|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XV
to co warto kupic ten puder? LM Translucent
|
|
|
|
#1952 | ||
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() chyba muszę wypróbować i tyle... bardzo pasuje mi Chanel les Beiges i mam zapas całoroczny dzięki %%% grudniowwym w Sephorze ale czasem jakaś odmiana jest potrzebna ![]() Cytat:
ślub mieliśmy normalny (konkordatowy) i wszystko jak trzeba, z białą kiecką (z Zary na czele, ale jednak wszystko trochę inaczej, bez tego ślubnego napięcia... trochę to było okupione lekkim zawałem ze strony teściów (mało nie zeszli mi tam jak zobaczyli mojego chłopa w sztruksowych spodniach a i najlepsza akcja, jak po wyjściu z kościoła zadzwoniliśmy po taxi biedny taksówwkarz, pewnie do dziś wspomina... nie wiedział ile ma za kurs policzyć |
||
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja go nie lubię, dla mnie jest za ciężki, użyłam ze dwa trzy razy i leży. Za to uwielbiam pryzmy Givenchy, które ktoś wyżej skrytykował, wiec sama widzisz, wszystkim nie dogodzisz
![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1954 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
sensie, że widać, że coś tam jest nałożone?---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- p.s. było pisane, że vip do 12.03 w Sephorze?? p.s. II a i jakieś święto w Kiehls - do zamówien pow. 200 dodają jakieś gratisy Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2017-03-04 o 15:06 |
|
|
|
|
#1955 |
|
Konto usunięte
|
A propo's pudrow, moze ktos ma ochote na pare razy uzyty puder prasowany Narsa? Ubytku nie widac. W zamian chetnie przygarne cos ladnego.
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1957 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie sama malowalam. Profesjonalne makijaze sa dla mnie za ciezkie i dodaja mi lat. Dobra baza, puder sypki i spray powinny dac rade. Ja lubie UD de slick. A propos pudrów to zamowilam dwa z kolorowki i silika&silk bardzo dobrze sie u mnie sprawdza [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;71513541]A z tych sleeping pack polecasz jakies na przebarwienia/rozjasnienie? Ja na skore nie narzekam, bo porow widocznych nie mam wcale, skore mam bardzo gladka, nie wysypuje mnie nawet przez okresem i nie mam za bardzo na co narzekac procz przebarwien. Marzy mi sie idealnie jednolita skora, aby wyjsc gdzies bez podkladu. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Probowala ktoras tych sokow? Szukam sokow w dostawie w sporych ilosciach a robic sama nie zamierzam .http://naturacoldpress.pl/soki/[/QUOTE] Tez zaczelam o tym marzyc jak uporam sie z naczynkami to bedzie to calkiem realne. Ranko dzieki za opinie o ysl. Produkt nie dla mnie. Nikt nie pisal chyba o maskach dr Jart, a glinki sa moim zdaniem swietne.
|
|
#1959 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;71516456]
Probowalam kiedys miksu z kurkuma i nabawilam sie traumy . Zabarwilo mi skore na dwa dni. Mam bardzo jasna skore, wiec ten pigment byl za silny. Potem sprawdzilam opinie w sieci i rzeczywiscie - do bardzo jasnej skory kurkuma sie nie nada, bo barwi.[/QUOTE]Ja jestem NC 15 z Mac i dla mnie ta maska po lecie to wybawienie. Dzisiaj byłam na abrazji i mezo i wlasnie kosmetyczka mnie postraszyła, że wyjde pomarańczowa, bo się pochwalilam moim wielkim planem. Jak jeszcze Ty napisałas, to już odpada. A propos azjatyckich to mam jedną fajną rzecz pięknie rozjasniajaca nie od razu, ale efekt widac, z kazdym dniem lepiej, na tyle ze kosmetyczkę dzisiaj przekonalam http://www.holysnails.com/2015/05/ha...in-lotion.html A co do warstwowej pielegnacji-mam strasznie cienką skórę, u mnie im delikatniej tym lepiej, dlatego metoda nakladania warstw delikatnych produktów u mnie sie sprawdza. Tym bardziej, że azjatyckie są niesamowicie wydajne. Toner z linka mam od półtora miesięca, używam rano i wieczorem delikatnie oklepując twarz, zużyłam jakieś 3 cm z opakowania
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam go bardzo lubię ! Wykończyłam chwilę temu, mimo szuflady pełnej innych sypańców, LM kupiłam dziś ponownie
|
#1961 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-03-05 o 18:41 |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
moja skóra na twarzy jest przede wszystkim dość sucha i stara i głównie oczekuję (od pudru) by mi tych cech nie podkreślał - nie obciążał, nie przesuszał i nie uwydatniał zmarszczek (niestety wiele pudrów to robi właśnie); ponadto mam delikatną skórę naczynkową ze skłonnością do zaczerwienień, ale żadną szpachlą z tym nie walczę, tylko pielęgnacją; przy okazji - gdyby któraś z Was mogła polecić bazę przeciw zaczerwienieniom (czyli lekko żółtawą) i do tego jeszcze z filtrem, to będę molto wdzięczna Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2017-03-05 o 15:57 |
|
|
|
|
#1963 |
|
Przyczajenie
|
Jaki rozświetlacz polecacie w chłodnym odcieniu, który daje efekt wow?
