Panny Młode 2008 cz.II - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-10, 08:55   #571
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Ale włosy!!!Super
hehe... natura piersi mi duzych nie dala za to na glowie mam tego troche
dziekuje dziekuje
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:13   #572
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczynki jak miło Was pooglądać. Aż tak jeszcze przyjemniej tu siedzieć (a myślałam że przyjemniej już się nie da )

Jesteście śliczne wszystkie bez wyjątku i tworzycie super pary z Waszymi mężczyznami

To jak wszyscy to i ja zdjątka dołączam, mój TŻ się trochę na nim wygłupia bo to zdjęcie z imprezki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg razem.JPG (58,2 KB, 73 załadowań)

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:14   #573
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dziewczyny super wyglądacie ze swoimi mężczyznami. Ja też coś tam wkleję tylko jak wróce z pracy

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:16   #574
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jak miło Was pooglądać. Aż tak jeszcze przyjemniej tu siedzieć (a myślałam że przyjemniej już się nie da )

Jesteście śliczne wszystkie bez wyjątku i tworzycie super pary z Waszymi mężczyznami

To jak wszyscy to i ja zdjątka dołączam, mój TŻ się trochę na nim wygłupia bo to zdjęcie z imprezki
zdjecia z imprez sa najlepsze dlatego warto miec fotografa na weselu albo rodzine z aparatami bo potem takiespontaniczne fotki najlepiej sie wspomina

Wiecie co wam powiem???
Ten rok bedzie obfitowal w najpiekniejsze pary Młode
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:23   #575
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
zdjecia z imprez sa najlepsze dlatego warto miec fotografa na weselu albo rodzine z aparatami bo potem takiespontaniczne fotki najlepiej sie wspomina
U mnie mój braciszek się profesjonalnie zajmuje fotografią (nawet jest na studiach fotograficznych) i to on nam będzie fotki pstrykał i plener robił

Cytat:
Wiecie co wam powiem???
Ten rok bedzie obfitowal w najpiekniejsze pary Młode
Oj, ten rok będzie na pewno wyjątkowy

Jak to mój kumpel mówi- tyle ślicznotek pójdzie na zmarnowanie (ehh te chłopy)

Stary 2008-04-10, 09:23   #576
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

fajniutkie, super razem wygladacie
Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Dziewczyny super wyglądacie ze swoimi mężczyznami. Ja też coś tam wkleję tylko jak wróce z pracy
czekamy

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:26   #577
agunia82
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki

kaalinaa czekamy niecierpliwie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 09:27   #578
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość

wklejam nasze zdjecie
Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
No to jak wszyscy to ja tez
Z lipca 2007 na weselu u kuzyna, ja złapałam welon a mój przyszły butonierkę noi sie sprawdziło - my następni
Cytat:

to ja tez wkleje a co mi tam
Cytat:

Wszystkie zdjęcia fajneTak inaczej sie teraz pisze,jak sie wie jak kto wyglada
Stary 2008-04-10, 09:31   #579
agunia82
Zakorzenienie

Katia na Twoje zdjątka z TŻ- tem też czekamy

Stary 2008-04-10, 09:34   #580
lulucelo
Raczkowanie

nie wiem co sie stalo zacytowalo mi moja poprzednia wypowiez no nic od razu zmieniam

Super dziewczyny co zagladam na watek coraz wiecej osob go sliedzi to naprawde przyjemne ze mozemy sie podzielic tym czasem przygotowan do slubu; Na zdjeciach wszystkie pary sa sliczne i bardzo fajnie tak bo jak potem wkleimy zdjecia ze slubu to bedzie tez porownanie ze zdjeciami przed slubem. Moj tz sie bardzo smieje ze bardzo przezywam, ale wiecie co wszystkim zajmuje sie sama tylko czasem go prosze o opinie nad tym co wymyslilam i zrobilam a on ma wrazenie ze gadam z nim tylko o slubie. To nie jestlatwe bo trzeba znalzc moment zeby sie skupil i nie mial glowy zajetej czyms innym, a mimo ze mieszkamy juz razem to te momenty nie sa takie czeste
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:38   #581
babeczka1985
Raczkowanie

Girls!!!! Jak milo sie patrzy na fotki narzeczonych!!!!! Tacy szczesliwi wszyscy!!!! Tez wrzuce nasze zdjecie jak tylko usiade do swojego kompa, bo aktualnie jestem przy nieswoim
Dalej nic nie ruszylam z zaproszeniami... :/ Nawarstwilo mi sie problemow cholercia i sprawy slubne juz zupelnie odeszly w zapomnienie Czas tak szybko biegnie, ze nie nadazam ze wszystkim
Buziaki dla wszystkich Panien Mlodych

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 09:57   #582
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dziewczyny wszystkie super wyglądacie i widać na zdjęciach promieniejące z Was szczęście
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:00   #583
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Troche zmienilam ksiege gosci dodalam tasiemkea "urna" czyli pudlo na koperty to serce ma jeszcze nie przyklejone bo mi kleju zabraklo. Kokardki na drzwi auta troche nie ostre ale to znow wina aparatu. Pozdrawiam

o co chodzi z tą urna na koperty?? Goście beda do niej wrzucac koperty , ktore otrzymacie w prezencie?? Jak mozesz wklej fotke, chcialabym zobaczyc jak to wyglada.
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:08   #584
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co sie stalo zacytowalo mi moja poprzednia wypowiez no nic od razu zmieniam

Super dziewczyny co zagladam na watek coraz wiecej osob go sliedzi to naprawde przyjemne ze mozemy sie podzielic tym czasem przygotowan do slubu; Na zdjeciach wszystkie pary sa sliczne i bardzo fajnie tak bo jak potem wkleimy zdjecia ze slubu to bedzie tez porownanie ze zdjeciami przed slubem. Moj tz sie bardzo smieje ze bardzo przezywam, ale wiecie co wszystkim zajmuje sie sama tylko czasem go prosze o opinie nad tym co wymyslilam i zrobilam a on ma wrazenie ze gadam z nim tylko o slubie. To nie jestlatwe bo trzeba znalzc moment zeby sie skupil i nie mial glowy zajetej czyms innym, a mimo ze mieszkamy juz razem to te momenty nie sa takie czeste

Jakbym widziała siebie i mojego TŻ-ta, wiadomo że czasem trzeba o czymś porozmawiać, coś ustalić, a mój mi tylko mówi "mamy czas" (zauważyłam że faceci zawsze na wszystko mają czas, a jak im się nie przypomni to po prostu zapominają i potem jest "uuups") i też mi wyrzuca że ja nic tylko o ślubie gadam. I też kończy się to tak, że większość rzeczy ja załatwiam. Jednak jakby nie było mam na to więcej czasu, a wiem że po trochu wynika to też z tego, że on chce żeby nasz ślub był taki jak ja sobie wymarze, i dlatego czasem woli się nie wtrącać.
Ale na szczęście im bliżej tej daty tym chętniej ze mną na ten temat rozmawia

Stary 2008-04-10, 10:08   #585
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna para

Cytat:
Jak to mój kumpel mówi- tyle ślicznotek pójdzie na zmarnowanie (ehh te chłopy)

U mnie to będzie wyjątkowy rok:
- praca nad dyplomem i otrzymanie tytułu magistra inżyniera architekta (liczę na wrzesień)
- pierwsza praca!!!
- no i... ślub

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:13   #586
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
o co chodzi z tą urna na koperty?? Goście beda do niej wrzucac koperty , ktore otrzymacie w prezencie?? Jak mozesz wklej fotke, chcialabym zobaczyc jak to wyglada.

Chodzi o takie duze pudlo ( ktore mialam po jakiejsc paczce swiatecznej) pomalowalam je na srebrno i bialo , przykleje tez takie srebrne serce, na pokrywce jest dziura i tam mozna wrzucic koperte. Tak sie robi we francji pudlo bedzie sklejone i nie bedzie go mozna otworzyc podczas wesela , bedzie lezalo na stoliku kolo ksiegi gosci, jesli dostaniemy koperty pod kosciolem to sami wrzucimy a jak nie to goscie beda mogli wrzucac to tej urny otworzymy na drugi dzien. To poprostu bedzie w widocznym miejscu wiec na pewno nie zginie a nie bedzie mozna go otworzyc wiec koperty beda w bezpieczenstwie nie mam innego zdjecia niz to ktore wkleilam wklejam jeszcze raz, bo pudlo zostalo w domu, moge zrobic wieczorkiem i wyslac jutro na przyklad, to nie zadna filozofia.

tu sa tez inne przyklady. niektorzy biora sobie jako urne naprzyklad taka ozdobna klatke na ptaki ( biala)
http://www.le-mariage.com/boutique/urne.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08660.JPG (129,8 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-04-10, 10:19   #587
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Jakbym widziała siebie i mojego TŻ-ta, wiadomo że czasem trzeba o czymś porozmawiać, coś ustalić, a mój mi tylko mówi "mamy czas" (zauważyłam że faceci zawsze na wszystko mają czas, a jak im się nie przypomni to po prostu zapominają i potem jest "uuups") i też mi wyrzuca że ja nic tylko o ślubie gadam. I też kończy się to tak, że większość rzeczy ja załatwiam. Jednak jakby nie było mam na to więcej czasu, a wiem że po trochu wynika to też z tego, że on chce żeby nasz ślub był taki jak ja sobie wymarze, i dlatego czasem woli się nie wtrącać.
Ale na szczęście im bliżej tej daty tym chętniej ze mną na ten temat rozmawia

Dokladnie tak samo na to patrze taka sama jest sytuacja nie to ze zupelnie o tym nie mowi tylko na zasadzie nie przejmuj sie bedzie dobrze ale jak bylismy w polsce w marcu to przez tydzien biegania i zalatwiania spisal sie na medal . Jak robie jakies rzeczy specjalnie na slub to tez mu sie podobaja tylko ze czasem musze mu prostowac wyobrazenia bowiem nie wiem czemu sie upiera ze na slubie to musi byc duzo balonow ( u nas na sali balony absolutnie nie pasuja bo jest to taka stara karczma i tam juz dekoracji jest dosyc- zmienil juz zdanie ) bukiet na auto ma byc wielgachny no tu juz zdanie tez zmienil te kokardki co zrobilam na klamki to chcial takieco sie ciagna po ziemi ale mu tez wybilam z glowy po prostu takie jakies malo praktyczne te rzeczy , no ale nie jest zle w koncu to ja poejmuje decyzje i chyba najbardziej mi to pasuje

Ps od razu przepraszam ze post pod postem ale jak napisalam pierwsza wiadomosc to jeszcze nie bylo wypowiedzi aguni82 a ja nie wiem czy to sie da cytowac w edytorze
Stary 2008-04-10, 10:21   #588
dzasta110
Wtajemniczenie

właśnie odesłałam mój nietrafiony zakup stanikowy
muszę pomalutku zacząć wypełniać zaproszenia i poszukać ładnych wierszyków wczoraj oglądałam buty, ale żadne nie wpadły mi w oko czy ja taka wybredna, czy w tych sklepach nic ciekawego nie ma

a ja dam dwa zdjęcia, bo nie mogłam się zdecydować mam nadzieję, że TŻ nie ma nic przeciwko, ze jego buzię pokażę

jesteści śliczne dziewczyny no i TŻty też przystojni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0091.JPG (104,8 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0115.JPG (107,7 KB, 53 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:25   #589
agunia82
Zakorzenienie

No proszę, i kolejna śliczna para

dzasta, nie jesteś wybredna tylko w sklepach nic ciekawego nie ma, naprawdę wiele dziewczyn ma ten sam problem- chodzą po sklepach i nic

Stary 2008-04-10, 10:26   #590
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a ja się pochwalę bucikami, które kupiłam
jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie trafiłam na kolor butów o który mi chodziło i obcas jest taki jaki chciałam.
Moje buty to ten bucik na zdjęciu z lewej strony, co ma dżeciki w kształcie drukowane litery I
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 186_10.jpg (8,3 KB, 39 załadowań)
Stary 2008-04-10, 10:26   #591
mordusiak
Przyczajenie

Witam was ponownie po kilku (5 chyba) miesiącach przerwy!
Może niektóre z was mnie jeszcze pamiętają??? Wpisałam się kiedy byłam na etapie załatwiania sali, orkiesty itp. a później mi jakoś przeszło aż tu nagle zaświtało mi w głowie że to już niedługo a ja jestem dalej na etapie podpisanych umów i tyle o zgrozo nie wiem czy zdąże?????????? Ślub 5 lipca!!!!!!!!!
Muszę się wziąść w garść. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie w potrzebie?
Buziaczki
mordusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:26   #592
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
muszę pomalutku zacząć wypełniać zaproszenia i poszukać ładnych wierszyków wczoraj oglądałam buty, ale żadne nie wpadły mi w oko czy ja taka wybredna, czy w tych sklepach nic ciekawego nie ma

a ja dam dwa zdjęcia, bo nie mogłam się zdecydować mam nadzieję, że TŻ nie ma nic przeciwko, ze jego buzię pokażę

moze zajrzyj tutaj sa wierszyki wlasnie na zaproszenia http://decorisus.pl/index.php?p=text...id=7&cat_id=61

A co do butkow to powodzenia ja na szczescie mam to juz za soba

Mordusiak nie przejmuj sie tylko wez sie w garsc zroob liste i dzialaj Listy dobra rzecz
Stary 2008-04-10, 10:35   #593
kina2807
Zakorzenienie

Dzasta slicznie wygladacie razem

Kalex bardzo ladne buty

Mordusiak trzymam kciuki, zebys wszystko zdazyla zalatwic, a suknie juz masz wybrana, zamowiona?

Lulucelo a jakie butki masz ? Moze sie pochwalisz, bo ja jestem na etapie poszukiwac, ale tez nic mi sie nie podoba

Mąż i żona...
Stary 2008-04-10, 10:36   #594
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
nie czaje
co wyzej jest takiego zeby mdlec???
wasza uroda tzn Twoja i Twojego TZ
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:39   #595
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
a ja się pochwalę bucikami, które kupiłam
jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie trafiłam na kolor butów o który mi chodziło i obcas jest taki jaki chciałam.
Moje buty to ten bucik na zdjęciu z lewej strony, co ma dżeciki w kształcie drukowane litery I
Bardzo ładne. I obcas świetny Jakiej jest wysokości? Gdzie takie buty kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez mordusiak Pokaż wiadomość
Witam was ponownie po kilku (5 chyba) miesiącach przerwy!
Może niektóre z was mnie jeszcze pamiętają??? Wpisałam się kiedy byłam na etapie załatwiania sali, orkiesty itp. a później mi jakoś przeszło aż tu nagle zaświtało mi w głowie że to już niedługo a ja jestem dalej na etapie podpisanych umów i tyle o zgrozo nie wiem czy zdąże?????????? Ślub 5 lipca!!!!!!!!!
Muszę się wziąść w garść. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie w potrzebie?
Buziaczki
Jasne, że przyjmiemy Spisz sobie wszystko, co musisz koniecznie załatwić w najbliższym czasie i działaj! Masz już wybraną suknię?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:43   #596
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Dzasta slicznie wygladacie razem

Kalex bardzo ladne buty

Mordusiak trzymam kciuki, zebys wszystko zdazyla zalatwic, a suknie juz masz wybrana, zamowiona?

Lulucelo a jakie butki masz ? Moze sie pochwalisz, bo ja jestem na etapie poszukiwac, ale tez nic mi sie nie podoba

Moje butki juz wklejalam ale moge wkleic drugi raz , druga para na zmiane tez (ccc za 70 zlotych ) , kupowane bezposrenio od producenta w kolorze smietanki za 70 zl firma aramci jest na portalu bialebuty producent jest z okolic czestochowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08635.JPG (140,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08637.JPG (129,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08639.JPG (129,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08641.JPG (158,4 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-04-10, 10:48   #597
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

ogladam DZASTA Twoje zdjecia i wygladaja na takie jak by byly robione w mojej okolicy!!!serio.nie przejmuj sie biustonoszem ja chcialam sobie teraz kupic i co wejde do sklepu i podoba mi sie jakis wzor i mowie poprosze miseczke D a te lalunie co tam sprzedaja mowia:takich rozmiarow nie mamyno to nic....a ja mam problem z glowy z biustonoszem w dzien slubu bo woghole nie bede mialajeden dzien od kilkunastu lat....TZ juz zaciera rece..ale ja mu dam
ja powiem Ci ze zrobilam najwieksza glupote kupilam buty arte di roma bo mi sie podobaly w kolorze bialym na obcasie 8 cmglupia nie pomtyslalam ze one maja mi sluzyc caly dzien prawie i cala noc....a potem sie okazalo ze wybralam sukne slubna w kolorze smietanki i one nie pasuja do niej no to moja mama mi mowi kup pod kolor sukni i kupilam znowu na 8cm obcas ale wygodniejsze sa od tych pierwszych....teraz nie wiem czy nie sprzedac obu par na allegro i kupic na 5 cm obcasie tylko najpierw musze zobaczyc czy nie straci suknia uroku jak ja sie stane mniejsza o 3 cm???jak myslicie?????
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 10:48   #598
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

Kalex bardzo ladne buty
dziękuję
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Bardzo ładne. I obcas świetny Jakiej jest wysokości? Gdzie takie buty kupiłaś?
równiez dziekuję
bardzo jestem z nich zadowlona, a obcas jest taki jaki chciałam i jakiego poszukiwałam Obcas ma 4,5 cm. wys.
Buty kupiłam w Kielcach, w salonie sukien ślubnych, w którym kupiłam suknię kiedyś byłam i nie mieli nic ciekawego a po 3 tyg znów do nich zajrzałam i mieli własnie dostawę
Buty są z firmy Growikar: http://www.growikar.pl
Stary 2008-04-10, 10:49   #599
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Moje butki juz wklejalam ale moge wkleic drugi raz , druga para na zmiane tez (ccc za 70 zlotych ) , kupowane bezposrenio od producenta w kolorze smietanki za 70 zl firma aramci jest na portalu bialebuty producent jest z okolic czestochowy
Lulu piekne, juz teraz przypominam sobie, ze je pokazywalas

a suknie tez pokazywalas? bo tego sobie juz nie przypominam

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
Buty są z firmy Growikar: http://www.growikar.pl
ach Growikar, wydaje mi sie, ze w moim salonie, tez maja buty z tej firmy, chyba bede sie musiala do nich przejsc, a moze orientujesz sie jak to wyglada cenowo?

Mąż i żona...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-10 o 13:30 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-10, 10:52   #600
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

lulu- bardzo ładne buty
ja akurat fotek nie widziałam, więc fajnie, że załączyłaś

kina - ja zapłaciłam za moje 190 zł. Inne pary, które mierzyłam też były w tej cenie.
Nawet mile zaskoczona byłam ich ceną, bo w innych salonach buty kosztowały grubo ponad 250 zł., a przez net kupowac nie chciałam bo moja stopa jest dziwna - mam buty o rozmiarach, 40, 39 i 38 Nie wiem od czego to zależy - widać każdy producent ma jakąś swoją numeracje
Ślubne kupiłam w rozmiarze 39, a jak mierzyłam inną parę growikar w rozm 39 to mi po prostu zleciała ze stopy Mówię do sprzedawczyni (bo myślałam,że mi 40 dała), żeby mi 39 pokazała a ona-to jest 39 patrze i faktycznie-rozmiar 39 ale jakiś kajakowaty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości