Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-06, 22:13   #3271
garden_d
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Super, Garden! Jestem strasznie, strasznie dumna! Fajny się robi ten wątek, bo robicie straszne postępy
Jejku, jeśli byście mnie nie nakłoniły to siedziałabym teraz tu dalej głodna i nawet nie pomyślałabym, żeby coś zjeść
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:13   #3272
notspeciallady
Raczkowanie

Garden ,Agness gratuluje
Iza ma rację , wątek coraz fajniejszy się robi ,bo się wspieramy i co najwazniejsze robimy kroki w przód

A pizzy bym zjadła ;( Ale nie mam kiedy zrobic ani kiedy pójść na tą pizze ;D głupi czas

DANCE
MUSIC

,,Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
notspeciallady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:13   #3273
agness51
Zakorzenienie

garden - wyjdziemy z tego,jest coraz lepiej

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:17   #3274
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez notspeciallady Pokaż wiadomość
Garden ,Agness gratuluje
Iza ma rację , wątek coraz fajniejszy się robi ,bo się wspieramy i co najwazniejsze robimy kroki w przód

A pizzy bym zjadła ;( Ale nie mam kiedy zrobic ani kiedy pójść na tą pizze ;D głupi czas
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
garden - wyjdziemy z tego,jest coraz lepiej
Dzięki Iza ma zdecydowaną rację i wierzę, że będzie coraz lepiej.
Głupi czas a tymbardziej, że weekend się kończy już. Ale może w tygodniu znajdziesz chwilę? przeciez nawet możesz zamówić taką przez telefon ^^ tak poza tym, to chętnie dałabym Ci tą, która siedzi w piekarniku.

Agness, damy radę na prawdę zaczynam w to poważnie wierzyć
Stary 2008-04-06, 22:21   #3275
notspeciallady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez garden_d Pokaż wiadomość
Głupi czas a tymbardziej, że weekend się kończy już. Ale może w tygodniu znajdziesz chwilę? przeciez nawet możesz zamówić taką przez telefon ^^ tak poza tym, to chętnie dałabym Ci tą, która siedzi w piekarniku.
Uhh ja tu siedze i kombinuje jak nie iść do szkoły jutro ,bo przeżywam stresy nawet jak myśle o niej A chętnie bym zjadła tylko dla mnie bez mięska Noo trzeba jednak zamówic ,bo ochota staję się nie do wytrzymania;D Pizzy nie jadłam od jakiś .. jakiś ... 4 miesięcy

DANCE
MUSIC

Stary 2008-04-06, 22:22   #3276
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Dziś było dobrze, a więc jutro musi być jeszcze lepiej Czujcie się zobowiązane

a ja idę spać, jutro pobudka o ... 5,31 ! Dobranoc !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:27   #3277
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Uhh ja tu siedze i kombinuje jak nie iść do szkoły jutro ,bo przeżywam stresy nawet jak myśle o niej A chętnie bym zjadła tylko dla mnie bez mięska Noo trzeba jednak zamówic ,bo ochota staję się nie do wytrzymania;D Pizzy nie jadłam od jakiś .. jakiś ... 4 miesięcy
Ja zjadłam z tuńczykiem, bo z mięs tylko rybie jadam

Cytat:
Dziś było dobrze, a więc jutro musi być jeszcze lepiej Czujcie się zobowiązane

a ja idę spać, jutro pobudka o ... 5,31 ! Dobranoc !
Dobranoc
Stary 2008-04-06, 22:37   #3278
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Garden, Agness! Brawo Ja nie lubie właśnie się głodna kłaść spać bo mi się to kojarzy z czasami odchudzania i odrazu mi się robi smutno
A ty Iza o 5,31 wstajesz? Specjalnie nastawiasz ten zegarek 31 żeby chociaż jedna minuta snu wpadła ? Jeżeli tak to sie nie martw bo ja i moj tata robimy to samo, gdyby się dało to bysmy nastawili np. na 6:37 i 1/2 :P

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:45   #3279
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Garden, Agness! Brawo Ja nie lubie właśnie się głodna kłaść spać bo mi się to kojarzy z czasami odchudzania i odrazu mi się robi smutno
A ty Iza o 5,31 wstajesz? Specjalnie nastawiasz ten zegarek 31 żeby chociaż jedna minuta snu wpadła ? Jeżeli tak to sie nie martw bo ja i moj tata robimy to samo, gdyby się dało to bysmy nastawili np. na 6:37 i 1/2 :P
dzięki Hypnotic Eyes Tobie również

A z tym ustawianiem zegarka, to u mnie też czasami jest podobnie jednak ja właściwie często budzę się ta minutę przed budzikiem więc może Iza też tak ma I ustawiając sobie na 5,31 wie, że wstanie o wpół do? ;D
Stary 2008-04-06, 23:05   #3280
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Super, Garden! Jestem strasznie, strasznie dumna! Fajny się robi ten wątek, bo robicie straszne postępy
W koncu tytuł wątku przestał zaprzeczac treści, wiem dziewczyny ze razem z tego wyjdziemy, bo w kupie siła

agness jutro wejde na poczte, bo dzis mi nie dziala

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 06:48   #3281
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ja jeszcze chciałam nawiązać temat związany z okresem.

W tym miesiącu też nie dostałam to już czwarty miesiąc jest odkąd przestałam miesiączkować. Myślałam, że w tym miesiącu już będzie ok przecież jem normalnie tak jak dawniej [przynajmniej w połowie] i co ? Nie ma go dalej. Boje się powiedzieć o tym mamie, ale bardziej tej wizyty u ginekologa się boje Nie chce tam iść. A wam okres wrócił tylko poprzez wywołanie go tabletkami ? Pamiętam że któraś wizażanka pisała, że okres jej sam nagle wrócił, tylko po jakim czasie? Czy u mnie konieczna jest wizyta u gina? Nie mogę wywołać okresu jakimiś domowymi sposobami? Może mam coś jeść w dużych ilościach ? Wiem, że tu chodzi o tłuszcze - zdrowe. Ja nawet bym wypiła szklankę oliwy, tylko żeby ten cholerny okres mi wrócił bo boje się o swoje zdrowie

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 07:02   #3282
funky87
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny, mam nadzieje że dziś będzie kolejny dzień sukcesów, wszytskim wam tego życzę i trzymam mocno kciuki aby się udało

Ja miałam chwilowy kryzys z rana, po tym jak sie zważyłam i zobaczyłam kolejny kg więcej , nie wiem czy to sa wachania wagi czy to juz przytycie, trochę spanikowałam i od razu pojawiły się mysli o odchudzaniu , koniec z przytyciem , długo z soba walczyłam jak przygotowywałam owsianke czy dodać pestki dyni, czy dać 3 czy 4 łyzki platków , na mleku czy wodzie Ale się nie poddałam zrobiłam taka na jaką miałam ochotę, boje się tylko czy starczy mi siły żeby sie pzrezwycięzyć w ciągu dnia. Chyba za szybko zobaczyłam kolejny kg
Stary 2008-04-07, 10:01   #3283
plameczka
Wtajemniczenie

Agness dostalam fotki, masz ladna kobieca figurke i jestes szczupla! Ja nie wiem z czego ty sie chcesz odchudzac, naprawde wygladasz ladnie. Ale jesli znowu cos Ci za przeproszeniem odbije to masz jesc normalnie i wtedy cwiczyc, na 100% nie przechodz na diete! Pozdrawiam

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 14:03   #3284
milkNhoney
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Gratuluję sukcesów i trzymam za Was kciuki
Chciałam zwrócić się do Was z prośbą. Jestem w klasie maturalnej, mam koleżankę anorektyczkę. Wszyscy wiedzą , ale nic konkretnego nie robią a dziewczyna znika Nauczyciele wiedzą co się dzieje, starają jej się pomóc, chodzi do psychologa szkolnego. Psycholog powiedział że jest strasznie zamknięta w sobie.Owszem. Chociaż nie jestem jej najbliższą koleżanka chciałabym jej jakoś pomóc ale boję się, że może nie powinnam się wtracać że tylko zaszkodzę? To była kiedyś najśliczniejsza dziewczyna w szkole, dobrze się uczy a teraz strasznie mi szkoda że może się zmarnować Nie chciałabym o niej pisać na forum. Proszę o prywatne wiadomosci.
Pozdrawiam
milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 14:36   #3285
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, mam nadzieje że dziś będzie kolejny dzień sukcesów, wszytskim wam tego życzę i trzymam mocno kciuki aby się udało

