![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
.: Mój ma³y kramik z kosmetykami :.
Witam
Oto kilka kosmetyków które tylko stoj± na pó³ce wiêc chêtnie je oddam 1) perfumy Elizabeth Arden 5th Avenue 125ml zosta³o jakie¶ 110ml Nuty zapachowe: nuta g³owy: jab³ko, brzoskwinia, drzewo ró¿ane, ananas nuta serca: frezja, ró¿a, ja¶min, kosaciec florencki nuta bazy: cedr, ambra, pi¿mo. 2) Perfumy FM 33 - alternatywa dla Light Blue - Dolce & Gabbana Aromaty cytryny i ¶wie¿ego jab³ka posiadaj± w³a¶ciwo¶ci energetyzuj±ce. Dodatek bambusa, ja¶minu i bia³ej ró¿y dzia³a koj±co i uwydatnia istotê kobiecego czaru i piêkna. NIE MA 3)Avon Anew Retroactive+, Repair Eye Serum (¯el naprawczy pod oczy '¬ród³o M³odo¶ci') ubytek oko³o 10% 4) Lirene Dermoprogram, Cera T³usta i Mieszana, ¯el matuj±co - oczyszczaj±cy do mycia twarzy zosta³o oko³o 80% 5) Garnier Czysta Skóra A, Krem nawil¿aj±cy usuwaj±cy niedoskona³o¶ci skóry zosta³o oko³o 90% kilka razy u¿yty 6) Nivea balsam Sensitive Balance do skóry wra¿liwej zosta³o oko³o 70-80% 7) INGLOT b³yszczyk w s³oiczku nr 60 zosta³o oko³o 70% nie ma 8) Tusz do rzê¶ Avon z³oty tylko wypróbowany 9) INGLOT Profesjonalny cieñ do powiek MATRIX 432 moze ze dwa razy ma¼niety (czerwony nie ma na zdjeciu) 10) Joanna Z Apteczki Babuni Kompres nawil¿aj±co - regeneruj±cy z miodu i proteiny mleczne do w³osów suchych i zniszczonych zosta³o oko³o 80-90% (dwa razy u¿yte na ca³a d³ugo¶æ w³osów do ramion) nie ma 11) Dove Color Care Mgie³ka Wyg³adzanie i Blask do w³osów rozja¶nianych zosta³o tyle jak na zdjeciu ok 70% nie ma 12) Schwarzkopf, Gliss Kur P³ynny Jedwab, Ekspresowa od¿ywka regeneracyjna dwufazowa do w³osów matowych i trudnych do u³o¿enia zosta³o oko³o 50% nie ma 13) Avon Dotleniaj±ca kuracja do skóry g³owy zosta³o oko³o 50% nie ma 14) Wella spray superskrêt Termo Ochrona zosta³o oko³o 80% Mogê równie¿ podzieliæ siê kulkami br±zuj±cymi z Avonu zrobiæ odlewke kosmetyków Kallos szamponu Silver do w³osów siwych i blond maski Crema al latte maski Crema Midollo & Placenta
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2008-09-05 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: .: Mój ma³y kramik z kosmetykami :.
Cytat:
Niestety nic dla siebie nie znalaz³am
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
5) Garnier Czysta Skóra A, Krem nawil¿aj±cy usuwaj±cy niedoskona³o¶ci skóry zosta³o oko³o 90% kilka razy u¿yty 9) Joanna Z Apteczki Babuni Kompres nawil¿aj±co - regeneruj±cy z miodu i proteiny mleczne do w³osów suchych i zniszczonych zosta³o oko³o 80-90% (dwa razy u¿yte na ca³a d³ugo¶æ w³osów do ramion)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie dobiore a perfum wola³abym za perfum
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za Perfumy FM nr 84 i b³yszczyk inglot??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
za komplet bielizny nic,a le za mgie³ki podobaj± mi siê pudry Golden Rose
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Spodoba³ mi sie u Ciebie zestaw Body Shop ¿el pod prysznic i balsam +myjka o zapachu truskawek-nowe i rekawica myjka antycelulitowa
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A nic poza tym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1) perfumy Elizabeth Arden 5th Avenue 125ml zosta³o jakie¶ 120ml Nuty zapachowe: nuta g³owy: jab³ko, brzoskwinia, drzewo ró¿ane, ananas nuta serca: frezja, ró¿a, ja¶min, kosaciec florencki nuta bazy: cedr, ambra, pi¿mo. 2) Perfumy FM nr 84 Zapach jak One - Calvin Klein bez kilku psikniêæ (nie jestem pewna na 100% do numeru ale zapach ¶wie¿y cytrusowy) ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za ardenke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety aktualnie nie mam zapachow na wymiane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
z ciuszkow nic nie dobiore bo sama sie pozbywam zaleglosci w szafie
do fm ja nic nie dobiore wiec moze Ty dobierzesz cos do sukienki? Bo mnie interesuje Elizabeth Arden 5th Avenue 125ml zosta³o jakie¶ 120ml
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
poza watkiem mam g³ównie torebki i buty:
rozmiar 40: baleriny ( bia³e, czarne) rozmiar 39: w szpic na szpilce czerwone rozmiar 36: baleriny z³ote z niebieskim no i torebki zrobie dzis w nocy dokladke to jutro zerknij na moja 1 strone
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej,
wstêpnie zainteresowa³o mnie EA 5th avenue i rêkawki (ma³ych s³owników mam multum, dlatego szukam jednego wielkiego ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
- Schwarzkopf, Gliss Kur P³ynny Jedwab, Ekspresowa od¿ywka regeneracyjna dwufazowa do w³osów matowych i trudnych do u³o¿enia zosta³o oko³o 50% - Tusz do rzê¶ Avon z³oty tylko wypróbowany
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie znalaz³am dla siebie
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Avon Anew Retroactive+, Repair Eye Serum (¯el naprawczy pod oczy '¬ród³o M³odo¶ci') ubytek oko³o 10%
Garnier Czysta Skóra A, Krem nawil¿aj±cy usuwaj±cy niedoskona³o¶ci skóry zosta³o oko³o 90% kilka razy u¿yty i b³yszczyk inglot. Czy mo¿esz wymieniæ te rzeczy na moj± neblinê? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam ze zawraca³am g³owe ale niestety rezygnuje ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ mo¿e co¶ u mnie za
odlewkê maski Crema al latte i balsam Nivea
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.