![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Dziękuję bardzo za katalog, już ściągnęłam. Zauważyłam, że nowa torebka za 39,90 zł, ta biała ze strony 7 jest baaaaaaardzo podoba do torebek, które można kupić w H&M. Tylko inny materiał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
a niedługo skończy się na tym, że wogóle avon wycofają
![]() ![]() ![]() mam już wystawioną fakturę za K05 2 termin. W brakach mam szminkę Glass Reflections Whisper (w sumie zadna nowość ![]() ![]()
#2523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wogóle się zdziwiłam, od kiedy jestem w avonie nigdy nie dodawali próbek tak za darmo od siebie - do katalogu... Pamiętam jedynie próbke Rouge iii... chyba nic więcej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie z 2 tygodnie, jeśli przeoczyłam to sorki, ale nie wyskoczyło mi w wyszukiwarce- Czy biżuteria dodana teraz gratis za zamówienia z 3 poprzednich kat. na kwotę powyżej 200 zł to biżuteria April, która jest w kat. 5 za 39,90?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Rozeznanie
|
No nie! Ale mnie zeźlili
![]() Ponieważ czytam że wam dalej dołączają tą maseczkę przeprosinową za brak torby, zadzwoniłam do nich z pytaniem dlaczego nie mam torby. Bo przecież nie wiem że toreb zabrakło ![]() No i niespodzianka mnie spotkała ![]() ![]() Z początku pani usiłowała mnie przekonać że odliczyli mi zwroty ![]() A tak przy okazji czy ma może któraś z was regulamin tego kwartalnego programu motywacyjnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Moja jest krzywa
![]() ![]() Cytat:
Wygrałam coś w tym internetowym konkursie "Konsultantka moją przyjaciółką" czy jak mu tam i nie wiem co :P a do 14.04 tak daleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gdy zobaczyłam swoją fakturę też pomyślałam ,że nie dali mi tej torby bo w którymś zamówieniu zabrakło mi do 600zł.Zadzwoniłam i wyjaśniło się ,że w kwotach się jednak zmieściłam ![]() ![]() W każdym bądź razie :trzeba było zamówić z k02,3,i4 na 600zł.Liczyły się produkty po cenach katalogowych bez róż.wstążka.Poza tym wszystkie braki niezawinione ,próbki , katalogi i produkty demo. Nie liczyło się ![]() Radze sprawdzić sobie po fakturce czy faktycznie nie zmieściłaś się w wymaganej kwocie, bo możliwe że oni coś przeoczyli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam brak Szminki Glass Reflections w odcieniu Whisper i USZ&CIEN 2W1 LAVENDER. Faktura wystawiona dzisiaj. Zdziwiło mnie, że dwa razy mam zafakturowaną
05 73882 SPA MASECZKA/TWARZY OLIWKA bez opustu 1 1 0,50 0,50 0,41 0,09 0,50 0 05 83402 SPA MASECZKA/TWARZY OLIWKA bez opustu Domyślam się, że ta druga maseczka to za brak naszyjnika, bo też go nie mam na fakturze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem o co chodzi. Pani mi oznajmiła jedynie że mi nie może pomóc bo "system nie widzi mnie w programie" Uwielbiam takie tłumaczenia ![]() Oczywście złożyłam reklamację, ale powiem szczerze że miałam wrażenie że usiłowała mnie zbyć. Z początku próbowała mnie przekonać,że to przez zwroty ta różnica. Może faktycznie krucho będzie z tymi torbami i próbują zmniejszyć zapotrzebowanie jak mogą...... Już mi nawet ta torba tak nie jest potrzebna, ale w czwórce to trochę rzeźbiłam w g.... żeby się załapać więc im teraz łatwo nie odpuszczę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Raczkowanie
|
Jakby ktoś chciał zobaczyć oferte netto do K08 to jest wszystko wypisane przez utshoole:
http://kosmetyk.mojeforum.net/oferta...mat-vt175.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Rozeznanie
|
Miałam dostać paczkę w poniedziałek a dostałam dzisiaj
![]() Seria truskawkowa - miałam dużo zamówień na nią - pierwsze wrażenie to taki truskawkowy kompot który już troszke postał. Kredka emerald z netto - śliczny kolorek ![]() moja pur blanca blush piękna ![]() ![]() ![]()
#2535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam prośbę , proszę sprawdzić jaka jest data produkcji na kredce emerald.Zamówiłam ostatnio kolor gold i dostałam z datą 05,07r. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, żadnego błędu na próbce nie ma, zarówno moisturiser jak i moisturizer jest poprawną formą.Niestety Avon nie jest konsekwentny w używaniu brytyjskich lub amerykańskich wersji wyrazów opisujących kosmetyki. Pamiętacie serię "Beyond colour" i "Avon Color"? W tym przypadku jest też wersja amerykańska (color) i brytyjska (colour). Tak więc jest wszystko ok
![]()
#2537 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ma któraś k6 w pdfie? Bo na Katalogach nie ma pdf, a potrzebuję.. Bylabym bardzo wdzięczna
![]()
#2539 |
Raczkowanie
|
Czy jest na forum posiadaczka precyzyjnego ołówka do kresek kolor PLUM?? Ponieważ ja go zakupiłam i jest bardzo twardy, cięzko naraysować kreskę i chciałam się zapytać czy inne też są takie twarde czy ja mam jakiś felerny
![]()
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez dziś dostałam, choc powinnam ta jak ty dostać w poneidziałek. MIło. Ja dostałam żel pod prysznic, który został wyprodukowany ponad rok temu, no ale nie bd sie czepiać, najwyraxniej im nie schodził. Kupiłam sobie te 3 bransoletki za 19.80 i strasznie mi się podobają ![]()
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
a ja dopiero dzisiaj dostałam ten łańcuszek z czarną zawieszką z firmy YES co był jako nagroda w Klubie Róży w poprzedniej edycji...poszłam i się bezczelnie o to upomniałam....bo Pani łaskawie nie raczyła mi dac znać że mogę odebrać nagrodę i wogole....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Wtajemniczenie
|
Ja dostalam kosmetyki do opalania też ze stara datą tzn. z kwietnia ubieglego roku. Niby nic, jeszcze wazne,ale klientki niezbyt zadowolone, bo wolalyby kosmetyki na ten sezon świeże.
Cytat:
Nie potrzebuje do podbijania, tylko ciekawi mnie czy to co pisza jest tylko przestrogą czy faktem. Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-04-06 o 17:45 Powód: prosze ni pisac posta pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że nie zostały spełnione warunki programu motywacyjnego w kampanii 04, wartość zamówienia wyniosła 595,35 zł. Prosimy o podanie produktu zwiększającego wartość zamówienia z kampanii 04 w celu przywrócenia do programu. Z pozdrowieniami, Agnieszka Jesiotr Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska No przepraszam! Miałam ponad 600, chyba 640 o ile pamietam, musze to dokladnie sprawdzic :/ i to jeszcze zeby o 4zł i coś groszy?? Jestem wściekła ![]() edit. Mam ich gdzieś, torebki też juz mi sie odechciało choć tak się o ni ą starałąm ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2008-04-04 o 21:17 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was wie już coś więcej o tym kremie nadającym włosom słoneczne refleksy? Czy to jest coś w rodzaju farby, że bedzie widać "odrosty" ? czy to na trwale farbuje??
Czy tak jak szampon, ze po iluśtam razach się zmyje?
![]() |
#2547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak samo z kulka pro expression 17.08.2007 i błyszczyk UCR - ten nowy w pędzelku - 03.07.2007 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Konto usunięte
|
wydaje mi sie ze to jest takie cos typu na bazie wody utlenionej i tylko rozjasnia wlosy, na odrosty nie wydaje mi sie to dobre
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.