|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Nabłyszczająca daje raczej połysk, nie ma widocznych drobinek. Ta nowa ma takie drobinki jak Glass reflection, tez jest przejrzysta (nie wiem czyw szystkie kolory) ale wydaje mi sie ze trwalsza
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mialam 2 odcienie nablyszczajacej-(jutro napisze jakie bo zaraz mykam) i jak dla mnie to ona malo blyszczala a za bardzo dawala kolor Kusi mnie ta z diamentowym polyskiem -chyba wezme sobie w k7
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2884 |
|
Raczkowanie
|
Spoko, tylko ten krem to nie farba i po tym kremie się włosów nie myje :/ bo jaki sens spłukiwac emulsję, która ma Ci rozjaśnić włosy? ![]() Ja chociaz mama naturalnei blond włosy, chcialam rozjasnic sobie ciemniejsze pasma.. stosuje juz 4 dni i nie widze zadnego!! efektu... ciekawe, nie?
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Czy na opakowaniach avonu podane są daty ważności? Dokładnie chodzi mi o tusz, na spodzie jest coś takiego Z090208 odczytałam to jako 09.02.08
to data produkcji, czy ważności, a może coś innego??? (przestraszyłam się, ze dostałam przeterminowany)
|
#2886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jeśli miałam do wczoraj termin zamówienia na 3 termin i złożyłam zamówienie wieczorem, ale nadal nie jest pobrane(będzie pewnie dopiero w poniedziałek) to czy mogę je w weekend jeszcze edytować?
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli wczoraj mialaas juz ten ostatexczny termin t o WYDAJE mi sie ze nie bedziesz mogla juz tego odytowac |
|
|
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
Ale myślę że w poniedz z samego rańca o 8 godz możesz zadzwonić do avonu i oni ci zmienią co chcesz.Ja tak robiłam i nigdy nie było problemu, tylko trzeba wcześnie jeszcze przed wyst faktury.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
jeżeli na fakturze przy jakimś produkcie który nie przyszedł jest napisane "produkcja zakończona prosimy nie zamawiać" to ten produkt już nie będzie dostepny i nie przyjdzie, jeśli natomiast jest napisane "produkcja opóźniona" produkt zostanie dosłany w jednym z kolejnych zamówień gdy będzie już dostępny, jeśli natomiast tego produktu którego produkcja jest opóźniona już nie chcesz po prostu dzwonisz do nich i mówisz żeby wykasowali go z zamówienia lub piszesz maila lub załatwiasz to w COK
|
|
|
|
#2894 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Więc trzymasz i spłukujesz, nie widzę innej opcji. Kremy koloryzujące się spłukuje. |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
napisalam do avonu w sprawie tego ze nie mialam katalogow z probkami zobaczymy moze cos na przeprosiny wysla... |
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7211765]no wlasnie, zawsze sie splukuje.
napisalam do avonu w sprawie tego ze nie mialam katalogow z probkami zobaczymy moze cos na przeprosiny wysla...[/quote] Napisałam do nich podobnego maila i dostałam taką odpowiedź: Cytat:
Tak do końca nie uśmiecha mi się kolejne kilo makulatury, ale próbkami nie pogardzę ![]() Edit: Co do tego kremu do włosów, to nakłada się na wilgotne włosy i jest bez spłukiwania. Sama go nie używam, ale z ciekawości przeczytałam ulotkę! |
|
|
|
|
#2897 |
|
Konto usunięte
|
ja bym wolala jakis kosmetyk
|
|
|
|
#2898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napisalam do avonu w sprawie tego ze nie mialam katalogow z probkami zobaczymy moze cos na przeprosiny wysla...[/quote] To zadam Wam pytanie - macie ten KREM przed oczyma? Używacie go? Albo czy chociaż czytałyście ulotkę? Jeżeli chociaż na jedno poytanie odpowiedziałyście "TAK' wtedy możecie polemizować... chyba go MAM, UŻYWAM oraz CZYTAŁAM ULOTKĘ więc nie upierajcie się przy swoim. Tego kremu się nie spłukuje! Nawet pofatyguje się i przepiszę z ulotki dla Pań Wszystkowiedzących :"SPOSÓB UŻYCIA: Nabierz niewielką ilość preparatu pomiędzy ząbki szczoteczki do aplikacji. Zastosuj tylko potrzebną ci ilość preparatu. 1. Trzymając szczoteczkę pionowo nałóż preparat od nasady po końcówki na pasemka umytych, osuszonych ręcznikiem włosów [co też nie jak w przypadku farb - tego akurat mnie uczyć nie musicie, jest takie powiedzenie "nie ucz ojca dzieci robić..." - przyp. red.]. NIE TRZYMAJ SZCZOTECZKI POZIOMO. Nie spłukuj preparatu. 2. ..." ![]() Dodatkowo dla FENRIS: pragnę zauważyć, że to nie jest kem koloryzujący tylko rozjaśniający a to również jest różnica, chyba każdy to wie :| p.s. dzisiaj zauważyłam (4 czy 5 dzień stosowania) jednak ładny naturalny efekt działania kremu . Ale nie ukrywam, że skoro mam naturalny kolor włosów blond (od spodu ciemniejszy - dlatego własnie go męczę tym "cudem" ) to powinien ten specyfik podziałać nieco szybciej niż u np. osób z ciemniejszymi włosami, ale cóż, ważne że działa i nie zmarnowałam pieniędzy ![]() Hosenko: czy mogłabyś usunąć powyższe posty koleżanek, mogą być mylące dla osób, które szukają tu informacji
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#2899 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
A przez jaki czas się tego nie spłukuje? Pewnie przez chwilę, bo i tak codziennie trzeba umyć włosy (choć zależy jak kto lubi). Dodam, że ja farbuję włosy po myciu, kilka godzin po, ale zawsze, także - jak kto lubi.
Nie wiem jak niby macie trzymać to na włosach skoro przetłuszcza i w ogóle niechlujnie wygląda, z tego co czytałam. Przecież nie działa to przez 24h na dobę, więc powinni napisać po jakim czasie spłukać. Cytat:
Po drugie co za różnica? Spłukuje się wszystko co nie jest odżywką lub perfumami do włosów. |
|
|
|
|
#2900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A rada na przyszłość: farbując włosy po umyciu narażasz je na bardzo duże przesuszenie co suma sumarum skutkuje ich niszczeniem. Ale taka rada - jak kto lubi...
|
|
|
|
#2901 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja bym nie dała rady z czymś na głowie przez noc ![]() Myję kilka godzin przed, bo myję codziennie rano, a nie będę trzymać włosów nie wiadomo ile, żeby pofarbować. Po farbowaniu też odrazu myję, choć się nie powinno. I jakoś nic mi nie jest. Włosy takie jak były, miłe w dotyku i błyszczące. |
|
|
|
|
#2902 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Mam pytanie odnośnie nowej Pur Blanci - zapach jest ładny w katalogu a jak z jej trwałością?
Ten krem opalający - którego próbka była dołączona - na moje to kopia takiego rozpromieniającego na dzień, który był kilka lat temu dostępny - zapach identyczny, a efekt też, posmarowałam się nim na noc, dziś rano nie ma żadnego efektu, prócz błyszczących drobinek - które podkreślają suche skórki. Dam mu jeszcze dziś szansę u mnie z katalogu na katalog coraz mniejsze zamówienia, nie tak dawno miałam ponad 1000 zł a teraz cienko na kat 5, nawet nie mam jeszcze za 150. W ogole jakoś ten Avon mi się powoli przejadł - ceny idą w górę a jakość kosmetyków sie pogarsza...
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Pur Blanca wg mnie jest trwała, czułam ją (albo otoczenie) cały dzień i trochę na następny także warto
|
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
witam!
prosze o podanie kodu na probki perfum TOMORROW z gory dziekuje |
|
|
|
#2905 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja raz tak mialam ze zlozylam zamowienie w poniedzialek [czyli wtedy co mam termin skladania] ale we wtorek bylo ze oglam edytowac i ze akurat chcialam cos dodac do zamowienia to edytowalam, tym sposobem przepadl mi termin bo dla nich wyszlo ze skladal mwe wtorek nie w poniedzialek, na dodatek nie dolozyli mi mojego zamowienia tylko cosie tam pokrecilo, juz nie pamietam co nawet, w kazdym badz razie musialam dzwonic do okregowej by to poodkrecala i na dodtaek mialam paczke nie jako regularna tylko musialam placic za kuriera [bo zalezalo mi na czasi] lepiej nie kombinowac.
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-04-13 o 14:06 Powód: prosze edytować posty a nie pisać posta pod postem |
||
|
|
|
#2906 |
|
Zadomowienie
|
Ja się właśnie zastanawiam nad kupnem Pur Blanca, biorę pod uwagę również PB Blush, ale niestety nie miałam okazji poznać zapachu
Czy ktoś kto zna te dwa zapachy, może je jakoś porównać?
|
|
|
|
#2907 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to Blush jest przecudowna ma taki słodki, delikatny, ale wyrazisty zapach, trochę pudrowy i świeży za razem uwielbiam jej oblicza ode mnie tyle Każdy ma swój inny gust moją opinię znasz
|
|
|
#2909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

waga: 84,3kg 

(przestraszyłam się, ze dostałam przeterminowany)

Czy ktoś kto zna te dwa zapachy, może je jakoś porównać?
Za to Blush jest przecudowna