Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-07, 17:41   #3961
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Oooo tak to dobry pomysł
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Estello na grupę jestem bardzo chętna Bo ja sama mam w sobie niewiele motywacji i samozaparcia. Lubię jak ktoś mnie dopinguje, a czasami kopnie w d... żebym się wzięła do roboty

Na buty sportowe jestem w stanie wydac sporo kasy, bo odczuwam różnicę w jakości i komforcie, tak więc 250 zł jeszcze mnie tak nie poraża przy butach. Ale 200 zł przy spodniach już tak A pokażesz?
Ja też wolę doping i motywację, wiem, że nie mogę wtedy sobie olewać zajęć
Reebok Buty Damskie Oshen http://www.sklepreebok.pl/index.php?...wCat=71&from=6 szaro niebieskie, fajne są też czarne
A spodnie mam z Reeboka chyba za 139zł, ale są świetne
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja mam fitnessclub pod domem, i niby chodze raz w tygodniu ale przydaloby sie wiecej. po pierwszych sesjach bylam tak wykonczona, jakbym maraton przebiegla teraz juz jest lepiej
To przyda Ci sie grupa motywująca do częstych wizyt
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Estella ja też lubię spódnice do kolan i zwłaszcza takie rozkloszowane, mam takich kilka, ale tak sobie pomyslałam, że w sumie mam szczupłe nogi i ponoć dość ładne, więc w tym roku chciałabym ubrać nieco krótszą spódniczkę
Kilka miniówek też mam, ale tylko do chodzenia po domu Raz ubrałam w lecie mini i bałam się przez miasto iść, bo ciągle były jakieś gwizdy i zaczepki ze strony facetów a dodam, że to nie była bardzo krótka mini - zwykła materiałowa w kwiatki z falbankami

Co do lumpków to ja byłam parę razy, ale nie umiem tam "grzebać" i nigdy nic nie znalazłam fajnego
Ja też w lumpeksach nie umiem nic znaleźć.
Też lubię spódnice, mam zamiar kupić jeszcze jakąś na sezon wiosenno letni. Kupiłam jedną w Tatumie, ale taką do kolan.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 18:01   #3962
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A wogóle to tak mi sie cera popsuła przez to choróbsko A taką już miałam ładną buźke, że mi krem + puder wystarczał(nie musiałam podkładu ani korektora dawać) i znów muszę się wziąć za pielęgnację.
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A mnie, o dziwo, cera się poprawiła przez tą chorobę.
Właśnie ja jak choruję to też mam lepszą cerę, przy gorączce nawet grudki pryszczowe mi znikają dlatego lubię być chora a niestety rzadko jestem
I jak popiję alkoholu to też mam na drugi dzień cerę idealną- zero błyszczenia
Cytat:
A to mi rzyrafka coś podeśle i kuśi
Oj wstydziłabys sie z takiego powodu donosić n amnie - to tylko pojemniczki plastikowe

Cytat:
A ile u Was kosztują takie karnety na aerobik i siłownię razem? Bo my z rzyrafką chodzimy tylko na ćwiczenia, siłowni w naszym klubie brak, ale szczególnie rzyrafkę korci, żeby się przepisać gdzieś indziej, gdzieś bliżej jej. Mi niby tam dobrze, ale właśnie im cieplej, tym ciaśniej się na sali robi (wszystkie się dopiero na wiosnę zapisują ), i obawiam się, że przy braku klimatyzacji, to jeszcze trochę i będziemy tam padać jak muchy No i Aga wypatrzyła nowszy klub, ale znowuż ceny tam wyższe, a ja już nie-studentka i zniżek nie mam i tak się zastanawiam czy to normalne ceny czy jednak trochę dużo sobie życzą.
Cały czas się zastanawiam jak to rozegrać. Na razie jest ok, a cenowo to już lepiej nie może być tylko ten mój dojazd godzina w jedną stronę a z powrotem brak autobusu więc jeszcze dłużej... Ale znów jak będzie cieplej to biorę rower/rolki i mam w nosie całe MPK
Zobaczymy czy faktycznie sie tłumy zrobią jeszcze większe, bo po Świętach to mi sie wydaje, że nawet odeszło parę dziweczyn.
Cytat:
Ano właśnie, drogie te karnety jak cholera. Tam, gdzie rzyrafka patrzyła, Open na wszystko kosztuje 170zł, taki 3 razy w tyg, 150zł. Bardziej się opłaca Open na 3 mies, bo wychodzi miesiąc za 145zł, ale trzeba od razu wyłożyć 435zł
U nas płacę teraz 200zł, ale za 24 wejścia ważne przez 2 mies., a w praktyce to nawet i dłużej, bo a to czasem coś przepadnie przez święta, a to odwołam, a to zachoruję, i nie ma problemu, żeby trzeba było koniecznie przed upływem równych 2 mies. wykorzystać wszystkie wejścia. Tylko, no właśnie, miejsca coraz mniej, klimy brak, szatnie ciasne, prysznice takie sobie. Nawet z nich nie korzystałam, bo mnie takie miejsca zwykle odpychają jakoś tak samoistnie, ale jak w sezonie jesienno-zimowym człowiek się tak bardzo na zajęciach nie poci, to jednak im cieplej, tym gorzej i wtedy by się przydał jakiś lepszy klub. Tylko te ceny
A tam w Młynach?

