Dieta MŻ-WR -kontynuacja :) - Strona 182 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-04, 12:28   #5431
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Dieta MŻ-WR -kontynuacja :)

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
a ja mam porownanie tygodniowe w bieliznie... ja widze roznice, zwlaszcza wciecie w talii... tydzien to malo,ale normalnie szok ze jest roznica
tak Basiu widać większe wcięci w talii i na plecach widać że te "boczki" maleją, ale faktycznie masz inne ustawienie i nogi złączone. Ale ja widzę różnicę.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 13:45   #5432
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczyny, ja przez Was zbankrutuję dokupiłam dzisiaj jeszcze serum eveline modelujace brzuch i pośladki hehe no cóż- chce się pięknie wyglądać to trzeba cierpieć hehe Basiu faktycznie musisz zawsze w tym samym miejscu stać ale moim zdaniem i tak widać różnicę. Twój brzuch wcale nie wygląda jak po ciąży. Moja kuzynka w ciązy duzo przytyła i po ciązy duzo schudła- nie od razu ale po dłuższym czasie i została jej zwisająca skóra na brzuchu. wyglada to mało ciekawie i teraz nic jej nie pomaga na to..chyba tylko zabieg operacyjny by jej to zmienił....ale myślę, ze ona niczym nie smarowała tego brzuszka i dlatego jest taki efekt....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:03   #5433
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Dzisiaj jestem z siebie dumna
na śniadanko zjadłam: APLEFIT, bułkę pełnoziarnistą z plasterkiem filetu z indyka i ogórkiem (bez masła ), banana i wypiłam szklankę czerwonej herbatki
na II śniadanko zjadłam to samo tyle że bez APLEFIT'u
Na obiad zjadłam APLEFIT, jogurt Jogobella do picia (duży , brakowało mi czegoś mlecznego) i 2 x bułkę pełnoziarnistą z plasterkiem filetu z indyka i ogórkiem (bez masła )
I na kolację zjem pewnie taką konfigurację jak na śniadanie... Nie ma to jak praca i ograniczony dostęp do czegokolwiek innego niż to co sobie kupię rano
Niesamowita różnorodność, prawda
A w dodatku zamiast ćwiczyć na co mam dzisiaj ochotę siedzę w pracy

Mówicie że ten Eveline taki dobry jest?? Qurcze...
Stary 2008-04-04, 14:07   #5434
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hmm nie wiem czy taki dobry ale wszystkie go tu chwalą z Basią na czele Jak coś to na Basię będzie bo ja też się skusiłam
Stary 2008-04-04, 14:09   #5435
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Dzisiaj jestem z siebie dumna
I na kolację zjem pewnie taką konfigurację jak na śniadanie... Nie ma to jak praca i ograniczony dostęp do czegokolwiek innego niż to co sobie kupię rano
skad ja to znam
mnie sie po dwoch dniach koncza pomysly na jedzenie.
Na obiad wlasnie wszamiam bialy ser z ziolami prowansalskimi,pomidorem i papryka.
o kolacji nie mysle - wiem, ze powinnam miec z gory ustalony jadlospis, ale nie wiem co bede robic wieczorem, o ktorej wroce do domu, wiec na razie o tym nie mysle - ja wroce do domu beda pewnie warzywka z patelni albo gotowane brokuly z jogurtem naturalnym i cytryna (odrobinke) a jak nie wroce do domu - jakas salatka/surowka gotowa
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:13   #5436
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Mi nie tyle kończą się pomysły... co nie mam kiedy robić sobie porządnych posiłków . Jak nie praca, to remont, co sprawy ślubne i tak mi życie mija... po ślubie może życie mi się trochę ustatkuje to zacznę coś kuchcić i w końcu zacznę zdrowo odżywiać mojego TŻ Aż dzisiaj popatrzę za tymi kosmetycznymi specyfikami A nasza Basia to już tu jest wymiatacz z tym odchudzaniem i dzięki jej za to bo wiele cennych rad nam daje
Stary 2008-04-04, 14:16   #5437
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

racja racja
a tak apropos kosmetyków, to uzywała któraś tych balsamów brązujących Dove? Bo ja kiedyś kupiłam garniera i nie byłam zadowolona- działal jak samoopalacz i robił smugi. moze dove jest lepsze? i z tej serii jest też do twarzy....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 14:28   #5438
pacia91
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny nie było mnie 2 dni a wy sie tak rozpisałyście
cały tydzień miałam sprawdzian za sprawdzianem i nawet nie miałam czasu nic napisać ale w końcu jest weekend nawet nie miałam czasu ćwiczyć, ale dzisiaj już obiecuje poprawę i wieczorkiem będę ćwiczyć
Basiu wyglądasz coraz lepiej oby tak dalej i przy ważeniu napewno będzie ta 7 z przodu
Stary 2008-04-04, 14:28   #5439
donia27
Wtajemniczenie

