![]() |
#1111 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
![]() Nie wiem, tak jak pisałam ja czasem sobie łyknę jakiegoś wina czy grzańca ( jeden, dwa łyki) mam wrażenie że to nawet nie dojdzie do malucha bo szybciej się strawi i wchłonie. Naprawdę jak poczytacie o alkoholu to więcej go w kiszonej kapuście i kefirze niż w takim daniu na bazie alkoholu. Podejrzewam, że jak jemy w restauracjach czasami to nawet nie mamy pojęcia w których daniach jest alkohol, a często się go przecież w kuchni używa ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198117 6]Pisałam wcześniej - to specyficzne miasto. Jak ktoś trafi dobrze to ma naprawdę farta. Ja patrzę z perspektywy swojej (bez żadnych znajomości i rodziny) - czyli co praca to przeróżne kwiatki które miejsca mieć nie powinni, nieżyczliwi podli ludzie, którzy jak się tylko odwrócisz zrobią ci podłość. Czy mam coś pozytywnego z tym miastem? Nie. Może dlatego że wokoło mnie mieszka sama patologia (pełno podpitych żulików) - co osiedle to jest inaczej i inny klimat. Nie zmienię zdania że to brudne zaniedbane miasto. Gdybym miała pieniądze to wyprowadzilibyśmy się z tego miasta jak najszybciej i nigdy nie wrócili. Raczej nie zanosi się na to że znajdę pracę po urodzeniu maluszka - bo wtedy szukać jest jeszcze trudniej. A to że się odmieni straciłam wiarę po 3 pracy - teraz będę szukać 9. Właśnie zaczynam po woli obmyślać strategię jak to zrobić.[/QUOTE] Migotek, nie dziwię się że nie możesz znaleźć pracy, skoro masz takie podejście do niej i nastawienie. Z tym segregatorem to mógł być zwykły zbieg okoliczności, dlaczego zakładasz od razu że ktoś podłożył Ci świnię? Piszesz że nikomu z pracy nie ufasz, dlatego i nie ufają Tobie i tak Cię traktują. Ludzie z pracy zawiązują długoletnie przyjaźnie, wzajemnie się bronią, naprawiają błędy jeśli ktoś zawinił, zamieniają się godzinami pracy. Trzeba tylko dać coś od siebie, bo za darmo nic nie ma. Tak samo z tym miejscem parkingowym, no nie chce mi się wierzyć, żeby pod sklepem z farbami nie można było zaparkować. Jeśli jest kłopot to zostawia się auto na awaryjnych z jedną osobą w samochodzie, a druga leci do sklepu. Trzeba sobie radzić.
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Wtajemniczenie
|
.
![]() |
#1114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawet w FB możesz mi wysłać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ogóle od kiedy jest 500+ to u mnie praktycznie na każdym sklepie, pizzeri, mięsnym, kwiaciarni itp kartka że szukają pracowników. Jak nie znajdę w zawodzie to od biedy zatrudnię się się w jakimś sklepie, byle nie mięsnym nawet za najniższą, 1,5 na rękę mieć a nie mieć to duża różnica. A w tym czaie będę szukać czegoś innego i tyle. Nam wczoraj wspominała o tym banku komórek, ale drożyna masakra, ktoś niezły biznes kręci |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Mmona - śliczne ciuszki 😍
Daga Ty też tu się chwal łowami ![]() Kasicka współczuję sytuacji z córeczką i życzę jej dużo zdrówka a Tobie w siły i wytrwałości ![]() U mnie w końcu byli fachowcy poprawic łóżko małej, uśmiałam się bo zapukali do drzwi i mówią "dzień dobry, my do łóżka" ![]() Jeśli chodzi o alkohol w potrawach kiedys oglĄdałam Okrase i dawał do mięsa wino, całą butelkę, mówił że wystarczy 15 minut redukować sos żeby % z alkoholu całkiem wyparowały. |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardziej o Twoją wygodę mi chodziło ![]() Maja - jak jesteś po wykładzie o szczepieniach to tylko zapytam jednym zdaniem, bo ciekawa jestem każdej opinii: Szczepić tymi skojarzonymi (5w1, 6w1) czy nie?
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno zastanawialam sie xo zrobic z otwartym winem i wpadlam na pomysl ugotowania czegos- wiem ze odparuje w duzym stopniu...ale poczekam , bede sie lepiej czula 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1122 |
Konto usunięte
|
Też się dziewczyny dziwię że teraz szukając 9 pracy będę musiała znów przez to przechodzić... nie wypłacanie wynagrodzenia, wypłaty w ratach, bo przecież nie można mieć wypłaty normalnie na koncie, a jak już cieszy się człowiek że jest normalnie wypłacana to okazuje się że pracujesz w czynie społecznym i nie przedłużą ci umowy bo wolą kolejną osobę za darmo mieć. I najfajniejsze że mówią ci o wszystkim prosto w oczy.
Ja składałam CV do 100 sklepów nie związanych z zawodem. I wiecie że nie przeszłam procesu rekrutacji bo nie mam doświadczenia w pracy w sklepie bo jestem grafikiem. Wszędzie wymagają papierka że się przepracowało na jakimś stanowisku. Nie ważne że tej pracy potrzebujesz i nie ma to żadnego związku z tym że wyłazisz ze skóry by znaleźć pracę. Swoje CV mam w 20 wersjach pod każdy zawód przerobione. Już mówiłam wam że o pracę to mnie nie pytajcie bo to bardzo drażliwy dla mnie temat jest... zbyt dużo negatywów w tej kwestii. Będę jej szukać bo muszę ją mieć. CO do koloru farby - nie mam z czego wybrać koloru bo nie mam wzornika, więc muszę kolor zobaczyć w sklepie i wybrać. Co z tego wiem że będzie szary i turkus - jak te kolory mają mnóstwo odcieni i wersji więc nie wiem czy mi to będzie odpowiadać - a mąż nie zna się na kolorach. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-03-17 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Rozeznanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198400 1]Też się dziewczyny dziwię że teraz szukając 9 pracy będę musiała znów przez to przechodzić... nie wypłacanie wynagrodzenia, wypłaty w ratach, bo przecież nie można mieć wypłaty normalnie na koncie, a jak już cieszy się człowiek że jest normalnie wypłacana to okazuje się że pracujesz w czynie społecznym i nie przedłużą ci umowy bo wolą kolejną osobę za darmo mieć. I najfajniejsze że mówią ci o wszystkim prosto w oczy.
Ja składałam CV do 100 sklepów nie związanych z zawodem. I wiecie że nie przeszłam procesu rekrutacji bo nie mam doświadczenia w pracy w sklepie bo jestem grafikiem. Wszędzie wymagają papierka że się przepracowało na jakimś stanowisku. Nie ważne że tej pracy potrzebujesz i nie ma to żadnego związku z tym że wyłazisz ze skóry by znaleźć pracę. Swoje CV mam w 20 wersjach pod każdy zawód przerobione. CO do koloru farby - nie mam z czego wybrać koloru bo nie mam wzornika, więc muszę kolor zobaczyć w sklepie i wybrać. Co z tego wiem że będzie szary i turkus - jak te kolory mają mnóstwo odcieni i wersji więc nie wiem czy mi to będzie odpowiadać - a mąż nie zna się na kolorach.[/QUOTE] chyba sobie jaja robisz w sklepach np. sieciówkach odzieżowych to ja mogłam wybierać przebierać jak chciałam na studiach dorobić. Ale widocznie w Łodzi są inne sieciówki niż w całej Polsce... |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198400 1]Też się dziewczyny dziwię że teraz szukając 9 pracy będę musiała znów przez to przechodzić... nie wypłacanie wynagrodzenia, wypłaty w ratach, bo przecież nie można mieć wypłaty normalnie na koncie, a jak już cieszy się człowiek że jest normalnie wypłacana to okazuje się że pracujesz w czynie społecznym i nie przedłużą ci umowy bo wolą kolejną osobę za darmo mieć. I najfajniejsze że mówią ci o wszystkim prosto w oczy.
