Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-04, 22:43   #3901
AsikS
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Yen - bardzo Wam współczuję straty Przyjaciela.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 22:58   #3902
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Yen wiem co przeżywasz
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Yen
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Yen, strasznie mi przykro z powodu psinytrzymajcie się
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Yen, ściskam Cię wirtualnie
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Yen - bardzo Wam współczuję straty Przyjaciela.

Dziękuję Kochane
I stało sie po prostu coś nienormalnego. Jak siedziałam i pisałam do Was poprzedniego posta fizycznie czułam sie całkiem nieźle. A teraz... ledwo siedzę przy kompie, a i to tylko na chwilkę, bo musze sie znowu zagrzebać w poscieli, bo w ciagu niecalych dwoch godzin dostałam 39,5 stopni goraczki. Nie kaszle, nie kicham, nie poce sie, nic z normalnych objawow - tylko sie trzese z zimna nawet pod koldra... Masakra po prostu
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 23:08   #3903
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Witam
Dziewczyny wróciłam po chorobowym do Opola, rozleniwiona kilkunastodniowym pobytem u rodziców i nic nierobieniem. Niestety dopadła mnie proza życia, mam kupę zaległości do nadrobienia i w najbliższych dniach będę rzadko zaglądać, toteż nie piszcie proszę za dużo .
Od pierwszego kwietnia ja również mam przymusowy odwyk kosmetyczny . Mam nadzieję, że wytrwam do końca miesiąca, w przeciwnym wypadku skończy się to tragicznie dla mojego budżetu.

Pozdrawiam Was serdecznie .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 23:50   #3904
iceflower
Przyjaciółka KWC

Widzę tu kiepskie nastroje dziewczęta.

Ściskam gorąco wszystkie, które spotkało cos przykrego, wszystkie, którym jest smutno i wszystkie chore.
Uszka do góry.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 00:32   #3905
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
MagJa trzeba w nim trochę podłubać ja wywierciłam dzisiaj pędzelkiem dziurę na głębokość ok 0,5cm i okazuje się, że głębiej ma nieco lepszą konsystencję
Mój już jest pozbawiony warstwy wierzchniej, bo Hexx chciała tego cuda spróbować i jej przełożyłam trochę do innego pojemniczka posługując się patyczkiem od lodów
Cytat:
dzięki mam nadzieję, że znajdzie się miejsce. nie chcę szukać niczego niesprawdzonego, bo okaże się, że trafię na jakąś ruderę, bo w necie wkleili zdjęcia domku obok (jak rodzice pierwszy raz jechali to im się tak trafiło)
Nieźle.
W takim razie trzymamy kciuki za wolny pokój

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość

A mi jest smutno ogromnie i w ogóle źle Musieliśmy uśpić suczkę, bokserkę TŻta. Jego Mama się spłakała, ja się spłakałam, wszyscy ryczeli, ale trzeba było, bo już naprawdę źle z nia było, a po co miała się dłużej meczyć Tylko teraz tak pusto...

Yen, współczuję. Trzymaj się

Cytat:
Dostałam mój nowy stanik-Panache Inferno i mam ochotę na kolejny
Też dziś dostałam Inferno i też już mam ochotę na następny stanik A tego Inferno się bałam, bo wcześniej zamówiłam kompletnie za małe, a jak to by nie było dobre, to już bym zupełnie nie miała na co wymieniać Niemniej jednak chyba jest ok, może nie idealnie, bo kreseczki nie robi ani nie nadaje się do połowy moich bluzek Nie żebym z biustem na wierzchu chodziła, ale mimo, ze to plunge, to i tak dość zabudowane
Teraz mi się jakiś Masquerade marzy i ciągle się waham czy chcę kremową Hestię, żeby w końcu mieć jakiś jasny stanik czy to nienajlepszy pomysł mieć tak jabłuszkujący stanik pod białe bluzki No jeszcze niby Polkę mogę mieć, ale stalowo-różową, a ona mi się nie widzi. Z innych modeli rozmiarów na mnie już nie ma Także albo wezmę Hestię albo wstrzymam się z bólami do jesieni i wtedy sobie fundnę czerwono-czarną Antoinette i/albo turkusowego Aragona.
Cytat:
no i kliknęłam bazę Lancome na Tru
Tą pod tusz A nie masz jeszcze starej przypadkiem

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochane
I stało sie po prostu coś nienormalnego. Jak siedziałam i pisałam do Was poprzedniego posta fizycznie czułam sie całkiem nieźle. A teraz... ledwo siedzę przy kompie, a i to tylko na chwilkę, bo musze sie znowu zagrzebać w poscieli, bo w ciagu niecalych dwoch godzin dostałam 39,5 stopni goraczki. Nie kaszle, nie kicham, nie poce sie, nic z normalnych objawow - tylko sie trzese z zimna nawet pod koldra... Masakra po prostu
To teraz sobie koniecznie zaaplikuj uderzeniową dawkę Polopiryny, Aspiryny czy co tam masz, bo jak widać choróbska się teraz ekspresowo rozwijają I nie wychodź spod kołdry lepiej.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 00:44   #3906
Estella
Zakorzenienie

A ja się dziś na fitness i siłownię zapisałam już się nie mogę doczekać, kupiłam strój, trafiłam świetne spodnie. Trzeba się przygotować do lata

Pryzmierzałam dzis mnóstwo staników i wpadłam w czarną rozpacz, praktycznie nic na mnie nie pasuje chyba nawidzę sklep z Samantą, bo ma fajne staniki, tylko dość drogie:/

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 00:49   #3907
rzyrafka
Zakorzenienie

gratulacje dobrej decyzji

a ja teraz szukam czegoś wygodnego do ćwiczeń- nie chcę markowych sportowych rzeczy bo za drogie a przydałby się jakiś podkoszulek na ramiączkach i krótkie dresiki do kolan albo tuz za- czy w Hm będzie coś takiego?
Aha, no i buty musze kupić wreszcie swoje, bo do tej pory ćwiczyłam w siostrzanych 2 numery za dużych
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 07:59   #3908
isa666
Zakorzenienie

Dobry
O matko moje gardło Złapało mi struny głosowe, mam chrypkę i jeszcze dziś jestem jakaś słaba a wczoraj mi się zdawało, że już jest lepiej Muszę się wykurować do poniedziałku, bo oszaleję

Yen ściskam mocno
Stary 2008-04-05, 09:26   #3909
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
gratulacje dobrej decyzji

a ja teraz szukam czegoś wygodnego do ćwiczeń- nie chcę markowych sportowych rzeczy bo za drogie a przydałby się jakiś podkoszulek na ramiączkach i krótkie dresiki do kolan albo tuz za- czy w Hm będzie coś takiego?
Aha, no i buty musze kupić wreszcie swoje, bo do tej pory ćwiczyłam w siostrzanych 2 numery za dużych
Widziałam w Zarze spodnie za 50 i 60zł; długie, pierwsze cieńsze z białym paskiem z boku, drugie grubsze, więc chyba odpadają. Bawełna z elastanem. Idź do Go Sportu - kupiłam tam koszulkę zwykłą i taki topik sportowy a'la stanik po 29zł, spodnie też mają dość niedrogie. Spodnie wzięłam z Rbk, trochę droższe, ale mają taką wysoką wstawkę na brzuch i świetnie modelują sylwetkę
Buty tez muszę dokupić, bo muszę mieć drugą parę do normalnego chodzenia.
W H&M raczej się nie rozglądałam, ale na pewno jakieś koszulki trafisz.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2008-04-05 o 16:58
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 10:59   #3910
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