Ja mam teraz z Dove i jestem bardzo zadowolona. Fajny tez jest Nivea a jeżeli chodzi o Garniera i Johnsona to jestem na nie
donia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:28   #5440
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
racja racja
a tak apropos kosmetyków, to uzywała któraś tych balsamów brązujących Dove? Bo ja kiedyś kupiłam garniera i nie byłam zadowolona- działal jak samoopalacz i robił smugi. moze dove jest lepsze? i z tej serii jest też do twarzy....
ja mialam dove - i nie bylam zadowolona - zostawial mi plamy (a zwykle smarowalam sie rano w pospiechu, wystarczylo niedokladnie rozmazac i juz byl slad). teraz uzywam brazujoco - ujedrniajacego balsamu nivea i dla mnie jest lepszy. ale wiadomo - kazdy ma inna skore.

Cytat:
Napisane przez donia27 Pokaż wiadomość
Ja mam teraz z Dove i jestem bardzo zadowolona. Fajny tez jest Nivea a jeżeli chodzi o Garniera i Johnsona to jestem na nie
garnier i johnson - tez zdecydowanie na NIE
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:30   #5441
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

muszę pomyśleć o tym dove bo na KWC ma nienajgorsze opinie....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 14:34   #5442
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
racja racja
Moja siostra używała Johnson & Johnson - Johnson's Holiday Skin - Balsam brązujący
Była zadowolona i na pewno nie działa jak samoopalacz... trzeba czekać na efekt ale za to bardzo dobry, naturalny
Stary 2008-04-04, 14:34   #5443
donia27
Wtajemniczenie

Cytat:
muszę pomyśleć o tym dove bo na KWC ma nienajgorsze opinie....
Dodatkowo w niektórych drogeriach przy zakupie balsamu Dove krem samoopalajacy do twarzy gratis. Tak jest w Rossmannie, koleżanka chciała mi wczoraj kupić ale niestety juz się rozeszły jak świeże bułeczki
Stary 2008-04-04, 14:40   #5444
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no własnie zalezy mi na naturalnym efekcie

doniu- mówisz, że taka promocja jest?? to musze jak najszyciej zobaczyc....
Stary 2008-04-04, 15:13   #5445
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
Madziu nie przejadłaś sie tymi 7 orzeszkami???

Kojarzycie ile kobieta przybiera na wadze w czasie miesiączki?
bo ja tak codziennie stąpałam na wage rano rzecz jasna i rzadnej różnicy nie widziałam
mam nadzieje ze teraz pójdzie ostro w dół, musze sią pilnować i niech lecą mi te kilogramy na łeb na szyję
I też zauważyłam ze miedzy rankiem a wieczorem nawet jest róznica 2 kg
i załapalam dola ze może wieczorem to jest ta właściwa waga???
powiedzcie że nie !
marudze co nie?...

Ach i jeszcze jedno pytanko czy któraś z kochanych koleżanek uzywała cosik z Linere? piling, serum na cellulit? na KWC są dośc dobre opinie ,

ale mnie juz w dekiel wali
nie nie przejadłam się hhihi to właśnie tak w sam raz było
ja tam nigdy się nie ważyłam wieczorem.. waga prawidłowa to ta poranna po toalecie
a podczas okresu to standardowo sie ma 1-2 kg więcej więc się nie przejmuj

Cytat:
hmm nie wiem czy taki dobry ale wszystkie go tu chwalą z Basią na czele Jak coś to na Basię będzie bo ja też się skusiłam
no ja też dzięki Basi się na niego skusiłam
Jack Canfield i Mark Victor Hansen

Madzia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 15:26   #5446
szerry
Raczkowanie

iza_wiosenna

lubie lubie, owszem, ale twarozek byl we wtorek i w środę, a nie chce codziennie jesc tego samego, wiec chcialam tak jakos urozmaicic. poza tym sniadanie o tej godzinie jest dla mnie koszmarem , jakos nie moge za duzo zjesc. Ale z drugiej strony wiem ze gdybym nie zjadla sniadanka to zjadlabym dopiero kolo 13-14 wiec wolalam wcisnac w siebie chociaz to

ale dziekuje za rady
Stary 2008-04-04, 15:29   #5447
szerry
Raczkowanie

Basienka wlasnie widzialam zdjecia

naprawde jest różnica w talii, widac wcięcie małymi kroczkami do przodu i osiągniemy nasze cele

Jezu albo ja mam jakies zwidy albo Ci wlosy sporo urosly przez tydzien ;-)
Stary 2008-04-04, 16:38   #5448
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Dubelek
ewaw71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 16:42   #5449
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Cytat:
kurde, a ponoc jak sie piersia karmi to kilogramy leca same.. a guzik prawda, i coraz wiecej takich osob znam :/
Ja też jestem tego dowodem że nie lecą
Cytat:
dla mnie eveline i cellulit jest bardzo dobre a termoaktywne super, choc nie wiem jak skutecznosc, narazie stosuje od 3 dni... na wieczor zawsze, a rano wklepuje ziaję
Masz ten sam patent co ja
Cytat:
racja racja
Wcześniej miałam Dove i nie byłam zadowolona zostawia smugi iśmierdzi teraz mam Nivea jasna karnacja nie zostawia smug jest naturalne dobrze nawilża a mam suchą skórę i przyjemnie pachnie.

A tak w ogóle to jeszcze dziś nie ćwiczyłam <brak czasu >ale obiecuję że poćwiczę,a z dietką jest ok,ytrzymam się planu i nie jem słodkiego.

Dziś piekłam pasztet sojowy,ale nie wiem jak wyszedł pierwszy raz robiłam i jest jeszcze w piekarniku.
Aha Basiu chudniesz w oczach
Doniu zazdroszczę ci tak kolosalnej ilości skoków!!!Moje uznanie dla Ciebie.
ewaw71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 17:01   #5450
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hehe to już zgłupiałam który mam kupić - dove czy nivea- chyba musze sama wyprobowac
Stary 2008-04-04, 18:05   #5451
donia27
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewaw71 Pokaż wiadomość
Wcześniej miałam Dove i nie byłam zadowolona zostawia smugi iśmierdzi teraz mam Nivea jasna karnacja nie zostawia smug jest naturalne dobrze nawilża a mam suchą skórę i przyjemnie pachnie.

Doniu zazdroszczę ci tak kolosalnej ilości skoków!!!Moje uznanie dla Ciebie.
Ja mam Dove do ciemnej karnacji i nie robią mi się żadne smugi, naprawdę jestem zadowolona. Najgorzej było z Johnson&Johnson bo ten robił smugi i w dodatku strasznie beznadziejnie schodził. Do Garniera mam to zastrzeżenie że bardzo słabiutko opala. Tak jak Ty równiez z Nivea byłam zadowolona.

Jeżeli chodzi o skakanke to powoli Ty tez dojdziesz do takiej ilości

Cytat:
hehe to już zgłupiałam który mam kupić - dove czy nivea- chyba musze sama wyprobowac
Wychodzi na to ze na Nivea nikt nic złego nie mówi ale ja z Dove jestem zadowolona, nasyepnym razem mam zamiar kupić sobie właśnie Dove brązujaco rozświetlajacy

A dzisiaj skakaneczka zaliczona - 2200. Miałam ochote na 2500 ale łydy mnie coś bolą więc nie będę szaleć
Ja kupiłam sobie Eveline do biustu bo po tym skakaniu to nie wiem czy coś z niego zostanie
Stary 2008-04-04, 18:05   #5452
pacia91
Wtajemniczenie

a ja właśnie wróciłam z bardzo długiego spacerku ok.2 godzinki wyciągnęły mnie koleżanki z którymi sie długo nie widziałam. A teraz wcinam kolacje wieśniak + szczypiorek pycha
Stary 2008-04-04, 18:14   #5453
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
a ja właśnie wróciłam z bardzo długiego spacerku ok.2 godzinki wyciągnęły mnie koleżanki z którymi sie długo nie widziałam. A teraz wcinam kolacje wieśniak + szczypiorek pycha
Pacia co to jest ten wieśniak??
Stary 2008-04-04, 18:29   #5454
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

serek wiejski
Stary 2008-04-04, 18:40   #5455
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak jak już Neska powiedziała jest to serek wiejski zawiera dużo białka i dlatego jest bardzo dobry na kolacje można go jeść samego, z warzywami, z dżemem itd. z wszystkim co Ci przyjdzie do głowy (no prawie wszystkim, byle było by jadalne) na słodko i na słono a przede wszystkim jest bardzo pyszny a wygląda tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1764.jpg (39,4 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-04-04, 19:33   #5456
Olitekwisienka
Raczkowanie

