|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
a ja mam pytanie co to malarskiego różu do policzków VISIONS? ostatni raz widziałam go w 16 katalogu i nie pamietam napisu "ostatni raz w sprzedazy" czy ktoś wie co się znim dzieję? nie pojawił się od tamtej pory anirazu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie, ze on juz zostal wycofany, bo to byla jakas taka sezonowa linia produktow chyba (tak jak np. ta seria co byl wosk do paznokci czy seria Bahia) i cos mi sie majaczy, ze jakis czas temu byl gdzies wyprzedawany, chyba na wyprzedazowych stronach katalogu, ale glowy nie daje. Moze dziewczyny lepiej beda kojarzyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak samo jest z tymi "Balsamami - błyszczykami do ust" z serii Visions. W katalogu 6 są po raz ostatni ( i zamawiam 2 Pink i Peach po regularnych cenahc). Zupełnie czegoś takiego nie rozumiem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny to ze wycofuja jakies produkty z oriflame wcale nie oznacza ze juz ich nie ma. Sa ale ulepszone w innych pudelkach. Wiec spokojnie za te blyszczyki wejda pewnie inne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
a wejdzie jakiś odpowiednik malarskiego różu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Rozeznanie
|
Chciałam Was spytać o opinię na temat trwałych pomadek Kiss Proof. Na KWC jest niewiele, a zdania sa podzielone.
Gothika, wklejałaś zdjęcie koloru Clover Haze (który właśnie zamierzam kupić). Czy kolor na ustach jest intensywny, czy przejrzysty i czy szminka jest perłowa? |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zadomowienie
|
Witam !
Na wizażu jestem nowa i chciałam o coś spytać ![]() od kilku lat u pewnej pani. I w czasie tego okresu raz oddałam krem pod oczy. Niedawno były w sprzedaŻy kubki termiczne i syn upatrzył sobie taki do szkoły. A konsultantka twierdziła,że są rewelacyjne. Okazało się inaczej. Wieczko się nie domykało i herbata zalała plecak razem z książkami. Poszłam z reklamacją i prośbą o ewentualną wymianę na inny. Odpowiedziała,że te kubki tak mają i można je używać tylko w "pionie" ![]() Czy tak powinna postąpić konsultanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja mam pytanie czy któraś z was dostała tez takiego emaila?
Witam serdecznie, Jakiś czas temu uczestniczyła Pani w konkursie internetowym, w którym do wygrania była Karta Klubu Oriflame i kosmetyki. Od marca mamy nową edycję tego konkursu i jeszcze mnóstwo nagród do rozdania. Chciałabym przekazać Pani nagrody z tego konkursu i pogratulować bardzo serdecznie wygranej. Proszę w związku z tym o odpowiedź zwrotną i informację na temat sposobu przekazania nagród. Zapraszam bardzo serdecznie do naszego biura Oriflame. Nagrody możemy przesłać również drogą pocztową. Pozdrawiam bardzo serdecznie, Katarzyna Pawluś Dyrektor Klubu Oriflame 502 984 203
![]() |
#4569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zadomowienie
|
Dostałam tą bazę pod makijaż. Póki co użyłam dwa razy, więc za dużo nie mogę jeszcze o niej powiedzieć, ale mogę jedno - pachnie jak krochmal (ble)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale czy ten adaptacyjny bedzie ok dla cery mieszanej ? Mam wlasnie taki rodzaj cery i wielki problem z podkladami..... a baze pod makijaz wlasnie mi poprzedniczka odradzila, odczucila przez zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli jesteś zainteresowana to napisz PW.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Wtajemniczenie
|
Czy kubek miałaś dłużej niż 3 miesiące? Jeśli zauważyłaś to przed 3 miesiącami od zakupu to konsultantka powinna przyjąć kubek i go zwrócić. Jest 90dni na zwrot nie kosmetycznych produktów, które mają wadę.
Mam dwa malarskie róże Feeling Spicy i Peach. Oba bardzo lubię, lecz ostatnio je rzadko używam. Musze do nich znowu powrócić ![]() Używam teraz pędzla do różu/pudru, tego mniejszego i jestem zadowolona. Jest zbity i dobrze się róż nim nakłada. Troszke zapach ma klejenia, ale nie przeszkadza. Dużo lepszy od mojego poprzedniego, który się rozlazł po 2 tygodniach ![]() ![]() Ja również mam mieszaną cerę i uzywam adaptacyjnego. Na zime przeszłam na normalizujący, ale teraz na wiosnę i lato wracam do GG ![]() ![]() Zastanawiam się czy na lato nie zrezygnować całowicie z podkładu i kupić tylko jakiś koloryzujący krem, żeby sie przybarwić. Tylko, że jak tak patrzę w lustro na siebie bez makijażu to nie widzę, żeby tak do ludzi wychodzić nawet lekko "opalona". Chyba jestem uzależniona od malowania ![]()
#4578 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Raczkowanie
|
![]()
Z utęsknieniem czekałam na minikatalog i... pffffffff. Ale Oriflame zrobiło
![]() ![]() Acha - znowu są te termiczne kubki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez tak myślałam jednak później odpisano mi tak Witam Pani Paulino, Konkurs był dawno przesłany na Pani pocztę. Zgłoszeń było bardzo dużo dlatego tymbardziej gratuluję! Nagrodą są kosmetyki Firmy Oriflame oraz Karta Klubu Oriflame. Dzięki Karcie może Pani kupować kosmetyki 30% taniej niż w katalogu. Nagrody oczywiście są bezpłatne. Wyślę pocztą na wskazany przez Panią adres.
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozatym musz epochwalic podklady z Ori ostatnio sie u mnie sprawdzaja czy ten nawilzajacy czy normalizujacy ![]() ale musze sobie kupic cos na lato w miare kryjacego i chyba pomysle o tym adataptacyjnym skoro ma tak dobre opinie ![]()
![]() |
#4584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obym się myliła. ![]() Katalog jest widoczny zaraz po zalogowaniu się - po lewej stronie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Raczkowanie
|
dziekuje za szczere opinie o podkladzie GG. A jezeli bym chciala zakryc jakies drobne krostki, przebarwienia to co polecacie dla cery mieszanej ? bo to moja bolaczka, nie moge znalesc odpowiedniego podkladu, nie tylko sposrod Ori
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Buuu... minikatalog akcesoryjny a nie kosmetyczny ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Karta Klubu Oriflame, dzięki której można kupować 30% taniej to nic innego, jak ładnie nazwane bycie konsultantką ![]() A paczka nie powinna przyjść, jeśli Ty nie zamówisz. Napisz może do kobiety z pytaniem, co kombinuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Raczkowanie
|
[quote=justysiek;7166188]W Ori to chyba nie ma takiego dobrze kryjacego
![]() Tak, Perfect wear jest ok, ale po dluzszym czasie uzywania mam przesuszona skore i gdzieniegdzie sie luszczy.....poza tym jakos mam problem z dobraniem koloru, albo za ciemny albo za jasny biore...Och... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.