|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh szalejecie z tymi avkami- zaczynam się gubić
Blonndiee też myślałam, że to Ty![]() Estelle śliczny, tak jak mówiły dziewczyny- zawiało wiosną ![]() Pewnie i ja muszę zmienić- bo się juz zakurzył- tylko konceptu mi brak ![]() Marzenko- jak już będziesz, to mam pytanko, bo ostatnio się z wizażem rzadko widywałam i jestem nieco do tyłu. Czy ja dobrze zrozumialam, że nabyłaś seboradin? Jeśli tak to jaki i jak działa (chodzi o %)
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie duzo z was avki zmienilo
ja slepa ![]()
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
Blonndee... no to ja plażuje jutro z Tobą
jeszcze się nie przywitałam na tamtym wątku, ale zastanawiałam sie czy to Ty bo avatar mi nie pasował![]() Milko dziekuje za przykładowe ubiory... ten z jeansami jest świetny Kurde teraz musze schudnać... bo na takie ciuszki to sie zrobiłam za bardzo wielorybia... nie ma jutro z samego rana biegajacy spacer z psem no i dietka![]() Jolie masz racje, lepiej bym sie czuła w stonowanych barwach... ale tak mysle odwczoraj o mnie jako o zimie, której pasuja intensywne barwy i głupieje... eh ciezko. Cholercia wiem, że do mojej wagi dojscie zajmie mi dwa miesiace wiec nie chce za duzo kupywac, zeby nie musiec wynieniac garderoby... dziewczyny bierzcie przkład ze mnie i jak macie depreche to na basen, a nie jedzcie krówek w łózku przed laptopem, albo przy ksiazce to zgubne!! |
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ale dajecie ognia Już straciłam rachubę ile mam do nadrobienia ![]() Będę nadrabiała w tygodniu, wpadłam się tylko przywitać (po weekendowej przerwie ).Pozdrawiam Was cieplutko
|
|
#3697 |
|
Wtajemniczenie
|
nicki, ja tez mialam napisac, ale jakos w natloku wydarzen to jakos mi umknelo... dziewczyny z plazowego sa naprawde super
az chce sie chudnac. szkoda, ze mi jakos nie idzie, a plazuje juz ponad 40dni...
|
|
|
#3698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Atsenka - myśl pozytywnie. Jest cała masa plusów tej sytuacji ![]() Trafiłam
|
||
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam po krótce weekendowe zaległości
![]() Sweet Jelly oczywiście trzymam kciuki za Tż-ta ![]() Narek oby Babcia nie miała już więcej takich stresujących sytuacji... Ilona witaj wśród włosomaniaczek Nicki, ale śliczne zdjęcie, jakie włosiska (moim zdaniem, też jesteś zimą i to jaką mroźną... )virtual choć czasami do nas zaglądaj... Eyna, jaki śliczny kociaczek Co do Babci... ![]() Quenn Doll witam cieplutko Porcelain, dziękuję za odpowiedź Dori z niecierpliwością czekam na fotki ogródka ![]() Ja na razie w maju będę sadziła tuje, od czegoś trzeba zacząć urządzanie ogródka ![]() Milka alez spodobała mi się ta bluzka ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7142915 Mam nadzieję, że dołek juz całkiem minął...? atsenka na pewno ten początek bez najbliższych jest dla Ciebie najcięższy i bardzo tęsknisz, ale teraz jest tak wiele możliwości kontaktu, że będzie dobrze Jolie dobrze zrozumiałaś, nabyłam ten seboradin, ale na razie za krótko używałam, że by się wypowiadać, daj mi jeszcze kilka użyć, to się okaże , czy mogę go stosować, czy muszę odstawić
|
|
#3700 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mnóstwo stron do nadrobienia... jak zwykle ![]() Cytat:
![]() A co do tego, że wyglądam jak 2 rózne osoby to się zgadzam Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia w sprawie pracy - ja tez szukam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do farbowania odrostów też nad tym myślałam, ale obawiam się, że w ten sposób tez będę bardzo osłabiała cebulki ![]() W ogóle mam wrażenie, ze nie rosną mi żadne nowe włosy... Tylko te co już mam na głowie... Nowe nie rosną, stare wypadają i stąd te przerzedzenia... Cytat:
A nad Allegro pomyślę Taaak, włosomaniaczka nicki - ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
|
#3701 |
|
Raczkowanie
|
Synek zasnął ,mąż pojechał na próbe to mam chwile dla siebie
Siedze właśnie z maseczką jajowo - drożdżową na włosach i przeglądam wizaż. Byłam dzisiaj na zakupach ,a przy okazji w dwuch aptekach ,ale nie dostałam tam Waxa do włosów blond więc chyba zamówie na allegro http://www.allegro.pl/item340001856_...lond_250g.html Chyba dobra cena co? Przynajmiej mi się tak wydaje
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast na allegro spróbuj zamówić w aptece dbam o zdrowie, powinno być taniej
Sprawdziłam przed chwilą - jest dostępny ![]() A tak w ogóle to Dziewczyny, a może pomogłybyście mi w określeniu kształtu mojej twarzy?? Bo ja już sama nie wiem Taka jakaś podłużna, z wydłużoną brodą. Być może na tych fotkach będzie łatwiej stwierdzić?? Nie są zbyt udane, ale ujdą.Wiem, ze jest dosyć szczupła – jak szukałam oprawek praktycznie wszystkie były zbyt szerokie, tam gdzie powinny być szkła. Te, co mam teraz, nie są idealne, ale mogą być. 1 i 2 fotka sprzed ok półtora roku a 3 aktualna sprzed ok 3 tygodni. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
Finlora, tak sie zastanawiam... mowisz, ze masz mysli blond. ale taki ciemny czy sredni? bo ja naturalny mam taki sredni, na odrostach nie wyglada za ciekawie, ale jak jest na calej dlugosci to moim zdaniem [z tego co widze na starych zdjeciach
] wyglada bosko! owszem, zima jest taki stalowy, ale latem to istny refleksyjny blond! mialas kiedys ten swoj naturalny na calej dlugosci?
|
|
|
#3704 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatni raz tak naprawdę miała swój naturalny kolor w liceum, chyba w pierwszej klasie... Ale wydaje mi się, ze jest ciemny. Tzn patrząc na odrosty jest taki jakby trochę jaśniejszy od tego który pamiętam, albo się tylko tak wydaje przy tych ciemnych. Musiałabym poszukać zdjęc z podstawówki, hehe
|
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
https://www.ai.☠☠☠☠☠☠☠/produkty/searc...chkeywords=Wax |
|
|
|
|
#3707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Tym bardziej, ze odliczając koszty przesyłki zapłacisz mniej niż na allegro
Masz tą aptekę u siebie w mieście?? |
|
|
|
|
#3709 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie MIASTO
,tylko wieś ,ale jeszcze postaram się zamówić tu w aptece u siebieAle jestem CI przeogromnie wdzięczna ,ponieważ szukałam kremu dla synka (przeciwsłonecznego) ,którego nigdzie nie mogłam znaleźć a w tej apteco co wkleiłas link jest
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
O tej aptece też dowiedziałam się z wizażu i przy najbliższej okazji kiedy musiałam coś kupić w aptece skorzystałam i jestem bardzo zadowolona ![]() Np szampon Emolium - w aptece w Kauflandzie, która ogłasza się, że jest taka tania, ten szampon kosztuje 25 zł a w aptece Dbam o zdrowie kupiłam go za niecałe 20 Nie mam jakichś narcystycznych zapędów ale wkleję Wam fotkę, która też mi się udała Na tym zdjęciu widać, że mam ciemną oprawę oczu – rzęsy wprawdzie umalowane, ale z brwiami nigdy nic nie robiłam. Tzn rozjaśniałam kiedyś woda utlenioną, żeby wyglądały bardziej naturalnie przy rudych włosach ![]() Chociaż jak teraz na nią patrzę to jest jakaś taka jaśniejsza niż u mnie na komputerze pewnie kwestia ustawienia monitora.Kasiu – przypomniało mi się coś Pisałaś kiedyś o swojej Zuzce, że męczyła Cię po nocach domagając się wyjścia na harce z kotami itd. Byłaś zdziwiona, ze 5-miesięczna kotka może już mieć na to ochotę Pamiętam, że kiedy byłam u weterynarza i pytałam o termin sterylizacji Czarnej, pytał czy miała już pierwszą ruję – a miała wtedy ok. 8 miesięcy. I kiedy mu powiedziałam, ze pierwszą ruję miała już w wieku 4 miesięcy też był bardzo zdziwiony Aha, pytałam też weterynarza o to, czy kotka powinna chociaż raz urodzić, ale powiedział, ze to nie ma znaczenia. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#3711 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głowa do góry! Dobrze też jest inwestować w języki, póki jest czas ![]() Cytat:
Za drugim razem już uważałam z ilością i było super. Oprócz tego, dziś miałam maseczkę z OK na dłonie, smaruję też regularnie suche skórki na skrzydełkach nosa, rzęsy, a dziś jeszcze popękane pięty ![]() Cytat:
Tak samo uważam. Dziewczyny z ciemnymi włosami szczególnie ładnie wyglądają z delikatną, porcelanową cerą Ale to nie dla mnie... ![]() Cytat:
A jeśli żakiet, to dużo jest teraz takich które pasują i do eleganckich spodni i do jeansów /taka elegancja na luzie/Cytat:
Hahh, też lubię Jess. Bardzo ładna, ma taki dziewczęcy urok i niewulgarną urodę ![]() Cytat:
Też ostatnio zaniedbałam trochę wizaż. Raz dlatego, że zaczęłam chodzić na siłownię, dwa, że nie mam internetu na swoim komputerze i muszę schodzić do gabinetu mamy Was podczytywać ![]() Blondee podsunęła mi pomysł swoim avatarem... która ze znanych kobiet jest dla Was ideałem piękna? Zarówno pod względem całości, jak i włosów
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||||
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Ominęła mnie dyskusja o kholu – ja też chcę
Przyłączam się do ładnych uśmiechów w stronę Estelle i Blondee ![]() Nie trafiłam wcześniej na watek o bollyoodzkich makijażach, nie wpadło mi nawet do głowy, że taki istnieje, ale teraz, kiedy już wiem, koniecznie muszę tam zajrzeć Co do makijażu to nie idzie mi to najgorzej – czasami potrafię tak się umalować, ze bardzo się sobie podobam On bardzo lubi kiedy mam dosyć mocny makijaż oczu, oczywiście ciemny. Moje ulubione kolory jeśli chodzi o cienie to czarny, fioletowy i różowy, ale taki ciemny różowy. I jest to jedyna różowa rzecz jaką u siebie/na sobie dopuszczam, no może jeszcze błyszczyk do ust. ![]() Wspominałam Wam chyba, ze dokarmiam 2 kotki na podwórku – szarą i czarną. Obie w ciąży Szara kilka dni temu urodziła trzy kociaki – 2 szare i 1 czarne. Mają ok. 5 dni Słodziutkie są Może je jakoś przygniotła albo było słabe i nie mogło dopchać się do mleka Kazałam ojcu zakopać je gdzieś na podwórku. Tak w ogóle to przyniosłam pudełko ze sklepu, włożyłam do niego dwie stare bluzki, ulokowałam tam kociaki z mamusią i postawiłam koło moich drzwi, pod schodami Ona dużo czasu ostatnio spędzała u nas w klatce, czekając na jedzenie, na pieszczoty i próbując się wpakować do mieszkania. A wiecie gdzie spała? W takiej wielkiej doniczce z ziemią, którą mama przyniosła na zimę do klatki i postawiła koło drzwi. Śmialiśmy się z TŻ, ze to jest kot doniczkowy ![]() I kiedy się okociła pierwsze co zrobiła to przyniosła nam do klatki kociaki Kiedy całą noc spędziła z kociakami na wycieraczce przy drzwiach wejściowych pomyślałam, ze dobrym pomysłem będzie pudełko. Przynajmniej będą miały cieplej niż na podłodze Bałam się tylko, ze sąsiedzi mogą protestować, bo wielokrotnie wyganiali ją z klatki, ale na razie jest ok. Poczekamy i zobaczymy jak będą już takie duże, ze będą wyłazić z pudełka i ganiać się po korytarzu... Teraz czekam tylko aż ta czarna się okoci
|
|
|
|
|
#3713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poczekaj, zastanowie sie i dam ci znac
|
|
|
|
#3714 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam się pochwalić ,ze sprzedałam prostownice .
Super była ,ale leżąc a łazięce wodziła na pokuszenie
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie dziewczyny tę moc przerobową
Znowu mam tyyyyle do nadrobienia...Dziękuję wszystkim że trzymacie kciuki za rozmowę kwalifikacyjną-właśnie mój TŻcik na nią pojechał i się stresuję.......A ja spotkałam się dziś z moją Promotor...Oddawała (mi i 2m koleżankom) 1rozdział...Mój miała już poprawiony tylko sprawdzić..Ale znowu mam tyyle do poprawki (mimo iż poprawiłam poprzednio wg. jej uwag) no szok!!! ![]() ![]() Aż boje się że się nie wyrobię do końca maja z oddaniem całej pracy... A poza tym to wkurza mnie nasza opieka medyczna-zapisałam się dziś do okulisty i.. mam termin na..... 30 MAJA!! ![]() A jak przypadkiem wstąpiłam kiedyś do polikliniki to... osóbek może przed gabinetami po 5? I co Ci lekarze robią z resztą czasu za taką kasę jaką dostają?? Brawo Dori1981!!
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3717 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ciężko o obiektywizm, bo one wszystkie (a na pewno zdecydowana większość), po wyjściu spod fotela stylisty wyglądają cudownie... ![]() Cytat:
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Finlora, z tych 3 zdjęć które dałaś, na pierwszym Twoja twarz wygląda na owalną , na drugim na trójkątną, na trzecim raczej pociągła ![]() Sprzedaż prostownicy? Ostatnio zaciekawiona sposobem kręcenia włosów prostownicą, postanowiłam spróbować - I co? Prostownicy nie ma. Włosy mi chyba ją schowały (i całe szczęście)
|
|
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się nad tym zastanawiałam, ale trójkątna ma chyba szerokie czoło a ja chyba nie mam szerokiego ![]() Cytat:
To jaką w końcu mam, co zdjęcie to inna ![]() Mam wrażenie, że owalna, lekko podłużna. Przynajmniej jedna zdecydowana opinia |
||
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można u Ciebie założyć, czy coś innego...? Jeżeli nie chcesz, to nie pisz ![]() A ja po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, że w mojej części wsi nic kompletnie nie ma(są Mrozy Południowe, gdzie mieszkam i Mrozy Północne, gdzie znajduje się takie "centrum" ). Chciałam kupić tampony, byłam w trzech sklepach, nigdzie nie było
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Bo zgupiałam
Ja Ci po cichu zazdroszcze, bo zawsze lubiłam podróżować i poznawać nowe miejsca i szczerze to chętnie bym się z Tobą zamieniła

ja slepa 

(moim zdaniem, też jesteś zimą i to jaką mroźną...
Zawsze po lekcji polskiego(sala na południowej stronie szkoły) mam taaaaakie wypieki
Tylko te co już mam na głowie... Nowe nie rosną, stare wypadają i stąd te przerzedzenia...