|
|
#2401 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja torebkę Eleanor zakupiłam w Katowickim COKu
wrażenia z paczek:* truskawkowe Naturlasy pachną przegniłą truskawką - nie podobają mi się :/ * Nowe True Glow - mnie nie przypominają męskiego zapachu * mini pędzelek - naprawdę mini ![]() * biżuteria z konkursu - ładniejsza niż w katalogu, wszystkim się spodobała a kuzynka chcę ją ode mnie odkupić za 20zł ![]() * Kolczyki Althea - super! Bardzo mi się podobają ![]() * Nowe Senses - jakiś dziwny zapach mają ...
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jedną klientkę, która lubi właśnie takie mocne, ciężkie i duszące zapachy. Może spodoba jej się nowe True Glow.
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewzyny
Mam do Was takie pytanie tylko nie bijcie Po raz pierwszy złożyłam zamówienie na COK Łódź i jesli w strefie widnieje że data dostawy to 07/04/08 czyli, że paczke mogę odebrac w poniedziałek tak?? Jeszcze jedno w jakich godzinach wydają takie paczki?? z góry dziekuje za odpowiedź, Pozdrawiam! |
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż Ty jedna natknęłaś mnie nadzieją, że nowe True Glow nie są męskie. zamówiłam w demo i czytajac posty przearaziłam się że będę pachnieć jak zniewieściały mężczyzna ;-))) pozdrufki |
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
no ja tam męskości w nich nie czuję ![]() A mam pytanie czy ktoś używał tych płatków co są w netto 6 z serii diamentowej do stóp? Opłaca się je kupować? Dają jakieś efekty?
|
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie te płatki są super
Z tym że ja nie mam problemów ze skórą stóp poza tym że bywa czasem przesuszona
|
|
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze chwila i nam też wątki zlikwidują
![]() Poczytajcie: http://avoninfo.vdl.pl/index |
|
|
|
#2412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko powiedziec na to 'ehhhhhhhhhhhhhhhhh' |
|
|
|
|
#2413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ech! szkoda gadać. Dobrze, że jednak nie zdecydowałam się być konsultantką.
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w szoku
jak mogą robić takie coś? ohhhhhhh szkoda gadać :/
|
|
|
|
#2415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() niech sie zajma lepiej allegro niz takimi stronami o forum a pozatym gratuluje pomyslowosci osobie ktora napisala w tej sprawie do avonu i tu zareagowali a na @ o allegro nie zrobili nic kiedys gladalam kosmetyki ori na allegro i jeden gostek kupowal potem nieplacil a dane osob ktore je sprzedawaly podawal do firmy a oni blokowali mozliwosc zamawiania kosmetykow za zlamanie regulaminu
|
|
#2416 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie, tak samo nic nie robią z tymi co na bazarach handlują. Może napiszmy kazda oddzielnie do avonu co myslmy o takim postepowaniu, że zamykają dobrą stronę, a nie walcza z allegro, gdzie kosmetyki są prawie darmo sprzedawane.
|
|
|
|
#2417 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wam z opinie dotyczące pomarańczowej kosmetyczki. W końcu się na nią skusiłam
Wystawili mi w końcu fakturę. Braki już wyżej wspominane: szminka Whisper i cień lawendowy z tuszem. Maseczka błotna spa alternatywna. Oczywiście nie dostałam torby z programu motywacyjnego Co gorsza nie mam zafakturowanej również tej przeprosinowej maseczki W przeciwieństwie do was nie mam zafakturowanych żadnych "NAGLOW" tylko po prostu "KATALOG POLASKA 06/2008" Podejrzewam że dostanę wszystkie bez próbek ![]() Uroki bycia w ostatnim dniu. Co do zamknięcia strony z katalogami. Żenada. Już się nie chce nawet dalej pisać. Generalnie mam przemyślenia podobne do Monniq. Chce im się szpiegować w internecie strony z katalogami a sprzedaż na Allegro po dumpingowych cenach im zwisa. Z ciekawości spytam, bo wiem że niektóre z was zajmują się również Oriflame. Czy kosmetyki Ori na allegro sprzedaje się po równie zadziwiających cenach? Czy to tylko Avon ma problemy żeby jakoś nad tym panować?Generalnie szkoda gadać. A może po prostu w dobie internetu sprzedaż bezpośrednia jest skazana na wymarcie? |
|
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, powinni się wziąć za Alegro, niż na strony z katalogami. Normalnie, szkoda słów.
A tak poza tym, to na avonet pojawiły się pierwsze strony katalogu 08/2008
|
|
|
|
#2419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sie uprą to i avonet zablokują ![]() Bardzo mnie denerwuje takie podejście. Liderki handlują legalnie na swoich stoiskach w Hipermarketach(które miały służyć tylko do prezentacji kosmetyków i szukania Nowych konsultantek) a avon nic w tej sprawie nie robi. A strony, gdzie nie handluje się kosmetykami - tylko ułatwia życie konsultantkom - są według nich nielegalne. |
|
|
|
|
#2420 |
|
Zadomowienie
|
No ale oni nie szpiegują stron z katalogami. Na zamkniętą stronę doniosła jakaś "życzliwa" konsultantka. Avon nie jest w stanie wytropić wszystkich stron.
|
|
|
|
#2421 | |
|
Rozeznanie
|
Na tej zamkniętej stronie avoninfo - właścicielka podała im adresy stron, które funkcjonują.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawa jestem po co ? Chyba ze złości. "Zamknęli moją, to niech zamkną pozostałe. "
Zachowała się tak jak ta, która doniosła na jej stronę.
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2425 |
|
Konto usunięte
|
ciekawe, czy to jakas laska z wizazu... jak nie to bedziemy dzialac w podziemiu
zalozymy jakies fikcyjne forum i bedziemy zapraszam wizazanki
|
|
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Nie znałam tej stronki, ale ręce mi opadły jak to przeczytałam
( Sama nie jestem konsultantką, ale te strony dużo mi dają, bo nie tracę pieniędzy na buble, mogę obejrzec zdjęcia, które pokazują jak faktycznie dany produkt wygląda. Bo do Coku nie pójdę, gdyż konsultantką nie jestem i nie chcę byc, bo nie miałabym komu tego sprzedawac, a dla mnie samej się to nie opłaca - kupuję może po jednej rzeczy na miesiąc i to głównie jak naprawdę mi coś wpadnie w oko.
|
|
|
|
#2428 |
|
Konto usunięte
|
no wlasnie, poza tym informujemy sie o brakach, dajemy nowe katalogi sobie...
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie juz działa uffff ale sie wystaraszyłam jak nie chciała działać
|
|
#2430 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie ! Zdjęcie produktów zaczhęcają do kupna, bo nikt nie lubi kupwać kota w worku. A co do katalogów, to tak jakby okręgi prognozujące działały na szerszą skalę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

wrażenia z paczek:
przepraszam za zatrzepanie 

w tej sprawie proszę o kontakt na PW
Co gorsza nie mam zafakturowanej również tej przeprosinowej maseczki