Ja miałam chwilowy kryzys z rana, po tym jak sie zważyłam i zobaczyłam kolejny kg więcej , nie wiem czy to sa wachania wagi czy to juz przytycie, trochę spanikowałam i od razu pojawiły się mysli o odchudzaniu , koniec z przytyciem , długo z soba walczyłam jak przygotowywałam owsianke czy dodać pestki dyni, czy dać 3 czy 4 łyzki platków , na mleku czy wodzie Ale się nie poddałam zrobiłam taka na jaką miałam ochotę, boje się tylko czy starczy mi siły żeby sie pzrezwycięzyć w ciągu dnia. Chyba za szybko zobaczyłam kolejny kg
Spokojnie, Kochana. Pamiętaj, że piszesz to przy wadze 47kg a masz ponad 1,70 No i okres musi wrócić Znów brak logiki przy anoreksji: jesteś świadoma wahań wagi i wiesz, że każdy je ma, ale jeśli Ty masz - to na pewno nie wahania, ale przytycie, taaaak? Spokojnie. A nawet jeśli to 1kg więcej - wymiary zapewne są te same i chyba nie musisz dziś wymieniać całej szafy ubrań ?

Ja przytyłam 8 kg i chodzę w tych samych ciuchach :P

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja jeszcze chciałam nawiązać temat związany z okresem.

W tym miesiącu też nie dostałam to już czwarty miesiąc jest odkąd przestałam miesiączkować. Myślałam, że w tym miesiącu już będzie ok przecież jem normalnie tak jak dawniej [przynajmniej w połowie] i co ? Nie ma go dalej. Boje się powiedzieć o tym mamie, ale bardziej tej wizyty u ginekologa się boje Nie chce tam iść. A wam okres wrócił tylko poprzez wywołanie go tabletkami ? Pamiętam że któraś wizażanka pisała, że okres jej sam nagle wrócił, tylko po jakim czasie? Czy u mnie konieczna jest wizyta u gina? Nie mogę wywołać okresu jakimiś domowymi sposobami? Może mam coś jeść w dużych ilościach ? Wiem, że tu chodzi o tłuszcze - zdrowe. Ja nawet bym wypiła szklankę oliwy, tylko żeby ten cholerny okres mi wrócił bo boje się o swoje zdrowie
Nie bój się gina. Ja nie powiem, ile ja nie miałam okresu, żeby nie siać zgorszenia. Prawdopodobnie najpierw Cię nie będzie badał, a każe zrobić badania krwi i USG. Idź dla własnego komfortu psychicznego. Mi gin, kazała czekać, pomimo tak długiego czasu jeszcze miesiąc, a potem powiedziała, że przepisze mi antykoncepcyjne tabletki. ale okres wrócił.

Aha, na tabletkach jest napisane: "nie powodują tycia". Sprawdzałam w aptece

Stary 2008-04-07, 14:53   #3286
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, Kochana. Pamiętaj, że piszesz to przy wadze 47kg a masz ponad 1,70 No i okres musi wrócić Znów brak logiki przy anoreksji: jesteś świadoma wahań wagi i wiesz, że każdy je ma, ale jeśli Ty masz - to na pewno nie wahania, ale przytycie, taaaak? Spokojnie. A nawet jeśli to 1kg więcej - wymiary zapewne są te same i chyba nie musisz dziś wymieniać całej szafy ubrań ?

Ja przytyłam 8 kg i chodzę w tych samych ciuchach :P
wiem że niema w tym logiki, to tak jakby to nas nie dotyczyło, jakbyśmy były wyjątkami które nie maja wahań wagi itp
Jesli chodzi o wagę to do wczoraj było to 48,5 (kupiłam nową wagę, ta stara chyba źle ważyła) , a dziś rano waga pokazała 49,2 -mimo że mam wrażenie że schudłam , spodnie wiszą na mnie a kiedys przy tej samej wadze były ok , bo kupowałam je niedawno, myślę że moje wymiary zmieniły się jak byłam na U , które jak teraz widzę bardziej przypominało R.
Niby powinnam się cieszyć bo w końcu jest więcej na wadze, ale to wszystko chyba za szybko sie dzieje z resztą sama nie wiem czego się spodziewałam.
Całe szczęście ze Szafy wymieniac nie musze tyle ciuchów leży i czeka aż kiedys je ubiore i wtedy będą slicznie leżeć i opinac tu i uwdzie a nie wisiec z wszystkich stron
Jednak po tym porannym kryzysie nie poddałam sie i cały czas walczę, co prawda nie przychodzi mi to tak łatwo jak wczoraj ale nie dam sie
Stary 2008-04-07, 15:06   #3287
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

No właśnie! A w chwilach takich zwątpień, czytaj swój własny podpis 0,7 kg - co to jest!! Może woda się zatrzymała i dostaniesz okres ? Spokojnie. Pamiętaj: waga to nie wyrocznia. Liczy się to, jak się wygląda

Stary 2008-04-07, 15:09   #3288
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie! A w chwilach takich zwątpień, czytaj swój własny podpis 0,7 kg - co to jest!! Może woda się zatrzymała i dostaniesz okres ? Spokojnie. Pamiętaj: waga to nie wyrocznia. Liczy się to, jak się wygląda
Iza ty to potrafisz podnieść człowieka na duchu okres raczej sie nie zbliża , ale dziś postaram się o tym nie mysleć, w końcu powinnam przytyć
A jesli chodzi o podpis czytam go za każdym razem jak mam kryzys i czasem pomaga
Stary 2008-04-07, 15:24   #3289
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Super No i przede wszystkim, nie możesz zawieść nas

Stary 2008-04-07, 15:43   #3290
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
wiem że niema w tym logiki, to tak jakby to nas nie dotyczyło, jakbyśmy były wyjątkami które nie maja wahań wagi itp
Jesli chodzi o wagę to do wczoraj było to 48,5 (kupiłam nową wagę, ta stara chyba źle ważyła) , a dziś rano waga pokazała 49,2 -mimo że mam wrażenie że schudłam , spodnie wiszą na mnie a kiedys przy tej samej wadze były ok , bo kupowałam je niedawno, myślę że moje wymiary zmieniły się jak byłam na U , które jak teraz widzę bardziej przypominało R.
Niby powinnam się cieszyć bo w końcu jest więcej na wadze, ale to wszystko chyba za szybko sie dzieje z resztą sama nie wiem czego się spodziewałam.
Całe szczęście ze Szafy wymieniac nie musze tyle ciuchów leży i czeka aż kiedys je ubiore i wtedy będą slicznie leżeć i opinac tu i uwdzie a nie wisiec z wszystkich stron
Jednak po tym porannym kryzysie nie poddałam sie i cały czas walczę, co prawda nie przychodzi mi to tak łatwo jak wczoraj ale nie dam sie
Kotek ! Takie wachanie to NIC ! Ja wstałam rano, weszłam na wage i na czczo po zrobieniu siusiu było jakies 0,8-0,9 kg więcej niż zazwyczaj... Pierwsza myśl: "ups..." druga już na trzeźwo "no super", zjadłam śniadanie, poszłam do szkoły, wracam, wchodze na wage, a tam o te 0,9 kg mniej niż rano... Uwierz mi, że nawet jak przytyjesz 5 kilo, to ubran nie bedziesz musiała zmieniać, a nawet spodnie będą luźne nadal, a moze nawet bardziej

Edit: Mama dokończyła dziś resztę jabłecznika a taka ochotę miałam na niego
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 15:47   #3291
zooosia
Zadomowienie

Mimo że nic nie piszę to czytam Was regularnie i na prawdę wszystkim gratuluje tak dużych postępów
Jak jest tak pozytywnie to nie będę pisać nic przykrego, zwłaszcza, że nie miałabym co
U mnie też co raz lepiej. Prawdą jest, że moje ED nie trwa długo więc chyba łatwiej mi wszystko przychodzi. Oczywiście są chwile załamania kiedy nie mogę czegoś zjeść, nie jestem w stanie, ale tych chwil jest już coraz mniej.
Czasami jednak mam taką wewnętrzna walkę w głowie przed zjedzeniem czegoś mniej więcej tak "czemu tego nie zjem? przecież skoro mam ochotę to mogę. - ale to ma tyle kalorii! - przecież muszę przytyć - ale nie chcę. - inaczej nie wróci mi okres. zdrowie jest najważniejsze. - ale to nie ta pora. - normalni ludzie nie zastanawiają sie która godzina a chcę być normalna"
I tak wkoło macieju ale to w sumie pomaga, tak zastanowić się chwile, nawet jeśli trzeba to robić kilka razy dziennie.

Poza tym powoli, powoli ale zawsze, dochodzę do wniosku że może rzeczywiscie jestem trochę chuda? bo nawet spodnie które zwężałam jakiś czas temu teraz na mnie wiszą, a przecież ciuchy lepiej wyglądają jak ładnie leżą a nie wiszą jak na wieszaku przytaczając opis funky

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 15:48   #3292
notspeciallady
Raczkowanie

Dziewczynki pomóżcie...
Sniadanie : Cola light
II Śniadanie : woda
Obiad : 2 herbaty

Nie mam ochoty na nic , nie chce mi sie jeść ii...
Ratunku!!

DANCE
MUSIC

Stary 2008-04-07, 15:55   #3293
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki pomóżcie...
Sniadanie : Cola light
II Śniadanie : woda
Obiad : 2 herbaty

Nie mam ochoty na nic , nie chce mi sie jeść ii...
Ratunku!!

A Ty uważasz, że mi się zawsze chce jeść ? Nie, ale jem, nawet na siłe i Tobie też radze...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 16:03   #3294
Baby14
Zakorzenienie

Witam Was wszystkie dawno nie pisałam wiec napisze tyle ze żyje i to całkiem dobrze. Czuje ze wygrywam z ED. Nie wazyłam sie od XXX czasu , nie przejmuje sie zbytnio jedzeniem ,korzystam z zycia. Cieszy mnie to ze Wam tez sie udaje

notspeciallady: a moim zdaniem wmawiasz sobie to ze nie mozesz nic zjesc... Bo nie mow ze np. nie mozesz zjesc cos lekkiego

iza_wiosenna : dokladnie.Waga nie jest zadna wyrocznia. Ja wiem ze przytylam ale za to teraz wygladam o WIELE lepiej. wogole juz nie blada itd. Waga to tylko sprzet ktory denerwuje ludzi
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 16:31   #3295
notspeciallady
Raczkowanie

Możliwe,że wmawiam ,ale poszłam do kuchni stanełam na środku i ,,na co mam ochotę'' wymieniłam wszystko co miałam i... na nic nie miałam ochoty. Nawet na kasze manne. Może przez ten stres i zdenerwowanie i jeszcze pewne zdarzenie Ale zaraz jade do real'a na zakupy wiec przywioze cos dobrego i Zjem. Muszę jeść ,bo będzie ze mną gorzej niź jest. Uda się. Koniec kropka ;D Postanawiam iż mi sie uda

Cytat:
Waga nie jest zadna wyrocznia. Ja wiem ze przytylam ale za to teraz wygladam o WIELE lepiej. wogole juz nie blada itd. Waga to tylko sprzet ktory denerwuje ludzi
Pięknie ujęte. Mnie waga denerwuje ,bo pokazuje coś czego nie widać w rzeczywistości ;| osoba ważąca 50 kg przy wzroście powyżej 160 może wyglądać jak chuderlak. Ehh. Szczerze to ja tam lubie być blada. Nigdy nie lubiałam się opalać i nienawidze słońca. Heh

DANCE
MUSIC

Stary 2008-04-07, 16:33   #3296
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie dawno nie pisałam wiec napisze tyle ze żyje i to całkiem dobrze. Czuje ze wygrywam z ED. Nie wazyłam sie od XXX czasu , nie przejmuje sie zbytnio jedzeniem ,korzystam z zycia. Cieszy mnie to ze Wam tez sie udaje

notspeciallady: a moim zdaniem wmawiasz sobie to ze nie mozesz nic zjesc... Bo nie mow ze np. nie mozesz zjesc cos lekkiego

iza_wiosenna : dokladnie.Waga nie jest zadna wyrocznia. Ja wiem ze przytylam ale za to teraz wygladam o WIELE lepiej. wogole juz nie blada itd. Waga to tylko sprzet ktory denerwuje ludzi
Babus kochanie zastanawialam sie co z toba ze nic nie piszesz... Ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze
nie dostalam twojego zdjecia nie wysylalas czy moze zapomnialas?

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 16:38   #3297
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Babus kochanie zastanawialam sie co z toba ze nic nie piszesz... Ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze
nie dostalam twojego zdjecia nie wysylalas czy moze zapomnialas?
ciesze sie ze ty tez sie cieszysz Nie pisze bo zbytnio czasu nie mam ,ale tez zauwazylam ze ten odwyk w pewnym sensie mi dobrze zrobil

co do zdjecia to wysłałam wiec nie wiem czemu nie doszlo...podaj e-maila jeszcze raz to wysle wieczorkiem na pewno '

notspeciallady: No to mam taka nadzieje ze zobaczysz w sklepie cos pysznego i sie skusisz a tak waga nie ma sie co przejmowac. Ja nawet nie mam zamiaru na nia wstawac
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 16:41   #3298
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:

O dobrze, że się odezwałaś i że żyjesz ;P Ja tak właśnie się zastanawiałam gdzie ty się podziewasz
Masz rację, nie waż się jak wiesz że przytyłaś, bo najważniejsze jest to że dobrze czujesz się w swoim ciele
Tak trzymaj i życzę Ci dalszych sukcesów

A co do tej wagi to masz 100% racji, ja też się nie ważę już od dawna i nie mam zamiaru się denerwować ;P

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 16:42   #3299
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
ciesze sie ze ty tez sie cieszysz Nie pisze bo zbytnio czasu nie mam ,ale tez zauwazylam ze ten odwyk w pewnym sensie mi dobrze zrobil

co do zdjecia to wysłałam wiec nie wiem czemu nie doszlo...podaj e-maila jeszcze raz to wysle wieczorkiem na pewno '

notspeciallady: No to mam taka nadzieje ze zobaczysz w sklepie cos pysznego i sie skusisz a tak waga nie ma sie co przejmowac. Ja nawet nie mam zamiaru na nia wstawac
Ja też się cieszę Oby tak dalej dziewczyny!
Ja dostałam zdjęcie

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 17:19   #3300
Annie1441
Wtajemniczenie

Ja w tej chwili też jedyne co bym chciała, to aby okres wrócił. Już od połowy grudnia nie mam
To takie głupie gadanie moje: wiem, że przy mojej wadze nie wróci, każdy widzi u nie kości, co widzę ja? TłUSZCZ
Jem i dzięki temu mam siły do życia i sportu, nawet na kwiecień nie kupiłam karnetu na siłkę! Skupiam się na przygotowaniu do zawodów na Taekwon-do. Po za tym jak jeszcze schudnę to... kurcze potrzebuję Was. Bo mnie bierze już anoreksja sportowa. Mogłybyście mi przetłumaczyć, że jeśli nie będę ćwiczyć codziennie (chodzi o siłkę i basen), a jedynie na TKD+ rower i rolki od tego weekendu... to nic się nie stanie? Ja się boję od razu, że wiecie... spasnę się. Mam straszne wyrzuty sumienia.
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości