi o katalogi z próbką ...

wpisłam w formularzu zamówień kod nowego katalogu a wyskoczyło: NAGLOW.KAT.PL 06/2008 (X1) 0,00

tylko co x1 może oznaczać? że można jeden zamówić?? A te zera??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:24   #2387
AnULka248
Zakorzenienie

Ja tez nie mam pojęcia, wpisałam liczbe katalogów 25, a na podglądzie faktury mam tylko 1. I co ja teraz mam zrobic? oszaleli czy co...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:25   #2388
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Ktoś już chyba pytał o co chodzi z oznaczeniem katalogu naglow
ktoś odpisał, że chodzi o katalogi z próbką ...

wpisłam w formularzu zamówień kod nowego katalogu a wyskoczyło: NAGLOW.KAT.PL 06/2008 (X1) 0,00

tylko co x1 może oznaczać? że można jeden zamówić?? A te zera??
Ja wpisalam 10 i na fakturze mam 5 z probka a 5 bez probki.

KATALOG POLSKA 06/2008 bez opustu 5 5 3,00 0,60 2,46 0,54 3,00
KATALOG 06/2008 PL (PR) bez opustu 5 5 3,00 0,60 2,46 0,54 3,00

Edytowane przez aniamik
Czas edycji: 2008-04-02 o 21:26 Powód: dopisek
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:28   #2389
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Mam pytanie. Proszę o cierpliwośc, bo pierwszy raz płacę za fakturę.
Czy ktoś mógłby mi potwierdzic, że mogę zapłacic ze swojego konta bankowego? Chcę po prostu przelac kwotę na ich konto. Tylko teraz, domyślam się, że w tytule przelewu wpisac swój numer personalny, ale czy coś jeszcze?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:30   #2390
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby mi potwierdzic, że mogę zapłacic ze swojego konta bankowego? Chcę po prostu przelac kwotę na ich konto. Tylko teraz, domyślam się, że w tytule przelewu wpisac swój numer personalny, ale czy coś jeszcze?
ja place ogolnie przelewem z konta w mbanku, konto na ktore masz wplacic kaske jest jakby tylko dla Ciebie i w nim jest zawarty nr personalny, wiec nawet jak nic nie wpiszesz w tytule to dojdzie ja zawsze wpisywalam "oplata za f-re nr..." i zawsze dochodzilo
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:31   #2391
zuzia121985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
zestaw zamawiałam wczoraj i wszystkie produkty z tego zestawu mam na fakturze

z tego co pamiętam to jedna z osób tu napisała, że zestaw jest w brakach bo nie doczytała na fakturze, że jest rozbity na poszczególne produkty więc nie ma co panikować
Dzięki za wiadomość. Jutro złoże zamówienie to się okaże.
zuzia121985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:31   #2392
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
możesz bez problemu, ja w tytule zawsze wpisuję nr faktury a nr personalnego nie musisz pisać bo każda konsultantka ma swoje odrębne konto na które wpłaca pieniążki (ostatnie cyfry numeru konta to numer personalny )
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:32   #2393
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Ja wpisalam 10 i na fakturze mam 5 z probka a 5 bez probki.

KATALOG POLSKA 06/2008 bez opustu 5 5 3,00 0,60 2,46 0,54 3,00
KATALOG 06/2008 PL (PR) bez opustu 5 5 3,00 0,60 2,46 0,54 3,00
Mi chodziło o formularz a nie o fakturę - dopiero wysyłam zamówinie... Gdy kliknełam na "pokaż opisy" wyskoczyło mi własnie to co napisałam w poprzednim poście...

Cytat:
To źle się domyślasz Nr personalny jest już w numerze rachunku W tytule wpisujesz to co jest napisane na gotowym druczku który dostałas.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:32   #2394
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Dziękuję bardzo za odpowedzi.
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:33   #2395
paulinkosia
Rozeznanie

mam podgląd faktury
brak z internetowej SZMINKA SHIMMER.SAND SPF15 .

Ja zamawiałam 5 katalogów a przy składaniu zamówienia miałam w ogóle inna nazwę niż katalog 6/2008 tylko to co hosenka pisała i przy tym że 00 sztuk. To sobie olałam spraweę- tak bez paniki - i mam dziś podgląd 3 bez próbki a 2 z próbką. Więc wszystko jest ok
A katalog 5 o dziwo w 3 dni zebrałąm na ponad 200 zł i złożyłam. Naturalsy truskawkowe przeżyły oblężenie

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:50   #2396
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
Cytat:
Napisane przez wamper_15 Pokaż wiadomość
oj to przepraszam za nieuwagę ale byłam tak poirytowana że od razu napisałam będę musiała uważniej przeglądać wcześniejsze wypowiedzi
ale dziękuję za odp
nie ma za co

Cytat:
Mi chodziło o formularz a nie o fakturę - dopiero wysyłam zamówinie... Gdy kliknełam na "pokaż opisy" wyskoczyło mi własnie to co napisałam w poprzednim poście...

To źle się domyślasz Nr personalny jest już w numerze rachunku W tytule wpisujesz to co jest napisane na gotowym druczku który dostałas.
ja pisze co popadnie zwykle "za kosmetyki" ;p i zawsze dochodzi

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-04-02 o 22:43 Powód: wiadomo ... to co zwykle, nie bede sie powtarzac
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 22:24   #2397
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...207409&page=10
ja je wklejalam sa na stronie co podalam
Ojaaaa no tak...myślałam że ostatnio te cienie wklejałaś przepraszam za zatrzepanie

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 22:54   #2398
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

ej a to moze probki nowego zapachu true glow? nie kremu pod oczy?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 22:57   #2399
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
E tam, też nieprawda W tytule można wpisać co sie chce, choćby "kombinerki" i tez dochodzi bez problemu. Ja nigdy nie piszę żadnych numerów faktury ani nic podobnego tylko "uregulowanie płatności" i tyle:P
Stary 2008-04-02, 22:59   #2400
ashiva
Wtajemniczenie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7103604]ej a to moze probki nowego zapachu true glow? nie kremu pod oczy?[/quote]

ja tam dostałam z próbkami tego nowego dwufazowego złotego kremu pod oczy..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości