![]() |
#2101 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Przyszla koszula i szlafrok z Dolce Sonno. Dosc fajna jakosc, zobaczymy po praniu. Maz sie zatroskal, ze szlafrok cieniutki, musialam wytlumaczyc, ze w szpitalu jest cieplo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Raczkowanie
|
Misja ja jak na pinterescie jakiś czas temu siedziałam i szukałam inspiracji to zapisałam sobie taki organizer do powieszenia nad przewijak i stwierdziłam że zrobię jak będzie cieplej. Tylko zamiast tych drucianych koszy chciałam poszyć takie materiałowe koszyczki i je pozawieszać. A potem mi się zmienila koncepcja i jednak zamiast tej nawiercanek płyty będą deski zbite ze sobą i tam jakoś pomontuje te koszyczki 😁
Jutro albo w niedziele jadę po dechy 😀 1489754882299.jpg1489754892150.jpg Tak to mniej więcej wygląda 😉 Bunnybe moja Wiki też jeszcze się nie obróciła, 3.04 kolejne usg i zobaczymy. Narazie się nie martwię, myślę że nasze pociechy mają jeszcze trochę czasu żeby się przygotować na poród 😁 Co do pieluch to ja mam newborny dada 2 szt. I pampersy premium care też 2 szt. I pampersy biorę do szpitala, bo u nas nie dają, tak przynajmniej jest na stronie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O to to ![]() Coś takiego jednak musze kupić do komody i tez chyba na każda szufladkę. Dzięki. Uff skończyłam prasować pierwsza turę ubranek i mój kręgosłup cierpi. Reszta rozwieszona, zostaną pieluchy i kocyki. Siedzę z nogami w gorze i zagryzam jabłuszko pyszniutkie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zapraszacie jeszcze gosci tak na wieczorne posiadowy? TZ zaprosil dzisiaj znajomych na jutro i mam ochote go udusic i wpadlam w furie i kazalam mu wszystko odwolac, a teraz nie wiem, czy nie przesadzam?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2105 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No i właśnie, super! Bez tych organizerów to mi miejsca w komodzie braknie ![]() Z reszta ja nigdy mistrzem układania i pakowania nie byłam, za to mój małż to by do "kabinówki" pół szafy wcisnął. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Oh yeah!! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
Ania - wow zaszalałaś
![]() Aixa - jakby nie patrzeć to faktycznie koszt nie jest taki duży ![]() ![]() Melka - taki mamy kraj i tacy ludzie nas otaczają niestety. Nic z tym nie zrobimy ![]() Ooo ile czekałaś na przesyłkę? Ja zamówiłam w poniedziałek i czekam ![]() Kimba - o fajnie to wygląda ![]() A właśnie, mamusie które mają już swoje pociechy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak na leżąco jest zdecydowanie łatwiej. Ja robiłam rożnie jak mi pasowało w danej chwili. No i umieszczasz krem/globulkę we właściwym miejscu. Tez miałam opory, a pózniej jak wprawy nabrałam to raz dwa mi szło ![]() Myśle tez ze jak bardzo się boisz to nie ma co się na sile katować i palcem tez jest ok. Po prostu musisz sprawdzić jak Ci wygodniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Talusia ja wzięłam jedna paczkę babydream ale ogółem sa chwalone. Wiadomo co dziecko to inaczej, mojej znajomej syn nie toleruje pieluch dada, cały czas miał czerwona skore. Jeszcze niby z lidla sa jakies pieluchy ale nie znam nikogo kto wyraził opinie o nich.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#2109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I myślę, że nie kupię biustonosza do karmienia tylko zwykły odpinany z przodu.. Takiego chce poszukać. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na 3 zamówienia: koszule z PięknaMama, koszulę z allegro (tę tanią, o której dziewczyny pisały) i zamówienie z emag - zamówiłam Alphanova Sante Mleczko przeciw rozstępom 400 ml Alphanova Bebe Organiczne mleczko do mycia z migdałami 500 ml Earth Friendly Products Mydło w płynie bezzapachowe 500 ml. W ten sposób rozwiązałam mój dylemat kosmetyczny emolienty vs płyn do kąpieli dla niemowląt - zaeksperymentowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Rozeznanie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Ooo fajnie, masz szczęście! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Post mi za szybko poszedł a chciałam jeszcze dopisać ze Twój bobasem rośnie w sile! Nic sie nie stresuj, moj tez do przodu 10dni ![]() W poniedziałek mam prenatalne. Ciekawe co u synka słychać? Jaki juz klocek ![]() Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-03-17 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Megan - gratuluję udanej wizyty
![]() Wow farciara! To Ci się udało z tym adapterem do pasów ☺ super, nic tylko się cieszyć! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
Vikuniaa my to nikogo nie zapraszamy i raczej sami też nie chodzimy już do znajomych, chyba że na chwilę gdzieś do kogoś, ale na dłuższe wieczorne posiadowki to nie, ja też już nie mam na to siły, znajomi raczej dzieciaci nie są i zaraz że przesadzam i jestem wykorzystywana jako szofer wiec się wkurzylam i powiedziałam że pierdziele to całe towarzystwo i gdzieś mam co myślą. 😜
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Do nas przychodzą znajomi, ale to raczej na kawka,herbatka czy też wypija po jednym piwie i do domu. Na imprezy do późnych godzin nie ma już szans.
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozważam nawet, żeby teściowie przyjechali do nas na Wielkanoc, bo mieszkają 500 km od nas, nie chcę by przyjeżdżali od razu po porodzie, a bardzo chcą nam coś kupić/przywieźć. Wszystko zależy, jak te spotkania wyglądają - z moimi znajomymi jest tak, że spokojnie wychodzą o rozsądnej porze, alkohol raczej się nie przelewa (ewentualnie butelka wina), więc nie jest to jakoś szczególnie męczące. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
Ciekawe co u Mileny? ☺ jak tam jej leci, jak się czuje. Pewnie czymś pochłonięta i nie ma czasu się odezwać do nas.
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I Black się dawno nie odezwała? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Kiimba, wlasnie ja tez ostatnio bylam szoferem i wkurzylo mnie to.
U nas raczej wyglada to tak, ze jest wodka na stole i sporo jedzenia (ktore przygotowac bym musiala ja), a ostatnio z imprezy wyciagnelam towarzystwo dopiero o 2 w nocy... rozryczalam sie z niemocy i wscieklosci wlasnie i postanowilam, ze jak TZ nie odwola gosci, to ja palcem nie kiwne i wyjde sie tylko przywitac i pojde do lozka. Ilez mozna.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Biedna pracuje i szkoła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny obczajcie staniki do karmienia babyono. Maja super opinie w necie, super sie piora i mega wygodne. Ja sobie chyba zamowie, wezme E.
![]() |
#2122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy pampersy firmy Pampers, dostałam też kilka paczek chyba z Lidla od sąsiadki. Co do becikowego, jeśli liczą za 2015 dochód to mam nadzieję że uda nam się załapać. Bo za 2016 na pewno nie. Ja już odpoczywam bo za dużo mam na głowie ostatnio i brzuch ciągnie. U nas też ma być Pani z banku krwi w następnym tygodniu, nie zamierzamy korzystać Ale mi i tak będą pobierać bo jestem pacjentka programu, który bada dziedziczenie alergii przez maluszka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zadomowienie
|
Mohnka, Efffpe - biedna, zamiast teraz pod koniec jak najwięcej wypocząć to jest zalatana.
Faktycznie Black też się dawno nie odzywała ![]() Fartuch - o dziękuję, już będę obczajać te staniki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Cena spora tych z Babyono. Dzisiaj na sprawdzenie kupiłam Canpola 33zł i fajny się wydaje. Ciekawe jak po praniu dlatego wzięłam jeden. Jedyny minus to chyba tylko do miseczki DD mają.
#2125 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze wypatrzyłam na bonprixie takie
http://www.bonprix.pl/style/biustono...35772?source=3 http://www.bonprix.pl/style/biustono...8AchoCwZTw_wcB Ciekawe jak z jakością ☺ bo cenowo fajnie wychodzą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pieluch babydream używaliśmy jakiś czas, były ok, chociaż trochę sztywne. Najbardziej lubię dady i te lidlowe, pampy oryginalne jak dla mnie to totalnie przereklamowana sprawa - u nas mega przeciekały, no i są drogie.. z jednym wyjatkiem- pampersy premium te złote jedynki są wierne, zamierzam je kupić dla dzidziusia, nawet pachną ładnie 😀 ale pieluchy to bardzo indywidualna sprawa, myślę że trzeba różnych próbować, no oryginalne są dość małe moim zdaniem. Cytat:
U nas Tz ma urlop, byliśmy z młodym na pl zabaw, ale mimo przewidywanej super pogody, jest zimno i wieje... Potem byłam umyć auto, a teraz faceci śpią, a ja kawka i lody truskawkowe 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
ski
|
Mohnka. Dokładnie oni zainwestowali w jakieś pakiety do tej krwi i dlatego im taka suma wyszła.
Co do gości to mężowi już napomknęłam że gości żadnych już nie chce no chyba że sam ogarnie dom, zakupy, jedzenie i sprzątanie po nich. Bo ja palcem już nie kiwne. A jeszcze się to kończy tym że robie za szofera... no chyba nieeeee!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż w sumie lubię gdzieś wychodzic, ale to wiadomo, jak jest w domu dziecko to nie ma zbyt wiele wyjść 😊 dziś idziemy na urodziny do knajpki, także cieszę się 😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2130 | ||||
Rozeznanie
|
D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Dziewczyny zwariuję. Od paru dni mam taką ochotę na Laysy zielona cebulka, że zaraz zwariuję. 😲 dopiero jutro u mnie będzie Tz ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.