![]() |
#1951 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
myk bardzo bardzo mi przykro. Trzymaj się, przesyłam mnóstwo ciepłych myśli
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1952 |
Zadomowienie
|
Miałam Wam opisać wczorajszy Dzień Kobiet, ale...MYK bardzo mi przykro. Zastanawiam się dlaczego tak się dzieje??? Nie znam słów na pocieszenie, pewnie i tak takich nie ma. Ściskam Cię mocno, jestem z Tobą całym sercem.
![]()
#1953 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam Dziewczyny za dobre słowa. Jest ciężko. Spadło to na nas jak grom z jasnego nieba, bez ostrzeżenia. Nasze dziecko nie żyje, a ja mam wciąż dolegliwości ciążowe, podobno tak może być, wciąż jest wysokie stężenie hormonu...
Za moment wychodzę na badania beta hcg, ale to będzie tylko formalność. W poniedziałek szpital, zabieg... jeszcze do mnie nie do końca dociera ta diagnoza, wszystko było dobrze, wyniki idealne. Ah. W cud już nie wierzę, sama widziałam, że serduszko nie bije... Mąż płakał jak małe dziecko, dobrze, że go mam. Byliśmy tak blisko drugiego trymestru, ale się nie udało. W każdym razie życzę Wam, aby u Was było wszystko dobrze, niech każda z Was donosi zdrowe dzieciątko. Pewnie będę Was podczytywać, ale trochę później, bo na razie moja psychika jest strasznie słaba. Wszystko doprowadza mnie do płaczu. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki! Trzymajcie się.
![]() |
#1954 |
Konto usunięte
|
Trzymaj się kochana, powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Raczkowanie
|
Myk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
Myk sprawdź pw
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Raczkowanie
|
Myk- tak bardzo Ci współczuję, życie jest przewrotne
![]() 3maj się, mam nadzieję, że zajrzysz do Nas jeszcze nie raz i za jakiś czas znów będziemy mogły podzielić się szczęściem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Myk, Kochana trzymaj się dzielnie
![]() ![]() Edytowane przez Neocleo Czas edycji: 2017-03-09 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem co czujesz... 2 lata temu spotkało mnie to samo ...dlatego tak sie teraz boje...jedyne co Ci moge poradzić to: czas,czas,czas.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, co przezywasz kochana w tamtym roku miałam to samo ....bylo ciezko ...wyszłam z tego...znowu jestem w ciąży....wprawdzie obawy są wiadomo...dopiero 11tc wg usg.... Wierzę że wszytko skończy się dobrze mimo złych doświadczeń Kochana, życzę CI szybkiego powrotu do zdrowia...psychicznego... zebys się uspokoila i zaczęła nowe starania kiedy będziesz na to gotowa Gdybyś chciała pogadać na priv to napisz bo wiem co czujesz...dobre słowo mogę przelać do Ciebie chociaż Uwierz że po burzy wychodzi słońce...jesCze to słoneczko zaswieci dla Ciebie Trzymaj się Całuski Edytowane przez alla83 Czas edycji: 2017-03-09 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
Myk.. jest nas tu naprawdę wiele po podobnych przeżyciach. Koszmar
![]() ![]() I nie daj się zbyć lekarzom, że czasami tak się zdarza. Mój pierwszy gin po poronieniu stwierdził.. cóż bywa tak czasami.. Dopiero po 3 ewentualnie 2 razie diagnostyka. Zmieniłam lekarza(też na NFZ|) zlecił masę badań. U mnie prolaktyna po obciążeniu wyszła mega przekroczenie ok 35razy. Lekarz stwierdził, że to mogło ale nie musiało byc przyczyną. Ale czulam sie bezpieczniej pod jego opieką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak już pisały dziewczyny, po każdej burzy wychodzi słońce. Jeszcze będziesz trzymała w rękach swojego maluszka. Tulę Cię bardzo mocno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
Myk to straszne co piszesz
![]() ![]()
#1965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też trzęsę..Myślałam że na tym etapie już można odetchnąć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Rozeznanie
|
Myk
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Magda ;)
|
Cześć dziewczyny
![]() W poniedziałek mam wizytę u endokrynologa i musiałam powtórzyć tsh i zrobić badanie anty-tpo na potwierdzenie hashimoto. I jestem zadowolona, bo dostałam wynik i tsh pięknie mi spadło z 10,11 na 1,39, a hashimoto wyszło ujemne ![]() Myk kochana dobrze, że masz męża który Cię wspiera, jakoś nie dociera do mnie co się stało ![]() ![]() Jestem z Tobą myślami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Raczkowanie
|
Ja kiepsko, choć to może dlatego że chodzę spać o 22. W nocy minimum 2 razy siku, a o 6 jestem rześka jak skowronek. I pomyśleć, że jeszcze kilka tygodni temu nie mogłam się zwlec z łózka do pracy, a teraz kiedy mogę pospać to mi się nie chce...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
ja może i śpię dobrze, ale nie mogę rano wstać... Po prostu katorgą jest dla mnie zwleczenie się do pracy rano... nieprzytomna jestem co najmniej do 10 !
#1971 |
Magda ;)
|
Napadłam na lumpa kupiłam worek ciuszków dla dzidzi, takie cudowności były
![]() A od dzisiaj w Rossmanie też są szumisie, pieluszki, kołderki. Podjechałam tam, ale nie było gdzie zaparkować, zaraz chyba wyruszę do drugiego ![]() Kupiłam sobie kawę karmelową, bo ostatnio tylko zbożową piłam, a tak miałam ochotę na tą ![]() Ja śpię dobrze, kiedyś miałam problem z zasypianiem, a teraz zasypiam od razu i śpię do 8-9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Magda ;)
|
Byłam w rossmanie
![]() Zastanawiałam się jeszcze nad szumisiem, ale chyba wolalabym ten z sensorem płaczu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
blond princeska - super zakupy
![]() dostałam wypłatę i to dużo za mało:/ napisałam do firmy o co chodzi.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() podobno jeżeli ZUS Ci wypłaca pieniądze to oni mogą wypłacić od początku l4, czyli np. od 15 do końca miesiąca, a potem dostaniesz resztę. Nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, ale ogólnie jest tak, że oni mogą to podzielić na kilka przelewów. Więc jeżeli przelew był z ZUSu to z nimi się kontaktuj, firma raczej nie ma na to wpływu. Ja wczoraj dostałam przelew, ale od firmy bo zatrudnia ona ponad 20 osób i mniej więcej zgadza mi się z tym co sama sobie wyliczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Magda ;)
|
Cytat:
I teraz nie wiem też, bo miałam multisporta z którego zrezygnowałam w styczniu (miesiąc wypowiedzenia, karta ważna do 15 lutego) więc nie wiem czy mi jeszcze za to 100 zł nie pobrali. I nie wiem czy mam liczyć do średniej kwotę jaką dostawałam na konto czyli po odjęciu tej karty multisport czy kwoty bez potrąceń, zawsze to by była stówka więcej ![]() Daj znać jak się czegoś dowiesz ![]() Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2017-03-10 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Zakorzenienie
|
a wiecie może z ilu miesięcy jest brana średnia do wypłaty na L4 ?
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Ja gdzieś czytałam że ciążowe L4 jest liczone także w weekendy, więc nie wiem... Słyszałam tylko.
![]() |
#1978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z 12 miesięcy. Ja miałam tak, że pracowałam 8 miesięcy, po 6 miesiącach dostałam podwyżkę i co miesiąc miałam premię. Licząc kwotę z przed podwyżki i bez premii to dostałam mimo wszystko 200 zł mniej niż jakakolwiek moja podstawa. blondprinceska z tego co się dowiadywałam to liczą całość nie ważne są potrącenia - ja tez je miałam, bo potrącali mi ubezpieczenie grupowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym kraju trzeba walczyć o swoje ![]() A, zwolnienie jest liczone za każdy dzień, czyli będzie różniło się w zaleznosci od miesiąca. Blond_princesska sliczna pościel ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja pracuje już ponad 2 lata, ale na umowe o prace pracuje od sierpnia 2016. To liczy się tylko umowa o prace? co do zakupów - więcej moja mama już spioszków i zabawek kupuje ![]() ![]()
moje pazury ![]() "A kiedy wredny los daje w kość, ciągły pech, mamy dość, pora by powiedzieć już STOP." ![]() Edytowane przez ZawszeJestemSoba Czas edycji: 2017-03-10 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.