![]() |
#721 | |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
O to to!! Bardzo dobrze, ktoś sobie jaja chyba robi takimi zasadami ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 34/40 Agatka ![]()
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie chodzi o to ze dobrze jest wietrzyć krocze bo się lepiej goi, ale ja czułam się upokorzona idąc w stronę męża do sali odwiedzin jak kaczka, dlatego teraz kiedy będzie mi wygodnie będę nosić majty. wiadomo w szpitalu te siateczkowe a w domu bawełniane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj jakiś tragiczny dzień pod względem samopoczucia fizycznego i psychicznego. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||
Wtajemniczenie
|
Ehh.. nie mogę spać
![]() Cytat:
Cytat:
talusiax33 nareszcie coś ruszyło z tą hemoglobiną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeny polozylam sie wczoraj o 21.30 i obudzilam sie z 15min temu calkowicie wyspana ![]() Co do jedzenia to ja od poczatku ciazy mam tak ze jem malo ale często a faktycznie ostatnio robie sie jeszcze szybciej glodna np zjem obiad i po godzinie juz mam ochote cos przekasic ![]() Ania to "koleżanki" nie daj sie ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#727 |
Wtajemniczenie
|
Na tvp1 o fotelikach samochodowych
![]() Dzisiaj u mnie kluski bananowe lane na mleku, pychotka! bunny to ja o 1 w nocy i też się obudziłam wyspana ![]()
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Felliciti - u mnie sen to też tragedia... ze 3-4 razy siku, a przy okazji pobudki z kilkanaście razy w nocy i szukanie dobrej pozycji
Dał mi wczoraj żołądek popalić... Syn dodatkowo kopał jak nie wiem co. Dopiero jak się trochę ogrzałam suszarką i wzięłam nospę to przeszło i zasnęłam. Teraz siedzę w wannie i będę jechać na badania krwi. Pogoda znów kiepska... Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po kawce wyruszam do Rossmanna po szumisia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#730 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A psychicznie - pewnie skutki samopoczucia fizycznego plus poczytanie w książce o porodach. Doświadczyłam typowej huśtawki emocjonalnej - nakrzyczałam na tż, że jak on mi pomoże w trakcie porodu jak nie ma o nim zielonego pojęcia, nic nie rozumie itp. Po czym poszłam do łazienki się kąpać i tak mi się go szkoda zrobiło, że biedny ma we wtorek ważny egzamin, stresuje się, a ja mu jeszcze dokładam. I poleciałam ze łzami w oczach go utulić i przeprosić, a on zdezorientowany biedny nie wie o co chodzi, bo ja taka skłonna do przepraszania nie jestem za bardzo ![]() W nocy po tych wszystkich wrażeniach na dokładkę śniło mi się, że nie mogę spać tylko muszę pilnować brzucha, bo jacyś ludzie chodzą, robią cc podczas snu i zabierają dziecko ![]() Także dziś musi być tylko lepiej! Po takim dniu jak wczoraj chyba nie będzie to trudne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też jadę dziś na badania, ale poczekam gdzieś do 9, żeby nie stać w kolejkach. Nie wiem, jak ja wytrzymam tyle bez jedzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
ski
|
Faliciti, daj znać jak szumiś ☺ też mnie korci
Cała noc przespana, jak dobrze ☺ dziś wizytuje ☺☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
happiness oj, zgaga i inne dolegliwości potrafią rozwalić cały dzień.. Oby dzisiaj było już lepiej
![]() kiwaczka powodzenia na wizycie ![]()
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Happiness - to prawdziwa huśtawka emocji u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Taka moja kulinarna twórczość
![]() - banan; - jajko; - ok. 5 płaskich łyżek mąki (u mnie ryżowa, wg. mnie najlepsze na niej wychodzą); - dodatki (cynamon, miód, bakalie, whatever ![]() Banana rozgnieść z jajkiem, dodać mąki, dodatki i "kłaść" łyżeczką na gotujące mleko ![]()
![]() |
#735 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczęta!
Ja miałam wczoraj mega intensywny dzień, wyszłam z domu o 10.30, wróciłam o 17.30. Miałam jedno spotkanie służbowe, później poszłam na obiad na chinkali (pyszne - a propos kuchni gruzińskiej się wstrzeliłam), następnie pojechałam obejrzeć wózki na drugi koniec miasta (Xlander X move wygrywa na razie konkurencję), później miałam jeszcze 3 spotkania. Dotarłam do domu, zjedliśmy obiad i na 19.30 pojechaliśmy do teatru. Spektakl trwał 3 godz. bez przerwy. W domu byliśmy o 23. Jestem w szoku, że mam tyle energii!!! Oczywiście po powrocie padłam, ale cały dzień naprawdę byłam w formie i poruszałam się komunikacją miejską oraz chodziłam. ![]() Ciąża jest dla mnie łaskawa! Cytat:
http://www.srokao.pl/2012/10/analiza...molienty.html# Floslek For Baby. Ja się skłaniam ku emolientom jednak, ale zobaczymy. Cytat:
![]() Gornek, co za huśtawka decyzyjna ad. mieszkania, niech sobie to rozważą i Ci powiedzą ostatecznie, a nie męczą przemyśleniami... Cytat:
![]() Cytat:
Ja robię dziś dzień prania i ogarniania: - zmieniam pościel, - wstawiam pranie, - zakupy i dobry obiad, - piekę ciasto, - myję lodówkę, - ogarniam 1 szafę z ubraniami. Cytat:
![]() Cytat:
A czy możesz to jakoś powiązać z trybem dnia, swoją aktywnością? Czy stało się to znienacka bez zapowiedzi? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tu na samym dole są informacje na temat tej "usługi": http://www.mjakmama24.pl/porod/porod...,544_7255.html |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na szczęście to był jeden taki najgorszy dzień przez całą ciążę, zazwyczaj jest lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za artykuł! Dużo tych wizyt, nawet nie miałam o tym pojęcia. Dobrze wiedzieć, chyba skorzystam, skoro nie wyszło ze szkołą rodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez happiness__ Czas edycji: 2017-03-10 o 07:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Co za okres, dziewczyny. Wczoraj przeczytalam posta Marty, odpisalam, a zaraz babka meza wolala, ze potrzebuje pomocy. Miala duze cisnienie, zle sie czula i chciala jechac na IP. Ostatecznie zadzwonilismy po pogotowie, jakims cudem przyjechali. Namierzyli babce 200/100, podali leki i jak spadlo to pojechali.
Mlody z nerwow czkal, wiercil sie na dole, mnie brzuch ciagnal. Jak pojechali to zjadlam jablko, bo glodna bylam. Zaraz sama skurczy dostalam i wyladowalam w wc. W nocy maz z babka na IP pojechal, ale tam miala cisnienie dobre. A dzis z samego rana do przychodni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-03-10 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Kurde dziewczyny skonczyl mi sie euthyrox a byłam pewna ze mam jeden listek. Do wizyty zostalo cztery dni. W sumie nie mam gdzie zalatwic, ale chyba cztertly dni to za duża przerwa?
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
No wiec tak wrocilam wlasnie z wizyty. I z cukrem powiedziala ze mam najprawdopodobniej za dlugie przerwy nocne i mam dodac jeszcze jeden wieczorny posilek. I reszte konsultowac z diabetologiem. A na cisnienie przepisala mi depegyt 3 razy dziennie i kontrolowac cisnienienie. Wiec ogolnie mnie uspokoila.
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
Fartuch troche dlugo, ale mi siecraz zdarzylo jak pojechalam do innego miasta na poczatku ciazy i zapombialam. Moze jakas dziewczyna jest z Twojego miasta i ma..?
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam 70 letnia sasiadke za sciana moze jeszcze może wystawiać recepty. Jeszcze wchodzi w gre moja kuzynka. Kurde jaka gapa ze mnie, bylam pewna ze mam jeszcze zapas.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
ski
|
Fartuch, mnie raz tygodnia zabrakło i poprostu nie brałam. Bo żeby lekarz rodzinny Ci euthyrox przepisał musisz mieć zaświadczenie że bierzesz ten lek. Bo byłam się pytać w mojej przychodni i bez tego lekarstw na receptę Ci nie przepiszą
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
ski
|
U mnie to nie przeszło ale spróbuj, kazdy lekarz jest inny. Ale co racja to racja.. przepiszą lek na receptę a nie wiadomo czy na pewno będzie użyty zgodnie z przydatnością
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Staram się nie przemęczać, wczoraj tylko byłam na krótkich zakupach w biedrze, więc nie mogę tego powiązać z moją aktywnością. Za to z aktywnością dziecka owszem. Zjadłam trochę lodów i oszalał, przez godzinę non stop się ruszał i czułam już twardnienie brzucha od tego, a później przyszły skurcze. Kiwaczka i reszta dziewczyn: Powodzenia na wizycie ![]() A teraz i ja sprawdzę moje majty ![]() Z Canpola mam wielorazowe L/XL, Jednorazowe z Canpola też mam,ale na te narzekała koleżanka bo nie są siateczkowe rozmiar XL, I wielorazowe z Seni, tańsze od canpola, a bardzo chwalone przez znajome. Te z canpola takie małe się wydają ![]() Czy po wyjściu ze szpitala nadal używa się tych siatkowych majtek? I podkładów? Bo mam dwa opakowania i nie wiem czy to nie za mało. Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2017-03-10 o 08:59 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.