Cytat:
a poza tym to bylam w lumpku i kupilam torbe ciuchow za 29 zlotych D:
gdzie chodzisz? Moja mama maniakalnie nawiedza te przybytki i raz na rok kupi coś sensowengoi dla mnie a tak to mi się nie podoba co przyniesie Ale ostatnio przytargała męski sweterek DKNY, za jakies grosze, całkiem fajowy, tylko TŻ nie mówi czy mu pasuje czy nie No i ja też się wybieram i wybrać nie mogę
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Oooo tak to dobry pomysł
Świetny
Cytat:
ja mam fitnessclub pod domem, i niby chodze raz w tygodniu ale przydaloby sie wiecej. po pierwszych sesjach bylam tak wykonczona, jakbym maraton przebiegla teraz juz jest lepiej
Ja tak jak MagJa od pewnego czasu chodzę 3x w tyg: 1 BPU i 2 callaneticsy, ale od tego tygodnia wymieniłam callaneticsa jednego na stepa i jeszcze zamieniłam dni tak, że mam 3 z rzędu, ciekawe jak ja to przeżyje
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 18:26   #3963
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

A mi ostatnio do szczęścia niewele potrzeba Powoli się leczę z nałogu, co nie znaczy , że nic mnie nie kusi. W najbliższym czasie chce zainwestować w Effaclar A.I. , coś mocniejszego pod oczy i coś z wit. C. Dziś odpadł filtr kupiony po bajecznej cenie
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 18:42   #3964
rzyrafka
Zakorzenienie

użyłam dziś na dzień tej lipidowej Ziaji HLC, stwierdziłam, że i tak gorzej się świecić nie będę niż to ma miejsce zwykle i co? i jets naprawdę nieźle a do tego podkład nagle jest żółciejszy niż zwykle (nie ciemniejszy) Ale jeszcze w zachwyt nie wpadam, poczekam czy mnie zapcha

No i złe wieści z Wrocka- Agnieska obleciała Trolle i nie ma bluzki dla mnie
Kto mi jeszcze pomoże?
Stary 2008-04-07, 18:55   #3965
isa666
Zakorzenienie

Ja sobie właśnie zastosowałam kremowy peeling Garnier i mam taką gładką buźkę Znów łykam cynk, za jakieś 2 tygodnie powinnam wrócić z cerą do normy(mam nadzieję ).
Mi w czasie choroby dlatego się pojawiły nowe wypryski, że w nocy się bardzo pociłam a ja się pocę jak smok i także twarz całą miałam mokrą i powyskakiwały mi jakieś grudy
Stary 2008-04-07, 20:57   #3966
rzyrafka
Zakorzenienie

ja też kupiłam ten peeling ael nei używam, za ostre są te drobiny i rozdrażniały mi twarz - nabawiłam się kilku ropnych pryszczy, co mi się od dawna nie zdarzyło najlepszy peeling do mojej twarzy to proszek Oriflame jednak
Stary 2008-04-07, 21:02   #3967
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

tak gadacie o tych karnetach a tu mój mąż mi dziś wręcza prześliczny komplet Reeboka-spodnie i bluzeczkę . Chyba jakaś sugestia bym zaczęła cwiczyc

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 21:05   #3968
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Zlozylam zamowienie na Mazidlach i BU po czym uznalam,ze bede miala juz wszystko co chce skusze sie jeszcze na jakis filtr z nowosci i to tyle,reszta zakupow to bielizna/buty i takie tam

Z cera mam spokoj a szczegolna poprawe zauwazylam jak odstawilam gromadke kosmetykow aptecznych i nie tylko w formie gotowcow;zakonczyly sie odwieczne problemy z nawilzeniem itd. jedyne co mnie neka to podraznienia wywolane przez "cos" ale to jest do opanowania
Stary 2008-04-07, 21:28   #3969
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

No i złe wieści z Wrocka- Agnieska obleciała Trolle i nie ma bluzki dla mnie
Kto mi jeszcze pomoże?
Aż taka bohaterska nie byłam - wpadłam do jednego, a tam pani obdzwoniła jeszcze pozostałe dwa ale sama nawet nie wiedziała kiedy się spodziewać dostawy

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Zlozylam zamowienie na Mazidlach i BU po czym uznalam,ze bede miala juz wszystko co chce skusze sie jeszcze na jakis filtr z nowosci i to tyle,reszta zakupow to bielizna/buty i takie tam
Ja kliknęłam nowość od Vichy - spf 50 która ma matowić zobaczymy jak będzie w praktyce.

Osobom poszukującym kosmetyków do włosów - w Sephorze znów promocja na Fekkai, drugi produkt za złotówkę ja dostałam zlecenie od bratowej na szampon+odżywkę z shea, a sama wzięłam szampon dla wrażliwców i odżywkę z proteinami. Inaczej bym się na te kosmetyki nie skusiła - aż taka rąbnięta nie jestem żeby na swoje bezproblemowe włosy wydawać po 100zł za kosmetyk
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 21:37   #3970
zizou
Zakorzenienie

aga o dzieki Ci nie wiesz do kiedy? w srode dopiero polece. jutro bede nadrabiac zaleglosci w pracy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 22:24   #3971
agnieska
Zakorzenienie

Z tego co wiem to do 14 kwietnia ja chyba jeszcze jutro mamę namówię na wizytę w Sephorze, może seria z octem jabłkowym? I krem wygładzająco-nabłyszczający, ma świetną opinię na KWC (choć po samej lekturze składu stwierdziłam, że mam dużo takich )
Stary 2008-04-07, 22:27   #3972
zizou
Zakorzenienie

czyli jeszcze troche czasu tez skorzystam ze dwa razy conajmniej
Stary 2008-04-07, 22:49   #3973
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jeszcze troche czasu tez skorzystam ze dwa razy conajmniej
Ja za to dzielnie opieram się kliknięciu Lavaerde - nie ma bata, muszę zużyć to co mam bo wyschnie gdy wrócę do Logony i poznam Lotos
Stary 2008-04-07, 22:50   #3974
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Aż taka bohaterska nie byłam - wpadłam do jednego, a tam pani obdzwoniła jeszcze pozostałe dwa
Ja wiem, chciałam Cię tu z lepszej perspektywy przedstawić
Stary 2008-04-08, 09:16   #3975
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja za to dzielnie opieram się kliknięciu Lavaerde - nie ma bata, muszę zużyć to co mam bo wyschnie gdy wrócę do Logony i poznam Lotos
u mnie glinki ida jak woda, no ale nakladam je na doslownie wszystko - doprowadzily skore glowy do porzadku, bo znow cos tam zaczelo sie dziac [stresy i takie tam powoduja u mnie masakryczne wysuszenie skory glowy, ta swedzi i peka, nawet dermatolog nie potrafila tego wytlumaczyc, teraz mam wzgledny spokoj jak naladuje na leb paczuli i troche z nia posiedze; na szczescie na wlosach zapach paczuli-smierdziuli nie trzyma sie dlugo, szybko sie ulatnia a wlosy sa miekkie, blyszczace i zdrowe a skora nie swedzi i nie piecze ].

a do twarzy to ostatnio tylko lotos - jest genialna
Stary 2008-04-08, 09:24   #3976
isa666
Zakorzenienie

Mam nawrót choroby Już się dobrze czułam wczoraj a tej nocy się obudziłam z zatkanym nosem i katarem cieknącym A nigdzie nie wychodziłam w domu od soboty Głowę mam ciężką, bo zatoki zatkane Ech...

-----------

Ja sobie czekam do czwartku na sms od kuzynki, która jest fryzjerką, czy będą moje maski do włosów L`Oreal Professionel, bo zamówiłam u takiego gościa, który jej dostarcza kosmetyki. Mam nadzieję, że będą, bo muszę moje kłaczki nieco odżywić
Stary 2008-04-08, 11:40   #3977
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
skąd wiesz ze deska, może Ciebie też deformują lata w źle dopasowanych stanikach? Jakie masz wymiary Olu? Pod biustem ściśliwie na wydechu, w biuście luźno, najlepiej na miękki stanik
Cytat:
Właśnie, właśnie, Aga dobrze prawi, true zmierz się koniecznie porządnie i wrzuć ten wynik choćby tu albo podaj na Lobby Małobiuściastych na gazecie, to Ci dziewczyny pomogą dobrać właściwy rozmiar.
Dziękuję dziewczyny za wiarę w moje mini cycki faktycznie muszę się zmierzyć dokładnie, dziękuję za namiary
Cytat:
u mnie glinki ida jak woda, no ale nakladam je na doslownie wszystko - doprowadzily skore glowy do porzadku, bo znow cos tam zaczelo sie dziac [stresy i takie tam powoduja u mnie masakryczne wysuszenie skory glowy, ta swedzi i peka, nawet dermatolog nie potrafila tego wytlumaczyc, teraz mam wzgledny spokoj jak naladuje na leb paczuli i troche z nia posiedze; na szczescie na wlosach zapach paczuli-smierdziuli nie trzyma sie dlugo, szybko sie ulatnia a wlosy sa miekkie, blyszczace i zdrowe a skora nie swedzi i nie piecze ].

a do twarzy to ostatnio tylko lotos - jest genialna
Ooo, a możesz mi ciut dokładniej napsać co i jak ta te skórę głowy? Mój TZ ma podobny problem, nie moge go wygonić do dermatologa, to może chociaz uda mi się go glinką na łeb zaatakować I powiem żeby sobie zamówił ten szampon z Mydlnicy co Asia polecała

W ramach wiosennej odnowy mnie naszło na rower tzn dopiero muszę go kupić i zamierzam jeździć na nim do pracy (TZ uważa, że do pierwszego deszczu) i w weekendy. Marzy mi się taki "holenderski" z koszyczkiem z przodu
Rzyrafko, ja niestety nie dotarał do Trolla w weekend

----
Wczoraj uzyłam pierwszy raz do zmycia makijażu Oliwki hydrofilnej z serii profesjonalnej i musze powiedzić, że jestem zachwycona! Delikatny demakijaż, żadnego szczypania, zaczerwienienia oczu, nawilżona skóra bez ciena ściągnięcia-bomba!
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 13:25   #3978
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Ooo, a możesz mi ciut dokładniej napsać co i jak ta te skórę głowy? Mój TZ ma podobny problem, nie moge go wygonić do dermatologa, to może chociaz uda mi się go glinką na łeb zaatakować I powiem żeby sobie zamówił ten szampon z Mydlnicy co Asia polecała
true ja po prostu nakladam to bloto na skore glowy, masuje, masuje, wcieram i zostawiam na jakies 15 minut nie ma obaw, ze zaschnie bo wlosy mokre naprawde pomaga wazne, zeby dobrze splukac
Stary 2008-04-08, 13:34   #3979
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
true ja po prostu nakladam to bloto na skore glowy, masuje, masuje, wcieram i zostawiam na jakies 15 minut nie ma obaw, ze zaschnie bo wlosy mokre naprawde pomaga wazne, zeby dobrze splukac
A mozesz mi dokładnie pokazać paluchem, która to glinka
Stary 2008-04-08, 13:40   #3980
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A mozesz mi dokładnie pokazać paluchem, która to glinka
o ta (klik!)
Stary 2008-04-08, 13:57   #3981
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie dzieki!
Stary 2008-04-08, 15:24   #3982
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie dzieki!
nmzc

pamietacie loda 'kaktus'? blyszczyk JT dragee ma wlasnie zapach i smak tegoz kaktusa ilekroc sie nim wysmaruje to mam wrazenie, ze zaraz mi te kaktusowe strzelajace drobinki zaczna pykac na wargach

nie wiem, czy go jeszcze [tego loda] produkuja, az poszukam bo mi sie zachcialo
Stary 2008-04-08, 15:33   #3983
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny jutro o 9 mam rozmowę o pracę! Normalnie jestem w szoku Pozytywnym oczywiście Praca w sprzedaży w okolicach Tesco, więc blisko bym miała do domu
Stresuję się, ale staram myśleć pozytywnie. Zobaczymy co mi zapropoują i czy coś z tego będzie
Stary 2008-04-08, 15:38   #3984
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
pamietacie loda 'kaktus'? blyszczyk JT dragee ma wlasnie zapach i smak tegoz kaktusa ilekroc sie nim wysmaruje to mam wrazenie, ze zaraz mi te kaktusowe strzelajace drobinki zaczna pykac na wargach

nie wiem, czy go jeszcze [tego loda] produkuja, az poszukam bo mi sie zachcialo
kiedyś namiętnie się nimi zajadałam
zapach i smak taki? a wcale (odkąd mu się oparłam) nie chciałam mieć tego błyszczydła już chcę

chyba produkują przynajmniej w zeszłe wakacje były

Ziz, od 3 dni mamy nową wizażankę o nicku "lilzizou"
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2008-04-08 o 16:34
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 17:53   #3985
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam dziewczęta Ostatnio mnie nie było (małe kłopoty z internetem), ale podczytałam już chyba wszystkie zaległości. A w tym miesiącu nie kupiłam jeszcze nic z kosmetyków.

Za to dzisiaj w ostatniej chwili uświadomiłam sobie, że za 2 dni kończy mi się umowa z Orange i teraz muszę szybko wybrać telefon i biec jutro do salonu przedłużyć. Dobrze, że sprawdziłam dzisiaj datę na starej umowie, a nie wpadłam na to np. za 3 dni.

Tylko że kompletnie nie znam się na telefonach.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 18:31   #3986
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko, ja niestety nie dotarał do Trolla w weekend

----
Wczoraj uzyłam pierwszy raz do zmycia makijażu Oliwki hydrofilnej z serii profesjonalnej i musze powiedzić, że jestem zachwycona! Delikatny demakijaż, żadnego szczypania, zaczerwienienia oczu, nawilżona skóra bez ciena ściągnięcia-bomba!
Jakbyś jeszcze była w okolicach sklepu to zajrzyj
a jakiej firmy ta oliwka?
Stary 2008-04-08, 19:00   #3987
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jutro o 9 mam rozmowę o pracę! Normalnie jestem w szoku Pozytywnym oczywiście Praca w sprzedaży w okolicach Tesco, więc blisko bym miała do domu
Stresuję się, ale staram myśleć pozytywnie. Zobaczymy co mi zapropoują i czy coś z tego będzie
Gratuluje

Ja byłam dzisiaj na rozmowie, ale nie przyjme oferty Praca jako doradca finasowy czyli wciskanie ludziom ubezpieczeń, funduszy emerytalnych, inwestycyjnych

Nie podoba mi sie taka praca bo sama nie lubię jak ktoś dzwoni do mnie i namawia do czegoś

Weszłam na maila a tam kolejna oferta wysłana przez pracodawce, ale ... równiez jako doradca finansowy czy u mnie naprawde nie ma innej pracy niż doradca finansowy (i inne "na telefon" ) lub przedstawiciel handlowy (tych ofert jest na pęczki).

Kupiłam wczoraj żel Palmolive z bambusem za .. 2,70 w rossmannie w ofercie na "do widzenia". jak tu nie wziąć?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-04-08 o 19:25
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 19:23   #3988
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Ktoś ostatnio szukał rozkloszowanej mini trafiłam dzisiaj na taką w bon prix (na wykładzie przeglądałam ), były różne kolory

a propos, jest tu ktoś z Kalisza? Podobno są tam sklepy Bon Prix i Quelle i jest tam dużo taniej niż w katalogach Prawda to?
Stary 2008-04-08, 19:40   #3989
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Tylko że kompletnie nie znam się na telefonach.
a jakie masz do wyboru i na czym ci konkretnie zalezy [aparat, mp3 i inne szmery bajery]?
Stary 2008-04-08, 19:47   #3990
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Dawno mnie tu nie było
I może dlatego tak dobrze mi idzie odwyk - już 2,5 tygodnia bez nowych kosmetyków
Za to wydaje na co innego, hehe.

I widzę, że wątek zmierza w kierunku fitnessowym - i dobrze, w sam raz na wiosnę. Dołączam do grupy fitnessującej - już kończę drugi miesiąc. W życiu jeszcze tak długo na fitness nie chodziłam

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości