|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Wymienię za poszukiwane kosmetyki
NIEAKTUALNE
Najpierw fotki, potem opisy Szukam- raczej tylko tego, choć można kusić ![]() - Peeling żel biopur -Biothermu - zapach NR For Her edp. - Kanebo-peeling pudrowy - Puderniczka do pudru Luminizing trójkolorowego, bez pudru lub z L3 - Cienie w kolorach ciemnego fioletu i różu-nie perłowe Cienie , krem Shiseido i zapach nieaktualne Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 09:12 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię za poszukiwane kosmetyki
Czesc, mialabys ochote na cos z mojego watku? Interesuja mnie cienie Mystic Jade
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj dusiu
![]() Mam puderniczkę do Luminizing Shiseido L3 . |
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
bzuz, w wolniejszej chwili dokładniej przekopie Twój wątek, tak na szybko wpadł mi podkład Givenchy, on jest suchy czy kremowy?, i co z kolorem, ja znam 01, dużo jest od 01 ciemniejszy?
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7104635]Witaj
![]() Właściwie to najbardziej zależy mi na samej puderniczce, ma pędzelek? i oczywiście co chciałabys ode mnie[/QUOTE] Dusiu kochana , oczywiście puderniczka pędzelek ma. Myślę, że znalazłby się również cienie w kolorach przez Ciebie poszukiwanych- Dior, Guerlain Podoba mi się paletka Diora oraz podkład ( zastanawiam się nad kolorem czy nie byłby za ciemny dla mnie?)
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Lolu podkład Ci jednak odradzam, właściwości ma super, ale kolor zdecydowanie nie dla Ciebie. 40 jest sporo ciemniejsza, a właściwie bardziej napigmentowana niż 30 np. Mat Lumiere
Puderniczkę bardzo chętnie teraz czekam na propozycje cieni
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiu myslałam o Innocence na lato aby zastępował mi puder brązujący pod kości policzkowe i do modelowania twarzy- myślisz że by się sprawdził ?
Mam nowe cienie Diora 825 Diormind nieużywane w kartoniku. |
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem się nie sprawdzi, a to dlatego że on ma konsystencje raczej mazistą, nie piankową. Na twarzy nie zamienia sie w puder, i raczej wskazane byłoby lekkie przypudrowanie dla uzyskania aksamitności.W moim wyobrażeniu pozostaną smugi lub plamy.Co do cieni to szukam innego fioletu, raczej nie śliwki i intensywnego różu takiego nie na całą powiekę tylko do zaakcentowania
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam cienie w kolorach fioletu
w paletce z rózem i pudrem lancome colour fokus kolory jak na zbliżeniu fiolet bez domieszek czerwieni czyli czysty fiolet
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze paletę Guerlain 292
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7115906]Przerabiałam już Guerlaina, inną paletkę co prawda ale nie podabała mi się jakość cieni - ich perłowość i drobinkowość, więc podziękuję
Oczywiście nadal mam ochotę na puderniczkę [/quote]A ja na cienie Diora
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko, mam nowy, tylko testowany cien Estee Lauder.
Fiolet, czysty, nie perlowy, raczej mat ale jakby sie doglebnie przyjrzec to ociupinke satyny w nim znajdziesz Niestety nie dla mnie fiolety. Cien jest w kostce z lustereczkiem. Problem jest tego rodzaju, ze zawiasy "poszly" przy pierwszym moim zamaszystym otwieraniu tej kostki (moj Mily twierdzi, ze moglabym unicestwiac czolgi uczwytem a nie z lapami rwac sie na malenstwa )W niczym to nie przeszkadza, poniewaz cien domyka sie spokojnie, ale jasne dla mnie jest, ze nie moge twierdzic, ze jest pelnowartosciowy. Gdybys byla nim zainteresowana to oddam go za cos o polowe mniejszej wartosci. pzdr
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-04-05 o 14:55 |
|
|
|
#22 |
|
Wiedźma
|
Dusiu, czy znajdujesz coś u mnie za krem Shiseido?
Jaka to pojemność i czy używany pozwolę sobie jeszcze zapytać.
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, dziękuję za propozycję
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.