A ja dzisiaj byłam grzeczna Tylko miałam jakis tragiczny spadek energii i musiałam odpuścić sobie 30 minut ćwiczeń - inaczej bym padła (i tak ćwiczyłam 2 godzinki :P ) ledwo już nogi podnosiłam :/ musze więcej spać :P

Powiedzcie mi jeszcze co uważacie o tych nowych produktach antycellulitowych Garniier (z aplikatorem) i nivea (np te całe plastry Goodbye Cellulite)

64-63-62-61,5 -61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 -51
Olitekwisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 19:45   #5457
pacia91
Wtajemniczenie

Co się dziewczyny nic nie odzywacie ? a no tak przecież jest piątek wieczór ja niestety siedzę sama i sie nudzę TŻ miał dzisiaj jazdy na prawko i jak wrócił to mi tylko napisał smsa na dobranoc i śpi, taki zmęczony jest, bo jeździł aż 4 godz

A tak sobie właśnie myślę, że chciałabym, jak będę sie ważyć w poniedziałek nie w ten tylko następny, zobaczyć 5 z przodu. Mam nadzieje że mi sie uda, chociaż pewnie wtedy będę mieć @

Ja jeszcze wypije herbatkę i lecę do łóżka oglądać film
Stary 2008-04-04, 20:14   #5458
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no i cisza ;/ nikogo nie ma?
Stary 2008-04-04, 20:41   #5459
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

hihi, ja jestem, właśnie wróciłam z długiego i męczącego dnia. ale tyrzymałam się ok moja mama kupiła te tabletki nowe Slim Figura etap 1 i sobie łykamy we dwie... na obiad zjadłam zupę kalafiorową, na kolacje też bo uwielbiam.... a ja dziś na basenie byłam i zaraz będę robić brzuszki, może postepuje troche.

Słychajcie, któraś z was ćwiczy na agrafce (chyba Donia o ile sie nie mylę). Czy to daje jakieś efekty i czy jest strasznie nużące??? bo widziałam dziś w carreffurze po 17 zł i uśmiechała się do mnie ta agrafka i mówił kup, kup... ale kasy nie miałam i zastanawiam się treaz czy kupić.

widziałam jeszcze twister taki
http://allegro.pl/item337137095_supe...alo_tanio.html
za niecałe 20 zł i uśmiechał się tak samo jak agrafka, a ja muszę wybrać jedno. wiem że z miom zapałem kupię cos z tego tylkko co???

Cytat:
racja racja
ja własnie używam tego Dove, kupiłam w Naturze jak dawali do twarzy gratis. i jestem miło zaskoczona, bo miałam Johnson'a i robił straszne smugi i był kolor żółtawy, miałam też garniera brązujący ale smarowałam się nim namiętnie i żadnych efektów, a dość blada jestem więc dziwne.... Dove moim zdaniem jest naprawde dobry, tylko dla mnie nma jedną wadę, baaaardzo długo się wchłania, czuję długo po posmarowaniu klejącą skórę. Ale kolor dla mnie super, lekki brązik. ten krem do twarzy też mi pasuje i wchłania się szybciej niż do Ciała

z tego co pamiętam to w któryms z marketó ( chyba Tesco) jest też ta promocja Dove do ciała + do twarzy za jakies 16 zł

alleee sie rozpisałam
Stary 2008-04-04, 20:44   #5460
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87

no rano się dziewczyny wygadały i teraz im się nie chce..
ja po południu złapałam jakiegoś doła tak bez konkretnego powodu.. ostatnio mam jakieś wahania nastroju weekend znowu do szkoły kiedyś to ja się cieszyłam na weekend bo był wolny..teraz wolę już chodzić do pracy bo szybciej kończę...
spać mi się już chce..zaraz idę bo jutro trzeba rano wstać jeszcze tylko umyję ząbki i posmaruję się Evelinką
dobranoc
Jack Canfield i Mark Victor Hansen

Madzia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości