![]() |
#571 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
hehe... natura piersi mi duzych nie dala za to na glowie mam tego troche
![]() dziekuje dziekuje ![]()
#572 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jak miło Was pooglądać. Aż tak jeszcze przyjemniej tu siedzieć (a myślałam że przyjemniej już się nie da
![]() Jesteście śliczne wszystkie bez wyjątku i tworzycie super pary z Waszymi mężczyznami ![]() To jak wszyscy to i ja zdjątka dołączam, mój TŻ się trochę na nim wygłupia bo to zdjęcie z imprezki ![]()
#573 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny super wyglądacie ze swoimi mężczyznami. Ja też coś tam wkleję tylko jak wróce z pracy
![]()
![]() |
#574 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie co wam powiem??? Ten rok bedzie obfitowal w najpiekniejsze pary Młode ![]()
![]() |
#575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to mój kumpel mówi- tyle ślicznotek pójdzie na zmarnowanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() kaalinaa czekamy niecierpliwie ![]()
#578 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Katia na Twoje zdjątka z TŻ- tem też czekamy
#580 |
Raczkowanie
|
nie wiem co sie stalo zacytowalo mi moja poprzednia wypowiez no nic od razu zmieniam
Super dziewczyny co zagladam na watek coraz wiecej osob go sliedzi to naprawde przyjemne ze mozemy sie podzielic tym czasem przygotowan do slubu; Na zdjeciach wszystkie pary sa sliczne i bardzo fajnie tak bo jak potem wkleimy zdjecia ze slubu to bedzie tez porownanie ze zdjeciami przed slubem. Moj tz sie bardzo smieje ze bardzo przezywam, ale wiecie co wszystkim zajmuje sie sama tylko czasem go prosze o opinie nad tym co wymyslilam i zrobilam a on ma wrazenie ze gadam z nim tylko o slubie. To nie jestlatwe bo trzeba znalzc moment zeby sie skupil i nie mial glowy zajetej czyms innym, a mimo ze mieszkamy juz razem to te momenty nie sa takie czeste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
Girls!!!! Jak milo sie patrzy na fotki narzeczonych!!!!!
![]() ![]() Dalej nic nie ruszylam z zaproszeniami... :/ Nawarstwilo mi sie problemow cholercia i sprawy slubne juz zupelnie odeszly w zapomnienie ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich Panien Mlodych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wszystkie super wyglądacie i widać na zdjęciach promieniejące z Was szczęście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o co chodzi z tą urna na koperty?? Goście beda do niej wrzucac koperty , ktore otrzymacie w prezencie?? Jak mozesz wklej fotke, chcialabym zobaczyc jak to wyglada.
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym widziała siebie i mojego TŻ-ta, wiadomo że czasem trzeba o czymś porozmawiać, coś ustalić, a mój mi tylko mówi "mamy czas" (zauważyłam że faceci zawsze na wszystko mają czas, a jak im się nie przypomni to po prostu zapominają i potem jest "uuups") i też mi wyrzuca że ja nic tylko o ślubie gadam. I też kończy się to tak, że większość rzeczy ja załatwiam. Jednak jakby nie było mam na to więcej czasu, a wiem że po trochu wynika to też z tego, że on chce żeby nasz ślub był taki jak ja sobie wymarze, i dlatego czasem woli się nie wtrącać. Ale na szczęście im bliżej tej daty tym chętniej ze mną na ten temat rozmawia ![]()
![]() |
#585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie to będzie wyjątkowy rok: - praca nad dyplomem i otrzymanie tytułu magistra inżyniera architekta ![]() - pierwsza praca!!! - no i... ślub ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi o takie duze pudlo ( ktore mialam po jakiejsc paczce swiatecznej) pomalowalam je na srebrno i bialo , przykleje tez takie srebrne serce, na pokrywce jest dziura i tam mozna wrzucic koperte. Tak sie robi we francji pudlo bedzie sklejone i nie bedzie go mozna otworzyc podczas wesela , bedzie lezalo na stoliku kolo ksiegi gosci, jesli dostaniemy koperty pod kosciolem to sami wrzucimy a jak nie to goscie beda mogli wrzucac to tej urny otworzymy na drugi dzien. To poprostu bedzie w widocznym miejscu wiec na pewno nie zginie a nie bedzie mozna go otworzyc wiec koperty beda w bezpieczenstwie nie mam innego zdjecia niz to ktore wkleilam wklejam jeszcze raz, bo pudlo zostalo w domu, moge zrobic wieczorkiem i wyslac jutro na przyklad, to nie zadna filozofia. tu sa tez inne przyklady. niektorzy biora sobie jako urne naprzyklad taka ozdobna klatke na ptaki ( biala) http://www.le-mariage.com/boutique/urne.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokladnie tak samo na to patrze taka sama jest sytuacja nie to ze zupelnie o tym nie mowi tylko na zasadzie nie przejmuj sie bedzie dobrze ale jak bylismy w polsce w marcu to przez tydzien biegania i zalatwiania spisal sie na medal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps od razu przepraszam ze post pod postem ale jak napisalam pierwsza wiadomosc to jeszcze nie bylo wypowiedzi aguni82 a ja nie wiem czy to sie da cytowac w edytorze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Wtajemniczenie
|
właśnie odesłałam mój nietrafiony zakup stanikowy
![]() muszę pomalutku zacząć wypełniać zaproszenia i poszukać ładnych wierszyków ![]() ![]() ![]() a ja dam dwa zdjęcia, bo nie mogłam się zdecydować ![]() ![]() jesteści śliczne dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
No proszę, i kolejna śliczna para
![]() dzasta, nie jesteś wybredna tylko w sklepach nic ciekawego nie ma, naprawdę wiele dziewczyn ma ten sam problem- chodzą po sklepach i nic ![]()
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
a ja się pochwalę bucikami, które kupiłam
![]() jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie trafiłam na kolor butów o który mi chodziło i obcas jest taki jaki chciałam. Moje buty to ten bucik na zdjęciu z lewej strony, co ma dżeciki w kształcie drukowane litery I ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Przyczajenie
|
Witam was ponownie po kilku (5 chyba) miesiącach przerwy!
Może niektóre z was mnie jeszcze pamiętają??? Wpisałam się kiedy byłam na etapie załatwiania sali, orkiesty itp. a później mi jakoś przeszło ![]() ![]() Muszę się wziąść w garść. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie w potrzebie? Buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze zajrzyj tutaj sa wierszyki wlasnie na zaproszenia http://decorisus.pl/index.php?p=text...id=7&cat_id=61 A co do butkow to powodzenia ja na szczescie mam to juz za soba Mordusiak nie przejmuj sie tylko wez sie w garsc zroob liste i dzialaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Dzasta slicznie wygladacie razem
![]() Kalex bardzo ladne buty ![]() Mordusiak trzymam kciuki, zebys wszystko zdazyla zalatwic ![]() Lulucelo a jakie butki masz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
wasza uroda tzn Twoja i Twojego TZ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje butki juz wklejalam ale moge wkleic drugi raz , druga para na zmiane tez (ccc za 70 zlotych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja powiem Ci ze zrobilam najwieksza glupote kupilam buty arte di roma bo mi sie podobaly w kolorze bialym na obcasie 8 cm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() bardzo jestem z nich zadowlona, a obcas jest taki jaki chciałam i jakiego poszukiwałam ![]() Buty kupiłam w Kielcach, w salonie sukien ślubnych, w którym kupiłam suknię ![]() ![]() Buty są z firmy Growikar: http://www.growikar.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a suknie tez pokazywalas? bo tego sobie juz nie przypominam ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-10 o 13:30 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
lulu- bardzo ładne buty
![]() ja akurat fotek nie widziałam, więc fajnie, że załączyłaś ![]() kina - ja zapłaciłam za moje 190 zł. Inne pary, które mierzyłam też były w tej cenie. Nawet mile zaskoczona byłam ich ceną, bo w innych salonach buty kosztowały grubo ponad 250 zł., a przez net kupowac nie chciałam bo moja stopa jest dziwna - mam buty o rozmiarach, 40, 39 i 38 ![]() ![]() Ślubne kupiłam w rozmiarze 39, a jak mierzyłam inną parę growikar w rozm 39 to mi po prostu zleciała ze stopy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.