![]() |
#1081 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
mmona24 same śliczności
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ten pierwszy to prawie identyczny, chyba tylko materiałem się różni, bo taki bardziej welurowy jest, przynajmniej tak wygląda ![]() Ten ostatni o dziwno też fajny, choć kompletnie nie mój styl, ale teraz modne są połączenia np. nowoczesnych mebli z tymi bardziej retro, zarzucić na jeden bok jakiś poskładany pled i jedną poduszkę i będzie super ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
Pomagaja oczywiscie ale ja jestem zla ze nie moge sie nia zajac bo musze uwazac, nie moge jej nawet ponosic jak placze bo wazy 15 kg. Jak ja z nia siedze to jest z nami babcia, maz nas zmienia bo ja musze troche polezec brzuch jak skala
![]()
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Ten turkus to w ogóle w różnych kolorach i materiałach jest. Jak na nówkę to niezłe ceny mają.
A o ten retro już pytałam czy aktualne i czy można obejrzeć i jest. To jeszcze tylko kwestia przekonania męża :P O tyle dobre że do Ikei byśmy nie musieli jechać a w Ikei to się na oglądaniu fotela na pewno nie skończy :P ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Cierpliwości i siły życzę ![]()
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspolczuje. Mam nadzieje ze malutka szybko z tego wyjdzie. Dostanie antybiotyk i szybko bedzie poprawa. Tylko sie biedna stresuje tym pobytem pewnie...dzieci nie lubia bialych fartuchow, a szpital to juz w ogole... Dobrze ze maz z nia zostanie na noc. Paula mnie sie podoba pierwszy i drugi❤ Ewelinka ale Wam sie udalo z tym wozkiem😉 lepiej tak niz w druga strone😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1087 |
Konto usunięte
|
Współczuję i zdrówka życzę.
A my wróciliśmy z niczym. Po raz pierwszy miałam taką sytuację, że dzwoniąc na adres sklepu firmy decoral, pytając czy się adres nie zmienił i jest tam i tam - otrzymawszy potwierdzenie dwa dni temu dzwoniłam do sklepu - UWAGA - na miejscu okazało się że : SKLEP PRZENIESIONY - nie wiadomo gdzie już od roku. Ale jesteśmy wkurzeni bardzo. To się nazywa dbanie o klientów, nie ma co. Jutro idziemy do innego sklepu obok nas. Złazłam się dziś jak głupia. Bolą mnie plecy i kręgosłup. Jakby nie było pieszo iść 30 min do przystanku, potem tramwaj 5 przystanków - kurcze i znów pieszo. To był jedyny blisko sklep decoral. Reszta to drugi koniec miasta. Żeby była możliwość zaparkowania tam - ale nie ma, wiec nie pojechaliśmy autem. Przsyszłam do domu, do tego zmywanie (sterta garów), sprzątanie kuchni, rozdzielenie mięsa do zamrażarki na obiad - trochę się namęczyłam nożem (nie mamy nożyc do mięsa) a mąż pyta się jak padłam na łóżko co mi jest. Chyba mnie zaraz â☠â☠â☠â☠ica strzeli. I jutro znów maraton szukania farby do mebli. Kurcze czemu Leroy merlin ma tylko farby 0,5 L!!!!!!! Czemu?????? ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Mam dość tego bałaganu w domu. Przecież jak pomyślę ile mi zejdzie z praniem, układaniem tego i prasowaniem to już jestem chora. A przecież farba musi się wywietrzyć. Raczej w tym tygodniu znów nie pomalujemy tych paskudnych mebli ![]() Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-03-17 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7197730 1]Współczuję i zdrówka życzę.
A my wróciliśmy z niczym. Po raz pierwszy miałam taką sytuację, że dzwoniąc na adres sklepu firmy decoral, pytając czy się adres nie zmienił i jest tam i tam - otrzymawszy potwierdzenie dwa dni temu dzwoniłam do sklepu - UWAGA - na miejscu okazało się że : SKLEP PRZENIESIONY - nie wiadomo gdzie już od roku. Ale jesteśmy wkurzeni bardzo. To się nazywa dbanie o klientów, nie ma co. Jutro idziemy do innego sklepu obok nas. Złazłam się dziś jak głupia. Bolą mnie plecy i kręgosłup. Jakby nie było pieszo iść 30 min do przystanku, potem tramwaj 5 przystanków - kurcze i znów pieszo. To był jedyny blisko sklep decoral. Reszta to drugi koniec miasta. Żeby była możliwość zaparkowania tam - ale nie ma, wiec nie pojechaliśmy autem. Przsyszłam do domu, do tego zmywanie (sterta garów), sprzątanie kuchni, rozdzielenie mięsa do zamrażarki na obiad - trochę się namęczyłam nożem (nie mamy nożyc do mięsa) a mąż pyta się jak padłam na łóżko co mi jest. Chyba mnie zaraz â�☠â�☠â�☠â�☠ica strzeli. I jutro znów maraton szukania farby do mebli. Kurcze czemu Leroy merlin ma tylko farby 0,5 L!!!!!!! Czemu?????? ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Mam dość tego bałaganu w domu. Przecież jak pomyślę ile mi zejdzie z praniem, układaniem tego i prasowaniem to już jestem chora. A przecież farba musi się wywietrzyć. Raczej w tym tygodniu znów nie pomalujemy tych paskudnych mebli ![]() Yhm a nie możecie kupić 2 puszek po pół litra? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7197730 1]Współczuję i zdrówka życzę. A my wróciliśmy z niczym. Po raz pierwszy miałam taką sytuację, że dzwoniąc na adres sklepu firmy decoral, pytając czy się adres nie zmienił i jest tam i tam - otrzymawszy potwierdzenie dwa dni temu dzwoniłam do sklepu - UWAGA - na miejscu okazało się że : SKLEP PRZENIESIONY - nie wiadomo gdzie już od roku. Ale jesteśmy wkurzeni bardzo. To się nazywa dbanie o klientów, nie ma co. Jutro idziemy do innego sklepu obok nas. Złazłam się dziś jak głupia. Bolą mnie plecy i kręgosłup. Jakby nie było pieszo iść 30 min do przystanku, potem tramwaj 5 przystanków - kurcze i znów pieszo. To był jedyny blisko sklep decoral. Reszta to drugi koniec miasta. Żeby była możliwość zaparkowania tam - ale nie ma, wiec nie pojechaliśmy autem. Przsyszłam do domu, do tego zmywanie (sterta garów), sprzątanie kuchni, rozdzielenie mięsa do zamrażarki na obiad - trochę się namęczyłam nożem (nie mamy nożyc do mięsa) a mąż pyta się jak padłam na łóżko co mi jest. Chyba mnie zaraz â�☠â�☠â�☠â�☠ica strzeli. I jutro znów maraton szukania farby do mebli. Kurcze czemu Leroy merlin ma tylko farby 0,5 L!!!!!!! Czemu?????? ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Mam dość tego bałaganu w domu. Przecież jak pomyślę ile mi zejdzie z praniem, układaniem tego i prasowaniem to już jestem chora. A przecież farba musi się wywietrzyć. Raczej w tym tygodniu znów nie pomalujemy tych paskudnych mebli ![]() To nas kiedyś tak GPS w pole wywiózł. Oczywiście uparłam się na szafę z Agata Meble i pokierował nas na Targówek a tam sklep był postawiony , ale jeszcze nie otwarty. I musieliśmy jechać na Okęcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Konto usunięte
|
Tylko że ja wiedziałam gdzie ten sklep jest i że faktycznie tam jest, nie raz tam kupowałam. A tu taki numer informacją ze sklepu. Zresztądzwoniłam tam (DZWONIŁAM!!!!!!!!!) do diaska dwa dni temu i pytałam o adres i godziny otwarcia.
Daga825 - też właśnie cena w LM za 0.5 l to 25 zł a cena za 1L to 28, więc wychodzi taniej litrowe niestety, ale jak tak będziemy jeździć to te koszty jeżdzenia i wyjdzie na to samo. Ale i tak jestem wściekła na deszcz i na to że znów o kolejny tydzień się wszsytko opóźnia... a maż wziął specjalnie dziś 3 godziny wcześniej z pracy by wreszcie kupić te cholerne farby... bo wszędzie tylko czynne od pn-pt do 17? Kto do tej godziny zdąży wrócić do domu z pracy kończąc o 16? Nikt. Bo nie przejedziesz w godzinę z jednego konca w drugi miasta ![]() Na poprawę nastroju i zmęczenia zjadłam Twixa oraz oglądam sobie obiektywy do aparatu... może kiedyś sobie kupię, może.... marzenia to piękna rzecz. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-03-17 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7197730 1]Współczuję i zdrówka życzę.
A my wróciliśmy z niczym. Po raz pierwszy miałam taką sytuację, że dzwoniąc na adres sklepu firmy decoral, pytając czy się adres nie zmienił i jest tam i tam - otrzymawszy potwierdzenie dwa dni temu dzwoniłam do sklepu - UWAGA - na miejscu okazało się że : SKLEP PRZENIESIONY - nie wiadomo gdzie już od roku. Ale jesteśmy wkurzeni bardzo. To się nazywa dbanie o klientów, nie ma co. Jutro idziemy do innego sklepu obok nas. Złazłam się dziś jak głupia. Bolą mnie plecy i kręgosłup. Jakby nie było pieszo iść 30 min do przystanku, potem tramwaj 5 przystanków - kurcze i znów pieszo. To był jedyny blisko sklep decoral. Reszta to drugi koniec miasta. Żeby była możliwość zaparkowania tam - ale nie ma, wiec nie pojechaliśmy autem. Przsyszłam do domu, do tego zmywanie (sterta garów), sprzątanie kuchni, rozdzielenie mięsa do zamrażarki na obiad - trochę się namęczyłam nożem (nie mamy nożyc do mięsa) a mąż pyta się jak padłam na łóżko co mi jest. Chyba mnie zaraz â☠â☠â☠â☠ica strzeli. I jutro znów maraton szukania farby do mebli. Kurcze czemu Leroy merlin ma tylko farby 0,5 L!!!!!!! Czemu?????? ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Mam dość tego bałaganu w domu. Przecież jak pomyślę ile mi zejdzie z praniem, układaniem tego i prasowaniem to już jestem chora. A przecież farba musi się wywietrzyć. Raczej w tym tygodniu znów nie pomalujemy tych paskudnych mebli ![]() Migotek, a może popatrzcie w zwykłych sklepach z farbami, Decoral raczej mają wszędzie, po to dość popularna firma, na pewno mają te farby nie tylko w firmowym sklepie. No chyba że to jakieś specjalne, ale skoro mają w Leroy to i w innych powinny być ![]() A jak tak macie jeździć i szukać, to chyba też wolałabym wziąć mniejsze puszki, dopłacić nawet trochę ale mieć to z głowy. Bo tak to się będziecie do kwietnia bujać z tymi farbami. My jutro zaczynamy malowanie, za tydzień tapeta i mam zamiar już za dwa tygodnie przenosić meble, segregować ciuszki ![]()
![]() |
#1092 |
Rozeznanie
|
Migotek a może 0,5 litra wystarczy.
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Wtajemniczenie
|
Zakochałam się w tej koszuli do karmienia
![]() Miała któraś coś z Italian Fashion? Możecie polecić? ![]()
![]() |
#1094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7197858 6]Tylko że ja wiedziałam gdzie ten sklep jest i że faktycznie tam jest, nie raz tam kupowałam. A tu taki numer informacją ze sklepu. Zresztądzwoniłam tam (DZWONIŁAM!!!!!!!!!) do diaska dwa dni temu i pytałam o adres i godziny otwarcia.
Daga825 - też właśnie cena w LM za 0.5 l to 25 zł a cena za 1L to 28, więc wychodzi taniej litrowe niestety, ale jak tak będziemy jeździć to te koszty jeżdzenia i wyjdzie na to samo. Ale i tak jestem wściekła na deszcz i na to że znów o kolejny tydzień się wszsytko opóźnia... a maż wziął specjalnie dziś 3 godziny wcześniej z pracy by wreszcie kupić te cholerne farby... bo wszędzie tylko czynne od pn-pt do 17? Kto do tej godziny zdąży wrócić do domu z pracy kończąc o 16? Nikt. Bo nie przejedziesz w godzinę z jednego konca w drugi miasta ![]() Na poprawę nastroju i zmęczenia zjadłam Twixa oraz oglądam sobie obiektywy do aparatu... może kiedyś sobie kupię, może.... marzenia to piękna rzecz.[/QUOTE] ja tak do prywatnego lab chodziłam grupę krwi od listopada robić, przez trzy tygodnie babka w recepcji mi mówiła, że labolatorium nieczynne do połowy grudnia a okazało się że od 1 grudnia przenieśli punkt pobrań do innego miejsca :p babka na recepcji to niezły nieogar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zdrówka dla córeczki! na pewno szybko wyjdzie z tego zakażenia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam Migotka to mam wrażenie że Łódź to jakieś zadupie nie wiadomo gdzie a nie miasto wojewódzkie w środku Polski
![]() Ja się stresa najadlam bo się okazało że przy przeprowadzce w pracy zgubilam jeden segregator. A miałam dwa więc dużo do pilnowania nie miałam... tak mi się wydaje w każdym razie bo okazało się że brakuje mi dokumentów które wiem że miałam zrobione. A potrzebne są w razie audytu i właśnie mamy audyt. I muszę na szybko nadrabiać żeby to było. Szkoda mi mojego czasu no ale pretensje mogę mieć do siebie tylko. W dodatku w poniedziałek muszę pracować z domu bo koleś od zmywarki przychodzi. W dodatku głupio wyszło że trgo nie mam a byłam pewna ze wszystko mam na bieżąco zrobione. Eh... segregatorow mamy w departamencie tyle że prędzej to zrobię jeszcze raz niż znajdę zgubione. Dobre tyle że tych sprzed dwóch lat nie muszę już dorabiac chociaż też zginęły. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1099 |
Konto usunięte
|
paula.cw - czym dłużej tu mieszkamy też mamy takie wrażenie co do miasta. Nie wiem co mnie podkusiło by tu za pracą przyjechać (której nie ma). Poza środkami - bo na Warszawę mnie nie stać było wtedy - to chyba jedyne wytłumaczenie czemu wybrałam to miasto.
W jednej pracy też miałam dwa segregatory dokumentów - prace graficzne i ich historię akceptów. Zginął mi jeden z nich. Znalazł się dziwnym trafem jak odeszłam. Po prostu ktoś go sobie na ten czas wziął by zrobić mi świnię. Od tego momentu robię sobie zawsze kopie indywidualną dla siebie i nie ufam nikomu w pracy. Tylko że u mnie nie można było tego zrobić na bieżąco - jak sobie przypomnę te chwile to jeszcze jestem chora. Mineło już chyba 8 lat. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-03-17 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście moi rodzice byli w Łodzi tydzień temu, mam tam też kuzyna więc wiem z pewnego źródła że wcale tak nie jest ![]() Współczuję z tymi dokumentami. Dodatkowa niepotrzebna robota... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() |
#1102 |
Konto usunięte
|
Pisałam wcześniej - to specyficzne miasto. Jak ktoś trafi dobrze to ma naprawdę farta. Ja patrzę z perspektywy swojej (bez żadnych znajomości i rodziny) - czyli co praca to przeróżne kwiatki które miejsca mieć nie powinni, nieżyczliwi podli ludzie, którzy jak się tylko odwrócisz zrobią ci podłość. Czy mam coś pozytywnego z tym miastem? Nie. Może dlatego że wokoło mnie mieszka sama patologia (pełno podpitych żulików) - co osiedle to jest inaczej i inny klimat. Nie zmienię zdania że to brudne zaniedbane miasto. Gdybym miała pieniądze to wyprowadzilibyśmy się z tego miasta jak najszybciej i nigdy nie wrócili. Raczej nie zanosi się na to że znajdę pracę po urodzeniu maluszka - bo wtedy szukać jest jeszcze trudniej. A to że się odmieni straciłam wiarę po 3 pracy - teraz będę szukać 9. Właśnie zaczynam po woli obmyślać strategię jak to zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Monia ale super lowy! A te spodenki 😍😍😍😍
![]() |
#1104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Konto usunięte
|
Co do polędwiczek - alkohol powinien wyparować. Ale jeśli się boisz to zrób dla siebie w drugim garnku wersję bez alkoholu i będzie po sprawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() |
#1107 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Migotek, może Cię zaskoczę, ale podli ludzie i żule są też w innych miastach. Co do szukania pracy to wierzyć mi się nie chce. Ja uważam, że w Polsce nie ma bezrobocia, są tylko leniwi ludzie. Trochę się u mnie napatrzyłam, jak się ludzie kwapią do zarabiania pieniędzy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
Mąż i ja zjedliśmy obiadek no i znowu leżę, bo kurde pisałam już na fb, coś dziś słabo z ciśnieniem i pulsem. Teraz mi skacze. Dopiero miałam 86 puls, teraz 96 ehhhh ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zadomowienie
|
Mi by sie nie chcialo tracic kolejnego dnia zeby kupic koniecznie litrowa puszke farby. Niby roznica w cenie spora ale odjac dojazdy, czas sytacony to czy warto? A pozniej kolejne dni narzekania ze meble nie pomalowane jeszcze.
Tez mnie czeka szukanie pracy ale ja bede szukac wszedzie a nie tylko w zawodzie. Ty z tego co pamietam szukasz tylko jako grafik wiec nie dziwie sie ze nic znalezc nie mozesz. Ja jestem rehabilitantem i poszlam pracowsc do sklepu. Mialam pensje a to najwazniejsze. W zawodzie mozna szukac dalej a miec cos na poczekaniu. I jeszcze taka mysl mi sie nasunela. Zauwazylam ze bardzo przejmujesz sie ☠☠☠☠☠☠☠ami (tak dla mnie to ☠☠☠☠☠☠☠y) typu farba do mebli, a ile beda schly, a to reklamacja niz wlasnym zdrowiem. Juz nawet nie odpisujesz na posty dziewczyn jak o cos pytaja, na pewno z troski. Paula wspolczuje segregatora. Wazne ze mozesz to nadrobic, czasu szkoda ale najwazniejsze ze jest jakies wyjscie z sytuacji. Powiem Wam ze fajny byl wyklad o szczepieniach. Duzo sie dowiedzialam. Pozniej byla jeszcze Pani i mowila o komorkach macierzystych. Jakie sa opcje, ceny itp. Fajnie bylo ![]() Vela wybacz ale zapomnialam napisac kolor wozka a na pewno na FB juz go widziałaś wiec noe bede pisac ![]() Paula fotele ladne. Jedz i testuj. Fajnie ze wysokie oparcia maja. Nie pamietam ktorej z Was malutka jest w szpitalu ale wspolczuje! Duzo zdrowka dla corci! |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.