![]() |
#2161 |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() edit: już wyszukałam, że to taki jakby ciemny róż:P ale nie spotkałam się z tą nazwą ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2164 |
Raczkowanie
|
A konkretnie to taki właśnie kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
dokladnie kaasia
![]() Hmmm, tak sie zastanawiam, czy ten kolor nie bedzie za bardzo eksponowal swiadkowej ![]() ![]()
#2166 |
Zakorzenienie
|
No chyba ten ostry róż będzie bardziej widoczny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Tez mi sie tak wydaje, ale z drugiej strony... Niektore uwazaja, ze czerwony nie wypada swiadkowej bo jest zbyt intensywny i swiadkowa sie wtedy zbytnio rzuca... Ja bylam w czerwonej kiecce i jakos sie nie rzucalam w oczy.
![]() ![]() Jeszcze sie zobaczy... ![]()
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o dekoracje sali to prawdopodobnie ecru - bordo
![]() chcialabym miec rowniez 4 druchny w czeronych sukienkach a swiadkowa w jakies bordowej mozliwe ze nawet taki sam kroj jak druchny ![]() a dla mnie bukiet z czerwonych roz ktory ladnie komponowal by sie z moja biala lub ecru suknia i czerwonymi sukniami moim druchn ![]() a mniej wiecej mysle o takim czyms -----> |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do koloru wiodącego na ceremonii i weselichu,to jeszcze nie zdecydowałam,ale rozważam opcje zestawienia kremu,złota,pomarańczy i herbatki lub też kremu,złota i brudnego różu...jak już zdecyduję jaki bukiet chcę,to wtedy będę dobierać resztę(a póki co mam z tym spory problem ![]()
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Moja swiadkowa myslala nawet o sukience w odcieniu bezu...
![]() Znalazlam test na zawieszki z obowiazkami gosci ![]() Cytat:
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam dziewczynki za rady
![]() ja wlasnie jak ktos mi rzuca takie haslo, ze "bedziemy sie bawic" to tez nigdy nie wiem co powiedziec i ewentualnie potakuje myslac sobie swoje ;P my robimy male wesele (na 60 osob) a to dlatego ze po pierwsze kasa, a po drugie to moja rodzinka liczy 15 osob, rodzinka tz troche wieksza ale wszyscy przyjezdni wiec nie wiadomo czy wszyscy przyjada, no i oczywiscie jacys tacy nasi blizsi przyjaciele. Najlepsze jest to ze hasla w stylu "czuje sie zaproszona" to rzucaja takie osoby, o ktorych to bym w zyciu nie pomyslala, ze mam je zaprosic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale dziewczyny ja jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wystroju sali to mamy wystroj wliczony w cene, jest to wystoj z kwiatami zywymi, i z takimi jakimis wstegami przy suficie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2008-04-04 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moje kochane, dziękuję wszystkim tym, które mnie dzielnie podtrzymywały na duchu
![]() ![]() Nie wiem jak to wszystko będzie, ale na pewno będę Was informować o postępach... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Samba, dekoracja bardzo ładna, zawsze mi się marzyły takie pokrowce na krzesła w całej sali, ale jak dla mnie to bardzo duży wydatek i szkoda na to tracić kasę, ale skoro to jest wliczone w sale to super!! Mój brat z żoną biorą ślub kościelny pod koniec lipca, jak wcześniej wspominałam i dopiero od 2 tygodni zaczynają wszystko załatwiać i wyobraźcie sobie jakie oni mają szczęście...Wszędzie gdzie załatwiają jest wolny termin. Załatwili sobie salę poza miastem, ale to taka bez zastawy, gdzie trzeba mieć swoja wraz ze swoją obsługą. Szukali i moja mama dzisiaj zadzwoniła do mojej kucharki i okazało się, że akurat w ten jedyny weekend jest wolna i może też załatwić zastawę z naszej sali, bo tam ma znajomości i często obsługuje wesela. Nie mieli zespołu to poleciłam im swój i też mieli wolny termin. Tylko właśnie z jednej strony się cieszę, że tak wszystko udaje im się załatwiać, ale trochę posmutniałam, bo tak....mają naszą kucharkę i obsługę=to samo menu oraz zespół, czyli praktycznie najważniejsze rzeczy na weselu i zastanawiam się czy to dobrze czy źle. Niby ich sprawdzę, ale z drugie strony ne chcę, żeby wyszło, że to ja od nich zgapiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a wystroj sali tez mamy w cenie - podobnie jak u Ciebie beda to kwiaty.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lubi jeszcze zloto. ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym ona sams ie zapytala w jakim kolorze sukienki chcialabym aby wystapila. ![]() ![]() ![]() Ja juz wole komus cos zasugerowac niz zeby byla taka sytuacja, ze laska pojawia sie na weselu w bieli, ktory jest zarezerowany tylko dla Panny Mlodej. A slyszalam niedawno o przypadku, ze laseczka pojawila sie w kiecce balowej koloru bialego, a ze Panna Mloda miala skromna suknie to czasem czlwowiek sie mylil kto tego dnia jest pania wieczoru... ![]() anuulaa, nie przejmuj sie bratem, to ze menu bedzie te samo to nic, ale oprawa przeciez inna, bo niby inny lokal, a wiadomo, ze ta sama potrafa podana chociazby w innym talerzu, czy jedzona innymi sztuccami inaczej smakuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
ale co zrobic jak jakis gosc wpadnie w bieli? na tym weselu bya taka laska była w sukni białej ale do kolan (z falbankami miała)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaz na weselach wloskich jest tak, ze obowiazkowo wszyscy musza byc ubrani na bialo ![]()
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
ale jak im to zasugerowac?? tak normalnie powiedziec,aby bieli nie zakładali?? a jak do niektórych sie bedzie wysyłało zaproszenia to jak im to przekazac??
![]() kurcze bo niech by mi jakas przyszła z bieli to... czerwone wino pojdzie w ruch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też będzie jakieś malowanie,wymiana płytek,ale powiem szczerze wisi mi to i powiewa czy będą zielone czy rózowe,bo wiem,ze bedziemy tam tymczasowo,więc co się będę szarpać(a teściowa też lubi rządzić).Oczywiście,gdyby m tam miała mieszkac na stałe(nie daj Boże)to nie przeszło by coś takiego,że ja nie mogę wybrać płytek czy kształtu kibla.Nie kłóciłabym sie tylko powaznie porozmawiała z teściową jaka jest sprawa,a na wypadek,gdyby perswazja ustna nie poskutkowała przeszłabym do ![]() Życzę Wam i sobie pogodnych relacji w tęsciówkami
![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie wiem czy każda ale suknie z kołem są obrzydliwe
![]() ![]()
#2185 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahah,no mogłoby być ciekawie...
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A przy okazji przetestujesz wcześniej jak się obsługa uwija, jak zespół się sprawuje i ewentualnie będziesz mogła im zasugerować co chciałabyś zmienić, może wpadną ci jakieś uwagi do głowy ![]() hehehe to się uśmiałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wesela brata to nic sie nie martw ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z kolei to, ze zamierzasz informowac gosci o tym zeby sie nie ubierali na bialo to uwazam za lekki nietakt. Moim zdaniem goscie maja swoj rozum i raczej na wesela nikt nie przychodzi w bialych sukniach ala panna mloda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehehe ciekawy pomysl ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie widze swojego TZ juz od niedzieli i zaczynam tęsknic i wiecie.. chciałabym byc juz zoną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.