|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;71107331]Ej dziewczyny... takie pytanie rodem z "problemy pierwszego świata"...
Teraz jest jakaś moda na podarte ubrania czy mnie coś ominęło? W sensie wiem, że podarte spodnie wracają do łask, ale już u dwóch youtuberów (kobieta i mężczyzna) widziałam sweter i bluzę z dziurami i ogólnie wyglądające jakby im się mole do szaf zalęgły. To wygląda jakby się kilka lat pod mostem mieszkało ![]() ![]() Załącznik 6926111 Załącznik 6926116[/QUOTE] Moje oczy. Ała. |
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;71107331]Ej dziewczyny... takie pytanie rodem z "problemy pierwszego świata"...
Teraz jest jakaś moda na podarte ubrania czy mnie coś ominęło? W sensie wiem, że podarte spodnie wracają do łask, ale już u dwóch youtuberów (kobieta i mężczyzna) widziałam sweter i bluzę z dziurami i ogólnie wyglądające jakby im się mole do szaf zalęgły. To wygląda jakby się kilka lat pod mostem mieszkało ![]() ![]() Załącznik 6926111 Załącznik 6926116[/QUOTE] Mnie chyba też coś ominęło.. coś okropnego
|
|
|
|
#4623 |
|
Konto usunięte
|
3700 złotych, moje drogie. Tyle kosztuje ten "sweter".
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie nowy watek "wszystko co chcecie wiedziec?"
Czy mo się wydaje, czy ten sweter co jakiś czas wraca.
|
#4625 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2017-02-20 o 17:17 |
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Ile???
Zrobię Ci jeszcze ładniejszy za 1000 😀 Aha na pierwszy zakup daje jeszcze 50% rabatu 😀 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję perfum damskich o słodkim zapachu - nie kwiatowym - który trzyma się przyzwoicie (jak CK). Cena Około 100 zł
|
|
|
|
#4629 |
|
Konto usunięte
|
Hahaha
Karolina ze Stylizacji mówiła, że ten różowy kupiła w Zarze, więc to pewnie tańszy odpowiednik.
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czy redblocker na naczynka(krem) nadaje się też do skóry mężczyzn?
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Czy do samolotu mogę mieć rogala podróżnego poza bagażem?
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.yodeyma.com/poland/pl/per...y-sophisticate na ubraniu trzyma się nawet 3 dni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sukienkę bez ramiączek, na biuście ma wszytko gumkę. I ta oto gumka jest zdecydowanie za szeroką. Da się ją jakoś zmniejszyć bez naruszania konstrukcji sukienki?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
W ryanair na 100%. W wizzair tez miałam, ale nie wiem czy na legalu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4635 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
2. Jak już coś komuś polecasz to może niekoniecznie podróby...?
|
|
#4636 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W koncu moje ubranie. Zreszta nawet w kontakcie z sama skora przechodzi na ciuchy![]() 2. Moze i podroby. W sumie tez nie pochwalam. Te polecilam, bo sa wyjatkiem od reguly I nie sa kopia. One pachna inaczej niz oryginal.
|
|
|
|
|
#4638 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha dobre :d Mozna tez ugniesc na maxa i upchac do torebki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4641 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić w sprawie niespłaconej pożyczki? Jak odzyskać? Na priv, bo tu nie chcę wdawać się w szczegóły
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4643 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie z serii glupie. Co w sytuacji gdy studiuje zaocznie, jestem zatrudniona na umowe o prace i dostaje zwolnienie zus-sla w zwiazku z niezdolnoscia do pracy w okresie ciazy? Czy powinnam przerwac studia? Czy uczeszczanie w wykladach, zjazdach jest nie fair wobec pracodawcy?
Zalezy mi na konkretnych radach, mnie tez sie na "chlopski rozum" cos wydaje, ale spotkalam sie juz z przeroznymi osadami, stad pytanie. Sytuacja przeze mnie przedstawiona jest hipotetyczna (na wypadek jakbyscie chcialy pogratulowac ciazy czy studiow :P) ale w moim odczuciu calkiem zyciowa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4645 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;71100951]To nie ja mam takie poglądy, tylko zdecydowana większość społeczeństwa. Ja wiem, że można mieć inne potrzeby niż wszyscy i ty to wiesz, ale to, że będziemy się tutaj poklepywać po plecach i wzajemnie upewniać, że nie, nie jesteśmy dziwakami, nie sprawi, że reszta społeczeństwa nagle przestanie nas postrzegać jako takich. Fakt, że ktoś lubi spędzać czas samotnie, jest introwertykiem w mniejszym lub większym stopniu, nie jest dominującą cechą w społeczeństwie. Powiedziałabym, że jest wręcz przeciwnie, ludzie w większości mają instynkty stadne, lubią często spotykać się z innymi. Mniejszość zawsze będzie budziła zdziwienie u większości, ale to akurat dziwne nie jest.[/QUOTE]
Jakiego społeczeństwa? Polskiego, europejskiego, zachodniego? Chyba za dużo amerykańskich filmów się naoglądało... A może raczej takie poglądy ma większość znanych Ci osób, większość Twojej szkoły etc. Zakładam, że szkoły, bo ludzie powyżej pewnego wieku wyrastają z takich poglądów z tego co obserwuję, po 30-tce / 35 to już w ogóle większość się robi normalna ![]() Poza tym argument z "większością", skoro większość kobiet doświadcza przemocy w swoim życiu, to znaczy, że taka jest norma, a niedoświadczenie przemocy to przejaw bycia dziwakiem? ![]() Cytat:
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;71093586]JNie lubię nawet gdy ktoś do mnie przychodzi, wolę się z kimś spotkać na mieście lub u kogoś.[/QUOTE] Też nie lubię, gdy ktoś przychodzi do mnie do domu, "czuję" go potem jeszcze w pomieszczeniu przez wiele godzin, przeważnie do końca dnia. Nie chodzi o to, że ktoś brzydko pachnie Ale też nie wkręcam sobie, przypuszczam, że po prostu mój supernadwrażliwy organizm wyczuwa dryfujące w powietrzu cząsteczki wydzielone przez tę osobę, feromony itd. Cytat:
A teraz mieszkając za granicą - w ogóle, jest wiele innych ciekawych niż kino miejsc, które warto odwiedzić. Wyjście na kawę itp - 2 razy w miesiącu. Latem częściej.Lubię wychodzić na zakupy i na spacery, ale sama. Chociaż moje mieszkanko też lubię. I ogród
|
|
|
#4646 |
|
... choć nie Westwood
|
Z tym wychodzeniem i spedzaniem czasu to bardzo ciekawa kwestia. Moze niech ktos zalozy watek na ten temat...?
|
|
#4647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O zgadzam się, ja chce zmienić tylko nie wiem jeszcze na jakie. Opłaty za płatność internetowa tylko dlatego ze użyłam kodu blik to w tych czasach moim zdaniem żenada. Aplikacja leroy Merlin- jeśli znalazłam lampe która w ofercie online jest na promocji, do w sklepie w którym jest dostępna stacjonarnie tez będzie w promocyjnej cenie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4648 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny kiedyś podawałyście stronę z kosmetykami. Coś jak outlet z kosmetykami
W sensie, że można coś upolować taniej bo np. data ważności już niedługo się kończy itd. Możecie przypomnieć?
|
|
|
|
#4649 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O zgadzam się, ja chce zmienić tylko nie wiem jeszcze na jakie. Opłaty za płatność internetowa tylko dlatego ze użyłam kodu blik to w tych czasach moim zdaniem żenada. Aplikacja leroy Merlin- jeśli znalazłam lampe która w ofercie online jest na promocji, do w sklepie w którym jest dostępna stacjonarnie tez będzie w promocyjnej cenie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
O zgadzam się, ja chce zmienić tylko nie wiem jeszcze na jakie. Opłaty za płatność internetowa tylko dlatego ze użyłam kodu blik to w tych czasach moim zdaniem żenada. Aplikacja leroy Merlin- jeśli znalazłam lampe która w ofercie online jest na promocji, do w sklepie w którym jest dostępna stacjonarnie tez będzie w promocyjnej cenie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A coś polecasz? Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Karolina ze Stylizacji mówiła, że ten różowy kupiła w Zarze, więc to pewnie tańszy odpowiednik.

W koncu moje ubranie. Zreszta nawet w kontakcie z sama skora przechodzi na ciuchy