Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-12, 22:55   #4171
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

ice cukrowego farmony jest pod dostatkiem w kazimierzowej almie juz w nowych sloiczkach
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 23:08   #4172
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ice cukrowego farmony jest pod dostatkiem w kazimierzowej almie juz w nowych sloiczkach
O to fajnie ostatnio (no w sumie to to dość dawno było) jak patrzyłam, to nie było, ale skoro wróciły to super. Ale poczekam na gazetkę SP i zobaczę, czy czegoś fajnego nie będzie w promocji.

Mogliby teraz jakieś fajne perfumy rzucić w SP, bo mam ochotę na nowy zapach.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 23:18   #4173
zizou
Zakorzenienie

ja ostatnio chcialam sobie cos kupic, na poprawe humoru, i powachalam ogrodek srodziemnomorski hermesa - myslalam, ze umre od samego zapachu z blottera... potem, nie zarazona brne dalej w zapachy - rose essentiel bvlgari - i tu juz zaliczylam zgon. dziekuje zapachom narazie, bo na zdecydowana wiekszosc reaguje odruchem zwrotnym cos mi sie z receptorkami stalo moge pachniec, bez wiekszych sensacji, jedynie tutti kiwi i baby doll. wszystko inne co mam, odpada
Stary 2008-04-12, 23:21   #4174
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja sama nie wiem, na co miałabym ochotę, zawsze ciężko mi znaleźć zapach, który mi się spodoba, a ostatnio, nawet jak testuję coś ładnego, to zawsze jednak czegoś niezdefiniowanego mi w tym brak - niby zapach mi się podoba, jest w moim stylu, ale nie mogę po prostu nim pachnieć, nie chcę i nie mogę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-12, 23:25   #4175
zizou
Zakorzenienie

ja mam ochote na stellowe sheer, ale ich nie ma u nas jeszcze, czy beda - nie wiem a mialam probeczke - zapach raju
chcialam ostatnio kupic samsare, po wypsikaniu calej probki bylam przekonana, e to zapach dla mnie. w SP okazalo sie, ze jednak nie bardzo

trafiam na zapachy, ktore na mnie nie leza, i mimo ze w buteleczce pachna slicznie na mnie zmieniaja sie w smrodek nie do przyjecia. coz, portfel nie cierpi
Stary 2008-04-12, 23:27   #4176
iceflower
Przyjaciółka KWC

Samsara tez mi się marzyła, ale na mojej skórze wypadła nieznośnie mydlana. Koszmar.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-12, 23:30   #4177
zizou
Zakorzenienie

w ogole to jestem niepocieszona, bo naprawa laptopa niezle mi pojedzie po kieszeni
Stary 2008-04-12, 23:56   #4178
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Byłam na urodzinowych zakupach z Glamourem, ale sie obkupiłam. Dwie spódnice, dwie bluzki, dwa staniki (odkryłam fajny sklep z bielzną - nie wiem czmeu nigdy do niego nie wchodziłam, a mają fajne, duże rozmiary), buty i okulary przeciwsłoneczne.
Ogólnie szał na szczęście nie było wielkich tłumów.
kolezanka mi naopowiadala, ze jakies super znizki są z nowym glamourem, chyba w jakis weekend, ale nie byla pewna, bo nie mogla juz go nigdzie znaleźć.
Dzisiaj po mikrodermabrazji zakamuflowana za ciemnym kamuflazem, wiec z maską mulata poszlam na zakupy, bo przeciez trzeba rodzinkę karmić, a dopoki nie wroce do Warszawy, to moja działka ale ja nie o tym chciałam... w niepozornym sklepie wynalazłam ostatniego glamoura, ucieszylam sie jak dziecko, w domu rozpakowałam, patrzę, a te wszystkie zniżki tylko na dzisiaj :/ kiedy to ja akurat siedze sobie w swoich małych zacofanych Skierkach i jestem oddalona o xx kilometrów od wszystkich sklepów, w których te zniżki obowiązują

przepraszam, musiałam się wyżalić

jak powiedziałam o tym TŻtowi to mnie ochrzanił jeszcze, że chcę iść na zakupy bez niego bo też chce jakieś wiosenne ciuchy, ale on czas na zakupy będzie miał za jakieś 4 tygodnie
Stary 2008-04-13, 01:12   #4179
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Ja go wyrzuciłam, choć nie było to proste. Firmę założyłam ja, on mi tylko "pomagał" z braku lepszego zajęcia czyt. bo mu się nie chciało pracować, u mnie zgrywał wielkiego bossa . Co mi nawet niezmiernie pasowało, zwłaszcza przy nowych pracownikach - wszyscy zawsze myśleli, że on jest szefem, a ja zwykłym pracownikiem i często chlapnęli coś, czego nie powinni .
Dobre

Cytat:
a ja dzisiaj chyba podjelam decyzje o wyjezdzie. na stale.
nie podoba mi sie moje zycie, chcialabym, zeby wygladalo inaczej. pobede tu jeszcze rok, dwa a mlode bede juz chowac na emigracji
A gdzie chcesz wyemigrować i co tam takiego jest, że właśnie tam

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
To poproszę o relacje cenową.
Zdam na pewno

Cytat:
Śliczne te butki z Buffalo (chociaż nie lubię takiego kształtu i wysokości obcasów), wyglądają bardzo wdzięcznie.
Wiesz, tak z fotki to i mnie one nie ruszają, ale faktycznie na nodze zyskują na wdzięku I też myślałam, że takiego kształtu nie lubię, w sumie sięgnęłam po nie tylko ze względu na kolor. Nota bede ten odbarwiony but ma ładniejszy odcień Jutro przeprowadzę na nich operację pastowanie.

Cytat:
Mag, jak szukałyście z Rzyrafką fitness clubu, to które brałyście pod uwagę i z jakich powodów się nie zdecydowałyście? Czy to na Dietla miałyście już upatrzone?
Szukałyśmy i pod kątem lokalizacji i ceny. No i duże znaczenie miał sam rodzaj zajęć, ja chciałam BPU, Aga jakiś streching, no i musiało się to jako - tako zgrać z naszymi planami. Byłyśmy wtedy jeszcze w Sprincie, ale tak nam się spodobał opis Callaneticsu, że wybrałyśmy Lady Fit i już nigdzie nie łaziłyśmy. Ja kiedyś obczajałam Azik na Kurdwanowie, ale niezbyt mi przypadł do gustu. Teraz co najwyżej nad Młynem pomyślimy, jak stwierdzimy, że w LF za ciasno i za gorąco jest, bo tam, niestety klimy brak. Niby za tym wynalazkiem nie przepadam, bo raz-dwa i mam chorę gardło, ale coś czuję, że z czasem ukrop może się nieźle wdawać we znaki.
EDIT: Aaa, jeszcze kiedyś myślałam nad klubem Fitness Team koło basenu Korona, nad Strefą Fit na Kurdwanowie i Multifitnessem na Krakowskiej i jak ten pierwszy nawet mi się podobał (wygląd i ceny ok), to o tym drugim znalazłam mało pochlebne opinie, a w trzecim mało co zajęć mi pasowało (w sensie, że nie widziałam za wiele dla siebie).
W ogóle to polecam lekturę wątku (nota bene mojego ) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93538
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
kolezanka mi naopowiadala, ze jakies super znizki są z nowym glamourem, chyba w jakis weekend, ale nie byla pewna, bo nie mogla juz go nigdzie znaleźć.
Dzisiaj po mikrodermabrazji zakamuflowana za ciemnym kamuflazem, wiec z maską mulata poszlam na zakupy, bo przeciez trzeba rodzinkę karmić, a dopoki nie wroce do Warszawy, to moja działka ale ja nie o tym chciałam... w niepozornym sklepie wynalazłam ostatniego glamoura, ucieszylam sie jak dziecko, w domu rozpakowałam, patrzę, a te wszystkie zniżki tylko na dzisiaj :/ kiedy to ja akurat siedze sobie w swoich małych zacofanych Skierkach i jestem oddalona o xx kilometrów od wszystkich sklepów, w których te zniżki obowiązują

przepraszam, musiałam się wyżalić

jak powiedziałam o tym TŻtowi to mnie ochrzanił jeszcze, że chcę iść na zakupy bez niego bo też chce jakieś wiosenne ciuchy, ale on czas na zakupy będzie miał za jakieś 4 tygodnie
Ech, to się nazywa mieć pecha
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 08:25   #4180
isa666
Zakorzenienie

Wpadłam szybko z rana się przywitać, bo zaraz lecę się czesać, potem biegnę na busa i na zakupy do Kazimierza A potem tylko na 2 wykłady No, może na półtora wykładu, bo mi się nie chce siedzieć na nudnej bankowości

Miłej niedzieli, buziaki
Stary 2008-04-13, 09:38   #4181
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wąchałam i spodobały mi się, jednak najmniej ten Pearl czy jak mu tam

Nowa seria Beach nie wpadła mi w oko - cienie są bardzo brokatowe. Za to poprzednia, Asia Glam była bardzo udana

Chodziło mi o te lakiery: http://www.essence.eu/cz/products/na...il-polish.html
Fajnie wyglądają te lakiery, może uda mi się je gdzieś dorwać. Kurczę, mam jeszcze tyle żeli pod prysznic w domu:/ mam nadzieję, że się szybko zużyją i będę mogła kupić nową Nivejkę, może dziś je powącham.
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Ja nie miałam w sobie tyle samozaparcia pogoda mnie dobiła wystarczająco, żeby się wlec do arkadii (w końcu największe skupisko tych sklepów, w których obowiązywała karta glamour )
Ja byłam w Wola Parku, nie było dużo ludzi. Siostra była w Galerii Mokotów i podobno tam były większe tłumy. Rok albo dwa lata temu też byłam w Arkadii, ale tam to zawsze jest tłoczno - w poprzednią sobotę nie miałam gdzie zaparkować na parkingu!
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W Carrefourze jest ten zestaw na pewno i jeszcze drugi NutriLift +NutriSoft za 19,9zł. Ile kosztuje ten pierwszy nie wiem, bo niby leżał razem z tymi z dwoma mleczkami, ale nie sądzę, że też tylko 19,9zł Jak będę w pon-wt znowu w Carrefourze, to sprawdzę.

To koniecznie daj znać jaka to właściwie konsystencja i jak z wchłanianiem i klejeniem. Bo jeśli jakimś cudem kosztowałby 19,9zł, to może bym się skusiła. Na razie raczej obstaję za zestawem 2 mleczek, bo akurat wykańczam balsam YR i zostanę tylko z jednym jedynym imbirowym mazidłem z TBS, a ono, jak podejrzewam, nie nadaje się np. do stosowania rano, bo jednak pachnie mocno imbirowo.
Ja widziałam takie zestawy - oba po 29,99zł - pierwszy ten co mam, czyli Sculpt Up i Nutrilift zielony, a drugi zestaw to białe mleczko i peeling Exfotonic, czy jakoś tak. To proszę o info z promocją a ja się zaraz posmaruję tym żelem i zobaczę jak się wchłania.
Cytat:
Ja też muszę kupić peeling do ciała, coś mocnego koniecznie (z tego samego powodu - cellulit). Myślałam o cukrowym Garnier albo o klasycznym pomarańczowym zdzieraczu Lirene. Sama nie wiem, albo może znowu cukrowy Farmona (ale na samą myśl o ponownym szukaniu go w całym mieście robi mi się niedobrze).
Możesz zobaczyć jeszcze w Naturach albo Galeriach Centrum, u nas są. Jak wykończę wszystko co mam, to chyba skuszę się na coś Erisu - mają dobre recenzje. Jakoś nigdy ich nie kupowałam, miałam tylko ten antycellulitowy, fajny był, i ten zapach

Edycja: MagJo, użyłam tego specyfiku, ma konsystencję mleczka, ma alkohol w składzie, gdy wyparuje to zapach jest całkiem przyjemny. Nie klei się, łatwo się wchłania, daje poślizg, więc można zrobić masaż. Na razie jestem na tak, mam nadzieję, że nie będzie wysuszał.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 10:30   #4182
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie chcesz wyemigrować i co tam takiego jest, że właśnie tam
chce tam, gdzie jest cieplo przez caly rok zycie tutaj mnie meczy - meczy mnie polroczna zima, brak perspektyw... dziwna jestem, wiem. z jednej strony kocham i polske, i krakow ale z drugiej strony zycia tu sobie nie wyobrazam

chce do wloch - srodkowych, florencja, rzym. to sa moje dwa miejsca na ziemi, wystarczy krotki pobyt a ja wracam z naladowanymi akumulatorami. i jesli moglabym miec te akumulatory zaladowane przez caly rok to ja juz wsiadam w samochod i jade szukac malego domu w toskanskich polach, gdzie sama bede piekla chleb a do najblizszego sklepu bedzie pol godziny rowerem
Stary 2008-04-13, 10:44   #4183
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam w Wola Parku, nie było dużo ludzi. Siostra była w Galerii Mokotów i podobno tam były większe tłumy. Rok albo dwa lata temu też byłam w Arkadii, ale tam to zawsze jest tłoczno - w poprzednią sobotę nie miałam gdzie zaparkować na parkingu!
o WP nie pomyślałam no nic, przeżyję, że nie skorzystałam
Cytat:
chce tam, gdzie jest cieplo przez caly rok zycie tutaj mnie meczy - meczy mnie polroczna zima, brak perspektyw... dziwna jestem, wiem. z jednej strony kocham i polske, i krakow ale z drugiej strony zycia tu sobie nie wyobrazam

chce do wloch - srodkowych, florencja, rzym. to sa moje dwa miejsca na ziemi, wystarczy krotki pobyt a ja wracam z naladowanymi akumulatorami. i jesli moglabym miec te akumulatory zaladowane przez caly rok to ja juz wsiadam w samochod i jade szukac malego domu w toskanskich polach, gdzie sama bede piekla chleb a do najblizszego sklepu bedzie pol godziny rowerem
w lato się tam wybieram ciekawe czy też mi się aż tak spodoba
Twój TŻ też chce opuścić kraj?
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 10:55   #4184
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
w lato się tam wybieram ciekawe czy też mi się aż tak spodoba
Twój TŻ też chce opuścić kraj?
tez. bo on tez ma tam lepsze perspektywy.
Stary 2008-04-13, 10:57   #4185
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
tez. bo on tez ma tam lepsze perspektywy.
rozumiem u mnie jest tak, że ja chętnie bym wyjechała, a TŻ doszukuje się pozytywów tutaj ale u mnie to jeszcze sporo czasu do takiej decyzji
Double with me?
Stary 2008-04-13, 11:27   #4186
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:

Zazdraszczam uwielbiam Włochy (mimo tego, że nienawidzę temperatur powyżej 20*) i to jest chyba jedyny kraj poza Polską gdzie na prawdę chciałabym mieszkać
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 11:32   #4187
zizou
Zakorzenienie

aga narazie nie ma czego zazdroscic staram sie o wyjazd w ramach erasmusa, do mediolanu. akurat padloby to na ostatni rok mojej edukacji, machnelabym tam prace i baaaardzo chcialabym zostac. jestem na dobrej drodze no ale nie chce zapeszyc jesli sie uda to na 100% tam zostane, jesli sie nie uda to i tak zrobie wszystko, zeby tam byc.

ja nienawidze temperatur nizszych niz 20* jestem zdecydowanie cieplolubna
Stary 2008-04-13, 11:53   #4188
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
aga narazie nie ma czego zazdroscic staram sie o wyjazd w ramach erasmusa, do mediolanu. akurat padloby to na ostatni rok mojej edukacji, machnelabym tam prace i baaaardzo chcialabym zostac. jestem na dobrej drodze no ale nie chce zapeszyc jesli sie uda to na 100% tam zostane, jesli sie nie uda to i tak zrobie wszystko, zeby tam byc.

ja nienawidze temperatur nizszych niz 20* jestem zdecydowanie cieplolubna
a jak tam z włoskim? ja się uczyłam przez 3 lata, a dziś pamiętam zaledwie kilka słów (może ciut więcej, ale i tak niewiele) ucząc się myślałam, że w niczym mi się nigdy nie przyda i zajmowała się tym moja pamięć krótkotrwała czy tam świeża (nigdy nie odróżniam) teraz żałuję, bo znów mi się podoba ten język
Double with me?
Stary 2008-04-13, 11:55   #4189
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Szukałyśmy i pod kątem lokalizacji i ceny. No i duże znaczenie miał sam rodzaj zajęć, ja chciałam BPU, Aga jakiś streching, no i musiało się to jako - tako zgrać z naszymi planami. Byłyśmy wtedy jeszcze w Sprincie, ale tak nam się spodobał opis Callaneticsu, że wybrałyśmy Lady Fit i już nigdzie nie łaziłyśmy. Ja kiedyś obczajałam Azik na Kurdwanowie, ale niezbyt mi przypadł do gustu. Teraz co najwyżej nad Młynem pomyślimy, jak stwierdzimy, że w LF za ciasno i za gorąco jest, bo tam, niestety klimy brak. Niby za tym wynalazkiem nie przepadam, bo raz-dwa i mam chorę gardło, ale coś czuję, że z czasem ukrop może się nieźle wdawać we znaki.
EDIT: Aaa, jeszcze kiedyś myślałam nad klubem Fitness Team koło basenu Korona, nad Strefą Fit na Kurdwanowie i Multifitnessem na Krakowskiej i jak ten pierwszy nawet mi się podobał (wygląd i ceny ok), to o tym drugim znalazłam mało pochlebne opinie, a w trzecim mało co zajęć mi pasowało (w sensie, że nie widziałam za wiele dla siebie).
W ogóle to polecam lekturę wątku (nota bene mojego ) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93538
Już się zabieram za ten wątek i dziękują. A ten Młyn to gdzie i co to? A czy masz jakieś informacje o tym fitness clubie na Miodowej? (Chociaż pewnie zaraz się dowiem tego z drugiego wątku.)

Cytat:
Możesz zobaczyć jeszcze w Naturach albo Galeriach Centrum, u nas są. Jak wykończę wszystko co mam, to chyba skuszę się na coś Erisu - mają dobre recenzje. Jakoś nigdy ich nie kupowałam, miałam tylko ten antycellulitowy, fajny był, i ten zapach
Do Natury nie mam po drodze, a u nas w GC niezbyt często bywa ten peeling. Ale jak się zawezmę, to znajdę. Tylko nie wiem, czy na pewno chcę ten, czy nie. Kusi mnie też żółty Garnier. Z Lirene też miałam tylko ten antycellulitowy, bardzo skuteczny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-13, 12:33   #4190
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja widziałam takie zestawy - oba po 29,99zł - pierwszy ten co mam, czyli Sculpt Up i Nutrilift zielony, a drugi zestaw to białe mleczko i peeling Exfotonic, czy jakoś tak. To proszę o info z promocją a ja się zaraz posmaruję tym żelem i zobaczę jak się wchłania.

Edycja: MagJo, użyłam tego specyfiku, ma konsystencję mleczka, ma alkohol w składzie, gdy wyparuje to zapach jest całkiem przyjemny. Nie klei się, łatwo się wchłania, daje poślizg, więc można zrobić masaż. Na razie jestem na tak, mam nadzieję, że nie będzie wysuszał.
Faktycznie były i zestawy z peelingiem jeszcze Ale też ceny nie znam. Jak posprawdzam, to dam znać. No i sama się wtedy zdecyduję, co chcę, ale coś czuję, że na dwóch mleczkach stanie, bo jakoś nie do końca wierzę w działanie tych wszystkich ujędrniaczo-wyszczuplaczy w tubkach i zwykle mój zapał do ich używania słabnie po tygodniu
Niemniej jednak dzięki za relację

Cytat:

No, no, malowniczo brzmi ta Twoja perspektywa W takim razie nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci, by się to ziściło.

Cytat:
Już się zabieram za ten wątek i dziękują. A ten Młyn to gdzie i co to? A czy masz jakieś informacje o tym fitness clubie na Miodowej? (Chociaż pewnie zaraz się dowiem tego z drugiego wątku.)
Młyn jest niedaleko Avonu. To jakiś nowootwarty klub, rzyrafka tam na zwiadach była.
O Miodowej coś tam w tym wątku chyba było, ale sama się tym klubem nie interesowałam.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 12:47   #4191
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Młyn jest niedaleko Avonu. To jakiś nowootwarty klub, rzyrafka tam na zwiadach była.
O Miodowej coś tam w tym wątku chyba było, ale sama się tym klubem nie interesowałam.
No już skojarzyłam, że to chyba o ul. Dolnych Młynów chodzi. Tak czytam i czytam i biorę pod uwagę właśnie Dolnych Młynów, Miodową albo Stradom (ale o tym na razie niewiele wiem, no i cennik na ich stronie mi się nie otwiera).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-13, 12:48   #4192
emememsik
po prostu Em :)

zizou, miałam jakiś czas temu dokładnie to samo, tylko z Francją. Po jakimś czasie trochę mi przeszło, to znaczy już nie muszę wynosić się stąd już-zaraz. Ale za jakiś czas, chciałabym. Albo przynajmniej na spokojną emeryturkę w jakimś malutkim, malowniczym miasteczku.. (Clisson! ).

Swoją drogą, Toskania nie zrobiła na mnie kompletnie żadnego wrażenia, a szkoda, wiele sobie po niej obiecywałam.
Stary 2008-04-13, 13:04   #4193
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Swoją drogą, Toskania nie zrobiła na mnie kompletnie żadnego wrażenia, a szkoda, wiele sobie po niej obiecywałam.
Hehe, a ja znowu Francji nie cierpię i wolę głodować niż tam coś zjeść
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 14:08   #4194
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
a jak tam z włoskim? ja się uczyłam przez 3 lata, a dziś pamiętam zaledwie kilka słów (może ciut więcej, ale i tak niewiele) ucząc się myślałam, że w niczym mi się nigdy nie przyda i zajmowała się tym moja pamięć krótkotrwała czy tam świeża (nigdy nie odróżniam) teraz żałuję, bo znów mi się podoba ten język
ja mieszkalam we wloszech przez dwa lata, dzieckiem bedac - wtedy nauczylam sie perfekt, bo nauke w szkole rozpoczynalam wlasnie tam. mozna powiedziec, zem dwujezyczna TZa gonie do nauki, bo mu sie przyda

Cytat:
No, no, malowniczo brzmi ta Twoja perspektywa W takim razie nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci, by się to ziściło..
nie dziekuje w takim razie

Cytat:
zizou, miałam jakiś czas temu dokładnie to samo, tylko z Francją. Po jakimś czasie trochę mi przeszło, to znaczy już nie muszę wynosić się stąd już-zaraz. Ale za jakiś czas, chciałabym. Albo przynajmniej na spokojną emeryturkę w jakimś malutkim, malowniczym miasteczku.. (Clisson! ).
ja tak mam teraz, w liceum to zycia poza polska sobie nie wyobrazalam. no ale duzo sie pozmienialo od tego czasu i juz wiem, ze chociaz polske kocham to wolalabym zyc gdzie indziej. wlochy spelniaja moje warunki
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Hehe, a ja znowu Francji nie cierpię i wolę głodować niż tam coś zjeść
lubie francje, jest piekna lubie paryz i male cukiernie, cukierenki. ale zeby tam zyc? neee.
Stary 2008-04-13, 15:16   #4195
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

ja mam chyba nową manię... stanikomanię
jestem na etapie szukania swojego nowego rozmiaru.
Z przelicznika wyszło mi, że na polskim rynku mam szukać 85I (tylko jakie firmy są zaliczane do tego polskiego rynku?)
A z Melissy 85H i właśnie na próbę zamówiłam sobie stanik i figi do kompletu

przy okazji znalazłam akcję Piersi do przodu! i zamierzam 10 maja spędzić w Złotych Tarasach i znaleźć sobie stanik, o
Stary 2008-04-13, 16:05   #4196
emememsik

Ja niestety mam tego pecha, że nie mam we Francji nikogo. Jak na złość, we Włoszech, w Hiszpanii, w Anglii.. owszem.

Ah, przez Ciebie zizou się dziś rozmarzyłam.. Chyba tam wrócę w wakacje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg clisson1.jpg (302,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clisson2.jpg (151,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clisson3.jpg (31,1 KB, 11 załadowań)
Stary 2008-04-13, 17:10   #4197
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety mam tego pecha, że nie mam we Francji nikogo. Jak na złość, we Włoszech, w Hiszpanii, w Anglii.. owszem.

em to Twoje zdjecia? moge je sobie zapisac na dysku? bo ja taka wrazliwa jestem na piekne widoczki
Stary 2008-04-13, 17:18   #4198
Estella
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Mi się marzy Toskania albo Florencja, mniejsze miasteczko, winnica, śniadania na świeżym powietrzu latem czasem jem w ogrodzie, ale to nie to samo. Taka cisza i spokój...
Cytat:
Faktycznie były i zestawy z peelingiem jeszcze Ale też ceny nie znam. Jak posprawdzam, to dam znać. No i sama się wtedy zdecyduję, co chcę, ale coś czuję, że na dwóch mleczkach stanie, bo jakoś nie do końca wierzę w działanie tych wszystkich ujędrniaczo-wyszczuplaczy w tubkach i zwykle mój zapał do ich używania słabnie po tygodniu
Niemniej jednak dzięki za relację
Nie ma za co w Super Pharmie były testery tych produktów, żel na noc Perfect Slim ma żelową konsystencję, troszkę inną niż Sculpt Up. Myślę, że te produkty ładnie wygładzają skórę, a w połączeniu z dietą i treningiem można zaobserwować jakieś rezultaty. Gdyby kremy działały przy braku diety i ćwiczeń, to wszyscy jedliby co chcieli i sie niczym nie przejmowali niestety w rzeczywistości to nie takie proste.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 17:37   #4199
emememsik

Cytat:
em to Twoje zdjecia? moge je sobie zapisac na dysku? bo ja taka wrazliwa jestem na piekne widoczki
Nie moje zdjęcia, ja niestety z ostatniej podróży do Francji mam zdjęcia tylko z Paryża, a te wszystkie piękne widoczki z małych miasteczek ulotniły się wraz z nieuważnym naciskaniem przycisków w aparacie.
Znalazłam, w necie, zapisz sobie. To Clisson w Pays de la Loire, jedno z najpiękniejszych miejsc w których miałam okazję być.
Stary 2008-04-13, 17:43   #4200
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Matko, dziewczyny-zdycham po wczorajszej imprezie do teraz czuje się źle.
Nigdy więcej

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości