|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe fantazje Karoli ;)
Karolka dzięki za przepis na napis. Bardzo fajowy patencik i nie omieszkam go wykorzystac. Jakos nie przepadam za drukowanym.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
zanim pojawił sie kursik - z opisu - zrobiłam taki napis... ładnie pieknie
kiedyś sie pochwale fajny sposób i w ogóle ...
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam już kiedyś ten wycinany motyw i szalenie mi się podobał, ale pomyślałam, że w życiu bym czegoś tak nie wycięła, zatem gratuluję ogromnie
a kalkografię chyba zgapię, bo strasznie mi się pomysł podoba ![]()
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja piekne rzeczy stworzyłaś, zrobiłaś milowy krok do przodu
Twoje starocie wyglądają naprawdę staro- piękne są, zaproszenia wyszły bardzo elegancko, no i ta ilość i jeszcze najnowsza kartka, tu opad kopary zaliczyłam , śliczna i patent na napis |
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
dzięki Karola za kursik
na pewno wykorzystam
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny za uznanie z Waszej strony- to prawdziwy zaszczyt, bo bardzo cenię wasze prace i dużo z nich czerpię dla siebie
No i cieszę się, że czasem mogę zaskoczyć was czymś nowym I oczywiście korzystajcie z wszelkich pomysłów, jeśli tylko wam przypadną do gustu- będzie mi bardzo miło!!
|
|
|
|
|
#157 |
|
Przyczajenie
|
wpadnę tu jeszcze, napewno ![]() ![]() ![]() Acha , jeszcze jedno. Dzięki za kursik, napewno się przyda! |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekujemy na pewno tez go wykorzystam
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki motylkowe cuuuuuuudneee
Karteczka ślubna rewelacyjna a reszta również bardzo ładna. Fajne Ci wyszły te masosolniaczki. Następnym razem popróbuj dodać farby do masy solnej i wyrobić wychodzi znacznie ładniej
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Castillo za radę! Na pewno ją wykorzystam!! Właśnie zastanawiałam się jak wy to robicie, że solniaki wychodzą takie równo pomalowane
No i teraz już wiem ![]() Kwaiatuszku, mam nadzieję, że upadek nie był zbyt bolesny i szybko pozbierałaś cię by zabrać się za pracę Wbew pozorom motyw nie jest strasznie trudny, tylko tzreba uważać żeby nie przeciąć za dużo Życzę powodzenia i pochwal się rezultatem ![]() Klaudensiku- czekam na efekt
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam tylko jedno pytanie. Czy jak polozyly ten napisik ( tą pomalowaną ołowikiem stroną ) na naszą karteczkę to czy nie zostanie slad od olowka taki brudny?
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja próbowałam i nic nie zostaje
A przepisik cudny nam Karolcia dała |
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Igusia - jak coś zostanie to później można delikatnie wygumkować- jest taka fajna gumka, chlebowa się nazywa i wygląda jak plastelina, można sobie ją ukształtować i konkretne miejsca wyczyścić, ale jak się dokładnie pokryje pisakiem, to nie powinno być śladów po ołówku
![]() Joasiunia ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola szukam szukam i znalesc nie moge... prosze pomóż
![]() szukam tego typu obrazków jak na twoich zaproszeniach na ślub ( https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1208191548) (różna tematyka... ślubna także) podpowiedz gdzie moge znaleść??
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
hej Karola
nono ale natworzylas od mojej ostatniej wizyty wszystkiego komentowac nie bede, powiem tylko tak, Twoje pracki są cudne, a juz biorac pod uwage to ze niektore robione na szybko, na kolanie to juz w ogole, az w glowie sie kreci ;P naj naj najbardziej podoba mi sie ta misternie wykonana kartka śluba i zaproszenia ślubne. Parka z zaproszen jest przezabawna no i po prostu nie moge wspomniec o bajecznej wprost zakladce do organizera i Bobie przecudnej urody aniolki i dziergane prace tez cudne
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Feme kochana, jak ja Ci mogę pomóc... Sama wzorki znajduję w graficznej zakładce Google- po prostu wpisuję to czego szukam i oglądam, oglądam, oglądam.. A jak mi coś w końcu wpadnie w oko to wrzucam w photoshopa i przemieniam w przydatny dla mnie obrazeczek
Nie mam jakichś konkretnych stron, możesz poszukać czegoś na stronach z szablonami, clipartami... Na pewno coś ci wpadnie w oko a jeśli znajdę jakąś fajną stronkę to podeślę linka ![]() Hej Writerku! Ależ Cię dawno nie było no i widzę, że jesteś strasznie zapracowana, bo nowości u Ciebie brak Ale na pewno jak znajdziesz natchnienie to coś ładnego nam pokarzesz Bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje pracki i że pomimo napiętego grafiku miałaś chwilkę, by do mnie zajrzeć Zapraszam ponownie i po wielkroć ![]() No a teraz czas na nowości. Co prawda mało ich, ale jakoś czasu nie miałam.. Na początek wkładka do karty ślubnej, którą już pokazywałam wcześniej. W chwili natchnienia popełniłam następną kartę i prototym opakowania na słodki upomonek dla gości weselnych (oczywiście kolory będą inne i bilecik ładniejszy
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne i śliczne karteczki.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola dzieki wielkie
w takim razie bede szukac i szukac... a co do Twoich prac.. najbardziej mi sie podoba pierwsza kartka (znaczy ta ze zdjecia - srodek kartki na slub.. sliczna...) i ta kartka (2) tez bardzo ładna i sławne juz na forum pergameno!! super to wygląda jestem pod wrazeniem ![]() prototyp opakowania na słodki upominek dla gości.. ładny ciekawy pomysł z "tytka" w kształcie serca! mi osobiście sie podoba!
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładne
a prototyp opakowania bardzo ladny. mysle ze to super pomysl z tymi upominkami dla gosci
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne zyczonka-jak i sam srodek
![]() i prototyp opakowania równiez
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia Ty zdolniacho jedna!
Ech... Buśki
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Hejasz, Feme, Writer, Klaudens- dzięki Dziewczynki! Aż chce się żyć i pracowac dalej, jak czlowiek na dzień dobry przeczyta tyle ciepłych słów! Kochane jesteście
Joasiu!! No oczywiście, że wyślę- zrobię z tej okazji coś specjalnego A co się tyczy zdolności- to ja mam takei a Ty masz inne, zawsze podziwiam Twoje nowe kwiatki i... nie mogę wyjść z podziwu, że takei cuda tworzysz! A jak koleżance pokazalam, to mało z krzesła nie spadła z zachwytu Mam nadzieję, że na mój ślub (kiedyś tam..)dostanę od Ciebie bukiecik pięknistych róż Buziaaaaki!!!!! |
|
|
|
|
#173 |
|
CraftMod
|
Fajne kartki.
Sposób na napisy też masz fajny, całkiem o nim zapomniałam |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Masz to jak w banku!!!
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Sezon grillowo- ogniskowy rozpoczęty! Brakowało mi zapachu dymu z ogniska, a wczoraj jedna z "czarownic" wymyśliła zlot ogniskowy
No i było fajnie- noc, ogień i my..Następne karteczki ślubne... Powędrowały wczoraj do klientki mojej ulubioonej ("czarownicy") Następne zamówienie złożone. Interesik się rozkręca hihi Pozdrówka!!
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
misterna robota, podziwiam
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
cudne zaproszenia..az chcialoby sie takie dostac..
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę to z ptaszkami!!!
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Joasiuuu Kochana- spoko już w kajeciuku mam zapisane- dla Cię z ptaszkami
Tylko kieeeedy... Niech te chłopy nasze się decydują bo takie fajne babki to się im już nie trafią ![]() Życzonka w środku się podobały, w portfeliku się polepszyło i w ogóle git! Zabietam się za następne... ![]() Wielka buźka dla Wszystkich!!
|
|
|
|
|
#180 |
|
CraftMod
|
Śliczniaste kartki!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

, śliczna i patent na napis
na pewno wykorzystam 

Tylko kieeeedy...