![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do oddania Rimmel Recover kolor Ivory, Revlon Fabulash, Karmel br±zuj±cy. Zapraszam!NIEAKTUALNE!! ZAPRASZAM NA DOK£ADKÊ 30.04 !!! Wymieniê jak w tytule: 1. Rimmel Recover kolor 100 ivory, zosta³o go 80% 2. Revlon Fabulash czarny tusz do rzês, mokry, u¿yty przeze mnie raz 3. Karmel br±zuj±cy Dax zosta³o 3/4 butelki 4. Wella krem atrystyczny nie³ad zosta³o 90% 5. Garnier Czysta skóra ¿el myj±cy z pompk±- zosta³o trochê wiêcje ni¿ pó³ DOK£ADKA 6. Ava Krem z zielon± herbat± i koenzymem Q10+R cera sucha i wra¿liwa- u¿y³am 2 razy. 7. Zestaw Magnolia firmy Marks&Spencer- w sk³ad zestawu wchodz±: ¿el pod prysznic (50 ml), krem do r±k (50 ml) i krem do k±pieli (75 ml)- nowy 8. Mase³ko do cia³a- grapefriut i mandarynka, przywiezione z Anglii. Z 200 ml zosta³o ok 150 m l 9. Rexona Teens- w kulce, niebieska. Nowa, nieu¿ywana 10. AA kremowa emulsja do mycia twarzy zu¿ycie zaznaczone na zdjêciu 11. Luksja ¿el pod prysznic 12. AA od¿ywczy balsam do cia³a o zapachu malinowym zu¿ycie zaznaczone na zdjêciu 13. Dax Perfecta peeling enzymatyczny- zosta³o 80% 14.Hean Natura Aroma Garden maseczka ³agodz±co oczyszczaj±ca z peelingiem- zosta³o jakie¶ 80% 15. Myd³o borowinowe- nówka 16. Miss Sporty b³yszczyk XX Volume kolor 202 angel (jasny ró¿ z b³yszcz±cymi drobinkami)- u¿yty 3-4 razy. 17. Rimmel Infinite colour szminka z b³yszczykiem nr 020 Wear it well (ciemny ró¿)- dwustronna; jeden pojemniczek zawiera bezbarwny b³yszczyk, w drugim znajduje siê trwa³a szminka. Zrobi³am do niej 2 podej¶cia, ale niestety kolor jest dla mnie za ciemny. Bardzo trwa³y. 18. Wella wosk do w³osów- zosta³o 90% 19. Zielony masa¿er- nowy Dok³adka: 20. Loreal Elseve color-vive od¿ywka do w³osów farbowanych- u¿yta 2 razy na krótkie w³osy 21. Maybelline Superstay Silky kolor Ivory- mam z wymianki, nie podpasowa³ mi, jest go ok 70% jak dorwê aparat zrobiê zdjêcie ![]() Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-05-15 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Do oddania Rimmel Recover kolor Ivory, Revlon Fabulash, Karmel br±zuj±cy. Zapra
Hej
![]() Interesuj± mnie: -Rimmel Recover kolor 100 ivory, zosta³o go 80% -Karmel br±zuj±cy Dax zosta³o 3/4 butelki Znajdziesz u mnie co¶ za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do oddania Rimmel Recover kolor Ivory, Revlon Fabulash, Karmel br±zuj±cy. Zapra
hopsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 576
Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.
|
cos u mnie za Mase³ko do cia³a- grapefriut i mandarynka, przywiezione z Anglii. Z 200 ml zosta³o ok 150 ml
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos za to :
17. Rimmel Infinite colour szminka z b³yszczykiem nr 020 Wear it well (ciemny ró¿)- dwustronna; jeden pojemniczek zawiera bezbarwny b³yszczyk, w drugim znajduje siê trwa³a szminka. Zrobi³am do niej 2 podej¶cia, ale niestety kolor jest dla mnie za ciemny. Bardzo trwa³y. i masazer?
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
5. Garnier Czysta skóra ¿el myj±cy z pompk±- zosta³o trochê wiêcje ni¿ pó³
Rexona Teens- w kulce, niebieska. Nowa, nieu¿ywana 8. Mase³ko do cia³a- grapefriut i mandarynka, przywiezione z Anglii. Z 200 ml zosta³o ok 150 ml 10. AA kremowa emulsja do mycia twarzy zu¿ycie zaznaczone na zdjêciu 12. AA od¿ywczy balsam do cia³a o zapachu malinowym zu¿ycie zaznaczone na zdjêciu 14.Hean Natura Aroma Garden maseczka ³agodz±co oczyszczaj±ca z peelingiem- zosta³o jakie¶ 80% za p³aszczyk , odpowiada Ci taka wymianka??
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.