Wszystko o Avonie 3 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-10, 10:08   #2821
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
czy mogę śmiało sobie dobić zamówienie brakami - Szminką Glass Reflections Nude,Nectar albo Whisper i Tuszem do rzęs 2w1 Lavender?bo trochę mi brakuje a mam dużo rzeczy zamówionych przez kumpele i niechciałabym płacić 10zł za przesyłkę.
u mnie przy nude jest "produkcja zakończona, prosimy nie zamawiać"
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:14   #2822
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy którejś z Was już przysłali te kosmetyki z tego konkursu?
ja jeszcze nie, mają termin do 20 kwietnia więc pewnie beda wysyłać w ostatnim tygodniu tak jak kosmetyki z konkursu SPA

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:16   #2823
MartaS1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magrens Pokaż wiadomość
- kasę można odkładać na koncie, gdzie są wysokie odsetki i mieć dodatkowo jakieś drobne kwoty
Mam karte od kilku dni ale tego nie rozumiem...
MartaS1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:22   #2824
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie, mają termin do 20 kwietnia więc pewnie beda wysyłać w ostatnim tygodniu tak jak kosmetyki z konkursu SPA
Dzięki

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:34   #2825
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
To jest karta kredytowa.
Cytat:
Ja mam tą kartę, to karta kredytowa. Wszystko co napisane wyżej to prawda. Mi się ta karta opłaca, robię nią zakupy w sklepach, płacę za paliwo, a kasę, którą bym wydała na zapłatę odkładam na koncie oszczędnościowym. Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł, a za zapłacone rachunki w Avonie mam co miesiąc kosmetyk i dodatkowo zbieram punkty, za 2000zł zakupów mam 20zł mniej do zapłacenia za fakturę w Avonie, więc dla mnie +. Poza tym ta opłata 80zł ma być przez Avon rekompensowana kosmetykami gratis, więc nie jest tak bardzo odczuwalna, a biorąc pod uwagę, że miesięcznie mam bony zniżkowe na faktury 20zł x12 miesięcy to wychodzi mi 240zł Czyli nawet po odjęciu 80zł, wychodzi mi na + 160zł.
Podsumowując oblicz sobie czy Ci się to opłaca czy nie. Wszystko zależy od tego ile wydajesz na zakupy, rocznie opłaty to 4złx12mies + 80zl = 128zł
A plusy to:
- kosmetyk gratis za zapłatę faktury za 250zł
- bony pomniejszające fakturę (1000zł = 10zł bonu)
- zestaw kosmetyków po roku o wartości 80zł, żeby zrekompensować opłatę roczną
- kasę można odkładać na koncie, gdzie są wysokie odsetki i mieć dodatkowo jakieś drobne kwoty

Jedna uwaga, ja spłacam całość zamówienia jednorazowo i nie płacę odsetek, bo zawsze mieszczę się w terminie do spłaty.
Jeśli masz nadal jakieś pytania to pisz.
więc weekend dlatego mi odradzała tą kartę ze względu na ta opłatę roczną? Czy z innego powodu? A ta karta płatnicza czym się różni od kredytowej?
Żeby dostac kosmetyk to trzeba opłacić fakturę z avonu na 250zł czy ogólnie także inne zakupy się liczą np a sklepach? (bo ostatnio mamy kiepskie zamówienia)
magrens - a twoje zdanie - "Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł,
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:34   #2826
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
To jest karta kredytowa.
Cytat:
Ja mam tą kartę, to karta kredytowa. Wszystko co napisane wyżej to prawda. Mi się ta karta opłaca, robię nią zakupy w sklepach, płacę za paliwo, a kasę, którą bym wydała na zapłatę odkładam na koncie oszczędnościowym. Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł, a za zapłacone rachunki w Avonie mam co miesiąc kosmetyk i dodatkowo zbieram punkty, za 2000zł zakupów mam 20zł mniej do zapłacenia za fakturę w Avonie, więc dla mnie +. Poza tym ta opłata 80zł ma być przez Avon rekompensowana kosmetykami gratis, więc nie jest tak bardzo odczuwalna, a biorąc pod uwagę, że miesięcznie mam bony zniżkowe na faktury 20zł x12 miesięcy to wychodzi mi 240zł Czyli nawet po odjęciu 80zł, wychodzi mi na + 160zł.
Podsumowując oblicz sobie czy Ci się to opłaca czy nie. Wszystko zależy od tego ile wydajesz na zakupy, rocznie opłaty to 4złx12mies + 80zl = 128zł
A plusy to:
- kosmetyk gratis za zapłatę faktury za 250zł
- bony pomniejszające fakturę (1000zł = 10zł bonu)
- zestaw kosmetyków po roku o wartości 80zł, żeby zrekompensować opłatę roczną

Jedna uwaga, ja spłacam całość zamówienia jednorazowo i nie płacę odsetek, bo zawsze mieszczę się w terminie do spłaty.
Jeśli masz nadal jakieś pytania to pisz.
więc weekend dlatego mi odradzała tą kartę ze względu na ta opłatę roczną? Czy z innego powodu? A ta karta płatnicza czym się różni od kredytowej?
Żeby dostac kosmetyk to trzeba opłacić fakturę z avonu na 250zł czy ogólnie także inne zakupy się liczą np a sklepach? (bo ostatnio mamy kiepskie zamówienia)
magrens - a twoje zdanie - "Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł" - co oznacza, bo wiem o opłacie 4zł za kartę, ale odsetek podobnież nie masz bo spłacasz wszystko?
Stary 2008-04-10, 10:35   #2827
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzia121985 Pokaż wiadomość
Wypróbowałam wczoraj tez zaawansowany system dermabrazji, który zamówiłam i muszę wam dziewczyny powiedzieć, że jest super, przynajmniej jak dla mnie. Podczas masowania twarz, zresztą tak jak napisała wcześniej któraś z was nie można mocno przyciskać, bo drobinki mimo że są małe to bardzo ostre. Ja masowałam leciutko 1 min., tak jak kazali. Czuć po jakimś czasie lekkie pieczenia. Później zmyłam i skóra zrobiła się lekko zaczerwieniona (mama powiedziała, że wyglądam jak po wyjściu z solarium). Zaczerwienienie zeszło i rano nie było śladu, a skóra gładziutka w porównaniu do dnia wcześniejszego. To tyle po pierwszym razie zobaczymy jak będzie później.

Aha, mam pytanie. W katalogu 6/08 jest program motywacyjny, zamówi się trzy kremy pod oczy to jest 50% zniżki, ale to tylko na te kremy czy na cały katalog?

I jeszcze jedno pytanko. Czy zamówienia z jednego katalogu się sumują, bo jeżeli w pierwszym zamówieniu miałam ponad 300 zł i dali mi 25%, a przy drugim mam 200% to razem ponad 500 zł i upust 30%. a jak oni to policzą?

Przepraszam, że moja wypowiedź może być bez składni, ale piszę w pracy więc nie mam za dużo czasu
w pierwszym terminie dostaniesz 25% opustu zaś w drugim zamówieniu 30%
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:53   #2828
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
magrens - a twoje zdanie - "Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł" - co oznacza, bo wiem o opłacie 4zł za kartę, ale odsetek podobnież nie masz bo spłacasz wszystko?
Generalnie karta płatnicza jako taka nie występuje, bo się je dzieli na debetowe, internetowe, kredytowe.

Ta z avonu jest kredytowa, czyli nie majac srodkow na koncie, mozesz nia placic i w ten sposob zaciagasz w banku kredyt na kwote zakupow. Przez czas okreslony przez bank masz czas na splacenie tego kredytu bez konsekwencji w postaci odsetek. Ale jak sie przekroczy ten termin lub splaci tylko czesc, to bank nalicza odsetki, ktore sa bardzo wysokie, dlatego pewnie weekend ja odradzala.

To tak w skrocie, bo bankowcem nie jestem, wiec moge sie mylic.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:00   #2829
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Dziewczyny ma do Was pytanie. Nie wiem czy bylo wcześniej, ajk tak to przepraszam ale nie będę przetrząsała całego watku. Czy któras z Was ma może tusz do rzęś Super Shock i czy by mogła powiedzieć czy opłaca się go zamawiać czy to raczej pic na wode że taki fajny Bo zbieram sie żeby go sobie zamówić tak na próbe ale wole się zapytac czy warto Z góry dzięki za odpowiedź

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:10   #2830
weekend
Raczkowanie

Tak, odradzałam ze względu na opłaty. Dla banku sesn karty kredytowej jest taki, że zarabiają na ratalnych spłatach. Więc jeśli możesz ZAWSZE jednorazowo zapłacić całośc i zmieścić się w określonym terminie do spłaty, który jest ustalony przez bank, to ok, ale na rok. Przynajmniej moja mama tak dała się namówić na kartę kredytową BZWBK. Co prawda zawsze ma kasę na zakupy, ale tak ją namawiali, że rok ZA DARMO, zero opłat itp. No i jeszcze dawali 'gratis' 50 zł. I było fajnie, mama zamiast płatniczej wyciągała kredytową i parę razy zapłaciła. Na drugi dzień od razu robiła przelew z konta i zwracała tę kasę w całości, żeby nie naliczyli odsetek (termin był dłuższy, ale szczegół w tym, że TRZEBA PAMIĘTAĆ. A wiecie jak to czasem jest, i banki na biednych i zapominalaskich zarabiają na potężnych odsetkach. Ale po miesiącu zauważyła, że pobierają Jej opłatę chyba 4 zł. A miało być za darmo przez rok! I się okazało, że to obowiązkowe ubezpieczenie .. więc te niby gratisowe 50 zł które dawali za tę kartę to przez rok pójdzie na ubezpieczenie. A po roku mama zrezygnuje .. czyli już niedługo, bo wtedy w ogóle się nie będzie kalkulować, a opłaty trzeba będzie regulować. Także ja jestem przeciw kartom kredytowym, próbowano mnie namaiwiać kilkakrotnie, ale zawsze konsekwentnie jestem na nie, a jak ktoś nachalnie do mnie dzwoni (nie wiem skąd ma numer), zawsze zaznaczam, że nie życzę sobie żeby do mnie dzwoniono z ofertami, wszędzie czy to przy zakładaniu konta w banku, czy do operatora ..., to mówię do widzenia i kończe rozmowę. Nie lubię marnować mojego czasu
Z drugiej strony to co napisała magrens jest naprawdę OK, i to całkiem inna sytuacja, więc jeśli jesteś konsultantką, robisz duże zakupy itp. czyli jesteś w podobnej sytuacji do magrens, to to ma sens Przeczytaj cała umowę, zwł. to co piszą najmniejszym drukiem, spytaj czy ubezpieczenie jest obowiązkowe, może nie jest, to zrezygnuj, nie widzę sensu zabezpieczac się skoro będziesz płacić przed terminem tylko Bank będzie wkurzony, bo na takich klientach nie zarabia a sens karty jest dla nich inny .. ale takich kleintów jest 1% więc na pewno mają to wliczone w koszty
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:29   #2831
Monniq
Raczkowanie

GG do Monniq

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Które zdjęcia masz na myśli? Przecież nie ma zdjęć tej torby weekendowej..tylko te w katalogu... Chyba że ja coś przeoczyłam?
Wkleiła je majula, tutaj jest link, post numer 318 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=207409&page=5
Zdjęcia oddają to jak torba wygląda na żywo.
Jak już pisałam ja potrzebowałam czegoś dosyć sporego i jestem z tej torby naprawdę zadowolona.

w tej sprawie proszę o kontakt na PW
Monniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:48   #2832
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zuzia121985 Pokaż wiadomość

Aha, mam pytanie. W katalogu 6/08 jest program motywacyjny, zamówi się trzy kremy pod oczy to jest 50% zniżki, ale to tylko na te kremy czy na cały katalog?
Tylko na te kremy

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma do Was pytanie. Nie wiem czy bylo wcześniej, ajk tak to przepraszam ale nie będę przetrząsała całego watku. Czy któras z Was ma może tusz do rzęś Super Shock i czy by mogła powiedzieć czy opłaca się go zamawiać czy to raczej pic na wode że taki fajny Bo zbieram sie żeby go sobie zamówić tak na próbe ale wole się zapytac czy warto Z góry dzięki za odpowiedź
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2630
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2631
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2634
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2172
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2173
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2166

I wiele innych

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:51   #2833
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
nie trzeba czytać całego wątku - wystarczy skorzystać z funkcji przeszukaj wątek
kilka opinii:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2630
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1435
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1436
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1437
plus KWC
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23015
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:06   #2834
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Dzięki

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:06   #2835
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez Monniq Pokaż wiadomość
Wkleiła je majula, tutaj jest link, post numer 318 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=207409&page=5
Zdjęcia oddają to jak torba wygląda na żywo.
Jak już pisałam ja potrzebowałam czegoś dosyć sporego i jestem z tej torby naprawdę zadowolona.
Dzięki. Widziałam te zdjęcia, ale jakoś zapomniałam całkiem potem o nich... Też mam ochotę na te torbę, ale obejrzę ja jeszcze najpierw w COKu bo zawsze to inaczej osobiście pomacać
Stary 2008-04-10, 12:18   #2836
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Ja z tuszu nie jestem zadowolona, użyłam go parę razy żeby się przekonać, ale za każdym razem tylko bardziej mnie rozczarowywał. Po pierwsze skleja rzęsy (ja mam dosyć gęste), efekt pogrubienia jest w istocie rezultatem posklejania, nie zauważyłam też żadnego wydłużenia. Gdy pociągnę nim rzęsy zbyt wiele razy (usiłując je rozczesać) robią się grudki (to się chyba nazwywa owadzie nóżki czy jakoś tak...) - ja swoich rzęs nie jestem nim w stanie ładnie porozdzielać. Poza tym ma jeszcze jedną dyskwalifikującą go wadę. Zbyt gruba, płasko zakończona szczoteczka uniemożliwia malowanie rzęs w kącikach oczu, bez ryzyka pomalowania przy okazji nosa i powiek Spróbuję jeszcze poeksperymentować z malowaniem rzęs SuperShockiem, ale za pomocą szczoteczki po innym, starym tuszu, ale to dosyć karkołomne zadanie i generalnie zamierzam wrócić do tuszu Wonder konkurencyjnej firmy.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:30   #2837
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dziękuję evilcia i weekend - ja patrząc na to bym zrezygnowała bo nie opłaca mi się to aż tak jak magrens, tym bardziej że nie zawsze mamy faktury na 250zł, ale mama ...; no i jeszcze przypomnę:
*Żeby dostac kosmetyk to trzeba opłacić fakturę z avonu na 250zł czy ogólnie także inne zakupy się liczą np a sklepach? (bo ostatnio mamy kiepskie zamówienia) - a o jakiej wartości jest to prezent?
*magrens - a twoje zdanie - "Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł" - co oznacza, bo wiem o opłacie 4zł za kartę, ale odsetek podobnież nie masz bo spłacasz wszystko?
Stary 2008-04-10, 12:52   #2838
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
dziękuję evilcia i weekend - ja patrząc na to bym zrezygnowała bo nie opłaca mi się to aż tak jak magrens, tym bardziej że nie zawsze mamy faktury na 250zł, ale mama ...; no i jeszcze przypomnę:
*Żeby dostac kosmetyk to trzeba opłacić fakturę z avonu na 250zł czy ogólnie także inne zakupy się liczą np a sklepach? (bo ostatnio mamy kiepskie zamówienia) - a o jakiej wartości jest to prezent?
*magrens - a twoje zdanie - "Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł" - co oznacza, bo wiem o opłacie 4zł za kartę, ale odsetek podobnież nie masz bo spłacasz wszystko?
Żeby dostać kosmetyk trzeba zapłacić 250 zł za kosm, niezależnie czy fakturę czy za kosm kupowane w COKu.Zakupy w innych sklepach nie wliczają się. Ale karta jest na 1 osobę tzn jak na mamę to ona płaci tylko za siebie a nie może spłacać kosm z czyjegoś konta ( pisze tak bo nie wiem czy macie 1 konto na mamę czy 2 -na mamę i na siebię).Prezenty są w okolicach 20 zł tzn ostatnio był błyszczyk do ust, wcześniej krem pod oczy rozświetl ,żel pod prysznic Liiv, krem do ciała sss.Ja tą kartę spłacam w całości wię c nie mam odsetek, a płacę nią głównie za kosm avonu.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:58   #2839
asia_z
Zakorzenienie

dostałam paczkę jakiś caas temu i mnie od razu zdenerwowali. szukam tuszu dla siostry a tu go nie ma
. Na fakturze miałam zaznaczony, a w paczce zamiast te4go znalazłam pomyłkowo korektor antybakteryjny clearskin. no i musiałam dzwonić i ich opierniczać ale doślą mi z następnym zamówieniem, więc luzik poza tym podoba mi się zapach nowych Planet Spa, ciekawa jestem czy ta maseczka z parafiną będzie równie fajna, jak ta Piaski Ariozny, która u moich klientek była hitem dostałam maseczkę z oliwką, kolejną już, bo jedna u mnie od wakacji zalega jak był ten program motywacyjny Planet Spa
Stary 2008-04-10, 13:32   #2840
Scarlet23
Zadomowienie

Ja jeszcze opisze mojej wrażenia co do karty kredytowej avonu mam ją juz prawie rok wiec
na poczatek dostałam torebke + zestwa kosmetyków za free ako że moja comiesieczne zakupy w avonie są na conajmnie 250zł więc zebrałam już troche tych kosmetyków z avonu wiec tęz jestem na plus> Jeśli chodzi o tą opłątę 4zł to pałcę co miesciac ale zrezygmnowałam z karty bankomatowej z BPH a tam płąciłam za nią 5żł wiec 1łz do przodu dla mnie,Pozatym robię zakupy tylko ta kartą i z punktówe mam co miesiąc bony około 20zł dd avonu. Pozatym ta opłąta 85zl jest po roku dopiero i jak ktoś nie chce przedłużać umowy to po prostu jej nie będzie płacił.Pozatym spłącam wszystko w terminie ale tutaj trzeba uważać gdzie się wpłaca bo jak wiadomo to jak na pocZcie to z reguły idą one dłużej i trzeba uważać zeby nie przysżły po terminie spłaty ja płace przez konto internetowe więc z reguły na drugi dzień są na koncie karty kredytowej wieć luzz.Pozatym brałam udział e konkursie urządzaj swój dom z kartą visa i wygrałam zestaw kina domowego wiec generalnie moja karta raczej zarabia na siebie
Pozdrawiam
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 13:34   #2841
kwiatek04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Zbyt gruba, płasko zakończona szczoteczka uniemożliwia malowanie rzęs w kącikach oczu, bez ryzyka pomalowania przy okazji nosa i powiek
Ja jestem bardzo zadowolona z tego tuszu i nie mam problemu z pomalowaniem rzes w kacikach, wiec to chyba zalezy od techniki malowania

Cytat:
Napisane przez aniaszew Pokaż wiadomość
Zakupy w innych sklepach nie wliczają się.
Z tego co ja wiem, to sie wliczaja
kwiatek04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 13:50   #2842
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatek04 Pokaż wiadomość
Ja jestem bardzo zadowolona z tego tuszu i nie mam problemu z pomalowaniem rzes w kacikach, wiec to chyba zalezy od techniki malowania

Z tego co ja wiem, to sie wliczaja
Zakupy w innych sklepach wliczją się do punktów na bony ale nie wliczają się do tych 250zł za które się dostaje kosmetyki z avonu
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 14:08   #2843
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dziękuję wszystkim za swoje spotrzeżenia
Stary 2008-04-10, 14:55   #2844
Kurpianka
Zadomowienie

Mam pytanie donośnie braków, jeżeli cos jest w brakach, to dosylaja to w nastepnej paczce, jezeli jest juz dostepne, a jezeli juz tego kosmetyku nie chcemy to musimy ich powiadowomic, aby nie wysylali.
A jak jest z katalogami ktore sa w brakach? czy tez musze im pisac zeby mi nie wysylali katalogu nr 5?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post84634771

Zapraszam
Kurpianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 16:00   #2845
ichiko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
najprawdopodobniej dostałabyś próbkę jakiegoś kosmetyku, i byłabyś zachęcana do zostania konsultantką, sama robiłam podobnie na prospectingu kiedy byłam liderem, w ten sposób liderzy "werbują" nowe konsultantki bo zawsze ktoś się "złamie"

wklejone

dzięki za odp.
ale...osobiście wydaje mi się, że jest całe multum konsultantek.
przynajmniej w moim otoczeniu.
to jak wszystkie będziemy konsultantkami, to kto będzie zamawiał?
Stary 2008-04-10, 16:26   #2846
Rozilla
Raczkowanie

Dziewczyny...co się stało z tym błyszczykiem multikolor Range of Rose Nie ma go w katalogu 5 i 6 nawet po cenie regularnej czy przy tym błyszczyku był dzwoneczek? Nie przypominam sobie...

a czy w obecnych błyszczykach w katalogu 6 na stronie 27 jest któryś, który przypomina Range of rose? Jak nie to który nadaje ładny różowawy, bądź cielisty kolorek z drobinkami brokatu?

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 17:23   #2847
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dostałam paczkę - nowy zapach jest, na pierwszy rzut oka męski ale po chwili
no więc mama chyba się zdecyduje na ta kartę- zobaczymy jak to będzie
Stary 2008-04-10, 18:08   #2848
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
wystarczy przeszukać wątek.. bylo tyle razy o tym cudownym tuszu i tle osob go chwaliło, że bez trudu Ci o nim dużo wyszuka... ja osobiscie bardzo polecam

Już jest nowa oferta internetowa - dla mnie bomba gdybym miała kasę.. ale... ma któraś z Was może torebkę Grecia i mogłaby zrboić fotki? Duża jest (mieści A4)? Ile ma kieszonek?

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png

Edytowane przez blondyna89
Czas edycji: 2008-04-10 o 19:31
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 19:10   #2849
tulipanek17
Raczkowanie

Exclamation Torba Avon

Czy KTOŚ wie COŚ o weekendowej torbie avon? a może Ktoś posiada.. ? chętnie pooglądam zdjęcia i wysłucham opinii

tulipanek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 19:52   #2850
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
ma któraś z Was może torebkę Grecia i mogłaby zrboić fotki? Duża jest (mieści A4)? Ile ma kieszonek?
fotki wkleiłam, torba jest dość duża, da się fajnie założyć na ramię, nie ma żadnych problemów, A4 mieści na styk tzn same kartki zmieszczą się na styk natomiast teczka taka na format A4 zmieści się ale wtedy zamek się nie zapnie w środku ma małą kieszonkę na zamek i kieszonkę na telefon, ja ją bardzo lubię nosi mi się fajnie
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości