![]() |
#331 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tego drugiego,ze czujesz ze nie jestes w niczym dobra to mozemy sobie podać ręce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak już mam jakiś pomysł na kierunek to dlatego, że przeczytam o nim coś dobrego albo ktoś mi poleci. Sama w niczym sie w zasadzie nie widzę. Wiem tylko, że idę w przedmioty ścisłe. Przeraża mnie to, że ten wybór będzie miał znaczący wpływ na moje całe życie... chociaż kto powiedział, że trzeba pracować w zawodzie? ![]() Cytat:
A co do samych zainteresowań i talentów to ja też teraz sobie pluję w brodę, że "nie mam nic". Kiedyś tańczyłam, ale to zostawiłam sama nie wiem dlaczego. I też miałam okres, że czułam się przy byłym Tżcie gorsza, bo on jest sportowcem z wysokimi osiągnięciami nie tylko w Polsce. Czułam że mógłby mieć lepszą lub po prostu kogoś z jego branży. Ale potem stwierdziłam, że to nie ma znaczenia widocznie dla niego. Przemyśl wszystko jeszcze raz ![]()
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam o prawie, ale teraz zdałam sobie sprawę że wcale nie chcę, w ogóle mnie to nie interesuje ![]() na AE pewnie się nie dostane, musiałabym napisać historię na minimum 80% co jest mało wykonalne. znowu tam na każdym kierunku jest chociaż trochę matmy, a po liceum chcę się od niej raz na zawsze uwolnić.. zakładam, że WOS pójdzie mi lepiej, tylko gdzie startowac z samym WOSem? ![]() ![]() durga nie widzę powodu, dla którego miałabyś go zostawiać, on pewnie w życiu nie myślał o Was takimi kategoriami.. dlaczego ma się Tobą znudzić tylko dlatego, że nie interesujesz się tym samym co on? przecież przez to się uzupełniacie. nie możesz myśleć, że jesteś gorsza, bo nie grasz/nie śpiewasz itp. a historia sztuki, rola w teatrze (jeśli dobrze pamiętam) i pozowanie to co? to raczej ja się do Ciebie nie umywam :p ![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Ja też się czuję taka nijaka, nie mam żadnej pasji, nawet żadnych zainteresowań. Chyba, że siedzenie na wizażu i oglądanie telewizji
![]() Chciałabym mieć jakąś pasję, choćby czytanie książek... Ale to raczej nie jest nic ciekawego. Nie wiem, inni jakoś sklejają samoloty, czytają, chodzą do kina, teatru, na kursy tańca, do szkół muzycznych, uczą się języków, pomagają w schronisku dla zwierząt, są wolontariuszami w domach dziecka i te de i te pe ![]() ![]() Ja też nie wiem co chciałabym robić, wybrałam AE, bo wydaje mi się, że po tej uczelni mam dobre perspektywy jeśli chodzi o pracę, a mogę się tam dostać z historią ![]() ![]() Durga nie myśl w tej sposób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#336 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dawno mnie tu nie było jak widzę...
w czym niby ja jestem dobra? w niczym. wątpię, że uda mi się dostać na fizjoterapię, ale mimo to będę próbowała, bo przecież co mi szkodzi? mam kilka pasji, kocham je i staram się rozwijać jak tylko mogę, ale one są zupełnie nie związane z tym co chciałabym w życiu robić. z drugiej strony, w dzisiejszych czasach mało kto pracuje w wyuczonym zawodzie.. dziewczyny, głowy do góry, damy radę jakoś!. ![]() jaka piękna wiosna za oknem ![]() dziś jadąc samochodem słyszałam w radio, że jutro ma być 17 stopni u nas ![]() ![]() od dwóch dni intensywnie siedzę nad biologią, nawet dobrze mi idzie, złapałam mega motywację ![]() z P. układa się rewelacyjnie, ale to już norma chyba ![]() ![]() ![]() P. zaproponował mi wspólne mieszkanie na studiach... byłam taka zaskoczona, ale też szczęśliwa.. ah. |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Aj, dziewczyny głupoty gadacie..
To nawet ja każdej z Was mogłabym wymienić rzecz w, której jest dobra, mimo, że znam Was jak znam. Takie dylematy miesiąc przed maturą to normalka! Nie zamartwiajcie się tym, to bez sensu i nic Wam teraz nie da ![]() Ja też nie mam pasji, na razie zdecydowałam sie na politologie medialną na UMK. Chciałabym być bardziej związaną z mediami niż z polityką, ale mam świadomość, że będąc humanistką najbardziej prawdopodobne jest to, że wyląduje na taśmie w Anglii. Ale sie nie załamuję ![]() Zgadzam sie z Fuksją-piękna pogoda, aż chce sie żyć ![]()
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
krówka! Jak to nie masz pasji?! A to ze grasz w teatrze
![]() Ja tez nie mam swojego hobby. Jedyne co bym chciała robic to malować. Chjodzic na lekcje rysunku. Wprawdzie nie mam zabardzo talentu ale sprawia mi to przyjemność. Chodziłam na takie lekcje jak byłam mała ale z jakoś przestałam. A teraz wiadomo... brak czasu i kasy na cokolwiek... :roleyes:
#339 | |
|
Nija_, matematyka to tylko na pierwszym roku, często nawet tylko przez jeden semestr. Damy radę.
![]() Cytat:
![]() Piękna pogoda, a ja dziś mam w planach naukę. I naukę. I niewychodzenie nigdzie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
No a jesli chodzi o miłośc to ja nigdy tak prawdziwie nikogo nie kochałam, byłam zakochana w P i R (ten o ktorym ciagle Wam jęczałam ![]() Strasznie to skomplikowane u mnie jest...Ja do tej pory gdy z kims "kręcilam" to nawet nie bralam pod uwage miłosci, to byla tylk ozabawa...az do teraz gdy K (Tż) został specjalnie dla mnie w Polsce. A taka konkretna data to dlatgo, ze 26 maja konczą sie moja amtury i gdybym musiala rozstac sie z nim przed lub w trakcie matur to juz zupelnie bym sie poddala i chyba umarlabym, a takj ak juz bedzie po egzaminach to będę juz mogla spokojnie sie zalamac - to tak technicznie obmyśliłam. Wiem ze to perfidne ale cuż. Cytat:
Ja wiem, że Wy macie racje, ze nie mogę myslec że jestem gorsza...bo to glupie jest...ale jadnoczesnie nie moge przestać myślec ze jestem gorsza....tzn nie myślę o tym obsesyjnie nie myślcie sobie ![]() Nie pisz, że się do mnie nie umywasz, no co ty :P To zupełnie bez podstaw jest ![]() ![]() Cytat:
![]() No wlaśnie teraz jestem dla niego "naj" ale boję się tego, że za jakiś czas dotrze do niego jakka jest prawda.... Wszystkie macie racje, że sama wynalazłam sobie ten problem ![]() Dziękuje Wam ![]() A co dotej matematyki na studiach, bo piszecie ze się jej obawiacie to jakieś jej elementy są prawie an wszystkichkierunkach - nawet na polonistyce i innych humanistycznych jest logistyka czy ekonomia a to przeciez tez łączy sie z amtmą wiec tego sie neistety nie da ominąc - ja jestem noga z amtmy ale myśle z enajwazniejsze dostac sie an studia a ewentualną matmą na nich mozna pomartwic sie pozniej ![]() Ogladałam dzis kolejny odcinek tego programu o wielkich artystach na TVP2 (nie pamietam jaki tytuł) dziś było o Marku rothko - postanowiłam z epo Dyplomie i Maturze kupię sobie kilka płucien albo plyt zeby bylo taniej i pierwszy raz namaluję coś dla własnej przyjemnosci (a nie do skzoly), cos symbolicznego, poruszajacego jakis ogolny problem...a potem powiesze sobie w pokoju ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że jestem w klasie o danym profilu, zmusza mnie do grania w teatrze. Nie powiem, że tego nie lubię, bo lubię, czasem bardzo, ale to nie jest pasja! ![]() A poza tym nie robię z tego problemu. Trudno. Jednego czego żałuje, że jako dziecko nie zaczęłam tańczyć. Znaczy zaczęłam ,ale bardzo szybko skończyłam ![]() Ciągnie mnie do tego niesamowicie, a że mam już swoje lata, wiem, że nigdy w tym nie będę nawet średnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taka piękna pogoda, a ja siedzę w domu kompletnie niezadbana i straszna ![]()
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
Ha! Z tańcem też żałuję, ale ja miałam balet w przedszkolu, tyl e że moja mama mnie nie chciała zapisać i nie chciała mi kupić baletak. Jak się ostatnio zapytałam dlaczego to powiedziała, ze nie przejawiałam zainteresowania tańcem jak byłam mała
![]() ![]() Durga do 27 jeszcze wiele może się zmienić :P Wiecie co? Jechałam w autobusie ostatnio z taka dziewczyną (nawet nie wiem jak ma na imię ![]() ![]() ![]() Od tej marcowej próbnej czuje, że nic nowego nie weszło mi do głowy... A właśnie! Zapomniałam Wam powiedzieć że byłam do sprawdzenia z moją prezentacją i babka powiedziała ze może być. Oczywiście nie jest jakaś wybitna ale jest OK. Mówię Wam ze kamień spadł mi z serca, bo teraz będe mogła się poświęcić bioli i chemi ![]()
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez w przedszkolu i zerówce mailam taniec, i potem jeszcze mailam taniec jako przedmiot przez 1 rok w podstawówce, chyba w 3 klasie ![]() Mam zal do rodziców z enigdy mnie nie zapisali na zadne zajecia - ja chcialam ale rodzice nigdy nie chcieli we mnie inwestowac ![]() Ja jestem pewna ze do 27 maja bedziemy razem, wiem że on mnie nie zostawi i jedyna niepewnośc jest we mnie :P I gratuluję zakonczenia prezentacji z polskiego - mnie to meczy i męczy a mam czas do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
|
Ja też tańczyłam.
![]() ![]() Rzuciłam to i to, nawet nie żałuję. ![]() Za to Nija_ uświadomiła mi, że jednak mam pasję! Książki, książki, książki, przede wszystkim mnóstwo książek! Właśnie to chciałabym robić! Biblioteka, księgarnia, dystrybucja, wydawnictwo, cokolwiek byleby książki były obecne w moim życiu. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Durga bardziej miałam na myśli to że do 27 maja może Ci przejdzie z tymi zainteresowaniami i brakiem pewności siebie
![]()
#347 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
|
Położyłam się wczoraj na chwilę o 19 i obudziłam się dziś o 8 rano! Pół godziny po rozpoczęciu lekcji!
![]() Co ze mną jest? ![]() Moje próbne PP - 66% ekstra ![]() ![]() RF - 71% no może nie jest to beznadziejnie, ale dobrze na pewno nie. ![]() RG - 67% nie jest źle, z geo jednak poduczę się jeszcze, te trzy procenty w górę nie powinny sprawić mi problemu.. mam nadzieję. ![]()
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to już nie pierwszy raz? ![]() A wyniki masz świetne, zazdroszczę! Byłam u fryzjera i podcięłam włosy. Chyba nie zdam matury ![]() Ale jesteście pilne! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
|
No właśnie.
![]() Ty? Nie zdać? Matury? ![]() Głupoty gadasz. ![]()
![]() |
#351 |
|
jestem totalnie przemęczona ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
|
![]() |
#353 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Konto usunięte
|
Ja dziś oddałam bibliografię....
Spię ok 3 h na dobe...caly czas robie dyplom....za 2 tyg. mam egzamin z historii sztuki a nie umiem jeszcze 46 tematów i prawie całego kanonu od końca starożytności do XIX wieku ![]() Dzis o 18:30 polozylam sie spac na godzinke po poludniu i obudzilam sie dokladnie o 22...teraz będę musiala siedzieć do rana... |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I życzę wytrwałości i powodzenia ![]()
![]() |
#356 |
|
Ładna? A jeśli tak, to która najbardziej?
![]() Nie mogę się zdecydować..
![]() |
#357 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Żółta!!
![]()
#359 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia
![]() To allegro? ![]()
![]() |
#360 |
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.