![]() |
#1021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Mi się tylko termometry rtęciowe sprawdzały. Wszystkie elektroniczne pokazują zawsze mniej. Też będę musiała jakiś kupić dla dzieci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Smaczne bylo? Troszke sie ciagle obawiam, ze im dalej w ciaze tym gorzej bedzie z wynikami. Z Adaskiem mialam diete od ok 28tc i nawet owoce musialam odstawic wszystkie:/ jesli teraz tak bedzie przez te letnie miesiace chyba nie dam rady. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Rozeznanie
|
90 na czczo, 140 po posiłku, ale raczej mam do 120. Zrobiłam murzynka i smakował jal milion dolarów 😀
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest tak ze kładą raz na miesiąc na 4 dni do szpitala na kontrolę cukrów. Nie chce tż'ta i młodego zostawiać.... ehhh oby mi wyniki nie szalały. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Ja po posiłku musze mieć do 120. I w sumie w poprzedniej ciąży mi to die utrzymywało. Na czczo mam cały czas w granicach 94.... ale powoli coraz niższe. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Często go używałam - ostatnio zapasy mi się skończyły i musze kupić. Po sobie jednak wiem ze mąka mi cukier podnosi. Pieczywo tylko z jednej piekarni moglam w ciazy z Grześkiem jeść i mi cukru nie podnosiło. Dodam że piekarnia 50 km ode mnie ![]() Bo chlebki ig mi nie smakują a ciemne pieczywo w późniejszej ciąży mi cukier podnosiło bardzo. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1030 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() z powodu lenia zdjec mi sie nie chce, ale wczoraj kupilam takie: http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress tyle ze mi sa lekko nad kolano, a nie takie mini ![]()
![]() |
#1031 |
Rozeznanie
|
Mi cukier podnoszą w sumie słodycze i słodkie napoje, resztę jem w miarę normalnie i wyniki spoko. A po lodzie np miałam 101
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
A ja jeszcze nie miałam krzywej cukrowej.Pewnie dostanę zalecenie na następnej wizycie. Ma któraś z Was taki dziwnymetaliczny posmak w ustach? nie mam pojęcia jak sobie z nim poradzić.Chodzę bez przerwy z gumą do żucia,ale w pracy to nie pasuje.Masakra jakaś....To chyba przez witaminy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahahaha ![]() Cytat:
O taaak! ja musze piłkę wyciągnąć bo mam tez takie rozciąganie z piłka, bardzo przyjemne ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Ja przy córce szumisia nie kupiłam bo kompletnie nic na nią nie działało 😅
Ale kilka osób naprawdę mi polecało że im ratował życie. Wiadomo że każde dziecko jest inne ![]() A teraz kupiłam 😂 właśnie dlatego że w Ross taka promocja , a jeszcze wchodzi na kartę rossnę więc zapłaciłam 90 zł 😁 Także moim zdaniem za taką cenę się opłaca. Weszłam zobaczyć specjalnie zdjęcia rzeczy Crescent ale myślałam że będą to faktycznie zdjęcia i to jeszcze na niej 😁😂
#1037 |
Zadomowienie
|
Kurczę dzisiaj tyle nadrabiania, a wczoraj cisza na wizazu. No to melduje, że objadłam sie jak świnka dzisiaj...nie będę pisała co jadłam bo niektóre dziewczyny tyle dobrego mogą przez tydzień zjeść, a nie w ciągu jednego dnia. Jeszcze raz współczuje wszystkim z cukrzycą...
Moja corka juz śpi od godziny tak sie dzisiaj wyszalała z dzieciakami. Zaliczyłam spacerek ale na szpilkach czułam się jak słonica ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas poradnia sprawdza przez miesiąc cukier (zapisy ) i tyle. Ręce umywa. Potem kierują do szpitala na comiesięczne (co 3 tygodniowe) kontrolę. Od piątku do poniedziałku. W poprzedniej ciąży przeciagnelam to i byłam tylko 3 razy w tym trzeci już do porodu. No ale teraz krzywą robie wcześniej i ryzyko jest. No i mam małe dziecko a to już mi się nie widzi tak jeździć. Co do owoców - mogłam zjeść miseczkę truskawek i czereśni i cukier miałam w normie ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Pamiętam że z Grześkiem było to samo. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja wklejałam jakiś czas temu link do aukcji z termometrem, na grupie z Ali dużo babek ogólnie poleca te termometry. Czekam ma dostawę swojego i Wam powiem jak działa.
![]() Ja właśnie się nażarłam kolacji (makaron z sosem) i mam wyrzuty sumienia. Bo mam wrażenie, że budzę tym jedzeniem swojego pasożyta i się burzy, że dostaje jakieś gówno, a nie smakołyki typu jabłuszko, jakaś fit kanapka czy inne cuda na kiju które są samym zdrowiem ![]() Mobilny przekaz myśli ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro którąś do pracy założe to sobie cykne fote w windzie lub w kiblu ![]()
![]() |
#1041 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzis przebierałam sie we wszystko co mam z ciuchow i odlozylam do schowania to co za krotkie sie zrobi lada chwila (bluzki) i to co ciśnie w talii. Mam tak przejrzyscie w szafie ![]() ![]() ![]() A dzis Adi byl u kolezanki na noc a my z TZ troszke sobie pobrykalismy i na te okazje nawet zalozylam swoje ulubione sexi body i dostalam komplement, ze takie mam piekne cycki hahahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobaczymy co z tego wyniknie. Dla mnie liczy się by cukry były ok. Wtedy dzidzia będzie zdrowo rosła. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1043 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny czy któraś z Was ma bazę do fotelika w samochodzie? Jak tak to czy jesteście zadowolone? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja szumisia w zeszłym roku kupiłam szwagierce na prezent z okazji narodzin dziecka. Wiem, że za bardzo nie poszedł w ruch i zastanawiam się, czy wielkim nietaktem będzie, jeśli zapytam ją, czy mogę sobie pożyczyć ![]() ![]() ![]() Co do linków - buuuu. Nie mam aplikacji, a jak próbuję dodać obrazek z kompa, to Wizaż każe mi podać adres URL ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |||
Zakorzenienie
|
Spróbuję Was trochę nadrobić po tym intensywnym dniu
![]() My do tej pory spodnie męskie w reserved kupowaliśmy, ale ostatnio były same slim fity i tylko jeden model regular i na dodatek nie było rozmiaru. Połowy sklepów, o których piszecie u nas nie ma. Pewnie we wtorek wybierzemy się na poszukiwania po wizycie u gina ![]() Cytat:
![]() Zdecydowanie jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Rozeznanie
|
Ja też się obżarłam nieziemsko - do tego stopnia, że musiałam się zdrzemnąć półtorej godziny. Zrobiłam ulubioną i mega prostą sałatkę mojej mamy:
- 3 świeże papryki - filet z indyka pokrojony w kosteczkę i smażony w przyprawach (ja użyłam przyprawy do mięsa mielonego kamis) - 3 natki pietruszki - 200-300 gramów niesolonego, świeżo uprażonego na patelni bez tłuszczu słonecznika - makaron ryżowy ugotowany na patelni z tłuszczem po indyku i z dodatkiem soli = kostki rosołowej - majonez Całość doprawiona pieprzem z młynka. Niby nie było to takie ciężkie danie, ale nokaut na całego... |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do rosska wpadnę jutro lub we wtorek, to pewnie już nic nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasz model ma cry sensor - jak młody stękał to miś sam się włączał. Bo tak jak pisałam - u nas się sprawdził baaaardzo. No ale że dzieci są różne to wiadomo ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1049 |
Raczkowanie
|
Tż poszedł do pracy. Mnie coś głowa boli więc idę spać. Nadrobię was jutro. Dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przy dzisiejszych cenach papryki (dzisiaj widziałam 15.99 zł za kg) to ja poczekam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.