a ja ide do fryzjera zamierzam wrocic bez odrostów i z grzywką
Stary 2008-04-05, 11:49   #3911
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Też dziś dostałam Inferno i też już mam ochotę na następny stanik A tego Inferno się bałam, bo wcześniej zamówiłam kompletnie za małe, a jak to by nie było dobre, to już bym zupełnie nie miała na co wymieniać Niemniej jednak chyba jest ok, może nie idealnie, bo kreseczki nie robi ani nie nadaje się do połowy moich bluzek Nie żebym z biustem na wierzchu chodziła, ale mimo, ze to plunge, to i tak dość zabudowane
Teraz mi się jakiś Masquerade marzy i ciągle się waham czy chcę kremową Hestię, żeby w końcu mieć jakiś jasny stanik czy to nienajlepszy pomysł mieć tak jabłuszkujący stanik pod białe bluzki No jeszcze niby Polkę mogę mieć, ale stalowo-różową, a ona mi się nie widzi. Z innych modeli rozmiarów na mnie już nie ma Także albo wezmę Hestię albo wstrzymam się z bólami do jesieni i wtedy sobie fundnę czerwono-czarną Antoinette i/albo turkusowego Aragona.
a zaglądałaś tutaj?
http://www.comexim.pl/sklep.php?r=2
Ja marzę o jakimś staniku Freya, tylko te ceny ;/ chciałabym właśnie coś mokka, capuccino itp, raczej miękki i znacznie bardziej wycięty
mój inferno też wystaje z większości bluzek z dekoltem, będzie dobry pod małe dekolty.
Cytat:
Tą pod tusz A nie masz jeszcze starej przypadkiem

starą ? Już dawno jej nie mam. Kupiłam kiedyś od svenji , ale to było...2-3 lata temu

Cytat:
a ja ide do fryzjera zamierzam wrocic bez odrostów i z grzywką
koniecznie wklej rezultaty

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 14:52   #3912
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Też by mi się przydały krótsze porcięta No i buty jakieś inne, bo te nie dość, że się złochały, to jeszcze wkurzają mnie tym ślizganiem. Chyba musimy się wybrać na polowanie po sklepach

Cytat:
a zaglądałaś tutaj?
http://www.comexim.pl/sklep.php?r=2
Ja marzę o jakimś staniku Freya, tylko te ceny ;/ chciałabym właśnie coś mokka, capuccino itp, raczej miękki i znacznie bardziej wycięty
mój inferno też wystaje z większości bluzek z dekoltem, będzie dobry pod małe dekolty.
Comexim nie dla mnie, obawiam się, że nie znalazłabym tam rozmiaru dla siebie, skoro z brytyjczyków mam teraz mniej więcej 32GG/H w porywach do 34G.
A Freyę mam jedną, czarną Rio dokładniej. To mój pierwszy dobry stanik, ale niestety powoli zaczyna bułkować
Najgorsze jest to, że tak naprawdę wzornictwo Freyi średnio mi się podoba, bo większość modeli jest za pstrokata, ale znów Panache chyba niekoniecznie jest dla mnie. Już po Inferno widzę, że ja jednak wolę węższe fiszbiny, dzięki którym piersi są bardziej zbliżone i wypchnięte do przodu, bo Panache nic specjalnego z nimi nie robi. Ale taka Eliza, Harmony czy Lilly tak mnie kuszą, że pewnie mimo wszystko któryś zamówię. A jak nie zamówię, to na pewno będąc w Londynie odwiedzę Bravissimo i sobie pomierzę, co mi się żywnie podoba Tylko obawiam się, że do czerwca nie uzbieram wystarczającej ilości kasy, aby poszaleć tam i kosmetycznie i stanikowo i ciuchowo jeszcze. Sponsor normalnie by się przydał , i to na gwałt

Cytat:
starą ? Już dawno jej nie mam. Kupiłam kiedyś od svenji , ale to było...2-3 lata temu
No to widocznie coś źle zrozumiałam z wątku truskawkowego. Sorki.

Ja ciągle myślę, co do loków kupić, i ciągle nie wiem Czy wziąć sprężynę Osmo z fryzjerskiego, czy Amplifier Curls Rock Tigi z Tru. Czy może tak żel w sprayu Frisky, czy krem Leave-In Curls Rock czy może spray Uptight Oczywiście wszystko z Tigi z Tru. Niby teraz po podcięciu i wycieniowaniu lepiej mi się włosy kręcą, pewnie i sam szampon i odżywka Tigi Curls Rock mają w tym swój udział, ale chciałabym, żeby było jeszcze lepiej i dlatego te wahania. Amplifier kiedyś miałam i plułam sobie w brodę, że go zamówiłam, bo wtedy zbytnio się nie sprawdzał, ale teraz sprawdziłam go (Hexx mi podesłała próbeczkę ) w duecie z szamponem i odżywką od kompletu i jest zupełnie inaczej. Ale nadal nie idealnie... No i nie wiem Wiem, wiem, truję
Stary 2008-04-05, 15:28   #3913
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
koniecznie wklej rezultaty
nie wyglądam najlepiej, więc patrzcie tylko na fryzurę
teraz pora na hennę
ciekawa jestem co jutro TŻ powie, bo jeszcze nic nie wie o grzywce. Pewnie zacznie się od wrzasku, a potem, jak ochłonie, powie, że mu się podoba przy każdej zmianie tak jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s100_6714.JPG (178,9 KB, 66 załadowań)
Stary 2008-04-05, 15:30   #3914
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

Comexim nie dla mnie, obawiam się, że nie znalazłabym tam rozmiaru dla siebie, skoro z brytyjczyków mam teraz mniej więcej 32GG/H w porywach do 34G.
podobno szyją tez na miarę
Cytat:
A Freyę mam jedną, czarną Rio dokładniej. To mój pierwszy dobry stanik, ale niestety powoli zaczyna bułkować
Najgorsze jest to, że tak naprawdę wzornictwo Freyi średnio mi się podoba, bo większość modeli jest za pstrokata, ale znów Panache chyba niekoniecznie jest dla mnie. Już po Inferno widzę, że ja jednak wolę węższe fiszbiny, dzięki którym piersi są bardziej zbliżone i wypchnięte do przodu, bo Panache nic specjalnego z nimi nie robi. Ale taka Eliza, Harmony czy Lilly tak mnie kuszą, że pewnie mimo wszystko któryś zamówię. A jak nie zamówię, to na pewno będąc w Londynie odwiedzę Bravissimo i sobie pomierzę, co mi się żywnie podoba Tylko obawiam się, że do czerwca nie uzbieram wystarczającej ilości kasy, aby poszaleć tam i kosmetycznie i stanikowo i ciuchowo jeszcze. Sponsor normalnie by się przydał , i to na gwałt
a gdzie mozna jeszcze u nas dostac coś z panache? Na allegro widziałam tylko inferno?

Cytat:
Ja ciągle myślę, co do loków kupić, i ciągle nie wiem Czy wziąć sprężynę Osmo z fryzjerskiego, czy Amplifier Curls Rock Tigi z Tru. Czy może tak żel w sprayu Frisky, czy krem Leave-In Curls Rock czy może spray Uptight Oczywiście wszystko z Tigi z Tru. Niby teraz po podcięciu i wycieniowaniu lepiej mi się włosy kręcą, pewnie i sam szampon i odżywka Tigi Curls Rock mają w tym swój udział, ale chciałabym, żeby było jeszcze lepiej i dlatego te wahania. Amplifier kiedyś miałam i plułam sobie w brodę, że go zamówiłam, bo wtedy zbytnio się nie sprawdzał, ale teraz sprawdziłam go (Hexx mi podesłała próbeczkę ) w duecie z szamponem i odżywką od kompletu i jest zupełnie inaczej. Ale nadal nie idealnie... No i nie wiem Wiem, wiem, truję
a Tigi Ci odpowiada? Mnie interesują ich kosmetyki ale sama nie wiem...

Stary 2008-04-05, 15:31   #3915
isa666
Zakorzenienie

A ja myśle właśnie jaki sobie tonik kupić, bo mi się 2 ziajowe kończą i chyba znów kupię "zielonego" Garniera Podstawa Pielęgnacji, bo nie mam pomysłu jaki inny mogę kupić a akurat ten mi dobrze służył przez 3 opakowania z rzędu
Niech mi tylko szybko to grypsko minie, bo muszę w końcu do jakiego kosmetycznego skoczyć
Stary 2008-04-05, 15:48   #3916
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
podobno szyją tez na miarę
Ale przy zamówieniach na miarę, trzeba być pewnym, że stanik będzie pasował, bo zwrotu raczej nie przyjmą. Tak przynajmniej jest w Melissie, więc i w Comeximie pewnie tak samo. Zresztą to logiczne.

Cytat:
a gdzie mozna jeszcze u nas dostac coś z panache? Na allegro widziałam tylko inferno?
W polskich sklepach są też i brytyjskie marki, np. tu:
www.peachfield.pl
www.intimo4you.com
www.karoline.pl
www.bellissima.com.pl
Więcej sklepów za bardzo nie znam, bo swoje brytyjczyki, poza Rio, które mam ze stacjonarnego Intimo, kupowałam w Anglii w sklepach netowych.

Cytat:
a Tigi Ci odpowiada? Mnie interesują ich kosmetyki ale sama nie wiem...
Jeszcze sama nie wiem, bo na razie użyłam ze 3 razy szamponu i odżywki. Na pewno nie podoba mi się ich zapach Miał być bodajże pomarańczowo-jagodowy, a nie jest ani pomarańczowy ani jagodowy, tylko po prostu brzydki

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja myśle właśnie jaki sobie tonik kupić, bo mi się 2 ziajowe kończą i chyba znów kupię "zielonego" Garniera Podstawa Pielęgnacji, bo nie mam pomysłu jaki inny mogę kupić a akurat ten mi dobrze służył przez 3 opakowania z rzędu
Niech mi tylko szybko to grypsko minie, bo muszę w końcu do jakiego kosmetycznego skoczyć
Zielonego Garniera i ja sama lubię i mimo całego mojego uwielbienia dla toniku Hydrabio, nie wiem czy i Garniera sobie na lato nie kupię, dla tego owocowego odświeżającego aromatu

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2008-04-05 o 16:43
Stary 2008-04-05, 15:59   #3917
cmoksia
Zakorzenienie

MagJa z tym eyelinerem to może chodzi o to żeby ta wygrzebana dziura była świeża? Może to cholerstwo szybko zasycha z wierzchu?
Stary 2008-04-05, 16:39   #3918
AsikS
Zakorzenienie

Daria - bardzo fajna, pozytywna zmiana fryzurki.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 16:44   #3919
truheart
Zakorzenienie

Fajnie macie z tymi stanikami ja niestety poszukuje staników w rozmiarze deski i to jest masakra żeby coś w ogóle jakkolwiek wyglądało
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 17:04   #3920
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Daria - bardzo fajna, pozytywna zmiana fryzurki.
dziekuje ja sie jeszcze nie moge przyzwyczaic. Narazie najbardziej mi sie ta grzywka podoba przy spiętych włosach muszę pokombinować i pomęczyć ją prostownicą
Stary 2008-04-05, 19:02   #3921
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
teraz pora na hennę
ciekawa jestem co jutro TŻ powie, bo jeszcze nic nie wie o grzywce. Pewnie zacznie się od wrzasku, a potem, jak ochłonie, powie, że mu się podoba przy każdej zmianie tak jest
no wreszcie zdjęcie
Całkiem, całkiem. Muszę się przestawic

Cytat:
Ale przy zamówieniach na miarę, trzeba być pewnym, że stanik będzie pasował, bo zwrotu raczej nie przyjmą. Tak przynajmniej jest w Melissie, więc i w Comeximie pewnie tak samo. Zresztą to logiczne.
ach Ty cięzko Cię zadowolic

Cytat:
W polskich sklepach są też i brytyjskie marki, np. tu:
www.peachfield.pl
www.intimo4you.com
www.karoline.pl
www.bellissima.com.pl
Więcej sklepów za bardzo nie znam, bo swoje brytyjczyki, poza Rio, które mam ze stacjonarnego Intimo, kupowałam w Anglii w sklepach netowych.
przeglądałam te sklepy, czyżbym nie zauważyła panache? Muszę jeszcze raz obejrzec.

Cytat:
Jeszcze sama nie wiem, bo na razie użyłam ze 3 razy szamponu i odżywki. Na pewno nie podoba mi się ich zapach Miał być bodajże pomarańczowo-jagodowy, a nie jest ani pomarańczowy ani jagodowy, tylko po prostu brzydki

a włosy jakie są?

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Fajnie macie z tymi stanikami ja niestety poszukuje staników w rozmiarze deski i to jest masakra żeby coś w ogóle jakkolwiek wyglądało
skąd wiesz ze deska, może Ciebie też deformują lata w źle dopasowanych stanikach? Jakie masz wymiary Olu? Pod biustem ściśliwie na wydechu, w biuście luźno, najlepiej na miękki stanik

Stary 2008-04-05, 19:42   #3922
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa z tym eyelinerem to może chodzi o to żeby ta wygrzebana dziura była świeża? Może to cholerstwo szybko zasycha z wierzchu?
Może
Jak w końcu wyzdrowieję i odbiorę od ice mój pędzelek, to się będę bawić moją śliweczką.

Cytat:
ach Ty cięzko Cię zadowolic
Nie zadowalam się byle czym

Cytat:
przeglądałam te sklepy, czyżbym nie zauważyła panache? Muszę jeszcze raz obejrzec.
Musiałaś przeoczyć, bo w każdym z nich coś z Panache jest, szczególnie w Bellissimie mają sporo modeli.
Może akurat w Twoim rozmiarze nic nie mieli i Ci się nie wyświetliło?

Cytat:
skąd wiesz ze deska, może Ciebie też deformują lata w źle dopasowanych stanikach? Jakie masz wymiary Olu? Pod biustem ściśliwie na wydechu, w biuście luźno, najlepiej na miękki stanik
Właśnie, właśnie, Aga dobrze prawi, true zmierz się koniecznie porządnie i wrzuć ten wynik choćby tu albo podaj na Lobby Małobiuściastych na gazecie, to Ci dziewczyny pomogą dobrać właściwy rozmiar.
Stary 2008-04-05, 20:03   #3923
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Widziałam w Zarze spodnie za 50 i 60zł; długie, pierwsze cieńsze z białym paskiem z boku, drugie grubsze, więc chyba odpadają. Bawełna z elastanem. Idź do Go Sportu - kupiłam tam koszulkę zwykłą i taki topik sportowy a'la stanik po 29zł, spodnie też mają dość niedrogie. Spodnie wzięłam z Rbk, trochę droższe, ale mają taką wysoką wstawkę na brzuch i świetnie modelują sylwetkę
Buty tez muszę dokupić, bo muszę mieć drugą parę do normalnego chodzenia.
W H&M raczej się nie rozglądałam, ale na pewno jakieś koszulki trafisz.
do Gosporta może skoczę wtygodniu, i jeszcze do decathlona dziś byłam w HM- znaloazłam szczątki linii HM SPORT cyz jakoć tak, były fajne geterkowe tuż za kolana ale za 99 zł
a koszulek wymierzyłam tony w hm, bershce, terranovie i NIc mi się nie podoba

Cytat:
Chyba musimy się wybrać na polowanie po sklepach
oj chyab tak, ale po następnym poniedziałku dopiero

Cytat:
Fajowo wyszło

A ja dziś byłam z mamą na targach biżuterii i minerałow, dostałam 2 pary niebieskich kolczyków

Za opinia Hosenki zaryzykowałam i kupiłam krem Ziaji Calma HLC, oby pomógł, bo ostatnio moja cera jest mocno przesuszona, krem Manhattan Clearzone zrobił mi sucharka
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 21:12   #3924
evitka21
Zakorzenienie

a ja mam pytanie do Agnieski ( i nie tylko)
Jeśli mi się coś nie pomerdało, to kupiłaś niedawno podkład w kompakcie givenchy prisme-coś-tam, widzę że ma bardzo wysokie oceny w KWC, i chciałam sie zapytać jaki masz odcień, i czy jesteś z niego zadowolona? (i czy toto coś kryje?)

Mój lumene ma już dziurkę i szukam już następcy... zawsze chciałam wypróbować chanel DP, ale nie dość że już nie ma, to same ciemniaki są (z tego nowego też) (wiem że ty miałaś zdaje się 50, ale na truskawie ani na all nie widać...)

A może któraś z was używała tego kompaktu?

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 22:38   #3925
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
no wreszcie zdjęcie
Całkiem, całkiem. Muszę się przestawic
już dawno była
też muszę się przestawić

Cytat:
Fajowo wyszło
dzięki

nie wyszła niespodzianka dla TŻta, dzisiaj on mi zrobił niespodziankę i przyjechał bez zapowiedzi na rowerku i zadzwonił, że mam wyjść dać mu buzi o dziwo nie protestował, powiedział, że nawet nieźle

---

pojawiła się nowa opcja prezentu na rocznice dla rodziców... byli dzisiaj na "nie kłam kochanie" i im się do Krakowa zachciało
Krakowianki, gdzie szukać porządnego pokoju z łożem małżeńskim, tv i łazienką? na 1-2 noclegi
jutro na centralnym popytam w informacji o intercity itp

EDIT: już zarezerwowałam 2 noclegi w apartamencie, ul. Floriańska

Edytowane przez cmoksia
Czas edycji: 2008-04-05 o 23:38
cmoksia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 11:14   #3926
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Tata mi zabrał laptopa do pracy i muszę wizażować na moim starym komputrze, który tak sie wlecze, że mnie tu krew zalewa Nawet internet chodzi jak w średniowieczu

Zrobiłam sobie właśnie listę dla kuzynki-fryzjerki, bo może mi taniej załatwić kosmetyki do włosów i zamówię 2 maski do włosów L`Oreal Professionel(wybrałam Intense Repair i Liss Extreme). Obie mają dobie opinie na KWC, więc mam nadzieję, że się nie zawiodę
Stary 2008-04-06, 11:30   #3927
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Boże, właśnie dzwoniła ta moja kuzynka. Nieoczekiwanie, zaskoczyła mnie...chcą dzisiaj do nas wpaśc... co jaj mam zrobic? Naszpikowac się tabletkami na uspokojenie by nie rozpłakac się od razu?

Stary 2008-04-06, 11:40   #3928
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, właśnie dzwoniła ta moja kuzynka. Nieoczekiwanie, zaskoczyła mnie...chcą dzisiaj do nas wpaśc... co jaj mam zrobic? Naszpikowac się tabletkami na uspokojenie by nie rozpłakac się od razu?
Ojjj, Aguś.. Trudna sprawa.. Może niech nie wpadają, zadzwoń i powiedz, że macie z mężem inne plany (o których nie wiedziałaś) i że chciałabyś przełożyć to spotkanie (aż Twój stan pozwoli Ci znieść taką wizytę)
Ech, namawiam do kłamstwa :/
Nie wiem co mogę Ci poradzić, ale leki to chyba nie jest wyjście..
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 11:48   #3929
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Ojjj, Aguś.. Trudna sprawa.. Może niech nie wpadają, zadzwoń i powiedz, że macie z mężem inne plany (o których nie wiedziałaś) i że chciałabyś przełożyć to spotkanie (aż Twój stan pozwoli Ci znieść taką wizytę)
Ech, namawiam do kłamstwa :/
Nie wiem co mogę Ci poradzić, ale leki to chyba nie jest wyjście..
dziękuję Organzzo
W panice zadzwoniłam do mojej siostry i w końcu wyszło na to że wszyscy przyjdziemy do siostry i szwagra, będzie mi łatwiej...chyba.
To będzie ciężki wieczór

Stary 2008-04-06, 11:51   #3930
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Organzzo
W panice zadzwoniłam do mojej siostry i w końcu wyszło na to że wszyscy przyjdziemy do siostry i szwagra, będzie mi łatwiej...chyba.
To będzie ciężki wieczór
Mam nadzieję, że to Ci pomoże lżej znieść obecność tej kuzynki Trzymaj się kochana mocno pamiętaj, że zawsze masz w nas oparcie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości