|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Na wszystko trzeba zasłużyć? Przecież trzeba od czegoś "zacząć", z czymś wyjść do ludzi. No, ja taką wyznaję zasadę.
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się w dyskusje nt. religii nie wdaję, ale co do zielonego lakieru do paznokci, to czy przypadkiem Manhattan nie miał kiedyś takiego odcienia?
|
#4833 |
|
rude jest piękne:)
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Manhattan coś tam rzeczywiście zielonego miał
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4836 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda, że nie umiem malować paznokci kolorem
![]() Margot - widzę, że lubisz zieleń butelkową/zgniłą. Pamiętam jak szukałam Ci po necie bielizny w takim kolorze
|
|
|
|
#4837 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A lek na receptę - to brzmi skutecznie ![]() Phi... Cytat:
![]() Nie próbowałem takich wynalazków , ale od lat są "modne" w Niemczech. Nazywają to min. Elsterwasser, Diesel, w zależności, z czym zmieszane (Sprite, Fanta itp.). A może to tylko nazwy regionalne, lub "slang" jakiś? ![]() Cytat:
![]() Chociaż Warką Strong też nie pogardzę. Cytat:
![]() Mimo wszystko, gdybym napisał: "Nienawidzę islamu", to jak odebrałby to muzułmanin? I, gwoli jasności, ani ze mnie dewot, ani praktykujący katolik. |
||||
|
|
|
#4838 |
|
Zadomowienie
|
i ma coś wspólnego z przyprawą...? [mimo wszystko mają u mnie plusa za to, że ich aktualną 'twarzą' jest moja kumpela ale ale - pierwsza w zachwytach byłam ja, powiedz hecate!! ![]() EDIT: OMATKO, ależ mnie wkurza ta wyskakująca, wielka, zielona reklama Redds'a
|
#4839 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale te kolory... Każdy z nich "nie mój" Cytat:
(a poza tym Hecate dobrze wie, że JA lubię ją bardziej )Edit: Mnie też drażni. |
||
|
|
|
#4840 | |
|
Zadomowienie
|
mówisz, że bawełniane koszulki koloru Khaki Po Ośmiu Praniach nie są tym, co tygrysy lubią najbardziej?
Cytat:
chyba. hm. ![]() ![]() [hecate
|
|
#4841 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Albo brąz/beż/oliwka/pomarańcz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
]
|
|||
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Adelajda ma rację- przecież i tak nie będę tego śmierdzielka używać.Śpiąco mi dziś i w ogóle jakoś tak łóżkowo. Tymczasem na nogach jestem już od ponad godziny i już prawie gotowa do wyjścia... Ja chcę słonko, a nie tę szarzyznę... Dobrze przynajmniej, że coraz więcej krzaczków się zieleni. |
||
|
|
|
#4843 | |||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
- A nie wolałbyś pójść na lody? ![]() Cytat:
Ale piwo to jest taki towarzyski napój. To znaczy w sumie wolę już towarzystwo bez piwa, niż piwo bez towarzystwa. ![]() Cytat:
Podwyżki to jest to, co lubimy najbardziej. Cytat:
A Redds to, moim zdaniem,. już w ogóle piwem nie jest. To gazowany napój alkoholowy. Cytat:
Ale to i tak dobrze, że się znalazły - przynajmniej wiadomo, że to nie była Twoja wina. Fajną masz atmosferę w pracy. Cytat:
Pyszszszne jest! ![]() Cytat:
Co dziwne - w przypadku wycieczek typu procesja na Boże Ciało ci ludzie niczego nie zgłaszają i nie uzgadniają. To świadczy o nierównym, traktowaniu obywateli. Natomiast jeśli tamci ludzie mieli zgłoszoną demonstrację to wolno im było (w określonych ramach czasowych i na zgłoszonej trasie) tarasować drogi i śpiewać do woli. Jeśli zaś nie mieli - policja powinna ich poprosić o rozejście się, spisać prowodyrów i przywrócić ruch na ulicach. Takie jest moje podejście do sprawy. Cytat:
Tak, a'propos: czekoladka dotarła. Cytat:
Zdjęcia. ![]() Cytat:
Rzeczywiscie to jest tak, że każdy człowiek zasługuje na pewien szacunek, na poszanowanie jego odrębności, poglądów, prawa do nietykalności cielesnej etc. W tym znaczeniu szanuję każdego człowieka wraz z jego przekonaniami. A jednak kiedy okazuje się, że przekonania tego człowieka to przekonanie o tym, że Czarni, żółci, kobiety, czy Żydzi to podludzie - wówczas takie przekonania szanować przestaję. Choć nadal oczywiście szanuję podstawowe prawa takiej jednostki ludzkiej dopóki nie ogranicza ona praw innych jednostek. (pokręciłam?) I z drugiej strony: na Szacunek, taki z wielkiej litery, nie taki przynależny każdej jednostce ludzkiej trzeba sobie jednak (u mnie oczywiście) jakoś zasłużyć. Dlatego szacunek tak, ale nie każdemu jednaki. Warka Strong jest dla mnie za słodka. Cytat:
Z pierwszą częścią zdania oczywiście się zgadzam. Choć takie osobiste "nienawidzę" świadczy raczej o wypowiadającym te słowa... Z druga częścią zdania zgodzić się nie mogę. Katolik z założenia musi być praktykujący bo tego wymaga bycie Katolikiem. Niepraktykujący Katolik to oksymoron, którym w Polsce przywykło się nazywać to, że komuś nie chce się ani ponosić konsekwencji wyboru polegającego na byciu Katolikiem, ani konsekwencji polegających na tym, że z tego wyznania rezygnuje.
|
|
#4844 |
|
Rozeznanie
|
a ja jeszcze dodam, ze piwo ze Spritem bardzo lubie
![]() i dzien dobry uwielbiam czas letni, nie czuje zabranej godziny a wrecz przeciwnie czuje ze zyje teraz to juz czekam tylko na upalne lato, takie z +30 w cieniu
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie towarzyskie zakupy wychodzą wybitnie. Ostatni mój wypad dla towarzystwa z Bjeatą i BasiąO skończył się zakupem 4 bluzek i paru kosmetyków. _________________________ _ Zagadka - ile czasu pierze pralka na 30-tominutowym programie? Ja się dziś dowiedziałam i nie zdążyłam na autobus...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja się przyznam, nabyłam tę zalotkę z Sałaciego linku, tę w kształcie długopisu, tudzież maskary. Wczoraj do mnie doleciała. Testowałam, ale bez wielkiej rewelacji - to z pewnością wina moich krnąbrych rzęs, nie samej zalotki - podkręcenie jest u mnie bardzo delikatne. Przyznam jednak, że trochę zadziałała - łatwiej było mi rzęsy wytuszować. Zakładam, że trening czyni mistrza i będzie coraz lepiej.Ale uczucie ciepła, kiedy masz zalotkę w okolicy oka jest co najmniej dziwne ![]() Oglądałam też te zalotne przyrządy ginekologiczne polecane przez Zuzię i Irkax, ale się ich boję. Mam alergię na nikiel, więc istnieje obawa przed zapuchniętym okiem. Co prawda, jest w nich część gumowa, ale tylko na jednej części zalotki. Druga część jest cała metalowa.
