|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja II
hej, ja na obiad miałam gołąbki. Zjadłam dwa, pyszne były. Teraz siedzę i czekam aż TŻ wróci z pracy, a potem jedziemy z tatą odwiedzić mamę w Ochojcu. U nas słonko nawet świeci i nie jest zbyt zimno.
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
haha.... wlasnie odkrylam super podjadacz
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja dzisiaj weszlam na wagę i jest pół kg mniej niby nie duzo ale zawsze coś ![]() Wiecie co, 3 supermarkety dzisiaj przeszłam i nigdzie nie było twisterków był tylko w go sporcie ale za 50 zł....;/ ehhhh
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak chciałam kupić twister to tez nie mogłam na niego trafić dlatego zamówiłam na allegro, wiem że w markecie wyszło by mi taniej no ale w porównaniu ze sklepem sportowym to i tak byłam duzo do przodu
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w czasie nauki też zawsze muszę mieć coś do chrupania pod ręką...a sałata to zdrowa i niekaloryczna przekąska! dzięki za pomysł, dam znać czy sprawdzi się też u mnie
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czekam na obiadek będzie danie na parze :pierś z kurczaka z warzywami i ryż brązowy
no i dziś poćwiczyłam troszkę 1000 steperków i 15 min brzuszków z tą babką no i wieczorem aerobik,więc mam już trochę mniejsze wyrzuty sumienia trzeba iść dalej i kontrolować się |
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bedę dopiero ćwiczyć jak mąż wróci i zajmie się małym |
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
[quote=pati22letnia;716050 0]Hej. Dziewczyny które ćwiczą na steperze,chciałam zapytać na jakim obciążeniu ćwiczycie -czy macie tak ustawiony steper że macie większy zakres ruchu czyli steper ustawiony na najwyższym poziomie i dość ciężko się wciska pedały czy odwrotnie że macie mniejszy zakres ruchu i robi się trochę lżej??Pytam bo ja mam ustawione tak trochę mniej niż połowa i zastanawiam się czy nie zwiększyć trochę tego żeby ten steper przynosił jeszcze lepsze korzyści chociaż boję się żeby mi się za bardzo łydki nie rozbudowały.
Odpowie mi ktoś |
|
|
|
#129 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=pati22letnia;716288 6]
Cytat:
Jedno jest pewne jeżeli chcemy schudnąć to lekkie obciążenie a jeżeli rozbudować mieśnie to wtedy wieksze obciążenie. Tak samo jest z rowerkiem. Żeby łydki się nie rozbudowały to po stepperku porozciagaj troche nóżki, ja po skakance tez się rozciagam |
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja po weekendzie mam też wyrzuty sumienia i musze sie brać ostro za siebie, koniec z tymi wpadkami!!!! dzisiaj basenik i pewnie skakanke też zalicze spodobała mi się ![]() Mój steperek nie ma żadnej regulacji |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też nie ma. Kiedy zaczynam ćwiczyć i jest nie rozruszany chodzi cieżej trochę niż kiedy kończę ćwiczenia.
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, mozna sie przylaczyc?
Musze znowu sie za siebie wziasc bo mi przybylo tu i tam ![]() Chyba ciuchy mi sie w praniu wstapily, hahahahha No nic, walke czas zaczac ![]() A |
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
kazdy może sie przyłączyc tylko ze my jesteśmy bardzo zazdrosne i lubimy wierne nam osóbki
![]() Jeśli przyżekasz nam wierność to jak najbardziej zapraszamy ![]() podaj swoje pomiary, naniesiemy Cie na listę, i potem to juz z górki. |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Kasiu ale Ty zaborcza jesteś
w końcu u mnie słonko wyszło bo pogoda była straszna- wiało i padało.....Widziałyście co się dzeje w szczecinie?? Kataklizm normalnie....
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz teraz z czytaniem nie nadążam- nie ma mnie na wizażu kilka godzin a tu już 3 strony namachane
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
predkość pisania wprost proporcjonalna do zrzucania
![]() kilogramów oczywiście
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Z początkiem kwietnia przybyło znacznie dziewczyn na wątkach dietetycznych. Zimą nie ma tutaj takiej rotacji. Ja naszczęście nie zmarnowałam zimy i teraz jestem spokojniejsza przed latem niż w zeszłym roku. Już doczekać się nie mogę jak kupię sobie nowy kostium na plażę. I jak będzie gorąco i jak będziemy z Tżem rozkładać na trawie koc, spacerować po piasku i jeździć na wycieczki rowerowe za miasto, jak w zeszłym roku. Ups rozmarzyłam się.
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() U mnie z dietka tak sobie kurcze no..a z cwiczeniami no mam dobre checi a znow mnie kregoslup boli Od przyszlego tyg.przeprosze sie z plytka z fitnessem i zaczne cwiczyc:PMialam sie zwazyc,ale normalnie sie boje na wage wejsc...boje sie ze zobacze kg wiecej...
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Pati! Nie patrz na wagę. Zważ się dopiero jak zauważysz po ubraniach, że są luźniejsze. Po co się stresować wagą?
Ja z moim kręgosłupem mam już o tyle dobrze, że jest usztywniony na zawsze i nie ma prawa mnie boleć chyba żebym się zgięła gwałtownie czy coś ale ćwiczę raczej bezpiecznie.
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
nie wejdę na wagę z tydzień żeby sie nie dołować
wczoraj pojeździłam na rowerku pół godziny szybkim tempem i 23 A6W z dietka różnie nie jest źle....nie objadam sie, ale też nie dietkuję jakoś rygorystycznie, poprostu ograniczam ...dzisiaj skusiłam sie na kawałek pizzy, kupiłam rodzince a głównie córce bo pisała dzisiaj test po podstawówcea w tym momencie dostałam do wyboru Aero lub Prince-polo i grzecznie podziękowałam zresztą nie ciągnie mnie do słodyczy chyba że przed @ , ale wtedy to zjadam wszystko co nie ucieka a jest zjadalne hahahah
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Laski
musze przyznac, ze dzis czuje sie padnieta troche o 17 wrocilam z pracy, musialam sie niezle nawyginac dzis przez 8 godzin co do rowerka porannego - pojezdzilam tylko 15 min, w sumie moglam calkiem sobie darowac. nogi mialam takie troche zmeczone po wczorajszym lazeniu i bieganiu, no i wstalam troche za pozno zeby pojezdzic 30 min no ale mniejsza o to, bynajmniej dzis juz nie planuje zadnych aktywnosci, bede sie lenic a co hehe najchetniej juz bym poszla spac...jutro znowu wroce pewnie okolo 16 niezle sie dzis rozpisalyscie, mialam co czytac jak wrocilam
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#143 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry po raz kolejny
![]() ja po basenie dostalam takiego powera, że wróciłam do domu i zrobiłam 100 na agrafce, nie wiem ile normalnie powinno się robić :| ale stwierdziłam że na początek mi wystarczy, w sumie to już nie dałam rady więcej potem 2,5 minute na twisterze, nie wiem czy dobrze to robie, ale brzuch mnie boli jeszcze i czuję mięśnie więc chyba ok no i ćwiczenia z hantlami na ręce, też już czuję. zaraz porobię brzuszki jeszcze i będzie zaliczony 1 dzień prawdziwych ćwiczeń ![]() aha, nie pamiętam czy pisałam ale kupiłam te tabletki Slim Figura - etap 1 no i biore, zobaczymy, jak będzie. Biorę już 4 dzień chyba i jakoś tak nie ciągnie mnie do słodyczy zastanawiam się czy do tabletek mogę sobie dokupić herbate i pić 1 dziennie.... piła któraś to??? Cytat:
głowa jeszcze pobolewa, siniak jest na czole, ale nie kolorowy na szczęście ( i nie widać) wszyscy się śmiali że tylko ja potrafiłam coś takiego zrobić, no ale cóż mam zezowate szczęście i muszę się do tego przyzwyczićCytat:
![]() Cytat:
a to za 19,99 wygląda dokladnie tak jak to z GO Sportu za 49,99 bo je tez ogladalam ![]() [quote=pati22letnia;716288 6] Cytat:
Cytat:
![]() hihi, mój TŻ w szczecinie i dopiero jakieś pół godziny temu do mnie zadzwonił że prąd właczyli. Na uczelni zajęć nie miał, cały dzień w akademiku siedzieli i w karty grali, normalnie nie chce sie wierzyc że odcięci od swata byli zupełnie ;-) |
|||||
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
no muszę za każdym razem jak jestem w markecie to sprawdzać czy są gdzieś te twisterki. moze w końcu trafię
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przed chwilą zjadłam obiadek.. warzywa na patelnię z ryżem brązowym.. pyszotka ![]() byłam dziś w Rossmannie i kupiłam sobie podkład do twarzy w sztyfcie Panstik z Max Factor.. niby dobry.. zobaczymy cienie do powiek, kredkę do oczu, maseczki z Perfecty "slodkie migdały z miodem" za 1,3 bardzo fajne polecam
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już dzisiaj ćwiczonka zaliczyłam
Cytat:
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
witam ponownie. Ja mam w planach dzis nic juz nie jesc, ciekawe czy mi sie uda
Wrocilam niedawno z angielskiego i najbardziej mne oslabia to, ze musze znow siasc do nauki. Ja juz chce skonczyc te studia, ale na szczescie jeszcze tylko dwa egzamy, magisterka i jestem free![]() Kurcze nie moge sie przestawic na normalne pory jedzenia, caly dzien moge nic nie jesc, nawet o tym zapominam, a wieczorem dopada mnie wielki glodek Niestety zauwazylam, ze nawet jak sie zmusze do jedzenia w ciagu dnia, to i tak wieczorem ten glodek nie znika
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
czyżbyś tak jak ja wyczaiła ją na KWC ??
![]() przed chwilą wystawiłam po raz drugi telefon na allegro i w chwilę potem napisało do mnie dwóch chłopaków.. jeden oferował 280 zł i się nie zgodziłam... za to drugi był bardziej hojny i zgodził się na 350 zł jestem zadowolona z przeprowadzonej transakcji niedługo będę mogła kupić sobie SE W580i
|
#149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
2500 -jejku to ja wymiękam....nawet nie powiem ile mi sie udaję....dziewczyny co to jest ta agrafka? własnie skonczyłam kolacyjkę- wiesniak z dżemem trusk. i kromką pełnoziarnistego chleba- ale jakos sie nie najadłam -to pewnie wina tego ze dzis ogólnie mało zjadłam, bo latałam po lekarzach z dzieciakami (jogurt naturalny z płatkami owsianymi, kilka marchewek i surówkę )-takze troszke przy mało-ale juz za późno aby nadgonic pozdrowionka czy któras z Was podjada nocą? jesli tak- to jak sobie z tym radzi aby tego nie robic?
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewuś, robisz jeszcze te koktajle z diety strukturalnej ?? bo ja własnie konsumuję ten poprawiający przemianę materii z awokado nie dosypałam tylko morszczynu bo ni mam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

ja dzisiaj weszlam na wagę i jest pół kg mniej 
był tylko w go sporcie ale za 50 zł....;/ ehhhh

przeciez wiesz ze nie 

Wrocilam niedawno z angielskiego i najbardziej mne oslabia to, ze musze znow siasc do nauki. Ja juz chce skonczyc te studia, ale na szczescie jeszcze tylko dwa egzamy, magisterka i jestem free
niedługo będę mogła kupić sobie SE W580i
2500
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55