![]() |
#2461 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Dziewczęta jest już może oferta netto do kat 6,7,8 i katalog 8 na Wizażu bo nie widzę?
Sory jak przeoczyłam ale nie wydaje mi sie ![]() ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Konto usunięte
|
mi avonet nie dziala;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak nie widzisz to znaczy, ze nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A mógłby ktoś wrzucić? ![]() ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
Hej nie bijcie ale nie znalazłam nigdzie informacji czy żeby dostać ten 5 tusz supershock musze mieć te 4 zamówione w jednym zamówieniu na jednej fakturze??
![]() ![]()
http://www.mineralnyswiatkasi.pl Edytowane przez Scarlet23 Czas edycji: 2008-04-03 o 20:55 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Raczkowanie
|
do 3 jest jeden CZARNY gratis.. pisze to w Novej Ty lub w Hello Tomorrow i jest tak NA PEWNO
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7110554]Tak patrzę na 60 stron k08 z avonet.pl i w zasadzie słabiutki ten katalog
![]() A może szykują na jesień dużo nowości? ![]() ![]() Mnie się podoba kolorystyka i szata graficzna tego katalogu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
bardzo dziwne, wchodze na avonet i mi wyskakuje:
DB function failed with error number 1226 User 'avonet' has exceeded the 'busy_time' resource (current value: 600000000) SQL=SELECT session_id FROM jos_session WHERE session_id = 'c588976c431015b5f938942d 798e8b77' SQL = SELECT session_id FROM jos_session WHERE session_id = 'c588976c431015b5f938942d 798e8b77'
#2469 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wprowadzaj jej w błąd. Program motywacyjny - SUPERSHOCK Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy trzeba je zamówić w jednym zamówieniu, aby dostać ten gratisowy bo ja akurat zamawiałam w jednym. Trzeba by do nich napisać, bo wiem, że ostatnio był jakiś program z gratisem (chyba korektor cellulitu) i wtedy trzeba było w jednym. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
Proszę podajcie mi numer tuszu fioletowego z oferty netto, bo nie mam jej pod reką. Z góry dziękuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6856990 Ashiva nam daje takie ładne i czytelne skany a Wy sie ciągle pytacie o te numerki z netto ![]() O, Avonet mnie ubiegł ![]()
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to samo :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
mnie się wydaje że zawsze w takich programach motywacyjnych trzeba złozyć zamówienie na konkretną ilość w jednym zamówieniu oni tego nie sumują.. przynajmniej nie spotkalam się z programem motywacyjnym dotyczacym zakupu konkretnej ilości jakiegoś produktu w którym sumowaliby ich ilość w poszczególnych zamówieniach..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Może są dodawane nowe strony katalogu, bo nie był w całości. Po poprzedniej takiej info pojawiło się kilka nowych.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
lipa z tą stronką że ją zamknęli. Też uważam że avon powinien się wziąć za allegro, bo to jest juz naprawdę duża przesada.
#2479 |
Konto usunięte
|
W k08 mnóstwo dzwoneczków!!! Jestem w szoku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Konto usunięte
|
reeva a co ma dzwoneczki?
w ogole co do tych torebek, myslalam ze to maseczka w zamian, ale dosla nam torebki;/ dla maseczki to nie oplacalo mi sie takich wysokich zamowien robic...;/ poza tym co, jedne dostana torebke, a drugie nie? ;| |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szanowna Mischelle wybacz... MAM SPORĄ WADE WZROKU ![]() ![]() Mam pytanie do Was osobiście... czytałam KWC - mówię z góry ;P chodzi mi o wasze zdanie n/t: -Naszyjnika Illumine (Netto 6 - jak ktoś ma fotki bardzo proszę! ![]() -Bransoletka Caper (Netto 6 - jak ktoś ma fotki bardzo proszę! ![]() -Peelingujące płatki do stóp z diamentowej serii -Rozświetlający krem koloryzujący z Avon Solutions - chyba stara wersja(Netto 6) -Nabłyszczający spray do ciała True Glow -Kosmetyczka "Cudowna Podróż" - ta nieszczęśliwie różowa, rozkładana(potrzebna mi taaaka duża PLIS o opinie ![]() -polećcie mi jakiś fajny tonik do twarzy z Avonu (mam cerę mieszaną, z tendencją do przetłuszczania w strefie T i zapychania, nie przesusza mi się, nie mam cery naczynkowej - używam w tej chwili kremów na noc i na dzień nawilżająco-rożświetlających więc może ten z tej samej serii?) Dzięki za pomoc ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Konto usunięte
|
kosmetyczka podróż, nie jest taka duża. ja jej za takową nie uważam.
krem rozswietlajacy byl bardzo fajny, lubilam go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Konto usunięte
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7113188]reeva a co ma dzwoneczki?
w ogole co do tych torebek, myslalam ze to maseczka w zamian, ale dosla nam torebki;/ dla maseczki to nie oplacalo mi sie takich wysokich zamowien robic...;/ poza tym co, jedne dostana torebke, a drugie nie? ;|[/QUOTE] - full speed intense - żel Tropical Zing 250ml - scrub Tropical Zing - multikompleks NE - lakier natural flux - lakier range of rose - migoczący eyeliner z brokatem CT - ujędrniający krem do rąk Care ![]() - odżywczy balsam do ust Care - intensywnie nawilżający balsam do ciała Care - serum nawilżająco-liftingujące solutions - sztyft wygładzający zmarszczki solutions - krem na dzień Retroactive Anew - krem na noc Retroactive Anew - żel naprawczy pod oczy Retroactive Anew - program litingujący okolice oczu Clinical Anew - wody Urban Flowers - wszystkie wody toaletowe z lini Be... - kulka i body spray ProAttraction - wygładzająco-pilingujący żel pod prysznic SSS - nawilżający krem do ciała SSS - maszynka do golenia dla kobiet + wkłady - przywracający młody wygląd mus do ciała SSS - krem do twarzy drzewo herbaciane i grejpfrut naturals - szampon drzewo herbaciane i mięta naturals - zestaw naturals mini - szampon AT włosy ciemne + odżywka - szampon AT włosy blond + odżywka - żel modelujący AT - ochronny żel przeciw otarciom i pęcherzykom FW - żel Get Ready senses - mydło w płynie Get Ready senses - dezodorant Get Ready senses - żel Fantastic Day senses - dezodorant Fantastic Day senses - żel Cool Rush senses - żel Re-Charge senses - mydlo w płynie Re-Charge senses - myja kwiatuszek - dezodorant Divine Time senses - żel Divine Time senses - płyn do kąpieli truskawkowy - żel My Moment senses - mydło w płynie My Moment senses mało????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
krem koloryzujący z opinii moich klientek godny polecenia (ja nie uzywałam) te które kupiły go raz wracały po niego kilkakrotnie, to jest chyba to samo co w tym nowym niebieskim opakowaniu kosmetyczka jest dziwna, taka wisząca raczej się do niej nie napakuje tak zeby ją zapiąć, jesli potrzebujesz czegoś pakownego to tę odradzam spróbuj tonik z zielonej serii solutions ładnie matuje nie przesusza łoooooo matko!! czy oni zwariowali połowę katalogu z dzwoneczkiem dali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7113575]- full speed intense
- żel Tropical Zing 250ml - scrub Tropical Zing - multikompleks NE - lakier natural flux - lakier range of rose - migoczący eyeliner z brokatem CT - ujędrniający krem do rąk Care ![]() - odżywczy balsam do ust Care - intensywnie nawilżający balsam do ciała Care - serum nawilżająco-liftingujące solutions - sztyft wygładzający zmarszczki solutions - krem na dzień Retroactive Anew - krem na noc Retroactive Anew - żel naprawczy pod oczy Retroactive Anew - program litingujący okolice oczu Clinical Anew - wody Urban Flowers - wszystkie wody toaletowe z lini Be... - kulka i body spray ProAttraction - wygładzająco-pilingujący żel pod prysznic SSS - nawilżający krem do ciała SSS - maszynka do golenia dla kobiet + wkłady - przywracający młody wygląd mus do ciała SSS - krem do twarzy drzewo herbaciane i grejpfrut naturals - szampon drzewo herbaciane i mięta naturals - zestaw naturals mini - szampon AT włosy ciemne + odżywka - szampon AT włosy blond + odżywka - żel modelujący AT - ochronny żel przeciw otarciom i pęcherzykom FW - żel Get Ready senses - mydło w płynie Get Ready senses - dezodorant Get Ready senses - żel Fantastic Day senses - dezodorant Fantastic Day senses - żel Cool Rush senses - żel Re-Charge senses - mydlo w płynie Re-Charge senses - myja kwiatuszek - dezodorant Divine Time senses - żel Divine Time senses - płyn do kąpieli truskawkowy - żel My Moment senses - mydło w płynie My Moment senses mało?????????[/quote] ![]() ![]() ![]() takiej ilości produktów wycofywanych jednorazowo nigdy jeszcze nie widziałam |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7113575]- full speed intense
- żel Tropical Zing 250ml - scrub Tropical Zing - multikompleks NE - lakier natural flux - lakier range of rose - migoczący eyeliner z brokatem CT - ujędrniający krem do rąk Care ![]() - odżywczy balsam do ust Care - intensywnie nawilżający balsam do ciała Care - serum nawilżająco-liftingujące solutions - sztyft wygładzający zmarszczki solutions - krem na dzień Retroactive Anew - krem na noc Retroactive Anew - żel naprawczy pod oczy Retroactive Anew - program litingujący okolice oczu Clinical Anew - wody Urban Flowers - wszystkie wody toaletowe z lini Be... - kulka i body spray ProAttraction - wygładzająco-pilingujący żel pod prysznic SSS - nawilżający krem do ciała SSS - maszynka do golenia dla kobiet + wkłady - przywracający młody wygląd mus do ciała SSS - krem do twarzy drzewo herbaciane i grejpfrut naturals - szampon drzewo herbaciane i mięta naturals - zestaw naturals mini - szampon AT włosy ciemne + odżywka - szampon AT włosy blond + odżywka - żel modelujący AT - ochronny żel przeciw otarciom i pęcherzykom FW - żel Get Ready senses - mydło w płynie Get Ready senses - dezodorant Get Ready senses - żel Fantastic Day senses - dezodorant Fantastic Day senses - żel Cool Rush senses - żel Re-Charge senses - mydlo w płynie Re-Charge senses - myja kwiatuszek - dezodorant Divine Time senses - żel Divine Time senses - płyn do kąpieli truskawkowy - żel My Moment senses - mydło w płynie My Moment senses mało?????????[/QUOTE] Divine Time i Re-charge likwiduja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.