|
|
|
|
#1964 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj nałozyłam go sam na ryjek i o dziwo też było bardzo ok A z maca te bazy z serii p+p, konkretnie Yellow Radiance? Miałas? Powinna sie nadac u Ciebie
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem pod wielkim wrażeniem ile wiesz o azjatyckiej pielęgnacji. Od jakiegoś czasu też interesuję się tym tematem. Choć w internecie jest tyle informacji, że nie wiem od czego zacząć. Chyba uderzę do Ciebie na PW w celu uzysania informacji o produktach godnych zakupu .
|
|
#1966 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
czy podzieliłby sie ktoś odsypką pudru LM? W tej chwili mam Shiseido i jestem z niego zadowolonona ale tyle dobrego słyszałam o LM ze chcialabym wypróbować.
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Becca - odcień pearl, Burberry w kredce |
|
|
|
|
#1969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Owszem 10 kroków zapewnia swietne nawilżenie, ale ...jak dojdzie komleksowośc ( a więc w połączeniu z suplementami i odpowiednią dietą wedle wskazań Azjatek) jest efekt wow. Co ciekawe dla Azjatek jet to tak naturalne, że one prawie o tym nie piszą na blogach urodowych.
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odezwę się jakoś pod koniec tygodnia na pw Moja cera woła mocno o pomoc. W ostateczności mogę się zdecydować na zabieg laserowy, ale ktoś mi polecił abym zagłębiła się w tajniki azjatyckiej pielęgnacji Chcę więc spróbować
|
|
#1971 |
|
Przyczajenie
|
warto
|
|
|
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
Do cebulki
Ja się podzielę, podaj adres na PW Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2017-03-06 o 21:50 |
|
|
|
#1973 |
|
Konto usunięte
|
Jest jakis kod na Zalando?
|
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo proszę o opinię który Douglas ma jakie szafy kosmetyczne w Łodzi. W sensie co gdzie znajde a czego nie
Gdzie warto w Łodzi zrobić zakupy?
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mila obsługa jest też w Sukcesji. W Porcie byłam raz, więc nie mam zdania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
Lethe69
W Porcie fajne Panie od Chanel i Too Faced, do Galerii latam na Maca
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają tam jeszcze bobbi brown, a w manu jest laura mercier i kilka rzeczy z tom ford. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1978 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Największy wybór jest w Galerii i w Manu, a najspokojniej zakupy zrobisz w Sukcesji i ew. Porcie
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;71607586]Jest jakis kod na Zalando?
15% powyżej 300 PLN: ELLSAXPP
|
#1980 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() obawiam się, że na treściwym kremie z fitrem będzie się mazać (jak wszystko inne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

na czele, ale jednak wszystko trochę inaczej, bez tego ślubnego napięcia... trochę to było okupione lekkim zawałem ze strony teściów (mało nie zeszli mi tam jak zobaczyli mojego chłopa w sztruksowych spodniach 

co polecacie?
chce sie malowac sama, ale pomyslalam sobie, ze moze przydaloby sie poprawic trwalosc makijazu nieco 
robimy taka kolacje tylko dla rodziny (ale jako ze mam duza rodzine to i tak sie ok 60 osob uzbiera
) ], ale tak dla pewnosci myslalam, zeby cos dac na twarz co sprawi, ze mejkap bedzie nie do ruszenia?
Ja tez sie sama malowalam. Profesjonalne makijaze sa dla mnie za ciezkie i dodaja mi lat.
.
jak uporam sie z naczynkami to bedzie to calkiem realne. 
.