Ja składałam CV do 100 sklepów nie związanych z zawodem. I wiecie że nie przeszłam procesu rekrutacji bo nie mam doświadczenia w pracy w sklepie bo jestem grafikiem. Wszędzie wymagają papierka że się przepracowało na jakimś stanowisku. Nie ważne że tej pracy potrzebujesz i nie ma to żadnego związku z tym że wyłazisz ze skóry by znaleźć pracę. Swoje CV mam w 20 wersjach pod każdy zawód przerobione. Już mówiłam wam że o pracę to mnie nie pytajcie bo to bardzo drażliwy dla mnie temat jest... zbyt dużo negatywów w tej kwestii. Będę jej szukać bo muszę ją mieć. CO do koloru farby - nie mam z czego wybrać koloru bo nie mam wzornika, więc muszę kolor zobaczyć w sklepie i wybrać. Co z tego wiem że będzie szary i turkus - jak te kolory mają mnóstwo odcieni i wersji więc nie wiem czy mi to będzie odpowiadać - a mąż nie zna się na kolorach.[/QUOTE] No właśnie, skoro to Ty wybierasz kolor a mąż się nie zna.. W końcu siedzisz w chacie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Konto usunięte
|
A i mam dość powtarzania sobie że coś się znajdzie. Ja nie chcę mieć pracy typu "coś" za dużo już tych cosiów w życiu miałam i była to tragedia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Rozeznanie
|
Ja składałam CV do 100 sklepów nie związanych z zawodem. I wiecie że nie przeszłam procesu rekrutacji bo nie mam doświadczenia w pracy w sklepie bo jestem grafikiem. Wszędzie wymagają papierka że się przepracowało na jakimś stanowisku. Nie ważne że tej pracy potrzebujesz i nie ma to żadnego związku z tym że wyłazisz ze skóry by znaleźć pracę. Swoje CV mam w 20 wersjach pod każdy zawód przerobione. Już mówiłam wam że o pracę to mnie nie pytajcie bo to bardzo drażliwy dla mnie temat jest... zbyt dużo negatywów w tej kwestii. Będę jej szukać bo muszę ją mieć. CO do koloru farby - nie mam z czego wybrać koloru bo nie mam wzornika, więc muszę kolor zobaczyć w sklepie i wybrać. Co z tego wiem że będzie szary i turkus - jak te kolory mają mnóstwo odcieni i wersji więc nie wiem czy mi to będzie odpowiadać - a mąż nie zna się na kolorach.[/QUOTE] To tym bardziej nie rozumiem do czego Ci tam Mąż potrzebny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla chcacego nic trudnego. Jesli komus zalezy na pracy to zawsze gdzies znajdzie. Ja zaraz po studiach chcialam jak najszybciej zaczac pracować aby odkladac kase na "pojscie na swoje". Zatrudnilam sie w firmie produkcyjnej jako - uwaga- pracownik produkcji rzeznianej. Po obronie magisterki pracowalam jako rzeznik ( a zawsze sie miesa brzydzilam). Znajomi bylu w szoku jak moge w takim miejscu pracować i jeszcze za 1200 zl netto. No ale....po 3 mies.przeszlam do kontroli jakosci a po 4 mies.zmienilam prace na jeszcze lepsza i tam mialam dodatkowo 2 razy awansik (w miedzyczasie jeszcze podyplomowka). Mozna? Mozna! Trzeba tylko chciec ( kurcze ile razy to wspominam to mysle jaka musialam byc zdesperowana, ale wiem ze gdyby nie ta pierwsza praca dzis byc moze nie bylabym na tym stanowisku co jestem). Tak wiclec Migotek- jesli chcesz zmienic czy znalezc prace- dalabys rade. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie po prostu na sam widok alkoholu w tej ciąży trzęsie i ślinię się nie mniej niż na czekoladę dlatego tak mówię ![]() Bardziej się martwię co ja zrobię jak już Blankę urodzę, bo jeśli nadal będzie mnie tak ciągnąć to nie wiem czy wytrzymam ![]() Zachowuje się jak alkoholik, co więcej ja nigdy za alkoholem nie przepadłam aż tak, nie poznaje siebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198117 6]Pisałam wcześniej - to specyficzne miasto. Jak ktoś trafi dobrze to ma naprawdę farta. Ja patrzę z perspektywy swojej (bez żadnych znajomości i rodziny) - czyli co praca to przeróżne kwiatki które miejsca mieć nie powinni, nieżyczliwi podli ludzie, którzy jak się tylko odwrócisz zrobią ci podłość. Czy mam coś pozytywnego z tym miastem? Nie. Może dlatego że wokoło mnie mieszka sama patologia (pełno podpitych żulików) - co osiedle to jest inaczej i inny klimat. Nie zmienię zdania że to brudne zaniedbane miasto. Gdybym miała pieniądze to wyprowadzilibyśmy się z tego miasta jak najszybciej i nigdy nie wrócili. Raczej nie zanosi się na to że znajdę pracę po urodzeniu maluszka - bo wtedy szukać jest jeszcze trudniej. A to że się odmieni straciłam wiarę po 3 pracy - teraz będę szukać 9. Właśnie zaczynam po woli obmyślać strategię jak to zrobić.[/QUOTE]
Tak jak zgadzam się w 100% z dziewczynami, że to w dużej kwestii sprawa nastawienia, podejścia i ogarnięcia tak muszę przyznać, że Łodzi nie znoszę. Radomsko leży niby w województwie Łódzkim, więc jest bardzo popularne wśród przyszłych studentów. Ale ja zawsze mówiłam, że w życiu nie chciałabym tam mieszkać. Moja babcia mieszkała w Łodzi, tata i generalnie odwiedzałam często i nie znoszę tego miasta. Ma w sobie coś depresyjnego. Jakbym miała mieszkać w miejscu, które mnie unieszczęśliwia to zrobiłabym wszystko, żeby to zmienić. Nie będę się rozwijać w tym temacie, ale uważam że się da. ![]() Cytat:
Ja jakbym chciała wrócić do miasta rodzinnego (a nie wybieramy się) to musiałabym obniżyć swoje wymagania dt. pracy bo w zawodzie nie miałabym szans. Takie stanowiska są tylko w dużych miastach. Ale i tak rozważaliśmy z mężem wyjazd do Łomży. Miało to kilka plusów jakby on miał pracę, mieszkania tańsze i teściowa na miejscu. Na szczęście jednostki jednak tam nie zrobili :P Z tym segregatorem to w sumie dobrze, że wyszło teraz póki jestem, bo potem to by była wtopa dopiero. U nas na warsztatach było o tych komórkach macierzystych ale w ogóle nie mówili o kosztach. Ale mnie totalnie nie przekonują te banki. O szczepieniach też bym posłuchała ale bardziej pod kątem tego kiedy na co, czym, kiedy szczepić kiedy nie i co się może dziać po. Bo to, że chcę szczepić to wiem. Kwestia czy tylko te obowiązkowe czy te dodatkowe też i które. Cytat:
My robimy nową placowke w okolicach CH Ptak pod Łodzią. I szef pyta" Kto ma Ptaka"? ![]() Mąż dzisiaj kupił panel do prysznica. Cieszę się bardzo bo teraz mamy tylko słuchawkę, którą trzeba trzymać. A własciciel zażyczył sobie (on płaci to powiedziałam, żeby zdecydował co mamy kupić bo bez sensu żebyśmy najtańszy kupowali jak to w jego mieszkaniu zostanie na lata) panel z dyszami i deszczownicą. Najważniejsze, że nie trzeba będzie trzymać słuchawki :P Tylko ciekawa jestem czy ciśnienie będzie lepsze, bo teraz jest bardzo słabe. No i jak mu pójdzie, bo nie jest super złotą rączką :P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Konto usunięte
|
Daga825 - ja tych kolorów sama nawet nie widziałam na wzorniku i nie wiem czy nawet takie są. Na razie są w mojej głowie i takie chcę mieć. Jak bym znała numer pantone to bym podała - ale nie mam wzornika własnego i nie dopasuje. Mąż musi mieć podany numerek koloru i tyle. Inaczej weźmie coś co będzie dla mnie fatalne i będę musiała do sklepu oddać na wymianę.
Ale jestem zła dziś na wszystko... no i nadal czekamy na odpowiedź z c.o. Zmykam na serial Victoria, może on mi poprawi humor dziś. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-03-17 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198117 6]Pisałam wcześniej - to specyficzne miasto. Jak ktoś trafi dobrze to ma naprawdę farta. Ja patrzę z perspektywy swojej (bez żadnych znajomości i rodziny) - czyli co praca to przeróżne kwiatki które miejsca mieć nie powinni, nieżyczliwi podli ludzie, którzy jak się tylko odwrócisz zrobią ci podłość. Czy mam coś pozytywnego z tym miastem? Nie. Może dlatego że wokoło mnie mieszka sama patologia (pełno podpitych żulików) - co osiedle to jest inaczej i inny klimat. Nie zmienię zdania że to brudne zaniedbane miasto. Gdybym miała pieniądze to wyprowadzilibyśmy się z tego miasta jak najszybciej i nigdy nie wrócili. Raczej nie zanosi się na to że znajdę pracę po urodzeniu maluszka - bo wtedy szukać jest jeszcze trudniej. A to że się odmieni straciłam wiarę po 3 pracy - teraz będę szukać 9. Właśnie zaczynam po woli obmyślać strategię jak to zrobić.[/QUOTE] Kurcze wspolczuje. Zapraszam do mojego miasta😉 ponad 150tys mieszkancow, zyje sie super, nie wyobrazam sobie byc gdzie indziej😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Ejjj.....ja tez nie wiem czy po macierzynskim bedzie na mnie oraca czekac...moze tez bede muisala szukac i wiem ze bede sie rozgladax. Ale bardziej mnie martwi to co z malym.