|
|
|
|
|
#4847 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Myślę dokładnie tak samo Cytat:
Akurat Mam nadzieję, że obecną edycję Champions League wygra Chelsea London ( ) (chociaż wczorajszego spotkania z Fenerbahce nie skomentuję ), tylko nie Barcelona czy Liverpool ( )
|
|
|
#4848 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
trzyma mnie to upodobanie do zielonego koloru juz ze trzy lata - we wszelkich odcieniach (z przewaga ciemnych) i we wszystkich elementach garderobianych i ozdobnych... nawet zielone buty mam (i czasami zielono w głowie) ![]() A wczorajszy burżujowy nabytek pięknie sie prezentuje, to jedna z czerwieni bardziej zbliżonych do ideału
|
|
#4849 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zresztą, każdy lubi co innego. Nie uważam że picie piwa z sokiem to psucie piwa Chciałam napisać kilka zdań o katolicyzmie (sama jestem katoliczką) ale wykasowałam. |
|
|
|
|
#4850 | |
|
|
Cytat:
Tez bardzo lubie zielen Margot jaki numer lakieru/? |
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piwa bez soku nie wypiję, trzepie mnie jak jasna cholera. I to koniecznie musi być sok malinowy, w dodatku. Psucia w tym też nie widzę, nie można przecież zepsuć czegoś co samo w sobie jest paskudne. Eenax - widzę Cię. Jak się masz mamciu?
|
|
|
|
|
#4852 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ci napiszę wieczorem jak sprawdze, w każdym razie jest to ten ciemniejszy odcień z tej nowej serii "1 second" w tych wydłuzonych buteleczkach.
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dziś nie doczłapałam do pracy tylko wróciłam do łóżeczka. Boli mnie gardło, nie mogę mówić, kicham i mam za przeproszeniem smarki zamiast mózgu
Wczoraj termometr usiłował mi udowodnić,że jestem lekko przestygniętą nieboszczką (całe 35.2 ), dzisiaj już pokazuje sporo ponad 37. Poszła bym do lekarza, ale nie mam siły na taką wyprawę. Zazdroszczę wszystkim zdrowym i czującym jakiekolwiek zapachy. A, i strzeliła bym sobie piwko
|
#4855 | |
|
|
Cytat:
Nie pokrecilas nic,jednak problem jest zlozony i kazda z nas moglaby przytoczyc przyklady na ta i na nie ,chcialam tego uniknac i napisalam ogolnie. Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-04-03 o 12:51 |
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Zaszalałam dziś - po trzydniowym wstawaniu po 6.00 aby dojechać na kurs, spałam dziś do 9.00
I teraz mnie boli głowa. Muszę się ogarnąć, posprzątać i jak zwykle usiąść do pisania pracy bo delikatnie powiedziawszy koło czterech liter mi się już pali
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4857 |
|
BAN stały
|
Vesenko ja tez mam katar i kicham ale chyba alergiczny bo czuję sie zupełnie dobrze.
Zrobiłam sobie sos sałatkowy z czosnkiem mniam. Stwierdzam, że najlepsze są mojej własnej produkcji a nie te sklepowe. Moja mama powiedziała że lotos tesori jest jakby męskim zapachem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Wyszłam z domu bez śniadania.. Mam czasami dni, kiedy po prostu zapominam kupić chleb Wczoraj był jeden z nich.
|
|
|
#4859 |
|
niecnotliwa dziewica
|
He he Nosku - ja dziś dla odmiany chyba cały dzień przeżyję na słodkim... rano była kawa + ciacho, potem następna kawa + następne ciacho (imieniny szefa) na normalne śniadanie chyba mi nie starczy miejsca - a po pracy wybieram się na kawę (+ zapewne ciacho
Jak tak dalej pójdzie, przytyję do rozmiaru 40 i moze wreszcie będę mogła sobie kupić spódniczkę
|
#4860 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

A lek na receptę - to brzmi skutecznie
Uuuuu, jakie nieładne

Albo brąz/beż/oliwka/pomarańcz... 
]

To ja się przyznam, nabyłam tę zalotkę z Sałaciego linku, tę w kształcie długopisu, tudzież maskary. Wczoraj do mnie doleciała. Testowałam, ale bez wielkiej rewelacji - to z pewnością wina moich krnąbrych rzęs, nie samej zalotki - podkręcenie jest u mnie bardzo delikatne. Przyznam jednak, że trochę zadziałała - łatwiej było mi rzęsy wytuszować. Zakładam, że trening czyni mistrza i będzie coraz lepiej.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)