|
|
#4411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Ja jestem z siebie dumna, że udało mi się wystawić mega pakę ubrań na allegro 50szt. Rok się do tego przymierzałam. Jeszcze drugie 50sztuk przydałoby się pozbyć.Dodam jeszcze, że sfotografowanie tego, potem wystawienie było tak czasochłonne i męczące, że zanim kupię kolejne ubranie to chyba z 10 razy się zastanowię. Co do rosołu - szkoda, że na drugim końcu Polski mieszkasz. Właśnie jestem w trakcie gotowania - ciekawe co z tego wyjdzie. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4412 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super królik ![]() U nas z imieniem dla chłopca jest ogromny problem, nic nam się nie podoba tak bardzo zeby powiedzieć "tak, to jest to!".. będzie ciężko No chyba ze jednak to co próbowało wyrosnąć się wchłonie i będzie córka - wtedy imię już wybrane ![]() Cytat:
Ja tez w zupach kompletnie się nie czuje. Ostatnio robiłam kalafiorowa - może być ale na kolana tez nie powaliła :P Cytat:
Super, można szaleć z zakupami ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez Ciebie zrobiłam się głodna ![]() Cytat:
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli różowe powoli dogania niebieskich:p mam nadzieje dołączyć do ekipy i wyrównac wynik ale wizyta dopiero 1 marca.
Mam zły dzien. Byłam na badaniach. Tak mi się wkłuła pielęgniarka że potem zachlapałam krwią calą bluzkę. Boli jak jasna cholera. Będzie siniak:/ okładam lodem:/ Przy okazji wlazłam do położnej zapytać o moje bóle brzucha. Stwierdziła ze kolki. Mam leżec, odpoczywaca w razie czego no-spa i espumisan. W nocy mnie to kłucie wybudzilo i nie moglam zasnac:/ normalnie gdyby nie to ze tak wysoko pod żebrem to bym ześwirowala chyba:/ A na koniec bylam w pralni odebrac suknie slubna ktora zniszczyli! 3 tysiace kosztowala! Chcialam ja sprzedac moze jeszzce uda sie ja uratowac, beda tam dzialac w pralni ale ile nerwow to mam.W ogole nie mam ochoty na ta szkole rodzenia smuteczek
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda jak zniszczyli???
Niech odkupuja i.tyle😬 Ps: tez mnie czasami.meczy taka kolka:/ Gosiutka dla dziewczynki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam z tym od lipca, a ma cały dół brudny po plenerze. Właśnie tego się obawiam, że ją zniszczą. Kosztowała niemało, więc tym bardziej cały czas zwlekam. Też chciałam sprzedać.
|
|
#4417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest z sukniami z koronką, kamykami, cyrkoniami itd. Moja właśnie taka jest dlatego odciągam ten temat. Boję się tylko, żeby te plamy zeszły skoro nie wyczyściłam jej od razu.
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie podpisywalam. Pralnia Fraseco- sieciowa taka, sporo ich we wroclawiu. Mowili ze zabezpiecza ten pasek i kupa. Maja odkupic i wszyc nowy. Zobaczymy-.- |
|
|
|
|
#4420 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam rosół
wczoraj gotowałam bo mój niejadek nic innego nie toleruje na obiad![]() Kiepsko się dziś czuję , wstałam z bólem głowy, zaaplikowałam paracetamol, trochę przeszło ale i tak jestem jakaś słaba nie mam na nic siły, a mój 3 latek dokazuje... właśnie po raz kolejny zrobił siku i kupe w majtochy ah juz nie mam na to siły. Od zeszłego lata chodzi w majtochach i dalej się nie nauczył, jak go wysadzę i akurat mu się chce to owszem zrobi, ale żeby sam od siebie zawołał to jeszcze mu się nie zdarzyło. A kiedy pytam gdzie się robi to krzyczy ... na nocnik! a i tak wali po gaciach taki z niego cwaniak. Może któraś z dziewczyn które mają już ten etap z starszakami za sobą coś poradzi
|
|
|
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
Ja wypożyczyłam suknię żeby potem się nie męczyć z praniem i sprzedażą. Byłam pierwsza ktora ja miała na ślubie. Tylko różnica w kupnie i wypożyczeniu była minimalna.
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Ah morelle apropo Twojej kolekcji butów to nie chce być okropną fizjoterapeutką ale dzieciom dopóki nie chodzą butow sie nie zaklada:p zniekształcają się stópki
|
|
|
|
#4423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam cały czas dobrej pralni bez zastrzeżeń. To dobrze, że tylko pasek. Ciekawe gdzie odkupią taki sam. U mnie by tak łatwo nie poszło. Sprowadzanej sukni nie da się odtworzyć. W końcu muszę się zdecydować. Dzięki za info z tą pralnią ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Spokojnie ![]() Mój chrześniak ma pół roku i zgadnij jaką częścią garderoby wykazuje największe zainteresowanie Mama mu ubiera takie miękkie buciki.
|
|
#4424 |
|
Rozeznanie
|
Moją suknię ślubną mąż wyrzucił uwaga- do śmieci
bo mu się po samochodzie walała w worku. Fakt nie było to nic nadzwyczajnego bo używka z komisu za 600 zł ale jak mi to powiedział to nie mogłam uwierzyć, miałam nadzieję sprzedać za parę złoty. No cóż teraz już przebolałam, ale niezle mu się oberwało, a jego tłumaczenie- przecież i tak była brudna i podarta na dole, co byś z nią zrobiła? Ah faceci...
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe nie no dla mojego moja to świętość. Zgodził się na nią pod warunkiem, że sprzedam. Bo niestety wartość przekraczała koszt, który sobie założyliśmy
|
|
#4426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nic jej się nie stało. Niby ją wystawiałam, ale jakoś nie szczególnie i nie było chętnych. Pasowałoby się w końcu jej pozbyć.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja była tania ja wychodziłam z założenia że to tylko na kilka godzin i szkoda mi było dużo kasy wydać, przynajmniej nie jest mi żal
Edytowane przez baby2 Czas edycji: 2017-02-21 o 12:15 |
|
|
|
|
#4428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Zwłaszcza, że już byliśmy małżeństwem 4 lata, więc pieniądze wspólne no i sami zbieraliśmy na wesele. Więc skoro suknia droższa to gdzieś trzeba było oszczędzić. Szukałam innej, ale co zrobić jak tylko ta mi się podobała na mnie ![]() Szczerze to myślałam, że się nie zgodzi
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrego masz męża. Moja suknia kosztowała 3tys, ale zakup był sponsorowany przez mojego ojca. W sumie nie przypominam sobie sytuacji, żeby TŻ wypominał mi jakiś konkretny zakup, ale też mówi o tym, że wszystkie inwestycje są na jego głowie, bo ja za mało oszczędzam. No cóż, oszczędzania uczę się od niedawna i powoli mi to idzie. |
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez się uczę oszczędzania ale mniej zarabiam niż mąż i mam więcej wydatków
|
|
|
|
|
#4431 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też lubię prasować
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby ją odratowali!Cytat:
ale domyślam się, że to musi być frustrujące wczoraj na szkole rodzenia była kobieta w wieku 36 lat, 7 lat się starali o dziecko, mieli dwie próby inwitro, a zaszli naturalnie i jak to mówiła to się popłakała i jakoś tak o niej myślę dzisiaj a jak ja podeszłam do położnej zgłosić, że będę sama (uzupełnialiśmy formularze m.in dane ojca) to ona tak zareagowała, że aż się popłakałam, strasznie emocjonalna kobieta, a położną jest ponad 2 lat
|
||
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrego Cytat:
Kiedyś ja więcej zarabiałam teraz on. W dodatku oboje mamy tylko mamy, którym pomagamy finansowo. Więc wszystkie większe wydatki omawiamy wspólnie. Wesele niestety jest kosztowne. Kiedyś myślałam, że nigdy nas nie będzie stać.
|
|
#4434 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie się wczoraj zastanawiałam gdzie się podziewasz ![]() Gratuluję dziewczynki. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może ja jutro wyrównam?
|
||||
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu, widzisz, nawet połozna Cie wspiera, bo o nas nie wspomne
bedzie wszystko cacy!Morelle, ja mialam gipiure, z nia sie na szczescie nic nie stalo, muslinowy dół tez przetrwal bezbolesnie. Wlasnie dzwonila wlascicilka pralni i mnie jeszcze raz przepraszala. Paseczek juz jest zamowiony od producenta. Podobno nowy pracownik sie do tej kiecy dorwal-.-. Przyznała ze to ich wina i obiecala ze nie bedzie sladu. Uff mam nadzieje. |
|
|
|
#4436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie są porównywalne. Cytat:
|
|
#4437 |
|
MerDer 4ever
|
Hej
Miałam pocytowane i uciekło Devilek ubranka z h&mu ![]() Króliczek śliczny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4438 |
|
Rozeznanie
|
Morelle wysłałam pw, doszło?
|
|
|
|
#4439 |
|
MerDer 4ever
|
Aaa! Gratuluje dziewczynek!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

Ja jestem z siebie dumna, że udało mi się wystawić mega pakę ubrań na allegro 50szt. Rok się do tego przymierzałam. Jeszcze drugie 50sztuk przydałoby się pozbyć.

moze jeszzce uda sie ja uratowac, beda tam dzialac w pralni ale ile nerwow to mam.
dla dziewczynki

i mam więcej wydatków
oby ją odratowali!