Moja siostra pracuje w sieciowce. Nawet w 2. Dorabia sobie po godzinach. Szuka innej pracy bo mowi ze ma dosyc. Aaaa.....i podobno w handlu jeat najwiecej ogloszen. Ona bardzo szybko znajduje nowa jak chce zmienic. Kwestia samozaparcia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198435 6]Daga825 - ja tych kolorów sama nawet nie widziałam na wzorniku i nie wiem czy nawet takie są. Na razie są w mojej głowie i takie chcę mieć. Jak bym znała numer pantone to bym podała - ale nie mam wzornika własnego i nie dopasuje. Mąż musi mieć podany numerek koloru i tyle. Inaczej weźmie coś co będzie dla mnie fatalne i będę musiała do sklepu oddać na wymianę.
Ale jestem zła dziś na wszystko... no i nadal czekamy na odpowiedź z c.o. Zmykam na serial Victoria, może on mi poprawi humor dziś.[/QUOTE] Ale mi chodzi o to, że ty sama możesz jechać bez męża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Konto usunięte
|
Na pewno będzie lepiej - i powinnaś czuć różnicę - ale ciśnienie wody a wybór słuchawki troszkę są ze sobą powiązane. Te powyżej średniej półki cenowej (powyżej 280 w górę za słuchawkę) powinny być już ok, więc na pewno będzie dobrze, skoro wybrał wersję droższą.
Pojechać mogę - ale nie przyniosę tych puszek farby. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-03-17 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198435 6]Daga825 - ja tych kolorów sama nawet nie widziałam na wzorniku i nie wiem czy nawet takie są. Na razie są w mojej głowie i takie chcę mieć. Jak bym znała numer pantone to bym podała - ale nie mam wzornika własnego i nie dopasuje. Mąż musi mieć podany numerek koloru i tyle. Inaczej weźmie coś co będzie dla mnie fatalne i będę musiała do sklepu oddać na wymianę.
Ale jestem zła dziś na wszystko... no i nadal czekamy na odpowiedź z c.o. Zmykam na serial Victoria, może on mi poprawi humor dziś.[/QUOTE] dziewczynom chodziło o to że możesz pojechać po farbę sama ![]()
![]() |
#1139 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7198400 1]Też się dziewczyny dziwię że teraz szukając 9 pracy będę musiała znów przez to przechodzić... nie wypłacanie wynagrodzenia, wypłaty w ratach, bo przecież nie można mieć wypłaty normalnie na koncie, a jak już cieszy się człowiek że jest normalnie wypłacana to okazuje się że pracujesz w czynie społecznym i nie przedłużą ci umowy bo wolą kolejną osobę za darmo mieć. I najfajniejsze że mówią ci o wszystkim prosto w oczy. Ja składałam CV do 100 sklepów nie związanych z zawodem. I wiecie że nie przeszłam procesu rekrutacji bo nie mam doświadczenia w pracy w sklepie bo jestem grafikiem. Wszędzie wymagają papierka że się przepracowało na jakimś stanowisku. Nie ważne że tej pracy potrzebujesz i nie ma to żadnego związku z tym że wyłazisz ze skóry by znaleźć pracę. Swoje CV mam w 20 wersjach pod każdy zawód przerobione. Już mówiłam wam że o pracę to mnie nie pytajcie bo to bardzo drażliwy dla mnie temat jest... zbyt dużo negatywów w tej kwestii. Będę jej szukać bo muszę ją mieć. CO do koloru farby - nie mam z czego wybrać koloru bo nie mam wzornika, więc muszę kolor zobaczyć w sklepie i wybrać. Co z tego wiem że będzie szary i turkus - jak te kolory mają mnóstwo odcieni i wersji więc nie wiem czy mi to będzie odpowiadać - a mąż nie zna się na kolorach.[/QUOTE] Serio? U mnie jak poszłam do jednego odzieżowego to mi powiedziała że że studiami w cv mnie nie przyjmie bo nie zapłaci mi tyle ile mi się należy ale jak wywale je i zostawię tylko maturalne i info o kursie na kasę to od reki mnie biorą ![]() Cytat:
![]() Do obiadu ogarnę, ale takich ilości na raz nie przeżyła bym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.