|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Znad zacierania śladów zbrodni
![]() Jakby ktos był ciekawy: Tak, buteleczki lakierów do paznokci tez pękają jak spadną np. z komody ![]() Oczywiście ten najbardziej czerwony, podłoga ubabrana juchą jakbym kogoś zaszlachtowała
|
#272 |
|
Piers do przodu
|
Danuta Szaflarska nie żyje
|
#273 | ||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
2.ofszę, druga nieproporcjonalna góra do dołu , chociaż połączenie wąskiego dołu z szeroką górą lubię i mi służy , niestety nie w tym przypadku ![]() 3. zwłaszcza druga Cytat:
o mamo ale kawał czasu pożyła ['] Zapisz
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2017-02-19 o 17:24 |
||
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, popieram Katt, zbyt wiele możliwych przyczyn, żeby samemu zgadywać. Lekarz może zleci badania. W międzyczasie nie wiem co, soki z warzyw pić? Coś z apteki typu hydrominum? Aquafemin?skrzyp? Tylko to tak w ciemno. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Wracjąc jeszcze do tematu lawendy, to uzmysłowiłam sobie właśnie, że ja tez, lecz nie perfumowo, tylko pielęgnacyjnie. Myjacze, olejki do kapieli/pod prysznic, do kominka etc... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-19 o 21:04 |
|
|
|
|
#275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nic nie kupuję bo nie mam kasy no ale zachciało nam się nowego mieszkania no to mamy, nie można mieć wszystkiego
|
||||
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
znad chia z mango
16810609_1574277162599745_1812453106_o.jpg Cytat:
odkujecie się szybko, a mieszkanie na pewno bardziej cieszy niż nowa kiecka |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano fakt Znad kawy |
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze przelece Was pozniej A Gryx to juz na amen sie obrazil? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biednaś ![]() A ja, na przekór poważnym stresom, chcę miętowy płaszcz na wiosnę i basta! Znaczy się w kolorze takim, nie o zapachu ![]() No chyba, ża znajdę fajny mocno zielony to też da radę. |
||
|
|
|
#280 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Zanabyłam sukienke w kolorze kuraka wielkanocnego
|
|
#281 |
|
To ja :)
|
Migreny dzień czwarty. Zaczynam się rozglądać za możliwością odgryzienia sobie własnej głowy. Do czego skłania mnie również tegoroczny PIT. Zawsze rozliczałam się sama, a teraz, jako, że się rozliczam i z etatu, i jako artysta, wypełnienie druków wymaga znajomości wszelkich ustaw i się samemu nie da... Poległam, wysłałam do księgowej...
No ale za to mam termin wystawy w Opolu, zapraszam
|
#282 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#283 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
2.ale za to masz mieszkanko wyszykowane ![]() Cytat:
przeczytałam buraka i myślę ki diabeł burak wielkanocny Cytat:
2. marazm mnie ogarnął i niechcemniesieniiiiic ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#284 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
znad wieśniaka i pu-erha
poka? ![]() oglądałam błękitną ramoneskę w zarowni fajna, ale sobie bym szarą wzięła ![]() jogurt grecki + chia granola z granatem świeże mango truskawki mrożone |
|
|
|
#286 | |
|
Panaroja
|
no w sumie burak na Wielkanoc do ćwikły idzie , a ogólnie buraki lubieu
znaczy do jedzenia, nie do kontaktów miendzyluckich Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() zaczęło laaaaaać ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#287 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
http://static.zara.net/photos///2017...=1486633691142 chce jeszcze ta http://static.zara.net/photos///2017...=1485450527179 i ta http://static.zara.net/photos///2017...=1486730238747 Ja wiem, ze to czyste szaleństwo ![]() Mnie w szarej brzydko było ![]() Rozwa zostaje ze mną na bank. Niebieską, jak kase skąds wyłupie A jeszce łazi za mna koszula w grochy skad brac $ ? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
dawno nigdzie nie wyjeżdżałam, to sobie zabookowałam londyn na dzień kobiet
10 dni będę świętować ![]() Cytat:
![]() wszystkie trzy? ![]() nie mierzyłam nawet, za gruba jestem
|
|
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy i rodzinki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. No właśnie się zastanawiałam gdzie wybył ![]() Mały B orzekł, że na plakacie są konie indyjskie Łeeee, już chorobowo wychodziłam na prostą, to mnie chyba od dziecka coś przeszło, bo znowu czuję się jak koń po westernie A noc to dziś miałam szaloną, chyba zaczyna się bezsenność. Jak sobie poleżałam to tak zgłodniałam, że o 4 rano musiałam zrobić sobie kanapki, bo burczało mi w brzuchu
|
|
#290 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No tak jakoś mam zakusy
Jak sie czuje dobrze w jakimś fasonie, to tak jest Jeansowa mi najbardziej potrzebna tak na luzaka, do trampek etc. ![]() Jaka tam za gruba, co druga tak mówi o sobie, no weź
|
#291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Te fasony mi się podobają. Na kimś. Bo jednak falbany, to nie ja. Cytat:
![]() Ale bajerancko!! Teeeeeż kceeeee stąd wyyyybyyyyyyć Zbiorowo ad sukienki - Bett, Parabell, Corii - fajowe zdobycze. Dziś mierzyłam kilka, no nawet są ładne szmaragdowe, szafirowe, soczyste - moje kolory, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleee eee - taki szajs materiał, w sensie sztuczny, wybłyszony jak od żelazka - Tatuum akurat mam na myśli - i już widzę plamy potu pod pachami i strugi lejące się po ciele. Raz się na taki materiał nabrałam, niszczy się od samego siedzenia i chodzenia w tym. ![]() Chwilowo odpuszczam. Jak COŚ przypadkiem znajdę, to zanabędę. A póki co, uzmysłowiłam sobie, że owszem biało-czarne, biało-granatowe paski, czarne kryjące rajstopy, kozaki oficerkowate - to JA. No i perfumowo, wiem już, że Sensuelka - to nie ja Za to jestem duhrna dzidą, bo w poczekalni u lekarza, nie pochwaliłam i nie zapytałam babki o perfumy, a były cuuuuudne! Miękkie, słodkie ale nie ulep. Nie męczące. Tylko zbyt wiele ludzi obok, i nie przełamałam się, nie chcąc uchodzić za frika. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-21 o 13:41 |
||
|
|
|
#292 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Kiedys to nie był mój fason, ale ze dorobiłam sie ramion od cwiczeń i miesni tu i ówdzie, to wreszcie mogę sobie pozwolić na chodzenie w workowatcyh formach ![]() A co falban - jestem w stanie strawić je tylko i wyłacznie w postaci takich rękawów, jak przy tcy sukienkach. Dziekuje A wiesz Ty, ze mam identiko odczucia co do Sensuelki?? Ki diabeł?! Jak dostałam z wymianki je, to pachniały własnie tak, jak pamietałam i pasowały idealnie, a ostatnio popsikałam sie nimi i ...lipa, to nie to. Czyzby smog mi wypaczył węch? tak czy siak na watek sprzedazowy poleciały onie plus pare innych rzeczy
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perełki pewnie się znajdą, może w Solarze ale to trzeba sukcesywnie szukać, zaglądać. Co do Sensuelki, podejrzewam temperatury |
|
|
|
|
#294 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam swoją Bell 04 i na mnie trochę za różowa Ale jako szminka-do-listonosza-i-nietopsza będzie ok.---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#295 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Myślisz?Czy ja wiem, jak przyszły to testowałam tylko w domu. Teraz w domu i wychodziłam w nich, to ja juz nie wiem o co chozi z nimi ![]() Miałam LVEB kiedyś, jeszcze szybciej sprzedawałam, nim kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- To chyba oczywiste, ze jak nei cwiczyłam, nie miałam rozbudowanej masy miesniowej i byłam chuda jak patyk, wsio na mnie wisiało. Teraz wreszcie wygladam jak człowiek, a ta sie pyta co maja miesnie do tego
|
|
#296 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jak wisi ładnie, to chyba na wieszaku w szafie tylko
Za dużo myślisz
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-02-21 o 15:23 |
|
|
|
#298 | |
|
Panaroja
|
snad kothy
![]() Cytat:
2.ten sam problem mam 3.no so, od wczoraj się otchudzam , to wiadomo o czym myślę ![]() Zapisz
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
co to był za lek przeciwwirusowy, o którym kiedys tam isałyście, że działa za pierwszym razem, a potem nic nie daje?
neosine? Eloprine? Groprinosin? Widze, że wszystkie mają podobno ten sam skład ![]() Opryszczka mi często coś wyłazi ostatnio a u internisty w luxmedzie pierwszy wolny termin, to... 7 marca
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-21 o 16:21 |
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Kategoria pierwsza klasa
Cytat:
![]() Mi ostatnio lekarz zlecił, żebym kontynuowała branie leku, gadu gadu, płacę, wychodzę, ale coś mi nie daje spokoju. Na drugi dzień zaskoczyłam, że fajnie, ale to na receptę, a nie dostałam. Także jutro wysyłam TŻ do gina
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

, w drugiej byłam w teatrze (

dzisiejszy udój zakończony
no ale zachciało nam się nowego mieszkania no to mamy, nie można mieć wszystkiego 

Biednaś