Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-11, 21:53   #4141
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

dzięki kochane
Asiu, miałam tak zwariowany dzień w pracy (dopiero wróciłam) że nie dałabym rady wyrwac się do przychodni. Będę próbowac znowu we wtorek

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 21:56   #4142
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dzięki kochane
Asiu, miałam tak zwariowany dzień w pracy (dopiero wróciłam) że nie dałabym rady wyrwac się do przychodni. Będę próbowac znowu we wtorek

Aguś - to trzymam kciuki żebyś we wtorek miała więcej szczęścia.
A tymczasem wypoczywaj i dbaj o siebie.
Jesteś już zdrowa? Bo w Twoim podpisie nadal widzę informację że chorujesz. A jak Małżonek?
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 22:02   #4143
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Wróciłam zmęczona jak diabli, zdołowona bo dla "normalnych ludzi" zaczął się piękny słoneczny weekend, a mnie czekają dwa dni w pracy . Niestety kolejny weekend też będę nadrabiać zaległości, ale cóż leniuchowało się to teraz trzeba cierpieć .

Hosenko trzymam kciuki za UKS .

_________________________ ___________________

Z innej beczki, TZ chce do mnie wrócić . Usłyszałam, że jestem dla niego ideałem kobiety i życie beze mnie nie ma sensu . Bidok, tylko dlaczego jak byliśmy razem ciągle słyszałam, a to że za chuda jestem, a to że za blada, etc. Ciągle mi zarzucał, że nie potrafię się zachowywać jak kobieta, że jestem po męsku twarda (cokolwiek to oznacza ), że wiecznie nie ma mnie w domu, a jak jestem to ciągle narzekająca i zmęczona. No cóż, jak ktoś całymi dniami siedzi w necie, a jego jedynym obowiązkiem jest gotowanie i wyprowadzanie psa, natomiast jedynym zmartwieniem to, gdzie pójść na imprezę, albo jak wyciągnąć od marudnej baby parę groszy na piwo, to faktycznie można zatracić proporcje . No ale któreś z nas przecież musiało na to wszystko zarabiać.
Coś mi się zdaje, że biedactwo nadal jest bez pracy .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 22:03   #4144
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
jestem wkurzona próbowałam wyciągnąc kartę do lekarza telefonicznie ale już nie ma miejsc denerwuje mnie ten system-nie można wyciągnąc karty dzień czy dwa wcześniej, trzeba tego samego dnia. Od rana zapisują osoby które są w rejestracji a od 9:00 telefonicznie jeśli jest jeszcze jakieś wolne miejsce. Nieważne że nie możesz urwac się z pracy rano by stac w kilometrowej kolejce z emerytkami i rencistkami które mają czas
U mnie w przychodni tez tak zawsze bylo. Ludzie sie jednak wkurzyli, napisali do lokalnej gazety, poszlo tez pismo do kierownika przychodni. Efekt- pewna pula numerkow (nie pamietam ile) jest do tzw. rezerwacji, czyli mozesz zadzwonic i zapisac sie na kilka dni naprzod.
A co do kolejek emerytow- dlatego miedzy innymi chciano wprowadzic drobne oplaty za wizyty, aby odstraszyc emerytow szukajacych w lekarzach nie porady lekarskiej ale po prostu wysluchania.
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 22:35   #4145
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hosenko ale grosików znajdujesz

agnieska aha... A dawno ją kupiłaś?
Właśnie jestem ciekawa, czy nie będzie brudził... No cóż, przetestuję
Hmm tą z łańcuszkiem kupiłam chyba w lutym, a te z "guzikiem" w grudniu?

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Z innej beczki, TZ chce do mnie wrócić . Usłyszałam, że jestem dla niego ideałem kobiety i życie beze mnie nie ma sensu . Bidok, tylko dlaczego jak byliśmy razem ciągle słyszałam, a to że za chuda jestem, a to że za blada, etc. Ciągle mi zarzucał, że nie potrafię się zachowywać jak kobieta, że jestem po męsku twarda (cokolwiek to oznacza ), że wiecznie nie ma mnie w domu, a jak jestem to ciągle narzekająca i zmęczona. No cóż, jak ktoś całymi dniami siedzi w necie, a jego jedynym obowiązkiem jest gotowanie i wyprowadzanie psa, natomiast jedynym zmartwieniem to, gdzie pójść na imprezę, albo jak wyciągnąć od marudnej baby parę groszy na piwo, to faktycznie można zatracić proporcje . No ale któreś z nas przecież musiało na to wszystko zarabiać.
W mordę go jak się pojawi na horyzoncie
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 22:39   #4146
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko trzymam kciuki za UKS .
przyda się, przyda

Cytat:
nie ma nic gorszego niż powroty

może zaczela tez jego okradać ...

z tego co pamiętam, to pisałaś, że założyliście razem firme - wyrzuciłaś go czy sam się wyrzucił

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 08:23   #4147
isa666
Zakorzenienie

Napisałam posta i mi go zżarło

Wpadłam się tylko przywitać, bo cały weekend spędzę na uczelni(a dziś mam sprawdzian z ćw. ze statystyki ). Za to jutro planuję małe zakupki w Naturze w Solvayu albo skoczę do G.Kazimierz do SP, bo szukam też jakichś fajnych czułenek, byłam w Dajśmanie, ale same rozmiarówki od 38 a ja noszę 36 i wszystko na mnie za wielkie

A, i nie zadzwonili z tej pracy, czyli kicha Od poniedziałku znów szukanie, już mi się odechciewa
Stary 2008-04-12, 08:58   #4148
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Estella wg. mnie pokrzywa jest całkiem znośna w smaku, ale też trochę się on zmienia w zależności od długości parzenia(ja zwykle 5 minut parzę ). Smak taki ziołowy, czasem trochę mi przypomina miętę, ale pokrzywa jest bardziej "sianowata", czyli czuć taki posmak siana
Bratek też smakuje sianem. A widzisz jakieś efekty?
Cytat:
Estello gratuluję stażu w tak świetnym miejscu!
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Gratulacje.
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Gratulacje. Szybko Ci to poszło
Cytat:
Estella
Dzięęęęęki już się nie mogę doczekać poniedziałku MagJo, poszło szybko, bo od razu mnie facet przyjął tez myślałam, że to dłużej potrwa. Mogę przyjść już od poniedziałku, więc postanowiłam już teraz rozpocząć staż.
Cytat:
Dzisiaj ide na fitness, wczoraj kupiłam sobie długie, szerokie czarne spodnie do ćwiczeń - baggy pants Mam bardziej obcisły dresik i chciałam koniecznie takie worki, strasznie mi się podobają
Gdzie? Masz fotki?
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Rozstałam się z TŻtem.
Trzymaj się kochana
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Z tymi emerytami tak jest, są samotni i jedyne 2 miejsca gdzie kogoś moga spotkac w ciągu dnia i pogadac to przychodnia i apteka..
I poczta
Cytat:
Napisałam posta i mi go zżarło

Wpadłam się tylko przywitać, bo cały weekend spędzę na uczelni(a dziś mam sprawdzian z ćw. ze statystyki ). Za to jutro planuję małe zakupki w Naturze w Solvayu albo skoczę do G.Kazimierz do SP, bo szukam też jakichś fajnych czułenek, byłam w Dajśmanie, ale same rozmiarówki od 38 a ja noszę 36 i wszystko na mnie za wielkie

A, i nie zadzwonili z tej pracy, czyli kicha Od poniedziałku znów szukanie, już mi się odechciewa
Powodzenia na statystyce może jeszcze zadzwonią, nie martw się

A ja sobie kupiłam zestaw L'oreala - żel ujędrniający Sculpt Up, w prezencie było mleczko Nutrilift. Całość za 29,99zł. Sam żel w niektórych sklepach kosztuje 35-40zł. Mam też nowy dezodorant Rexony łagodzący podrażnioną skórę po goleniu, zobaczymy co to za cudo.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 09:36   #4149
isa666
Zakorzenienie

Estella narazie nie widzę jeszcze efektów picia pokrzywy, nawet specjalnie przestałam łykać cynk by zobaczyć, czy włosy będą mniej wypadać(cynk mi na to pomaga, ale muszę pić regularnie, bo jak przestaję, to znów wypadają), ale myślę, że jakiekolwiek efekty będą widoczne dopiero za miesiąc lub więcej
We środę planuję wizytę w salone fryzjerskim, bo chcę rozjaśnić włosy(narazie idę się zapytać czy uda mi się osiągnąć taki efekt jak chcę bez zbytniego zniszczenia moich kłaczków) i m.in. dlatego zależy mi na ich wzmocnieniu
Stary 2008-04-12, 10:31   #4150
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

We środę planuję wizytę w salone fryzjerskim, bo chcę rozjaśnić włosy(narazie idę się zapytać czy uda mi się osiągnąć taki efekt jak chcę bez zbytniego zniszczenia moich kłaczków) i m.in. dlatego zależy mi na ich wzmocnieniu
Ja niestety zaniechałam rozjaśniania, mimo stosowania różnych odżywek włosy strasznie mi sie poniszczyły.Wróciłam do mojego naturalnego koloru.Początkowo nie mogłam się przyzwyczaić , ale znajomi stwierdzili że czarne włosy o wiele bardziej mi pasują niż blond, teraz sama tak uważam Dziewczyny miłego weekendu, ja dziś baluję na weselu
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 11:37   #4151
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Rozstałam się z TŻtem.
Bardzo współczuję i wiem, co czujesz. U mnie też się nie układa ostatnio, boję się, co z tego będzie. Albo raczej - spodziewam się, że będzie źle.

Cytat:
jestem wkurzona próbowałam wyciągnąc kartę do lekarza telefonicznie ale już nie ma miejsc denerwuje mnie ten system-nie można wyciągnąc karty dzień czy dwa wcześniej, trzeba tego samego dnia. Od rana zapisują osoby które są w rejestracji a od 9:00 telefonicznie jeśli jest jeszcze jakieś wolne miejsce. Nieważne że nie możesz urwac się z pracy rano by stac w kilometrowej kolejce z emerytkami i rencistkami które mają czas
U mnie też tak jest, z tym że zapisywać się telefonicznie można od 7. Oczywiście o 7 nikt nie odbiera, bo wszystkie urocze pranie recepcjonistki o peerelowkich metodach pracy są wtedy zajęte rejestrowaniem osób czekających na miejscu przy okienku. Zawsze mnie zastanawia, dlaczego ktoś wymyślił system zmuszający osoby chore do zrywania się z łóżka bladym świtem, wycieczki do przychodni, a potem albo czekania kilka godzin, albo powrotu do domu i kolejnej wycieczki. Genialny sposób działania.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A ja sobie kupiłam zestaw L'oreala - żel ujędrniający Sculpt Up, w prezencie było mleczko Nutrilift. Całość za 29,99zł. Sam żel w niektórych sklepach kosztuje 35-40zł. Mam też nowy dezodorant Rexony łagodzący podrażnioną skórę po goleniu, zobaczymy co to za cudo.
Też bym chciała taki zestaw, bo zabrałam się za walkę z moim niby-cellulitem, kupiłaś to w jakiejś sieciówce?
Mam teraz to nieszczęsne, najzwyklejsze serum Eveline, ale nie jestem zadowolona. Używam go już trochę, ale efektów raczej nie widać póki co.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 12:14   #4152
Estella
Zakorzenienie

Isa dzięki za post daj znać za jakiś czas, czy widzisz efekty

Ice kupiłam go u babci w małym miasteczku, sieciówka nazywa się Inter Marche http://www.intermarche.pl mam nadzieję, że pojawi się w innych sieciówkach w tej cenie, w końcu to nie jest marka supermarketowa tylko ogólnie dostepna

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-04-12, 12:27   #4153
AsikS
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Czy zawsze w weekend musi się skitrać pogoda? Wczoraj ciepło, słonecznie, dzisiaj - zimno i pada.

Pozdrawiam. Miłego dnia.
Stary 2008-04-12, 12:43   #4154
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice kupiłam go u babci w małym miasteczku, sieciówka nazywa się Inter Marche http://www.intermarche.pl mam nadzieję, że pojawi się w innych sieciówkach w tej cenie, w końcu to nie jest marka supermarketowa tylko ogólnie dostepna
U nas Inter Marche zlikwidowali, ale może w Carrefourze by było. Tam często bywają takie zestawy. Ciekawa jestem twojej opinii o Sculpt Up.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-12, 13:08   #4155
Estella
Zakorzenienie

Trzeba by poszukać, może się pojawi teraz w promocjach. Mam zamiar zacząć go używać od poniedziałku; opienie w KWC ma niezłe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-posladki.html
Znalazłam ten zestaw tutaj http://www.domzdrowia.pl/domurody/56...ej-gratis.html

Siegfried Obermeier
Stary 2008-04-12, 16:11   #4156
zizou
Zakorzenienie

ja znowu mam klopoty z komputerem ale moze to i dobrze, nadrobie zaleglosci ksiazkowe i inne takie.

sciskam Was wszystkie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 16:27   #4157
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja znowu mam klopoty z komputerem ale moze to i dobrze, nadrobie zaleglosci ksiazkowe i inne takie.

sciskam Was wszystkie

Ściskam również.

I oby Twoje problemy z komputerem zakończyły się szybko.
Stary 2008-04-12, 17:15   #4158
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym chciała taki zestaw, bo zabrałam się za walkę z moim niby-cellulitem, kupiłaś to w jakiejś sieciówce?
Mam teraz to nieszczęsne, najzwyklejsze serum Eveline, ale nie jestem zadowolona. Używam go już trochę, ale efektów raczej nie widać póki co.
a lubisz mydła?
ja przez jakiś czas używałam
http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyk...-kostka-wyszcz

bardzo pomaga, napina skórę, wygładza, cellulit znika... trochę drapie podczas użytkowania i pachnie lasem, co może przeszkadzać, ale ja ją lubię no i przede wszystkim działa (najlepiej połączyć z drapiącą gąbką, a efekty będą znakomite - oczywiście liczy się systematycznosć)
Cena też fajna - ok. 5 zł

Muszę do niej wrócić

W ogóle muszę wziąć się za siebie od poniedziałku wiosna już tak blisko, a ja się czuję jak słoń :/
Aha, i w lato postanowiłam się zapisać na kurs tańca np. u Egurroli i będę się lansować a co
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 20:09   #4159
iceflower
Przyjaciółka KWC

Oj nie, mydeł nie lubię i nie przekonam się.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-12, 20:26   #4160
Estella
Zakorzenienie

Byłam na urodzinowych zakupach z Glamourem, ale sie obkupiłam. Dwie spódnice, dwie bluzki, dwa staniki (odkryłam fajny sklep z bielzną - nie wiem czmeu nigdy do niego nie wchodziłam, a mają fajne, duże rozmiary), buty i okulary przeciwsłoneczne.
Ogólnie szał na szczęście nie było wielkich tłumów.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-04-12, 20:27   #4161
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Byłam na urodzinowych zakupach z Glamourem, ale sie obkupiłam. Dwie spódnice, dwie bluzki, dwa staniki (odkryłam fajny sklep z bielzną - nie wiem czmeu nigdy do niego nie wchodziłam, a mają fajne, duże rozmiary), buty i okulary przeciwsłoneczne.
A duze byly znizki?
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 20:30   #4162
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
tez mialam isc, ale niestety konto swieci pustkami a i humor nie zakupowy jakos pocieszam sie mysla, ze mam pelna szafe ciuchow [ale to pocieszenie nie dziala w ogole ].
Stary 2008-04-12, 20:40   #4163
Hosenka*
Zakorzenienie

A ja byłam na zakupach
Kupiłam brązowy bluzeczko-sweterek w Reserved i 3 bluzeczki w lumpku (jutro się pochwale zdjęciami )

W Naturze skusiłam się na 2 lakiery Essence (chyba z jakiejś nowej serii bo nei widziałam wcześniej - jesli ktoś lubi intensywne kolory to musi ogladnąć, delikatne były 2 albo 3, z innycvh: granat, czerń z brokatem, pomarańcz, fiolet ...) i kredkę do oczu też Essence Cool Breeze za 3.99

Oparłam się nowym żelom Nivei mimo iż były w promocyjnej cenie.

Niedługo bedę musiała kupić peeling do ciaął - imbirowy TBS już się kończy, a porzeczkowy Joanny nei posłuży długo... Nic mnie jednak nei kusi, nie mam nic upatrzonego... Chyab wrócę więc do kawowego (pasowałoby, bo zaniedbaąłm się bardzo i cellulit wrócił )

Instagram

Stary 2008-04-12, 20:51   #4164
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
A duze byly znizki?
Zależy od sklepu, ale w większości 20%, w Ryłko 15%.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A ja byłam na zakupach
Kupiłam brązowy bluzeczko-sweterek w Reserved i 3 bluzeczki w lumpku (jutro się pochwale zdjęciami )

W Naturze skusiłam się na 2 lakiery Essence (chyba z jakiejś nowej serii bo nei widziałam wcześniej - jesli ktoś lubi intensywne kolory to musi ogladnąć, delikatne były 2 albo 3, z innycvh: granat, czerń z brokatem, pomarańcz, fiolet ...) i kredkę do oczu też Essence Cool Breeze za 3.99

Oparłam się nowym żelom Nivei mimo iż były w promocyjnej cenie.

Niedługo bedę musiała kupić peeling do ciaął - imbirowy TBS już się kończy, a porzeczkowy Joanny nei posłuży długo... Nic mnie jednak nei kusi, nie mam nic upatrzonego... Chyab wrócę więc do kawowego (pasowałoby, bo zaniedbaąłm się bardzo i cellulit wrócił )
Wąchałaś te nowe żele? Muszę dorwać gdzieś te nowe produkty Essence, prawie wszystkie Natury pozamykali

Siegfried Obermeier
Stary 2008-04-12, 20:56   #4165
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy od sklepu, ale w większości 20%, w Ryłko 15%.

Wąchałaś te nowe żele? Muszę dorwać gdzieś te nowe produkty Essence, prawie wszystkie Natury pozamykali
Wąchałam i spodobały mi się, jednak najmniej ten Pearl czy jak mu tam

Nowa seria Beach nie wpadła mi w oko - cienie są bardzo brokatowe. Za to poprzednia, Asia Glam była bardzo udana

Chodziło mi o te lakiery: http://www.essence.eu/cz/products/na...il-polish.html

Instagram

Stary 2008-04-12, 21:18   #4166
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nie, mydeł nie lubię i nie przekonam się.
to może jakiś ich żel.. o ile mają w swojej ofercie bo to naprawdę udana seria sądząc po tym mydełku

Cytat:
Ja nie miałam w sobie tyle samozaparcia pogoda mnie dobiła wystarczająco, żeby się wlec do arkadii (w końcu największe skupisko tych sklepów, w których obowiązywała karta glamour )

kupiłam tylko szampon koloryzujący w kolorze czekolady (jasnej)

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
tez mialam isc, ale niestety konto swieci pustkami a i humor nie zakupowy jakos pocieszam sie mysla, ze mam pelna szafe ciuchow [ale to pocieszenie nie dziala w ogole ].
o właśnie humor nie taki i pogoda nie taka.. i jakoś tak..
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 21:23   #4167
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
U nas Inter Marche zlikwidowali, ale może w Carrefourze by było. Tam często bywają takie zestawy. Ciekawa jestem twojej opinii o Sculpt Up.
W Carrefourze jest ten zestaw na pewno i jeszcze drugi NutriLift +NutriSoft za 19,9zł. Ile kosztuje ten pierwszy nie wiem, bo niby leżał razem z tymi z dwoma mleczkami, ale nie sądzę, że też tylko 19,9zł Jak będę w pon-wt znowu w Carrefourze, to sprawdzę.

Cytat:
Trzeba by poszukać, może się pojawi teraz w promocjach. Mam zamiar zacząć go używać od poniedziałku; opienie w KWC ma niezłe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-posladki.html
Znalazłam ten zestaw tutaj http://www.domzdrowia.pl/domurody/56...ej-gratis.html
To koniecznie daj znać jaka to właściwie konsystencja i jak z wchłanianiem i klejeniem. Bo jeśli jakimś cudem kosztowałby 19,9zł, to może bym się skusiła. Na razie raczej obstaję za zestawem 2 mleczek, bo akurat wykańczam balsam YR i zostanę tylko z jednym jedynym imbirowym mazidłem z TBS, a ono, jak podejrzewam, nie nadaje się np. do stosowania rano, bo jednak pachnie mocno imbirowo.

Cytat:
Też byłam i też poszalałam, aż za Miałam kupić tylko jeansy i krótsze spodenki na fitness, no i to nawet kupiłam - spodnie w Orsay, przecenione na 89zł spodenki w Decathlonie, ale jeszcze wzięłam koszulkę w Top Secret i bransoletki i okulary w Reserved. Spłukałam się doszczętnie

A jeszcze wczoraj kupiłam w Goertz17 sandałki, bo była ostatnia para przeceniona na 169zł, ale że prawy but był jaśniejszy niż lewy, to dostałam dodatkowy upust i pastę pod kolor gratis. Zapłaciłam łącznie 89zł, a sama pasta kosztowała 19zł Także mam buty za 60zł O takie http://www.buffalo-shop.de/buffalo/u...177/index.html (w rzeczywistości są bardziej turkusowe).

Teraz to chyba będę chlebem i wodą żyła, zwłaszcza jak się okaże, że beżowy stanik, który do mnie frunie i dofrunąć nie może (goopia poczta ), będzie dobry. Bo tak naprawdę zamówiłam z przekonaniem, że pewnie i tak będzie za mały, ale nawet jeśli, to się przekonam czy mam się do czego ślinić (i ewentualnie w jaki rozmiar celować następnym razem) czy mogę już zacząć się godzić z myślą, że Masquerade nie dla mnie.

A kosmetyków dalej nie kupuję. Ani pół Nawet nie miałam czasu kupić sprężyny do loków Osmo, ale już naprawdę muszę, bo wczoraj się okazało, że tą kaszkę, co kiedyś miałam na czole, wywołuję galaretka do loków Goldwell. Nie używałam jej jakiś czas, teraz użyłam i znów kaszka
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 21:58   #4168
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
przyda się, przyda

nie ma nic gorszego niż powroty

może zaczela tez jego okradać ...

z tego co pamiętam, to pisałaś, że założyliście razem firme - wyrzuciłaś go czy sam się wyrzucił
Ja go wyrzuciłam, choć nie było to proste. Firmę założyłam ja, on mi tylko "pomagał" z braku lepszego zajęcia czyt. bo mu się nie chciało pracować, u mnie zgrywał wielkiego bossa . Co mi nawet niezmiernie pasowało, zwłaszcza przy nowych pracownikach - wszyscy zawsze myśleli, że on jest szefem, a ja zwykłym pracownikiem i często chlapnęli coś, czego nie powinni .
PS dziś przylazł do mnie do pracy, pochwalić się, że dostał robotę, jestem w szoku . Może faktycznie się za siebie zabrał. Ostatnio, jak składał mi życzenia na urodziny odgrażał się, że jeszcze stanie na nogi i mi udowodni. A jak się odbije, to będzie o mnie walczył .

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

Aha, i w lato postanowiłam się zapisać na kurs tańca np. u Egurroli i będę się lansować a co
Dobre, z tym lansowaniem, ostatnio ulubione hasełko mojej siostrzenicy

_________________________ ________________________

U mnie nadal koopa roboty i weekendy w pracy, muszę tak wytrzymać do końca kwietnia
Za to majowy weekend zamierzam spędzić w jakimś SPA, odwiedzić przyjaciółkę w Portugalii, albo wybrać się na tę odwołaną w marcu wycieczkę do Paryża .

I muszę się ostro zabrać za siebie, bo przez te kilkunastogodzinne maratony w pracy wyglądam jak zombie, czasem nie mam siły nawet na demakijaż, a w maju spotkanie klasowe (mam 10 lat po maturze, matko jak ten czas leci ). Nie chcę się koleżankom na oczy pokazać jako umęczona życiem, co by nie wyszło, że samotność mi szkodzi. Jestem jedną z nielicznych niedzieciatych panienek i jedyną singielką . zamierzam wyglądać kwitnąco i przynajmniej 5 lat młodziej od nich, to może nie będą się czepiać mojego stanu cywilnego i braku potomstwa .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 22:51   #4169
zizou
Zakorzenienie

a ja dzisiaj chyba podjelam decyzje o wyjezdzie. na stale.
nie podoba mi sie moje zycie, chcialabym, zeby wygladalo inaczej. pobede tu jeszcze rok, dwa a mlode bede juz chowac na emigracji
Stary 2008-04-12, 22:52   #4170
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jeszcze nigdy nie byłam na tych zakupach z Glamour, zawsze dawali nie takie zniżki jak trzeba, albo nie do takich sklepów jak trzeba więc w tym roku już nawet tego pisemka nie kupiłam.

Cytat:
Ja też muszę kupić peeling do ciała, coś mocnego koniecznie (z tego samego powodu - cellulit). Myślałam o cukrowym Garnier albo o klasycznym pomarańczowym zdzieraczu Lirene. Sama nie wiem, albo może znowu cukrowy Farmona (ale na samą myśl o ponownym szukaniu go w całym mieście robi mi się niedobrze).

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W Carrefourze jest ten zestaw na pewno i jeszcze drugi NutriLift +NutriSoft za 19,9zł. Ile kosztuje ten pierwszy nie wiem, bo niby leżał razem z tymi z dwoma mleczkami, ale nie sądzę, że też tylko 19,9zł Jak będę w pon-wt znowu w Carrefourze, to sprawdzę.
To poproszę o relacje cenową. Śliczne te butki z Buffalo (chociaż nie lubię takiego kształtu i wysokości obcasów), wyglądają bardzo wdzięcznie.

Mag, jak szukałyście z Rzyrafką fitness clubu, to które brałyście pod uwagę i z jakich powodów się nie zdecydowałyście? Czy to na Dietla miałyście już upatrzone?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości