|
|
#1081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry 😁
Moja córcia też w nocy trochę szalała, na szczęście już jej nie karmię w nocy. Na 10:30 jedziemy na gordonki, takie zajęcia rytmiczno - umuzykalniające, córcia chodzi na nie od 7 miesięca i uwielbia je😀 polecam takie zajęcia dla maluchów. Ja też od wczoraj od Masterchefa mam ochotę na hamburgera😜 będe blisko KFC więc może tam jakiegoś zjem😁 Miłego dnia życzę 😊 Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() I znowu poniedziałek, ale teraz wizja, że jeszcze 1,5 miesiąca w pracy (lub 2,5) i aż lepeij mi się tutaj przychodzi
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry 👋😘
Ale u mnie dzis szaro buro i ponuro. Ale o dziwo i tak mi sie lepiej wstaje po 6-tej niz jesienia czy zima kiedy to ledwo budzilam.sie po 7-mej a potem sprintem do pracy. Hanala i Judis, no to mnie pocieszylyscie. Ja mam niecale 50 mkw a panikuje jak to wszystko pomieszcze bo sypialnia nieduza a z salonu jeszcze teraz nie chcialabym rezygnowac. Tak jakos to wszystko urzadzilismy te duze szafy, lozko, naroznik, ze nie bardzo jest co wetknac. A moze po prostu dlatego, ze kiedys mieszkalam na wiekszym metrazu i teraz wydaje mi sie, ze mam za malo miejsca? Ochote na hamburgera to i ja mam po tym programie. Ale chwilowo chyba musze przystopowac z fast foodami. Ciekawe ile wytrzymam? 😉 Na razie Crescent chyba narobila mi smaka na wiosenne kanapeczki i w ruch dzis poszlo ciemne pieczywko, rzodkieweczka, ogorek. I pierwszy raz w ciazy wzielo mnie w koncu na jajka. Zobaczymy jak to moj zoladek (i maly pasozycik w srodku) przyjmie... Dzis po pracy wizytuje wiec poprosze o kciuki bo nie bylabym soba gdybym sie nie martwila i nie bala. Milego dnia wszystkim. Lece do pracy! |
|
|
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie miałam niestety czasu aktywnie uczestniczyć , żle się czułam, praca etc. Moja najblizsza wizyta 28:03. Chłopiec Antoś
|
|
|
|
#1087 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że ja nie ma tego licznika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj to widzę, że jak u mnie się potwierdzi córcia, to będzie mogła w chłopakach przebierać, bo jest ich sporo
|
||||
|
|
|
#1089 |
|
Rozeznanie
|
Hehe no chłopaków będzie sporo do wyboru.
![]() ![]() A ja zaczynam poniedziałek od miłej wiadomości. Sąsiadów kotka w nocy urodzila kociaki. A od kilku dni kibicowalam i dzwoniłam z pytaniem już już babcia została. A dzisiaj sms o 7 że w nocy przyszły na świat. Nigdy wcześniej nie widziałam takich kociakow więc po śniadaniu lecę oglądać. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1090 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry z pracy 😀
Ja jak patrzę na ilość chłopców to zazdroszczę bo chciałabym chociaż jednego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1091 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale się nie martwię, bo wiem, że jak przyjdzie czas to opróżnimy konto i wszystko się znajdzie ![]() Cytat:
ja już się od jakiegoś miesiąca nie jestem w stanie ogolić i TŻ przejął funkcję te co mam do wiązania to wieczorem TŻ się schyla bo mi jest mega ciężko SŁONICA! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I tak się wkurzam, jak muszę męża prosić, żeby mi coś z górnej półki podał ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z tym schylaniem naprawdę mam problem ;/ goli mnie, pod prysznicem też mnie myje jak mam lenia i w ogóle teraz zanim wstanę, żeby sobie coś wziąć to pierwszy leci i podaje
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie tak jak piszesz ze jak myszy. Zrobię foto to wrzucę
![]() Ale pierwszy raz widziałam tydzien temu jak u kotku leżącej na boku rusza się małe stworzonko w środku. Gdybym nie była w ciąży to pewnie by mi to umknęło a tu nawet się wyruszyłam hehehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1096 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas będzie ostatecznie chyba składana ściana. Jakbyś potrzebowała pomocy to mogę poszukać tego projektu, który wtedy znalazłam.Cytat:
Tylko raz zaliczyłam WC.Dziewczyny, człowiek chce sobie zrobić dietę, a Wy tu znowu na ciemną stronę mocy sprowadzacie hamburgerami. ![]() Cytat:
Chyba zakoszę pomysła, bo brzmi smacznie. Dostałam jakiś czas temu od znajomego jego rozpiskę diety i jak zobaczyłam jakie smaczne rzeczy można jeść na diecie, to aż mi się zachciało część dań przygotować. Mąż w końcu będzie wniebowzięty, że o niego dbam, a nie tuczę. bianca, za wizytę!Cytat:
Cytat:
Kładę się w wannie i jakoś idzie. Gorzej to będzie za dwa miesiące.
|
|||||
|
|
|
#1097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mnie ostatnio nagonił do podklejania filcowych podkładek pod meble Musiałam uklęknąć w rozkroku tak, żeby mi się brzuch między nogami zmieścił i wtedy nurkowałam pod te meble ![]() Mój mąż mnie często w takich pierdołach wyręcza, ale za to zleca mi dodatkowe ekstremalne misje Cytat:
Oczywiście nie znałam żadnego z nich, ani nawet nie widziałam co się dzieje, bo wszyscy stali a ja siedziałam (nie daję rady stać, więc całą mszę siedzę), ale jak mieli na znak radości uderzyć w gong, to u mnie fontanna płynęła. Wstyd na maksa ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() W ogóle od pierwszego ważenia 8 tygodni temu wg domowej wagi nadal mam tylko pół kilo na plusie. Ja się cieszę, ale profesorek będzie narzekał
|
|||
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko że ja kolację jadłam o 19, a potem się zakorkowałam i jabłko pomogło. Co Wy macie za problem kobiety.
Dobrze zrobiło na żołądku, jak ktoś będzie w podobnej sytuacji, to jestem przykładem, że tak można naturalnie się odkorkować.
|
|
|
|
#1100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja w nocy od jakiegoś czasu nie pije ale za to zawsze na dzień dobry i dobranoc musi być mleko bo inaczej bunt jak nie wiem 😂 Cytat:
Bianca - kciuki za wizytę ![]() Dorciak - gratulacje chłopaka
|
|
#1101 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() na mnei działa codzienna poranna kawa z mlekiem |
||
|
|
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeszukiwałam w wzdłuż i wszerz grafiki google w poszukiwaniu inspiracji ale jakoś nic mi nie podpasowało, myślałam o ściance działowej, może jakimś wąskim a długim regale lub parawanie ![]() ale trzeba jeszcze zmieścić łóżeczko, elementy do przechowywania... w ikei jakoś potrafią wcisnąć tyle rzeczy w małą przestrzeń
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...2ym-mieszkaniu http://ladnydom.pl/czterykaty/1,5758...eszkaniu_.html http://pytanieomieszkanie.pl/wydziel...ednopokojowym/ |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
raczej mnie wyręcza, chociaż do prasowania się nie garnie 2. ![]() 3. Ja nawet na leżąco nie próbuję bo musiała bym nalać całą wannę gorącej, wręcz wrzącej wody co nie do końca było by ok dla dzidziusia. Więc TŻ ma nowe funkcje ciekawa jestem co będzie po porodzie zanim schudnę, bo wtedy już raczej na półgodzinny prysznic nie pójdziemy 4. Zazdroszczę... Ja chyba zaraz zacznę się odchudzać w ciąży jak tak dalej pójdzie.
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama ginekolog pisała chyba, że temperatura wody nie wpływa na maluszka, bo jego temperaturę reguluje łożysko.
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do golenia to ja polecam Gillette pro skin - maszynki z żelem. W ostatniej ciąży w ciemno się golilam - nawet w szpitalu zaraz przed porodem i ani razu się nie zacięlam.
Nie mowie ze macie nie korzystać z pomocy tż - bo jak nie teraz to kiedy 😂😂 ale te maszynki to też fajna alternatywa. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#1108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przebudowy, to jakis czas temu profil na fb ogladalam jakiejs firmy co robi cuda wianki, byla sciana, w ktorej byla zabudowa, szafy, w dzien bylo biureczko polki, pare ruchow i rozkladalo sie pełnowymiarowe wyrko, fajny patent, bo ściana była meblem jednoczesnie |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to wpadłam wczoraj w depresję. Czyściłam sobie swoje nowiutkie, 3 razy ubrane buciki i zauważyłam, że skóra jest pęknięta. Nie mam butów, nie mam w czym chodzić i boję się że w CCC nie przyjmą reklamacji. I tak gotowa do wyjścia załapałam doła i łzy w oczach stanęły.
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

Dobrze, że ja nie ma tego licznika 

SŁONICA!

bo chyba mi wyobraźni brakuje...
Oczywiście nie znałam żadnego z nich, ani nawet nie widziałam co się dzieje, bo wszyscy stali a ja siedziałam (nie daję rady stać, więc całą mszę siedzę), ale jak mieli na znak radości uderzyć w gong, to u mnie fontanna płynęła. Wstyd na maksa