Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-13, 10:16   #1111
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Zrobiłam sobie jajeczniczkę z pieczarami, ale jajców to mnie to nie urwało Taką maiłam ochotę i rozczarowanie. Wczoraj na imieninach mamy to co zjdłam to zwymiotowąłam, bo pare plasterków ogórka zjadłam takie swiezego, nigdy nie jem po za sezonem ogórasów, oprocz kiszonych no i dostałam nauczkę

Zaraz musze smigac odebrać oryginał wyników badań, bo tylko fotkę mam

Coś Itakasia sie nie pojawia nadal

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 10:18   #1112
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nyna91 Pokaż wiadomość
4. Zazdroszczę... Ja chyba zaraz zacznę się odchudzać w ciąży jak tak dalej pójdzie.
Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Wow tylko pół kg w szoku jestem. Ja od początku listopada według mojej wagi w sobote było 3kg ale po tym wczorajszym obżarstwie dzisiaj 4 kg. Ale nie sieje paniki bo w pierwszej ciazy na tym.etapie miałam juz 8 więc nie jest źle. W środę mam gina i ciekawe jak dzidzia rośnie 😍
Wcale nie jest ze mną aż tak dobrze, bo zaczęłam się ważyć dopiero w 10 tc, a najwięcej przytyłam na początku, jakieś 5-7 kg, które mi się nie wliczają oficjalnie, bo nie są wpisane w karcie ciąży A teraz schodzi mi masa sterydowa i wchodzi typowo ciążowa, dlatego się trzymam na równym poziomie przez ten czas Tylko mój profesorek nie przyjmuje tego tłumaczenia i tak czy siak uważa, że powinnam przytyć. Tylko wtedy do porodu by mnie chyba na przyczepie wieźli
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 10:18   #1113
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
A tak w ogóle to wpadłam wczoraj w depresję. Czyściłam sobie swoje nowiutkie, 3 razy ubrane buciki i zauważyłam, że skóra jest pęknięta. Nie mam butów, nie mam w czym chodzić i boję się że w CCC nie przyjmą reklamacji. I tak gotowa do wyjścia załapałam doła i łzy w oczach stanęły.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Dzidzia z pewnością rośnie dobrze i już jest duża Zdradź mi proszę ile ostatecznie przytyłaś w pierwszej ciąży bo chyba jestem już na etapie 8kg
24 kg ale już 4 dni po cc -9kg, a po miesiącu -15kg przy karmieniu piersią, później wolniej kg opadały ale w sumie jakieś 3-4 kg mi zostały jak w druga ciążę zaszłam. Jak karmi sie piersią to naprawdę szybko kilogramy lecą. Mam koleżankę która przytyła prawie 30 kg i po ciazy wystarczyło, że karmiła piersią i byla szczuplejsza niż przed ciążą więc to juz zależy od organizmu. Każdy ma inaczej ale ja przyznaje sie bez bicia,że w pierwszej ciazy to strasznie dużo jadłam słodyczy.

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 10:19   #1114
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaak? Czytam ją często i regularnie ale tego nie widziałam. Jak by tak faktycznie było to zaraz bym wskoczyła do wanny i przestała się ograniczać pod prysznicem, bo biorę w chłodniejszej wodzie niż zawsze.
Nie wiem czy to nie padło w formie pytania/komentarza na FB, bo zwróciłam na to uwagę. Teraz już nie znajdę. Ale ja się nie ogarniczam odkąd posiadłam tę wiedzę.

Cytat:
A tak w ogóle to wpadłam wczoraj w depresję. Czyściłam sobie swoje nowiutkie, 3 razy ubrane buciki i zauważyłam, że skóra jest pęknięta. Nie mam butów, nie mam w czym chodzić i boję się że w CCC nie przyjmą reklamacji. I tak gotowa do wyjścia załapałam doła i łzy w oczach stanęły.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Dzidzia z pewnością rośnie dobrze i już jest duża Zdradź mi proszę ile ostatecznie przytyłaś w pierwszej ciąży bo chyba jestem już na etapie 8kg
A skóra ma takie tendencje? Wybaczcie za może śmieszne pytanie, ale się nie znam. Jeśli nie, to mogę podesłać Ci pismo, które im raz wysmarowałam, jak mi nie chcieli przyjąć rozklejonych butów zimowych... Zadziałało od razu.

