Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-06, 21:57   #2401
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
Jaką książkę czytasz ? No dokładnie nigdy nie jest nudno Też sobie nie raz zadaję to pytanie, od mojego rocznika wchodzi obowiązkowa matura z matematyki No coś Ty ? Współczuję, miałam w gimnazjum niezbyt fajną klasę, no ale na szczęście to już przeszłość Teraz mam 29 bab i 4 chłopaków - ale jest świetnie

Jak się czujesz?
Czytam "Tylko dla wybranych" A pewnie jak ja będę zdawała mautrę to znowu coś jeszcze dodadzą ;P No moja klasa niestety nie zaciekaw, ale babki fajne są w klasie, tylko z chłopakami gorzej ;P
A czuje się już lepiej mamuśka nafaszerowała mnie jakimiś witaminami, tylko ze katar mam jeszcze i gardło mnie boli

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Ale ja Wam zazdroszczę TŻów... jejku, szczęściary z Was. Tak sobie myślę, że właśnie z TŻem czułabym się ładna i może bym się zaakceptowała?

Ech...
I ja też nie mam TŻ Zastanawiam się jakby to było gdybym miała kogoś takiego bliskiego przy sobie akurat teraz, też chyba bym się zaakceptowała taka jaka jestem i nie martwiłabym się, że przybyło mi tu czy tam Brakuje mi trochę takiej osoby, chociaż i tak niedawno [dawno, ale dla mnie to jakby tydzień temu] rozstałam się z chłopakiem i nadal mi na nim zależy

Iza na pewno jeszcze kogoś odpowiedniego znajdziemy, jak nie mamy teraz nikogo to na pewno już niedługo będzie taki moment jak zakochasz się na zabój

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 21:58   #2402
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Oby,oby
Prawie 9 miesięcy
A Ty ze swoim?
Ja ze swoim 2 lata

Cytat:
Ale ja Wam zazdroszczę TŻów... jejku, szczęściary z Was. Tak sobie myślę, że właśnie z TŻem czułabym się ładna i może bym się zaakceptowała?

Ech...

Ale rozstania współczuję No, ale "rozstania istnieją po to, żeby móc się cieszyć powitaniem"
Oj Izuś, znajdziesz na pewno tego jedynego Pewnie już gdzieś na Ciebie czeka..

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 21:59   #2403
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Izuś
wcale nie jest tak, ze jak się ma TŻ-ta to się ładna czuje. Bo aj to średnio.
Z poprzednim TŻ-em to w ogole ptzeboje, bo to od niego usłyszałam słowa:" Weź schunij, bo gruba jesteś" i zaczęła się przygoda z ED. Pfff dobrze, ze z tym bolkiem już nie ejstem yh.
Wy to macie dobrze... ja za ok 2 tygodnie-miesiąc TŻ-a zobacze ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:05   #2404
asiek14
Zakorzenienie

Ewusiu - tak z tą redukcją uważam że coś sie za nią porządnie wziąc nie mogę

Jutro idę na noc do kumpeli, pewnie gdzieś do miasta pójdziemy i nie musimy wcześnie wracać bo mamy we wtorek na 11:35.

Ale jutro mam na 8 i dlatego żegnam się powoli
Dobranoc

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:07   #2405
madame_apple
Zadomowienie

a mi wciąż Wizaż nie działa jak powinien A tyle chciałabym napisać, pokomentować i w ogóle A buuuuuu!;( W takim razie powiem chociaż dobranoc, śpijcie słodko kochane Jutro ciężki dzień mam, obym po powrocie mogła już pisać normalnie tutaj..... Buziaki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:12   #2406
agness51
Zakorzenienie

Ja też już pomału się żegnam,wezmę tylko szybką kąpiel i położę się,bo jutro też na 8

Dobranoc

Tamuś - Jakoś mniej piszesz

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 22:20   #2407
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja ejszcze czekam na TŻ-a aż dojedzie , da mi znac i mogę spokojnie pójśc spać ; ) Dobranoc ;*

Stary 2008-04-06, 22:37   #2408
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a ja mam niespożyte ilości energii dziś więc przekazuję trochę
Dziękuje Kochana, chęnie przyjme

Cytat:
Ja właśnie wróciłam ... jest mi smutno,bo tak bardzo nie chciałam się rozstawać z TŻ-tem ...

Cytat:
Ostatnio strasznie za nim tęsknie aż się dziwię,bo wcześniej tak nie miałam ... a zobaczę go dopiero za 5dni ... niestety z braku czasu,no i z uwagi na to,że zanim bym do niego dojechała mija pół godziny,a późno kończę zajęcia,on też ma sporo nauki,to widzimy się w weekendy.

Nefre - Potęsknimy sobie razem
Wiesz Kochana, chyba wolałabym go mieć, a widzieć zadko niż nie mieć... Ostatnio coraz bardziej doskwiera mi brak tego kogoś...

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Izuś
wcale nie jest tak, ze jak się ma TŻ-ta to się ładna czuje. Bo aj to średnio.
Z poprzednim TŻ-em to w ogole ptzeboje, bo to od niego usłyszałam słowa:" Weź schunij, bo gruba jesteś" i zaczęła się przygoda z ED. Pfff dobrze, ze z tym bolkiem już nie ejstem yh.
Wy to macie dobrze... ja za ok 2 tygodnie-miesiąc TŻ-a zobacze ;(
Co za... Odrazu bym go w dupe kopnęła...
Mój eks mimo, że byłam bardziej okrogła to kochał mnie i powtarzał, że jestem piękna i uwielbiał moje ciało... a potem jak juz z nim nie byłam, a sie spotkalismy to stwierdzil, ze jak tak schudłam to wygladam źle i wolał minie tamtą...

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
a mi wciąż Wizaż nie działa jak powinien A tyle chciałabym napisać, pokomentować i w ogóle A buuuuuu!;( W takim razie powiem chociaż dobranoc, śpijcie słodko kochane Jutro ciężki dzień mam, obym po powrocie mogła już pisać normalnie tutaj..... Buziaki
Biedna

Cytat:
Ja też już pomału się żegnam,wezmę tylko szybką kąpiel i położę się,bo jutro też na 8

Dobranoc

Tamuś - Jakoś mniej piszesz
Kochana, bo ja ostatnio mam problemy z wyrabianiem się w czasie Obiecuje poprawe
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 23:52   #2409
gujana
Wtajemniczenie

łaaaaaaaaaaaa padam na ryjek... wiekszosc dnia spedzilam prze dmonitorem programy graficzne wciagaja mnie ostatnio jak nigdy dotad

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 00:13   #2410
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Ewusiu - tak z tą redukcją uważam że coś sie za nią porządnie wziąc nie mogę

Jutro idę na noc do kumpeli, pewnie gdzieś do miasta pójdziemy i nie musimy wcześnie wracać bo mamy we wtorek na 11:35.

a może i dobrze, co se będziesz zawracać głowę redukcją

baw się dobrze jutro

Cytat:
noo, obyś już jutro mogła się zameldować porządnie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
łaaaaaaaaaaaa padam na ryjek... wiekszosc dnia spedzilam prze dmonitorem programy graficzne wciagaja mnie ostatnio jak nigdy dotad
ciekawe dlaczego

Co do TZ-ów to się nie wypowiadam, bo mam dziś taki humor że wyszłabym na gderającą starą pannę w każdym razie jak miałam pierwszego poważnego TŻa to bardzo podniósł mi on moje poczucie własnej wartości częściowo to dzięki niemu przestałam czuć sie szarą myszką i już mi tak zostało, a co

w sumie to nic konkretnego nie zrobiłam już dziś (nie licząc obejrzenie 2 odcinków Chirurgów ) ale już trudno, idę spać

jutro cały dzień na uczelni, później angielski a później na nockę do pracy ale się urządziłam
mogę w związku z tym nie mieć czasu jutro dorwać się do kompa wiec z góry życzę udanego dzionka

a teraz miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 06:25   #2411
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry ;*

Dzisiaj mam występ w ośrodku kultury w moim mieście, więc bez lekcji dzisiaj Jutro 2-dniowa wycieczka w góry
TZ-a nie ma jeden dzień , a ja już tak tęsknię, że szok
W ogole wczoraj mama wpadła na pomysl, abym pojechala z TZ-em na 2 miesiące zagranicę, do pracy, zarobić sobie na studia Po głebokiem analizie stwierdziłam, że to wcale nie jest takie głupie.
Kochane, była któraś z Was już zagranicą? Mogłaby opisac swoje wrażenia? BYłabym z góry wdzięczna.

Tymczasem miłego dnia ;*

Stary 2008-04-07, 07:18   #2412
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wpadłam tylko życzyć miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-04-07, 09:25   #2413
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

jutro cały dzień na uczelni, później angielski a później na nockę do pracy ale się urządziłam
mogę w związku z tym nie mieć czasu jutro dorwać się do kompa wiec z góry życzę udanego dzionka
Ewcia, widze zapowiada ci sie dluugi dzien jesli Cie to pocieszy to ja dzis,jutro i w srode mam nadgodziny do ok.20.00 koniec roku podatkowego i tyle roboty,ze szok..Ale postanowilam,ze w piatek nie pojde za to

milego dnia kochane. Odezwe sie na lunchu
Stary 2008-04-07, 13:57   #2414
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
a może i dobrze, co se będziesz zawracać głowę redukcją

baw się dobrze jutro
cos m sie wydaje że z tym R to tak własnie bedzie
a bawić zamierzamy sie świetnie (zdam relację) nawet jeśli pogoda popsuje nam częściowo plany

ach... byłam w szkole, na prawie 3 lekcjach oglądaliśmy filmy o sekcie i alkoholu (takie "wychowawcze") a na pozostałych dwóch też sie zbytnio nie przemęczyłam
a jutro szóste klasy piszą egzamin i mamy na 11.35. teoretycznie powinny być 3 lekcje - idziemy na jedną bo reszty nauczycieli nie ma
mina dziewczyn z klasy jak ubrałam płaszczyk - bezcenna jak rybka

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-04-07, 14:07   #2415
tamonita
Zakorzenienie

A co tu taka cisza od poniedziałku ?
A ja na szczęscie już wróciłam ze szkoły... Pogoda piękna, uczyć się nie będe, więc czeka mnie dzień słodkiego lenistwa

Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-04-07, 14:23   #2416
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

A co tu taka cisza od poniedziałku ?
A ja na szczęscie już wróciłam ze szkoły... Pogoda piękna, uczyć się nie będe, więc czeka mnie dzień słodkiego lenistwa

Miłego dnia
o matko, jak ja Ci zazdroszcze....

ja mam fa-tal-ny dzien czuje sie zle,glowa mnie tak boil,ze masakra... Wzielam juz 4 tabletki.. na dodatek w pracy problemy a dzis do 20.00 pracuje..nie wiem jak dam rade...

buziaki
Stary 2008-04-07, 14:57   #2417
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

ciekawe dlaczego

ciekawe, ciekawe nigdy nie zgadnę
ale mam solidne wytlumaczenie - kolezanka organizuje jakies konferencje i dzieki moim grafikom wyjade na konferencyjna wycieczke

btw. mam nadzieje ze bedziesz miala fajna ekipe w pracy w nocy

Cytat:
Dzień dobry ;*

Dzisiaj mam występ w ośrodku kultury w moim mieście, więc bez lekcji dzisiaj Jutro 2-dniowa wycieczka w góry
W ogole wczoraj mama wpadła na pomysl, abym pojechala z TZ-em na 2 miesiące zagranicę, do pracy, zarobić sobie na studia Po głebokiem analizie stwierdziłam, że to wcale nie jest takie głupie.
Kochane, była któraś z Was już zagranicą? Mogłaby opisac swoje wrażenia? BYłabym z góry wdzięczna.

Tymczasem miłego dnia ;*

swietny pomysl z tym wyjazdem na konkretach sie nie znam, ale musialabys chyba juz starac sie pozalatwiac wszystko, bo na wakacje zawsze jest mnostwo chetnych.

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
o matko, jak ja Ci zazdroszcze....

ja mam fa-tal-ny dzien czuje sie zle,glowa mnie tak boil,ze masakra... Wzielam juz 4 tabletki.. na dodatek w pracy problemy a dzis do 20.00 pracuje..nie wiem jak dam rade...

buziaki
mam nadzieje ze jakos przezyjesz do wieczora... a wieczorkiem masaz stop w wykonaniu TŻta ksiazeczka i winko - tego CI zycze

wlasnie skonczylam projekty na konferencje o ktrej wspomnialam powyzej i zabieram sie za swoje sprawy, czyli czas na em-dżi-er

milego poniedzialku....

Stary 2008-04-07, 16:33   #2418
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Czytam "Tylko dla wybranych" A pewnie jak ja będę zdawała mautrę to znowu coś jeszcze dodadzą ;P No moja klasa niestety nie zaciekaw, ale babki fajne są w klasie, tylko z chłopakami gorzej ;P
A czuje się już lepiej mamuśka nafaszerowała mnie jakimiś witaminami, tylko ze katar mam jeszcze i gardło mnie boli

I ja też nie mam TŻ Zastanawiam się jakby to było gdybym miała kogoś takiego bliskiego przy sobie akurat teraz, też chyba bym się zaakceptowała taka jaka jestem i nie martwiłabym się, że przybyło mi tu czy tam Brakuje mi trochę takiej osoby, chociaż i tak niedawno [dawno, ale dla mnie to jakby tydzień temu] rozstałam się z chłopakiem i nadal mi na nim zależy

Iza na pewno jeszcze kogoś odpowiedniego znajdziemy, jak nie mamy teraz nikogo to na pewno już niedługo będzie taki moment jak zakochasz się na zabój
Nie czytałam :P No to dobrze, że mamusia się za Ciebie wzięła

Cytat:
Dzień dobry ;*

Tymczasem miłego dnia ;*
Ja byłam w tamtym roku na wakacjach za granicą, a mianowicie w Anglii, pracowałam w kwiaciarni Bardzo ciekawa praca wbrew pozorom, sporo się nauczyłam i poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi. Jeśli znasz język to naprawdę moim zdaniem warto

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 18:36   #2419
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Hej
Daje znać, że żyję. Chociaz ledwo ledwo. Mam obustronne zapalenie uszu. Leże jestem na antybiotyczkach sterydzikach itp. A i tak pozatym nic nie słyszę. Chyba, że ktoś krzyczy.

Poczytam was jak wrócę do Kielc bo nadal siedze w domu.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 19:21   #2420
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam kochane ;*
Właśnie skończyłam rozliczac się z urzędem skarbowym, do końca tygodnai ruszę tyłek i zaniose to zeznanie
Jutro jadę na wycieckę w góry (klasowa wycieczka). Oj, będzie się działo Szkoda tylko, ze mam coś z biodrem ;( Przejde 200 m i mnie boli Do chirurga musze iśc bo co... eh..
Dzisiejszy występ poszeł świetnie . Poza tym byłam ubrana elegancko i wiecie co? Jeszcze nie widziałam, aby tyle mężczyzn się za mną oglądało Khkhkh

A teraz czeka mnie pakowanie, jakieś brzuszki porobię (bo z tym biodrem to moge sobie pomarzyć o jakichkolwiek innych ćwiczeniach ).
W ogóle to jade na wycieczkę gdzie nie będzie wyzywienia i była zmuszona zakupić zupki chińskie No nic, przezyję. Będę jechała przed 2 dni na 5 zupkach chińskich ==' Apfff... ;D

Malinko - zdrowiej ;*
Marty - a jakie miałaś mniej wiecej zarobki? Zastanawiamy się z TŻ-em nad Holandią lub Szwecją

Lecę się pakować , miłego wieczru kochane! ;*

Stary 2008-04-07, 20:11   #2421
madame_apple
Zadomowienie

a mój Wizaż ciągle zepsuty ;(((((((((( Pozdrawiam Was wszystkie mocno i mam nadzieję, że już lada dzień będę mogła tu normalnie pisać. Nie wiem co się dzieje, nigdy jeszcze aż tak długo nie świrowało Wizażysko wstrętne :/// Buuuuuuuuuzi ogromniaste ;********

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 20:20   #2422
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
a mój Wizaż ciągle zepsuty ;(((((((((( Pozdrawiam Was wszystkie mocno i mam nadzieję, że już lada dzień będę mogła tu normalnie pisać. Nie wiem co się dzieje, nigdy jeszcze aż tak długo nie świrowało Wizażysko wstrętne :/// Buuuuuuuuuzi ogromniaste ;********
O kurde a u mnie wszystko w porządku

Gujanko jak optymizmem zawiało - fajny avatar

Malinko zdrówka

Agolku Dobrze, że sobie ten piątek odbijesz
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 21:02   #2423
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Hej
Daje znać, że żyję. Chociaz ledwo ledwo. Mam obustronne zapalenie uszu. Leże jestem na antybiotyczkach sterydzikach itp. A i tak pozatym nic nie słyszę. Chyba, że ktoś krzyczy.

Poczytam was jak wrócę do Kielc bo nadal siedze w domu.
bidulka, trzymaj sie i kuruj nam!

Cytat:
Witam kochane ;*
Właśnie skończyłam rozliczac się z urzędem skarbowym, do końca tygodnai ruszę tyłek i zaniose to zeznanie
Jutro jadę na wycieckę w góry (klasowa wycieczka). Oj, będzie się działo Szkoda tylko, ze mam coś z biodrem ;( Przejde 200 m i mnie boli Do chirurga musze iśc bo co... eh..
Dzisiejszy występ poszeł świetnie . Poza tym byłam ubrana elegancko i wiecie co? Jeszcze nie widziałam, aby tyle mężczyzn się za mną oglądało Khkhkh

A teraz czeka mnie pakowanie, jakieś brzuszki porobię (bo z tym biodrem to moge sobie pomarzyć o jakichkolwiek innych ćwiczeniach ).
W ogóle to jade na wycieczkę gdzie nie będzie wyzywienia i była zmuszona zakupić zupki chińskie No nic, przezyję. Będę jechała przed 2 dni na 5 zupkach chińskich ==' Apfff... ;D

Malinko - zdrowiej ;*
Marty - a jakie miałaś mniej wiecej zarobki? Zastanawiamy się z TŻ-em nad Holandią lub Szwecją

Lecę się pakować , miłego wieczru kochane! ;*
cieszę się, ze występ udany zycze udanej i niezapomnianej wycieczki klasowej

Cytat:
oj bidulka, moze cos CI sie w ustawieniach pomieszalo sprawdzalas panel uzytkownika chociaz nie wiem, czy tam sa takie opcje zeby zablokowac cytowanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Gujanko jak optymizmem zawiało - fajny avatar
dziękuję mam wielki apetyt na kolorki ostatnio

Dziewczyny, u mnie wlasnie spadł snieg!

Stary 2008-04-07, 21:02   #2424
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny
U mnie póki co git,teraz mam cały kwiecień zawalony sprawdzianami,dosłownie zawalony.Jakoś się z nich 'grzebię' ale już widzę te moje oceny na świadectwie.Jutro idę poprawiać kartkówkę z matmy,wiec 3majcie za mnie kciuki.Marzę tylko o pięknej pogodzie jeszcze

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 22:16   #2425
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

mam nadzieje ze jakos przezyjesz do wieczora... a wieczorkiem masaz stop w wykonaniu TŻta ksiazeczka i winko - tego CI zycze
milego poniedzialku....
dziekuje za przemile zyczenia niestety sie nie sprawdzily..dopiero weszlam do domu,wykapalam sie i sie klade spac bo jutro powtorka z rozrywki..

Cytat:
ojejej,mam nadzieje,ze szybko sie naprawi i bedziesz mogla pisac. Lubie czytac Twoje posty

hej aniolki,

ja wlasnie wrocilam po 12 h w pracy.. Oczy mi od kompa wysiadaja a glowe mam jakby byla z olowiu..Weszlam jakies 30 min temu,wykapalm sie,zjadlam kawlek kurczaka i sie wlasnie polozylam..

jutro to samo..Padam

dobanoc
Stary 2008-04-08, 08:18   #2426
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzien dobry!
a ja dzisiaj uciekam w góry Wracam jutro wieczorem, tak więc trzymajcie się kochane ;*

Stary 2008-04-08, 08:25   #2427
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

Mam taką nadzieję, acz narazie się nie zanosi ;P Nie miałam nigdy takiego prawdziwego chłopaka, więc... może jestem jakoś strasznie brzydka, tylko nikt mi jeszcze o tym nie powiedzial?

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
Ja ze swoim 2 lata

Oj Izuś, znajdziesz na pewno tego jedynego Pewnie już gdzieś na Ciebie czeka..

dZiękuję

A Ty ze swoim 2 lata... wow, musiałaś trafić na świetnego faceta!

Wiecie co? Staczam się do tej pory czytałam wszystkie letkury ( :P ) bo chcę zdawać polskie rozszerzony. A teraz czytam jakieś denne streszczenie ludzie bezdomnych.

pilnie poszukuję motywacji.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 08:52   #2428
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Mam taką nadzieję, acz narazie się nie zanosi ;P Nie miałam nigdy takiego prawdziwego chłopaka, więc... może jestem jakoś strasznie brzydka, tylko nikt mi jeszcze o tym nie powiedzial?
.
to tak za glupie gadanie
Lepiej poczekac na gruba rybe spokojnie niz zadowalac sie plotkami

hej laleczki,

ja wstalam wlasnie,zrobilam kawke i polozylam sie na 10 min jesczez zanim sie zaczne zbierac. Strasznie zmeczona jestem a dzis znowu ok 21 wroce..

na dworze mroz

mileog dnia wam zycze!
Stary 2008-04-08, 10:06   #2429
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale okropna pogoda...
Ja dziś zrobiłam sobie "wagary", a tak serio to idę później do lekarza, a dziś i tak miało nie być duzo osób w szkole więc...

Udanego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-04-08, 14:37   #2430
asiek14
Zakorzenienie

o :O ale tu cicho
dopiero co wróciłam do domu było świetnie i bardzo mi ten wczorajszy wypad poprawił humor. jeszcze teraz jest taka ładna pogoda gdyby nie to, że czeka mnie referat z geografii i wstanie o 5:45 jutro to byłabym przeszczęśliwa

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości