|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Więcej nie nadrobię, bo chrześniak do mnie jedzie, a ja jeszcze nieubrana
|
|
|
|
#1832 |
|
Madi
|
Temat wózków mnie przytłacza, sama nie wiem jaki kupimy nie znam się w ogól,ale jako prawdziwa kobieta to juz wiem napewnojakie kolory chcę aby miał
![]()
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
"Staraj się jeść urozmaicone posiłki. To bardzo ważne, bo na ich skutek zmienia się smak wód płodowych i płód ma możliwość zapoznawania się z różnymi smakami. Jeśli chcesz, by maluszek lubił marchewkę, zadbaj o to już teraz. Tak samo o to, by w Twoim menu było wszystko to, co cenne dla Ciebie i dziecka." Dlatego apeluję - dbajmy o smaki naszych dzieci, bo sprowadzacie na złą drogą pisząc czego Wy to nie jecie, potem człowiekowi się zachciewa i znowu jest się w du.pie z dietą. A tak poważnie - mnie to serio przeraża. Bo się zastanawiam naprawdę co mogę zmienić w sposobie swojego jedzenia, żeby to się nie skończyło źle dla smaku bobo. Potem będzie takie kapryśne po mamusi, a tatuś będzie w nią [czyli we mnie] rzucał gromy, że źle karmiła dziecko. |
||
|
|
|
#1834 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1835 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1836 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nowe kolory maja byc tylko dostepne No ja nie wiem co robic poczekam do tego esso raczejpodoba sie mi np. takie polaczenie ![]() Cytat:
Siostra mojej mamy dowiedziala sie przypadiem w wiekuu 60 lat, ze ma jedna, corka brata miala refluks i tez jedna nerke, swoim corkom tez na usg szukalam. Sobie nie sprawdzalam...U Ciebie jak to wyszlo? |
||
|
|
|
#1838 |
|
Madi
|
Serenly mądry apel
Ja tam nie zmieniłam diety jak jadłam przed ciążą tak i teraz, nawet podobne ilosci, jem mega dużo serow, twarogów, żółtych, jem duzo owoców, pije soki dodaje dużo warzyw do posiłków, raczej nie mogę sobie nic zarzucić pod tym względem, a ze chipsy raz na dwa tygodnie czy pizza to chyba ujdzie Junior zapamiętała raczej te nawyki codzienne no i tylko mogę mieć później problem jak nie będzie chciał jeść.mięsa bo naprawdę nie przepadam ale zmuszać go nie będę
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie strasz! :O Ja planuję po ciąży uważać na dietę, bo raz - trzeba będzie zrzucić, dwa - będę karmiła i wiem że to co jem, będzie czuło dziecko. Mam nadzieję, że wtedy naprawdę nie będę "miętka", tylko twarda.
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
z tym żywieniem też próbuję coś zmieniać, w tym tygodniu idzie mi trochę lepiej niż wcześniej a o dziwo zawsze byłam przkeonana, że gdy będę w ciąży to będę się mega zdrowo odżywiać a jak zobacyzłam ciężarną w mcdonals to zawsze coś o niej głupiego myślałam i jak tu mi się pozmieniało:P
apropo wózków ja też szaleję na tym punkcie, ciągle czytam recenzje, to chyba najważniejszy zakup dla mnie |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Madi
|
Ciekawy to fakt z tym programowaniem metabolicznym
dzieki za ciekawostkę cesarkie cięcie ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Ja wprost przeciwnie obawiałam się zawsze że będę miała dziwne zachcianki i przytyje 30kg a teraz w sumie nie mam nic takiego, nawet do słodkiego mnie nie ciągnie ale zawsze mam przy sobie czekoladę bo mam tendencję do spadku cukru
|
#1843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś w tym jest bo Mycha to słodyczocholiczka jak mama, ale z racji diety to sie opycha raczej gorzka czekolada ![]() Tomi teraz je praktycznie wszystko (oprocz wedlin ze sklepu), lubi rzeczy ktorych ja nie tkne, a nie lubi tego co ja jadlam z nim w ciazy. Takze, az tak bym sie nie bala. Bardziej to wazne jest rozszerzanie diety niemowlakowi moim zdaniem. |
|||
|
|
|
#1844 |
|
Madi
|
Wypiłam rano kawkę i co ja teraz będę pić?
|
#1845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jem ciągle ostrożnie bo jak zjem za dużo to mnie brzuch boli i mam straszne wzdęcia. Ja też druga ciąża.. dzisiaj według om mam 16+6 i nie czuję ruchów , czasem niby jakieś pukniecie raz dziennie ale szczerze nie mam pewności czy to jednak nie jelita. Cytat:
Gratulacje 😁
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Moja córka jest strasznym niejadkiem .. choć ja w ciąży z nią raczej jadłam normalnie. Ale fakt jadłam dużoo słodyczy.. I ona akurat tego nigdy nie odmówi..
Teraz praktycznie nie jem słodkiego.. raz na 2 tygodnie może jakieś ciasto.. a już prędzej to zjem słodki budyń.. czekolady nie rusze .. nie obraże się jak syn będzie odmawiał czekolady 😁😁
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
Diablica kciuki za echo
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Judkama sprawdziłam w broszurce i ten roan bass w kolorze pink możesz połączyć z czarnym stelażem i czarną misą
A na żywo ten kolor jest bardziej zbliżony do tego wzornika: http://www.sklep.urwis.com.pl/images...wor_bass_5.jpg czyli właśnie fuksja a nie róż Chociaż tak naprawdę, to wychodzi coś pomiędzy. Zdjęcia (nawet te z katalogu) strasznie przekłamują kolory, najlepiej wybierać z próbnika materiałów w sklepie ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Pod prysznicem dokonałam odkrycia Już wiem dlaczego te buty, które mierzyłam były mi ciasne i musiałam mieć rozmiar 39. Po prostu palce od stóp mi się rozszerzyły i to tak, że pomiędzy duży palec a pozostałe 4 mogłabym wcisnąć dodatkowy paluch
|
|
|
|
#1852 |
|
Madi
|
Co najdziwniejszego zjadłyscie w tym miesiącu?
![]()
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Diablica również trzymam kciuki !
Eh ja dopiero idę się ogarniać do łazienki bo mi wcześniej Córa nie dała 🙊
|
#1854 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super! Gratulacje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ratujesz honor drużyny różowych ![]() Miały być karne pitynki, a nie bacik
|
|
|
|
|
#1857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslisz, że to już tak na stałe ? ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Albo przynajmniej jakis kutasik czy cos ![]() Cytat:
Cytat:
Jak jest obiad i babcia przywiezie slodycze ( ktorych ma nie przywozic) to juz nagle na obiad nie ma miejsca. Zawsze wtedy mowie, na obiad nie mam miejsca to na slodycze tym bardziej i potrafi cala zupke szybko zjeść byle cosik dostac słodkiego. Najgorsze, ze czlowiekowi czesto jej zal, ze tylu rzeczy zjesc nie moze to jej czasem cos sie da. |
|||
|
|
|
#1858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017
Cytat:
Pogoda ładna się robi, to będziesz spędzać czas poza domem, a później jak się dzidzia urodzi, to nie będzie czasu patrzeć na ściany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1859 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pol sloika stoi od wrzesnia i boje sie zajrzec do srodka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chcialam Wam polecic porady na zdrady. Cale kino ryczalo ze smiechu ja zakwasy w brzuchu mam teraz ![]() A z gorszych rzeczy chyba cos mnie bierze cholerka w glowie mi sie kreci na zoladku zle i gardlo podrapuje tz mnie chyba zarazil........Wiem ze bylo pisane ale powtorzcie mi prosze co moge na gardlo i w ogole na przeziebienie teraz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1860 |
|
Rozeznanie
|
Co ja brałam: rutinoscorbin 3x 2 tabletki, na katar woda morska do płukania nosa, plus tabletki sinupret 3x1 tabletka, tabletki do ssania prenalen
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Potem będzie takie kapryśne po mamusi, a tatuś będzie w nią [czyli we mnie] rzucał gromy, że źle karmiła dziecko. 
Bąbelki dla wszystkich. 

Nie strasz! :O Ja planuję po ciąży uważać na dietę, bo raz - trzeba będzie zrzucić, dwa - będę karmiła i wiem że to co jem, będzie czuło dziecko. Mam nadzieję, że wtedy naprawdę nie będę "miętka", tylko twarda. 

no co ty myślisz, że na boku drugą ciężarówkę bzyka? He he ale mnie rozbawiłaś z rana 
masa + prędkość --strach sie bać
<w domyśle - zlitujcie się nad nieobecnymi z waszą weną twórczą 
w glowie mi sie kreci na zoladku zle i gardlo podrapuje