| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-04-05, 11:33 | #931 | 
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina   cz.IV

Hej  Ach jak ja lenia mam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Czekam aż dostanę cynk o płycie, hie hie.. nic tylko dziś usiąść do gegry, wczoraj nawet sporo i dziś by się przydało.. choć chęci brak.. co do spania, fajnie mi się spało bo miałam fajne sny  ach, och   
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
|  2008-04-05, 11:35 | #932 | 
| Zakorzenienie | 

Hula w wakacje spedzilam u niego w domu chyba polowe wakacji. Przez 2 tygodnie pilnowalam jego siostrzencow (ale bylam z nim   ) a kolejne 2 tygodnie po prostu spedzalismy razem  on u mnie tez troche byl  ale nie mogl dlugo bo pracowal.. A nasi rodzice nic do tego nie maja  nawet spimy razem  czasem co prawda z jeszcze jednym dzieckiem ale razem i rzadko  Nawet ostatnio jak bylam u niego w szpitalu i byla tam jego i moja mama to gadalismy o mieszkaniu dla nas   Dobra zegnam sie z Wami Dziewczynki bo juz zaraz po mnie przyjada  Nie spamujcie duzo ale bede starala sie wchodzic u niego na wizaz bo nie wyrzymam chyba tak dlugo bez wizazu   | 
|     | 
|  2008-04-05, 11:36 | #933 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dalej You can dance i kulisy tańca z gwiazdami   zaraz idę do historii   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | 
|     | 
|  2008-04-05, 11:40 | #934 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

a ja nie wiem CO mam robic...  zadnego planuu ... :| bo to co mi zostalo moglabym zrobic w 2 tyg jakbym sie pospieszyla... wiec mi sie nie chce spieszyc niiiiiiiic mi sie nie chce.. bum! 
				__________________ nazywaj mnie Vill | 
|     | 
|  2008-04-05, 11:43 | #935 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
       weszłam tylko na chwilkę i uciekam sprzątać, uczyć się a potem chyba gdzieś na broo ;P 
				__________________ " To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... | ||
|     | 
|  2008-04-05, 11:44 | #936 | 
				 | 

Vill   nie smutaj się.. taka ładna pogoda za oknem.. Pretty tylko nowej wiary nie stwórzcie  ;* Wracaj szybko.. 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
|  2008-04-05, 11:52 | #937 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

nie smutam tylko lenia mam ; ) a pogody u mnie nie ma ladnej.. zwykla jest   
				__________________ nazywaj mnie Vill | 
|     | 
|  2008-04-05, 11:58 | #938 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ja też tak chcę  jak moi rodzice wyjadą w wakacje na 2 tygodnie to być może M. sie do mnie przeprowadzi na ten czas  wogóle to mama mnie ciągle teraz karmi i mówi żebym więcej jadła  twierdzi, że schudłam strasznie i że spodnie na mnie wiszą, no ale co ja mam robić skoro ja po prostu nie moge jeść... czasami przez cały dzień wogóle nie odczuwam głodu;/ | |
|     | 
|  2008-04-05, 12:02 | #939 | |
				 | 

Cytat: 
 u mnie słoneczko świeci   
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | |
|     | 
|  2008-04-05, 12:13 | #940 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

a ja sprawiłam, że na moim komputerze pojawiły się piosenki ze Step Up 2   i niektóre sa faaaaaajne  wiecie, który dzisiaj?  5 kwietnia!! czyli jakby nie było, został miesiąc!!! (a nawet mniej;x) 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-05, 12:14 | #941 | |
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) nie dołuj us ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | |
|     | 
|  2008-04-05, 12:34 | #942 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Cytat: 
 dokladnie.. tez wole otwarte bigle.. ale te kolczyki sa ciezkie, czy nie? a ja mierzylam dzis zakiety na matur i kurcze.. nawet 36 na mnie sporo za duze.. a do mnie ten miesiac nie dociera w ogole bylam u kolezanki w pracy i tak troche jej zazdroszcze tego, ze juz w sierpniu wychodzi za maz i ze planuje dzieciaczka.. | |
|     | 
|  2008-04-05, 12:39 | #943 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
 Wróciłam z angielskiego  Teraz biorę sie biorę za naukę   
				__________________  | |
|     | 
|  2008-04-05, 12:46 | #944 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  kurcze chyba złożę zamówienie na qnszcie i chyba wydam baaardzo duzo kasy ;] | |
|     | 
|  2008-04-05, 13:07 | #945 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

pretty zazdroszcze ...  chciałabym żeby moi rodzice lubili TZ ... 
				__________________ " To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... | 
|     | 
|  2008-04-05, 13:13 | #946 | 
				 | 

HUla ja za pierwze zamwienie na kunszcie zaplacilam ponad 150 zlotych    | 
|     | 
|  2008-04-05, 13:15 | #947 | 
				 | 

a ja ogladalam sobie teraz odcinki 'na wspolnej' z tego tygodnia. Nija moze Ty wiesz czy w tym szpitalu bedzie w koncu ten Grzesiek?? czy oni go nigdy nie odnajda;p nieee chceee mi sieeeee sialalalala   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-05, 14:14 | #948 | |
| Zakorzenienie | 

nawet mnie nie strasz   jakbym miała komu sprzedac te kolczyki to może bym nawet zamówiła na taka kwote ale nie mam pewności czy ktoś bedzie je chciał Cytat: 
 ja wiem tylko tyle, że aktor grający Grześka zrezygnował z roli w serialu. tylko że scenarzyści go nie usmiercili, bo nie chcą mu zamykac drogi jakby jednak chciał wrócić do serialu Kupica pierwszy w kwalifikacjach   | |
|     | 
|  2008-04-05, 14:39 | #949 | 
				 | 

też oglądałam kwalifikacje   i ma kubice pierwsze w życiu pole position  i w ogole pierwszy raz bmw ma ta pozycje startowa  ciekawa jestem jak mu jutro pojdzie, oby wszystko było ok   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-05, 14:44 | #950 | 
				 | 

hehe, ale mam madra klase  na klasowce z histy bylo pytanie co to drugi front( klasowka z 2 wojny) i te osoby co nie pisaly klasowki jeszcze nekaja mnie pytaniami co to i teraz kolezanka spytala sie mnie o to przez gg to jej pisze, ze walki na zachodzie.. a ona linia maginotta, tak? normalnie pasc mozna.. | 
|     | 
|  2008-04-05, 15:17 | #951 | 
				 | 

a ja wam na pewnie czas uciekam.. :P

|     | 
|  2008-04-05, 15:25 | #952 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Kurde, ale się wystraszyłam   Spojrzałam w okno i po ogrodzie chodzi sobie mnóstwo ptaków, a nasz pies nienawidzi ptaków, zawsze je goni i na nie szczeka i pomyślałam, że uciekł i dlatego ich nie goni  Ale nie, spokojnie sobie leży w innej części ogrodu i patrzy... Nie ma jak metamorfoza  Cytat: 
   Cytat: 
  Ale chyba nikt nie wie jaka jest prawda  Nic mi się nie chce    Przeczytałam 2 tematy z XIX wieku, potem zrobię coś z XX wieku na najbliższy sprawdzian z histy, eh NIC MI SIE NIE CHCE  Robię obiad, tzn. gotuję ryż w kostce warzywnej i zrobię z tego jakieś kotleciki (tyle, że bez jajka i sera, bo nie mam), jak to się uda, to  zdam historię na 100%   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | ||
|     | 
|  2008-04-05, 15:31 | #953 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

hej;p znacie moze taka strone, na ktorej sa wypisane wszystkie kierunki studiow uczelnie i minimalny próg punktowy z 2007 roku?  bo wiem ze keidys na takiej stronie byłam, a teraz suzkam szukam i nie moge znalezc... moze pomozecie?:P 
				__________________ "szukam innego swiata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegos, co nie jest plastikowe i przereklamowane." [ Uciekaj moje serce! ] | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-04-05, 16:06 | #954 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: ZAGRANICO 
				 | 

Wen jeszcze się dziś nie uczyła   Ale nadrobi. Doszłam do wniosku, że nie ma co kuć, trzeba teraz tylko czytać. Wczoraj po angielsku sama do siebie gadałam= robiłam zadania do ustnej. W poniedziałek piszę spr. z Piastów.  Hm. Co do Tż i mnie, to mama bardzo mi ufa, więc Tż-owi już nie musi. Wie, że dzieciaka jej nie sprowadzę do domu, także bez problemu zgodziła się na nasz wyjazd do Rzymu i wszystkie zresztą wyjazdy do niego. Ostatnio stwierdziła, że to jej drugi syn  i w ogóle mogłaby mnie na niego wymienić    
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     | 
|  2008-04-05, 16:11 | #955 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Hej dziewczyny. W III części któraś z was podała taki link do zadań z angielskiego. Mozna tam było zrobić teksty z czytania i ze słuchania. Razem z odpowiedziami. Bardzo fajna stronka. Przeszukałam tą III część i nie moge znaleśc tej strony. Mogłybyście   podać mi  ten link do tej strony?  z góry dziekuje   | 
|     | 
|  2008-04-05, 16:18 | #956 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

http://www.ws-omega.com.pl/zadania/index.html O to chodzi?  Wiecie, że dzisiaj jest Dzień bez makijażu? 
				__________________ Even the devil wouldn't recognize you! but I do.  | 
|     | 
|  2008-04-05, 16:20 | #957 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Tak, dokładnie o to   dziękuje jeszcze raz  bardzo przydatna stronka   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-04-05, 16:21 | #958 | 
| Zakorzenienie | 

ale mam lenia....   tylko troche geo pczytałam i tyle;/ ale ja wole uczyc się wieczorem i w nocy, wtedy najlepiej zapamiętuję. Jeszcze teraz troszkę poczytam vademecum, bo o 17 przychodzi TŻ więc też się uczyć nie będę   | 
|     | 
|  2008-04-05, 16:46 | #959 | ||
				 | 

Cytat: 
  ale jak cos uda Ci sie znalezc to daj znac  dlaczego ja np nie moge miec spr z takich mniejszych czesci materialu?! mozna sie wtedy dokladniej przygotowac i lepiej zapamietac. a nie taki spr z całego średniowiecza :| oo to mozna powiedzieć, że go obchodze dzisiaj, bo od rana jestem w dresie i nic sie dzisiaj nie malowałam  Cytat: 
  wzielam sobie ksiazke z histy i po 5 stronach...zasnełam  spalam prawie godzine  a w lodówce juz sie alko znajduje a nawet mam ochote cos wieczorkiem sobie wypić dzisiaj   jakiegos drinka dobrego albo winko   
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-04-05, 16:57 | #960 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  Ale nie lubię siebie bez makijażu. Jakaś taka szara jestem, blada i oczy jakby ich nie było... Blee...  Nie mogę się doczekać milionerów  Dzisiaj się zastanawiałam jak to jest... No bo oni to kręcą parę dni wcześniej, w studiu jest publiczność, więc oni już wiedzą czy wygrała czy nie więc mogą tę informację gdzieś wypuścić i wtedy program ma przecież mniejszą oglądalność... hhahahahahahahahahhahaha, ktoś o ciekawym nicku nas czyta hahahahahaha 
				__________________ Even the devil wouldn't recognize you! but I do.  | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.