Ja korzystam z maszynek G Venus od lat, też się mogę golić na w pół ślepo. Tylko do większej precyzji to wiadomo, jednak oko potrzebne.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 10:25   #1115
SportMama
Raczkowanie

Też u mnie Antoś będzie. Tylko córka zła....Ona by chciała wybrać imię....ale chyba będzie mieć jeszcze okazję,a ja już nie
SportMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 10:27   #1116
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Wcale nie jest ze mną aż tak dobrze, bo zaczęłam się ważyć dopiero w 10 tc, a najwięcej przytyłam na początku, jakieś 5-7 kg, które mi się nie wliczają oficjalnie, bo nie są wpisane w karcie ciąży A teraz schodzi mi masa sterydowa i wchodzi typowo ciążowa, dlatego się trzymam na równym poziomie przez ten czas Tylko mój profesorek nie przyjmuje tego tłumaczenia i tak czy siak uważa, że powinnam przytyć. Tylko wtedy do porodu by mnie chyba na przyczepie wieźli
He he na przyczepie

Ja często wchodziłam na wagę wiec wiem dokładnie od dnia ostatniej miesiączki jak u mnie dodatkowe kilogramy wyglądają. Za to w pierwszej ciąży tez liczyłam od dnia wystawienia karty czyli od 7 tygodnia więc w gruncie rzeczy w pierwszej nawet więcej mogłoby być tych kg ale co tam było minęło 😉 teraz jest druga ciąża i zobaczymy jak to z kg wyjdzie na końcu 😭

Najważniejsze żeby maluszek miał z czego brać masę więc trzeba jeść

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-03-13, 10:29   #1117
aneta_91
Zakorzenienie

Witam się poweekendowo i lecę Was nadrabiać
Stary 2017-03-13, 10:31   #1118
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:

Ja wczoraj też miałam jazdę z nastrojami. Chodziłam cały dzień nabuzowana, wszystko mnie doprowadzało do szału, miałam ochotę wybuchnąć na każdego po kolei. Dziś jest już na szczęście OK.

Miałam iść dzisiaj na 10:00 na pilates, ale zaspałam, bo znów nie mogłam spać Szczęście w nieszczęściu, że mam dzięki temu zwolnienie z pracy. Tym bardziej się cieszę, że będę niedługo wchodzić z pracodawcą na sądową ścieżkę wojenną
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 10:31   #1119
judis
Zadomowienie

dzięki popatrzę w wolnej chwili.
judis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 10:36   #1120
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SportMama Pokaż wiadomość
Też u mnie Antoś będzie. Tylko córka zła....Ona by chciała wybrać imię....ale chyba będzie mieć jeszcze okazję,a ja już nie
Moja jest lepsza jak powiedziałam jej, ze bedzie siostrzyczka to na drugi dzień rano wstała i mówi , że jej siostra bedzie miała na imie "Ania" nie wiem czy usłyszała od kogoś czy jej się jej ciocia Ania przypomniała czy co, wiec prawie od dwóch tygodni chodzi i mówi Ania malutka, Ania. Będziemy musieli jej to jakoś przetłumaczyć, że bedzie Iza albo Ola... No ale jak niespełna dwulatce można to wytłumaczyć? Gorzej jak my nadamy imię, a ona przechrzci w domu dziecko na Anie 😂 kazdy sie śmieje,że chyba tak zostanie

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-03-13, 10:54   #1121
oriane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
To super
Moja w nocy od jakiegoś czasu nie pije ale za to zawsze na dzień dobry i dobranoc musi być mleko bo inaczej bunt jak nie wiem 😂

A kiedy teraz wizyta ? może jednak będzie parka ?

Bianca - kciuki za wizytę

Dorciak - gratulacje chłopaka
Wizytę mam teraz w czwartek, to może mikro szansa, że coś się zmieni hihi

Ja się ważę codziennie, 2x dziennie mierzę ciśnienie i 4x dziennie cukier i to zapisuję w takim dzienniczku dla diabetologa. Na razie waga się waha 0,5-1kg na +/- od grudnia. A brzuch wystaje coraz bardziej i pępek mi się taki wypukły zrobił. Wczoraj odryłam, że muszę się wychylić, żeby zobaczyć pitynkę hehehe

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-13, 11:02   #1122
crescent
Zakorzenienie

Wchodze tu i ponad 40 nowych postow. No tak. Poniedzialek

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Ha ha ha czekamy czekamy
Na grupe wrzucilam
Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Hej
I znowu poniedziałek, ale teraz wizja, że jeszcze 1,5 miesiąca w pracy (lub 2,5) i aż lepeij mi się tutaj przychodzi
Ja chcialam do kwietnia a teraz zastanawiam sie czy nie do konca marca...waham sie i nie umiem zdecydowac. Ma za przemawia jeszcze to ze na zwolnieniu bede miala wiecej sianka niz jak tu siedze..

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
Dzien dobry 👋😘

Na razie Crescent chyba narobila mi smaka na wiosenne kanapeczki i w ruch dzis poszlo ciemne pieczywko, rzodkieweczka, ogorek. I pierwszy raz w ciazy wzielo mnie w koncu na jajka. Zobaczymy jak to moj zoladek (i maly pasozycik w srodku) przyjmie...

Dzis po pracy wizytuje wiec poprosze o kciuki bo nie bylabym soba gdybym sie nie martwila i nie bala.

Milego dnia wszystkim. Lece do pracy!
Milo mi wczoraj u mnie na sniadanie salatka ze skladnikow jak na kanapkach. Za to dzis na obiad w pracy zamowie sobie chyba sajgonki

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość

Miałam iść dzisiaj na 10:00 na pilates, ale zaspałam, bo znów nie mogłam spać Szczęście w nieszczęściu, że mam dzięki temu zwolnienie z pracy. Tym bardziej się cieszę, że będę niedługo wchodzić z pracodawcą na sądową ścieżkę wojenną
Sad? A czemuz to? Z powodu ciazy?

Stary 2017-03-13, 11:03   #1123
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SportMama Pokaż wiadomość
Z takiego samego założenia wychodzę
Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Wizytę mam teraz w czwartek, to może mikro szansa, że coś się zmieni hihi

Ja się ważę codziennie, 2x dziennie mierzę ciśnienie i 4x dziennie cukier i to zapisuję w takim dzienniczku dla diabetologa. Na razie waga się waha 0,5-1kg na +/- od grudnia. A brzuch wystaje coraz bardziej i pępek mi się taki wypukły zrobił. Wczoraj odryłam, że muszę się wychylić, żeby zobaczyć pitynkę hehehe

Jak się ładnie pitynka przyjęła

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-03-13, 11:28   #1124
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Hej to daj znac czy fajne

Na tyle fajne, że się na dniach przeprowadzamy

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Co do zakupow - legginsy ciazowe z h&m plus dwie luzniejsze sukienki z krotkim rekawkiem z mohito - fuksja i zielona, brzuszek wprawdzie się troche odznacza, bo wzielam swoj rozmiar, ale nie jakos bardzo poki co, a ja juz nie mialam w czym chodzic. No i cena mnie zachecila - 79,9 zl
Pokaż

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Wróciłam... nie nadrabiam bo idziemy na plac zabaw.

Kupiłam dwie kiecki do pracy ... nie ciążowe o dziwo? W które moja doopa wlazła

Młodemu książeczki i kaszkiecik na wiosnę no i tż też coś tam sobie kupił. Chociaż powiem wam - kupić męskie dżinsy nie rurki - graniczy z cudem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pookaż

Cytat:
Napisane przez Dorciak91 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie miałam niestety czasu aktywnie uczestniczyć , żle się czułam, praca etc. Moja najblizsza wizyta 28:03. Chłopiec Antoś
Super Witaj wśród niebieskich

Dziękuję za gratulacje bycia ciocią i dla mojej przyjaciółki Wczoraj u niej byliśmy i... mogłam z tej okazji zaszaleć z zakupami dzieciowymi, póki co dla niej, ale ja bym pół Pepco wczoraj wykupiła mała jest taką kruszynką malutką ja chcę już sierpień!

My tutaj przeżywaliśmy nasze 37 m i chcieliśmy się jak najszybciej przeprowadzić na 2 pokoje, a widzę że kilka z Was mieszka na takim metrażu i ze zwierzakami, i z dziećmi i dajecie radę u nas tutaj był problem z miejscem do przechowywania i nie byłoby gdzie i jak rzeczy Małego wstawić stąd taka a nie inna decyzja

Edytowane przez aneta_91
Czas edycji: 2017-03-13 o 11:37
aneta_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 11:29   #1125
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Crescent, z powodu nieprawidłowego wyliczenia kwoty zasiłku. Mam wygrodzenie dwuskładnikowe: podstawa + prowizja od sprzedaży (jestem headhuterem) i prawnie należy mi się wyliczenie zasiłku od obydwu tych składników, czego mój zakład pracy nie zrobił, nie powołując się nawet na żadną prawną podstawę. Zasiłek z samej podstawy będę miała głodowy, więc idę na szable, bo jest o co walczyć.
Stary 2017-03-13, 11:32   #1126
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Crescent, z powodu nieprawidłowego wyliczenia kwoty zasiłku. Mam wygrodzenie dwuskładnikowe: podstawa + prowizja od sprzedaży (jestem headhuterem) i prawnie należy mi się wyliczenie zasiłku od obydwu tych składników, czego mój zakład pracy nie zrobił, nie powołując się nawet na żadną prawną podstawę. Zasiłek z samej podstawy będę miała głodowy, więc idę na szable, bo jest o co walczyć.
No tak...pisalas..nie skojarzylam. Sorki..

Stary 2017-03-13, 11:35   #1127
pff_prl
Raczkowanie

Dot.: Sierpniówki 2017  cz.3

Cytat:
Napisane przez gunis Pokaż wiadomość
Ooo ja czekam az będzie sezon na czereśnie... O matko... Nie odciągnąć mnie wołami od nich

Tez czekam z ogromnym utęsknieniem! Chociaż siostra, która niedawno "przerabiała" letnia ciąże mówiła, ze są niewskazane, bo bardzo wydymają i powodują kolki, a z dużym brzmnień jest to podobno uciążliwe... ale ukradkiem można to tak jak z colka
pff_prl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 11:48   #1128
magia_to_ja
Madi

Dzień dobry czy jest tu ktoś? 😀

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 11:50   #1129
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
24 kg ale już 4 dni po cc -9kg, a po miesiącu -15kg przy karmieniu piersią, później wolniej kg opadały ale w sumie jakieś 3-4 kg mi zostały jak w druga ciążę zaszłam. Jak karmi sie piersią to naprawdę szybko kilogramy lecą. Mam koleżankę która przytyła prawie 30 kg i po ciazy wystarczyło, że karmiła piersią i byla szczuplejsza niż przed ciążą więc to juz zależy od organizmu. Każdy ma inaczej ale ja przyznaje sie bez bicia,że w pierwszej ciazy to strasznie dużo jadłam słodyczy.
Kumpela chodzi na 3 razy w tygodniu na siłkę i ostatnio wypożycza taki specjalny pas i z nim wskakuje na rowerek albo orbitreka i tak pięknie schudła, że aż ją ostatnio pytałam czy gacie ściągające założyła

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Ja korzystam z maszynek G Venus od lat, też się mogę golić na w pół ślepo. Tylko do większej precyzji to wiadomo, jednak oko potrzebne.
Ja właśnie nie lubię tych z żelem i używam zwykłych venusek

Cytat:
Moja jest lepsza jak powiedziałam jej, ze bedzie siostrzyczka to na drugi dzień rano wstała i mówi , że jej siostra bedzie miała na imie "Ania" nie wiem czy usłyszała od kogoś czy jej się jej ciocia Ania przypomniała czy co, wiec prawie od dwóch tygodni chodzi i mówi Ania malutka, Ania. Będziemy musieli jej to jakoś przetłumaczyć, że bedzie Iza albo Ola... No ale jak niespełna dwulatce można to wytłumaczyć? Gorzej jak my nadamy imię, a ona przechrzci w domu dziecko na Anie 😂 kazdy sie śmieje,że chyba tak zostanie
Najwyżej na drugie dacie Anna

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Jak się ładnie pitynka przyjęła
Zainspirowałaś nas

Cytat:
Napisane przez pff_prl Pokaż wiadomość
Tez czekam z ogromnym utęsknieniem! Chociaż siostra, która niedawno "przerabiała" letnia ciąże mówiła, ze są niewskazane, bo bardzo wydymają i powodują kolki, a z dużym brzmnień jest to podobno uciążliwe... ale ukradkiem można to tak jak z colka
Dla czereśni to ja mogę nawet mega wzdęcie przeżyć

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Dzień dobry czy jest tu ktoś? 😀
Jestem
Stary 2017-03-13, 11:55   #1130
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Kumpela chodzi na 3 razy w tygodniu na siłkę i ostatnio wypożycza taki specjalny pas i z nim wskakuje na rowerek albo orbitreka i tak pięknie schudła, że aż ją ostatnio pytałam czy gacie ściągające założyła

Zainspirowałaś nas

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Jestem
Ja mam drzewo czeresniowe, wiec na pewno nie bede sie ograniczac

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-03-13, 11:56   #1131
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:

Zainspirowałaś nas

Jestem
Ja orbitreka szwagierce pożyczyłam bo po ciazy jej parę kg zostało i teraz po godzinie na niego wskakuje codziennie efekty juz widać. Mam nadzieje, że na jesień mi odda sprzęt he he 😉

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ja nie mam czereśni ale mój wujek ma i zawsze dostaje 😍 uwielbiam

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-03-13, 11:58   #1132
a_nn_a_
Zadomowienie

Ja dzisiaj ambitnie na obiad postanowiłam zdrowo zjwsc- sałatka z kaszy z warzywami. Właśnie zjadlam i co? Glodna jestem! Tylko mnie ta sałatka rozjuszyła 😂

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 12:08   #1133
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam I dwie śliwy I jabłoń, ale kiepskie miała w zeszłym roku jabłka. Damy jej szansę i najwyżej za rok ją usuniemy. Chcę sobie wiśnię jeszcze posadzić.
Najgorsze, że nie mam żadnych krzewów i pewnie w tym roku tego nie ogarniemy. Wsadzimy za rok i nie wiem ile będzie trzeba czekać aż zaowocują
Chcę mieć borówki, jagody kamczackie, maliny, jeżyny, może agrest jakiś i porzeczkę, ale to niekoniecznie. Poziomki by się też przydały i truskawki.
Najlepsze jest to, że kiedyś gadałam, że ja to się na działce będę tylko opalać, a teraz pierwsza do grabienia jestem Chciałam mieć samą trawkę, ale jak się na poprzedniej działce przekonałam jak fajnie mieć owoce i różyczki, to teraz się nie mogę doczekać sadzenia, a tu jeszcze tyyyleee roboty przedtem trzeba ogarnąć
Stary 2017-03-13, 12:14   #1134
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam I dwie śliwy I jabłoń, ale kiepskie miała w zeszłym roku jabłka. Damy jej szansę i najwyżej za rok ją usuniemy. Chcę sobie wiśnię jeszcze posadzić.
Najgorsze, że nie mam żadnych krzewów i pewnie w tym roku tego nie ogarniemy. Wsadzimy za rok i nie wiem ile będzie trzeba czekać aż zaowocują
Chcę mieć borówki, jagody kamczackie, maliny, jeżyny, może agrest jakiś i porzeczkę, ale to niekoniecznie. Poziomki by się też przydały i truskawki.
Najlepsze jest to, że kiedyś gadałam, że ja to się na działce będę tylko opalać, a teraz pierwsza do grabienia jestem Chciałam mieć samą trawkę, ale jak się na poprzedniej działce przekonałam jak fajnie mieć owoce i różyczki, to teraz się nie mogę doczekać sadzenia, a tu jeszcze tyyyleee roboty przedtem trzeba ogarnąć
Nasza dzialka jest malutka, wycielismy krzaki, choinki zeby posadzic jablonki, gruszke i sliwe. Chcialabym miec wieksza mam jeszcze minimini warzywniak na pomidorki, ogorki

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-03-13, 12:14   #1135
we00
Rozeznanie

Przedstawiam 5 kociakow 1489407286484.jpg

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 12:19   #1136
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość
Przedstawiam 5 kociakow Załącznik 6966716

jakie słodziaki
Stary 2017-03-13, 12:23   #1137
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza dzialka jest malutka, wycielismy krzaki, choinki zeby posadzic jablonki, gruszke i sliwe. Chcialabym miec wieksza mam jeszcze minimini warzywniak na pomidorki, ogorki
Nasza ma 480 m, więc wszystko pomieścimy, tylko potrzebujemy dużo czasu i hajsu, żeby to ogarnąć
Warzywa mnie jakoś nie przekonują, ale może dlatego, że w zeszłym roku się nagrzałam na pomidory, ale burza mi je zniszczyła

Cytat:
Stary 2017-03-13, 12:33   #1138
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj ambitnie na obiad postanowiłam zdrowo zjwsc- sałatka z kaszy z warzywami. Właśnie zjadlam i co? Glodna jestem! Tylko mnie ta sałatka rozjuszyła ��

Tak jak ja wczoraj po smoothie z awokado, bananem, ananasem o pomarańczą na śniadanie, które mi mój TŻ zrobił I twierdził później, że on do 14:00 nie był po nim głodny...

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
jakie słodziaki
Noooo, kocurki cudowne

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez gunis Pokaż wiadomość
Doszłam do trzech papryk i pomyślałam: burżujstwo
Przy dzisiejszych cenach papryki (dzisiaj widziałam 15.99 zł za kg) to ja poczekam

Gunis, ja za papryki dałam 5.99/kg w Biedrze
Stary 2017-03-13, 12:33   #1139
helloalex
Raczkowanie

Cytat:

Weź, bo mleko zaczną tu produkować xD Ja nawet nie patrzę!!!

helloalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 12:37   #1140
we00
Rozeznanie

Hehe ale wiecie jaki ma instynkt macierzyński?
Przyszła do kuchni napić się wody a ja w tym czasie poszłam zobaczyć małe z bliska to jak się zorientowala że ktoś do maluchów poszedł to biegiem z kuchni do kojca. I tak słodko łapką te małe masuje

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości