|
|
#1171 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
To ja nie wiem czemu u mnie inaczej
żeby tylko z tego problemów nie było przy porodzie ![]() A Wasze karty ciąży to takie obszerne książeczki? Moja to taka harmonijka z 3stron dwustronnie szczerze mówiąc mało mi się podoba, no ale ona chyba nie do podobania głownie jest
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Raczkowanie
|
Ja robie wszystko w EnelMed i mam ładna książeczkę z instrukcjami co do badań w ciąży i dużo rubryk dla lekarza. Noszę ja ze sobą od kiedy w 1 trymestrze miałam bolesne skurcze i prosiłam o puszczanie mnie na miejsce siedzące, bo nie mogłam stać. Teraz już się odpukać nie przydaje.
Nie umiem odróżnić pulsowania od kopniakow to były takie pojedyncze ruchy, jakby do zewnątrz, bo było je widać jakby coś od środka wypychalo skórę z różna intensywnością. Trwało ok pół godziny, teraz się uspokoilo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieści się do torebki, więc mi to nie robi.
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
Przyszła do mnie teczka i maskotka sensoryczna.Nie zachwyciły mnie. Jutro idę na kontrol i już zaczynam się denerwować,że coś nie tak. Chyba strach będzie mi towarzyszył cały czas....jak ja pierwszą ciążę przeżyłam.....wcale się nie denerwowałam...
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy zapewnione kciuki wizażowe, a one czynią cuda |
|
|
|
|
#1178 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
Zakochałam się
![]() http://s.aliexpress.com/jaEV3Uzm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1180 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też się nie ograniczałam jakoś szczególnie przy jedzeniu słodyczy, ale jak zobaczyłam te Wasze szczuplutkie i śliczne brzuszki ciążowe bez tłuszczu i niewielkie ilości kg to się opamiętałam i już nie jem prawie tydzień. Chociaż ciężko mi i chyba upiekę jakieś ciasto, które na pewno nie jest tak tuczące jak cała szuflada czekolad, batonów i żelek Cytat:
Nie wiem czy skóra ma takie tendencje, kupuję buty od lasockiego od nie pamiętam kiedy i NIGDY nie miałam z nimi problemu. TŻ był zareklamować, pani na kasie próbowała mu wmówić, że to jest zahaczone i rozdarte mechanicznie. No na pewno... Jak nie przyjmą reklamacji to się do Ciebie zgłoszę po to pismo Cytat:
ale niestety pamiętam ile ważyłam przed bo trzymałam dietę, która poszła się paść podczas nieustających mdłości. I wtedy zrobiła bym dosłownie wszystko, żeby mi tylko przeszło i nie patrzyłam na wagę jak trzeba było to jadłam lody i 4xdziennie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale idzie do sterylizacji, maleństwa i małych kotków w domu nie przeżyję na raz Cytat:
Cytat:
też mam zwykłą A4, czekam na tą z bebiprogramu i jakoś doczekać się nie mogę. Jak tak dalej pójdzie to i ja kupię Cytat:
Edytowane przez nyna91 Czas edycji: 2017-03-13 o 17:08 |
||||||||||
|
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe jak waga ale mysle ze tak po calym ciele mam + 3/4kg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Ja pierwszy raz w życiu dobiłam do 60 kg. +3 od wagi wyjściowej. Tyle że ja mam 170 cm wzrostu, a 1.5 roku temu rzuciłam palenie i po tym przytyłam 3 kg. Wcześniej miałam zawsze niedowage.
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz start z 55,5kg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
Od rana beda kciuki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Ooo wlasnie przeczytalam ogloszenie ze od kwietnia ruszaja zajecia AKTYWNA CIĄŻA dwa razy w tyg. Jupi jupiiii!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1187 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
myslalam ze gdzies jest filtr "zajecia dla kobiet w ciazy" a nie widze...Fajny stroj ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1189 |
|
Zadomowienie
|
Polowkowych tak bardzo zazdroszcze!!!
ja pewnie jutro ustale termin. Chcialam ok 1 kwietnia. Wrzucajcie fotki z połówkowych ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zwykła wizyta jutro, połówkowe za 2 tygodnie. Dobrze, że od rana ta wizyta, bo bym ześwirowała
|
|
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa widziałam pierwszy raz jak młody się rusza
brzuch mi wypchnął
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już na stronie danego obiektu sobie patrzyłam co mają i tak właśnie znalazłam. ![]() Ja biorę sobie czasem takie długie kąpiele w książką. Albo leżę i prawie zasypiam. Nic się od początku ciąży nie dzieje. ![]() I FILMY prosimy z połówkowych. ![]() ![]() ![]() Moja dzidzia chyba się odwróciła, bo nie czuję od wieczora praktycznie nic konkretnego. |
|
|
|
|
#1193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak wiem, problemy XXI wieku ![]() Cytat:
Ja już dziś trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i WIEM że będą same pozytywne informacje |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się żołądek chyba od wczoraj skurczył, bo dzisiaj też jadłam mało, a czuję się jakbym miała pęknąć. :-/
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Ale mamy fajny obrazek poglądowy na apce ![]() Mobilny przekaz myśli ;-) |
|
|
|
#1195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
Nyna nie przejmuj się i ja mam duży brzuch. Ja jestem mała,a startowałam z wagą 68 kg przy 165 i pewnie teraz coś przytyłam.Jestem solidnie zbudowana,wg bmi mam nadwagę,ale mieszczę się w rozmiar 38,a nawet 36(tzn mieściłam....). Ja mam nadzieję,że wrócę do wyjściowej wagi szybko,słodyczy jadam mało,ale gubią mnie teraz owoce.Z dwojga złego chyba to lepsze.
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1198 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i właśnie pożarłam mały jogurt, i sałatkę z banana, kiwi i żurawiny. Meeega dużo cukru, ale owoców sobie nie odmówię, nie ma opcji. Chyba tylko cukrzyca była by skłonna mnie do tego przekonać Cytat:
meeega Ci dziękuję za uświadomienie ![]() Aaaaa jak słodko ale chyba mam za dużo tłuszczu na wyczucie tego Właśnie o taką małą teczuszkę do torebki mi chodzi, resztę mogę mieć przecież w domu nie noszę ze sobą wszystkich zdjęć i badań ![]() Wiecie co? Włączył mi się od dwóch dni meeeega kalafior ciążowy. Przekręcam totalnie słowa, myślę jedno, mówię drugie i zapominam jak się co nazywa. Już się ze mnie mąż śmieje, bo rozmawiamy właśnie o środowych warsztatach Świadomej mamy i mówię mu, że trzeba będzie zapłacić za godzinę teeeego nooo wiesz, co się w parkomacie płaci. |
||
|
|
|
#1199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hanala, ani razu nie byłam jeszcze na pilatesie, strasznie leniwa d&^*a ze mnie Było kilka wyjątków. Raz się wkręciłam w bieganie (biegałam dziennie nawet po 15km), raz w salsę (chodziłąm na 2h dziennie CODZIENNIE przez chyba pół roku), ale poza tym, trudno mi zacząć. Jeśli już złapię bakcyla, to idzie gładko - najgorzej jest pójść na pierwsze zajęcia.Co do grup krwi, czy któraś z Was ma konflikt serologiczny? Bo ja mam grupę AB Rh-, a mój TŻ ma A Rh+, więc boję się, czy nie wyjdzie z tego coś złego. Edytowane przez cesarskie cięcie Czas edycji: 2017-03-13 o 19:50 |
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Konflikt jest groźny przy drugiej ciąży, trzeba badać przeciwciała.
Nie szalejcie tak z tymi kąpielami, bo jeszcze będę miała na sumieniu Wasze skurcze czy inne dolegliwości ja uwielbiam odkąd pamiętam bardzo ciepłe kąpiele i do tej pory z nich nie rezygnowałam. Pewnie zwrócę na to uwagę jak będzie już końcówka ciąży, bo wtedy za szybko bym nie chciała urodzić![]() Mobilny przekaz myśli ;-) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

Mam krew kartę, więc mi to akurat nie robi, ale akurat ten papier masz jako oryginał. U mnie nie wrzucali ani grupy, ani HIV do sieci.
żeby tylko z tego problemów nie było przy porodzie 
szczerze mówiąc mało mi się podoba, no ale ona chyba nie do podobania głownie jest
to były takie pojedyncze ruchy, jakby do zewnątrz, bo było je widać jakby coś od środka wypychalo skórę z różna intensywnością. Trwało ok pół godziny, teraz się uspokoilo.
Mieści się do torebki, więc mi to nie robi.
W tym kraju się nie da żyć.

Wskazujesz jaką masz kartę, jakie dyscypliny i wsio.

I jabłoń, ale kiepskie miała w zeszłym roku jabłka. Damy jej szansę i najwyżej za rok ją usuniemy. Chcę sobie wiśnię jeszcze posadzić.